aniela_ 15.04.02, 09:17 ilością listów ktore namacałąm w skrzynce. nadawcom podziękowania zbiorowe składam.:) a. dobrze wychowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1 Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:31 ach, ja nieszczęsna... ani się do tych listów nie przyczyniłam (a raczej do tego, że ich tyle dostałaś), ani nawet nie mogę powiedzieć o sobie, że również dostałam ich zawrotne ilości - jedno wielkie nieszczęście w poniedziałkowy ranek. i w dodatku ta pogoda! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:37 a co to za nieszczescie spotkalo Cie Iw1? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:41 poniedzialek nie jest po to zeby go lubic. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: wzruszyłam się 15.04.02, 09:53 rigel napisał(a): > a co to za nieszczescie spotkalo Cie Iw1? czy ty się przypadkiem troszeczkę nie czepiasz? - zapytała uprzejmie iw Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:19 ani mi w głowie czepianie sie.... :)))) mysle zupelnie o innych sprawach, wieeeeesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:24 he he he wyraźnie chcesz Rigel, zeby ktoś zapytał, jakie to sprawy ;)) cześć wszystkim :)))) Iw, dzięki za maila, subskrypcję przyjęłam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 10:44 mam nadzieje Silverku, ze ta zlosliwosc drobna to tylko chwilowa jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 10:48 stare dobre r-n rozmowy ... ;) ehh. łza się w oku kaprawym kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:03 aniela_ napisał(a): > stare dobre r-n rozmowy ... ;) ehh. łza się w oku kaprawym kręci ;) Aniele, czy Ty nic nie zrozumialaś z tego, co tu gdzieś kiedyś napisano, ze ja to nie N.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:06 słowo pisane nie jest tu wiarygodne zbytnio, śmiem zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:07 mozna się go latwo wyprzec za pomocą gumki myszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:07 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > słowo pisane nie jest tu wiarygodne zbytnio, śmiem zauważyć. aha, ale czasem zdarza sie tu słowo na serio, rzadko bo rzadko, ale jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:10 serią słów weszłaś mi w słowo silver vel n. ( uparciuszek ze mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:14 aniela_ napisał(a): > serią słów weszłaś mi w słowo silver vel n. ( uparciuszek ze mnie ;) nadaktywna dzis jestem ;) Aniela, ośli upór faktów nie zmieni i "vel" tu nie działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:18 wystarczyło powiedzieć upór. :) zwykły upór, upór przeciętniak.. ;) ah moze więc pódzmy na kompromis, bede zwracac się do Ciebie per "vel". nei nazwę Cię nantą a Ty jednak bedziesz wiadziała o co chodzi ? ;) to uczciwy układ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:21 uczciwie Ci powiem na zmianę nicka nie dam się namówić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:25 aha stawiasz sprawy na ostrzu noża i walisz pięścią w stół ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:27 aniela_ napisał(a): > aha stawiasz sprawy na ostrzu noża i walisz pięścią w stół ? ;) raczej uśmiecham się wyrozumiale i kiwam głową z politowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:29 nene to grymas wsciekłości jest i nerwowe drganie szyi od skaczącego pod nią "gula" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się jeszcze bardziej 15.04.02, 11:37 aniela_ napisał(a): > nene to grymas wsciekłości jest i nerwowe drganie szyi od skaczącego pod > nią "gula" ;) Aniele... ubawiłaś mnie do łez, tym "gulem" zwłaszcza :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:02 rigel napisał(a): > mam nadzieje Silverku, ze ta zlosliwosc drobna to tylko chwilowa jest :)))) A czemuż to niby? Jak wpadnę w nastrój, to kto wie? Może mi na dłużej zostanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:12 a długo tak moze trwac Twoja zlosliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:15 a co, przykrą Ci jest? ;)) Szczęśliwi czasu nie liczą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:31 e.silver napisał(a): > a co, przykrą Ci jest? ;)) Szczęśliwi czasu nie liczą :))) liczą, liczą..... :))))))))))) a Twoja zlosliwa nie jest mi przykra.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:45 Czy Ty jesteś moze księgowym ostatnio? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:48 moze znalazl na dnie szuflady kalkulator? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:49 taki przedpotopowy, na bateryjkę wielką i z zielonymi cyferkami? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:51 z niegodziwym zyskiem sprzedać chce? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:54 nene Rigel jest poprawny politycznie, tu może być tylko godziwy zysk, tylko który skansen mu godziwie zapłaci?? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 11:59 e.silver napisał(a): > nene Rigel jest poprawny politycznie, tu może być tylko godziwy zysk, tylko > który skansen mu godziwie zapłaci?? nie skansen tylko muzeum.... a zaplaci duuuuuuuzo, bo to liczydlo na korbke jeszcze jest :)))))) zazdrosnice jedne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:02 Nippon albo juesej proponuję. Kupią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:06 ale to moje liczydlo jeszcze dziala.... obiecalem juz Billowi, ze wypożycze im na jakis czas... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:10 cenę wynajmu ustal zatem "prawidłową" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wzruszyłam się 15.04.02, 12:12 e.silver napisał(a): > cenę wynajmu ustal zatem "prawidłową" ;)) bedzie jak najbardziej "prawidlowa" .... godziwy procent od obrotu, powiedzmy 5% bedzie chyba jak najbardziej "parwidlowy" Odpowiedz Link Zgłoś