Dodaj do ulubionych

wzruszyłam się

15.04.02, 09:17
ilością listów ktore namacałąm w skrzynce. nadawcom podziękowania zbiorowe
składam.:)
a. dobrze wychowana.
Obserwuj wątek
    • iw1 Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:31
      ach, ja nieszczęsna... ani się do tych listów nie przyczyniłam (a raczej do
      tego, że ich tyle dostałaś), ani nawet nie mogę powiedzieć o sobie, że również
      dostałam ich zawrotne ilości - jedno wielkie nieszczęście w poniedziałkowy
      ranek. i w dodatku ta pogoda! ;)
      • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:37
        a co to za nieszczescie spotkalo Cie Iw1?
        • aniela_ Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:41
          poniedzialek nie jest po to zeby go lubic. ;)
        • iw1 Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:53
          rigel napisał(a):

> a co to za nieszczescie spotkalo Cie Iw1?

czy ty się przypadkiem troszeczkę nie czepiasz? - zapytała uprzejmie iw
          • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:19
            ani mi w głowie czepianie sie.... :))))
            mysle zupelnie o innych sprawach, wieeeeesz? :)
            • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:24
              he he he wyraźnie chcesz Rigel, zeby ktoś zapytał, jakie to sprawy ;))

cześć wszystkim :))))

Iw, dzięki za maila, subskrypcję przyjęłam. ;)
              • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:44
                mam nadzieje Silverku, ze ta zlosliwosc drobna to tylko chwilowa jest :))))
                • aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 10:48
                  stare dobre r-n rozmowy ... ;) ehh. łza się w oku kaprawym kręci ;)
                  • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:03
                    aniela_ napisał(a):

> stare dobre r-n rozmowy ... ;) ehh. łza się w oku kaprawym kręci ;)

Aniele, czy Ty nic nie zrozumialaś z tego, co tu gdzieś kiedyś napisano, ze ja to
                    nie N.???
                    • Gość: kiciaf Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:06
                      słowo pisane nie jest tu wiarygodne zbytnio, śmiem zauważyć.
                      • aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:07
                        mozna się go latwo wyprzec za pomocą gumki myszki ;)
                      • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:07
                        Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> słowo pisane nie jest tu wiarygodne zbytnio, śmiem zauważyć.

aha, ale czasem zdarza sie tu słowo na serio, rzadko bo rzadko, ale jednak ;)
                        • aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:10
                          serią słów weszłaś mi w słowo silver vel n. ( uparciuszek ze mnie ;)
                          • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:14
                            aniela_ napisał(a):

> serią słów weszłaś mi w słowo silver vel n. ( uparciuszek ze mnie ;)

nadaktywna dzis jestem ;)
                            Aniela, ośli upór faktów nie zmieni i "vel" tu nie działa ;)
                            • aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:18
                              wystarczyło powiedzieć upór. :) zwykły upór, upór przeciętniak.. ;)
                              ah moze więc pódzmy na kompromis, bede zwracac się do Ciebie per "vel". nei
                              nazwę Cię nantą a Ty jednak bedziesz wiadziała o co chodzi ? ;) to uczciwy
                              układ?
                              • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:21
                                uczciwie Ci powiem na zmianę nicka nie dam się namówić ;)))

• aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:25
                                  aha stawiasz sprawy na ostrzu noża i walisz pięścią w stół ? ;)
                                  • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:27
                                    aniela_ napisał(a):

> aha stawiasz sprawy na ostrzu noża i walisz pięścią w stół ? ;)

raczej uśmiecham się wyrozumiale i kiwam głową z politowaniem :)
                                    • aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:29
                                      nene to grymas wsciekłości jest i nerwowe drganie szyi od skaczącego pod
                                      nią "gula" ;)
                                      • e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:37
                                        aniela_ napisał(a):

> nene to grymas wsciekłości jest i nerwowe drganie szyi od skaczącego pod
                                        > nią "gula" ;)

Aniele... ubawiłaś mnie do łez, tym "gulem" zwłaszcza :)))))))))
                • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:02
                  rigel napisał(a):

> mam nadzieje Silverku, ze ta zlosliwosc drobna to tylko chwilowa jest :))))

A czemuż to niby? Jak wpadnę w nastrój, to kto wie? Może mi na dłużej zostanie ;))
                  • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:12
                    a długo tak moze trwac Twoja zlosliwość?
                    • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:15
                      a co, przykrą Ci jest? ;)) Szczęśliwi czasu nie liczą :)))
                      • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:31
                        e.silver napisał(a):

> a co, przykrą Ci jest? ;)) Szczęśliwi czasu nie liczą :)))

liczą, liczą..... :)))))))))))
                        a Twoja zlosliwa nie jest mi przykra.... :)))
                        • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:45
                          Czy Ty jesteś moze księgowym ostatnio? ;)))
                          • _tequila_ Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:48
                            moze znalazl na dnie szuflady kalkulator? :)
                            • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:49
                              taki przedpotopowy, na bateryjkę wielką i z zielonymi cyferkami?
                            • the_ladybird Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:51
                              z niegodziwym zyskiem sprzedać chce?
                              • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:54
                                nene Rigel jest poprawny politycznie, tu może być tylko godziwy zysk, tylko
                                który skansen mu godziwie zapłaci??
                                • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:59
                                  e.silver napisał(a):

> nene Rigel jest poprawny politycznie, tu może być tylko godziwy zysk, tylko
                                  > który skansen mu godziwie zapłaci??

nie skansen tylko muzeum.... a zaplaci duuuuuuuzo, bo to liczydlo na korbke
                                  jeszcze jest :))))))
                                  zazdrosnice jedne !!!
                                • the_ladybird Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:02
                                  Nippon albo juesej proponuję. Kupią wszystko
                                  • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:06
                                    w każdej ilości?
                                    • the_ladybird Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:12
                                      Tego nie wiem :)
                                      Ale dużo mogą
                                  • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:06
                                    ale to moje liczydlo jeszcze dziala.... obiecalem juz Billowi, ze wypożycze im
                                    na jakis czas... :))
                                    • e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:10
                                      cenę wynajmu ustal zatem "prawidłową" ;))
                                      • rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:12
                                        e.silver napisał(a):

> cenę wynajmu ustal zatem "prawidłową" ;))

bedzie jak najbardziej "prawidlowa" .... godziwy procent od obrotu, powiedzmy 5%
                                        bedzie chyba jak najbardziej "parwidlowy"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka