Dodaj do ulubionych

Normalnie same sukcesy...

14.10.24, 08:23
Któż by się mógł spodziewać, ale na YT wczoraj trafiłam 🙄

Musicie przejść na sam koniec wątku:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,178001038,178001038,Drama_na_Filipinach_kto_jest_ojcem_dziecka_.html
Obserwuj wątek
    • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 08:59
      Ahhahha :D nie umiem typa przewinac, to jeszcze nie wiem, co o tobie powiedzial, ale... ja bym w nim nie chciala miec wroga :D
      • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:01
        napisz co powiedzial??? plis, bo mnie sie cos ten filmik przycina :(
        • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:04
          Nie wiem, załapałam się jak mówił o karynie 🙄
      • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:04
        No ja umiem przewijać, tylko gdzie mam szukać, bo tego jest 2,5 godziny.
        • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:08
          Gdzieś po godzinie się zaczyna. Szukaj na podglądzie screenów z forum...
          • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:14
            a to widze, ze pana zlekcewazylas, zamiast sie zaczac bac :P
            • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:18
              Muszę się nauczyć trzymać długi jęzor za zębami, bo jak widać świat jest mały a ematka wielka 🙄
              • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:21
                aha, czyli tradycyjnie, myslal, ze klusek to od nadwagi. alez ci ludzie mysla schematycznie... na automoto tez tak bylo. ale on jest straszny ten pan, mam ciary zenady, prawie mu wspolczuje
                • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:27
                  Też mu zaczęłam współczuć, bo widać że typ ma ciężką dysleksję. Nic śmiesznego...
                  • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:29
                    Dajcie no go tu...
                    • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:32
                      to bysmy mieli na forum inbe stulecia, jesli nie tysiaclecia... ja dla glosicieli takich prawd objawionych jestem wyjatkowo ostra. i tego akurat nie zamierzam zmieniac w ramach pracy nad lagodzeniem charakteru
                      • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:35
                        Żeby mnie tylko nie pozwał. Już mi raz typiarz kiedyś sądem groził 🙄

W sumie nie wiem co gorsze wyzwanie od grubasów czy strasznie sądem 😒
                        • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:38
                          to teraz sie przyznaj, za co ci sadem grozono. nie mozesz nas zostawic bez tej wiedzy :P
                          • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:43
                            forum.gazeta.pl/forum/w,567,172105346,172105346,Borsuk_Gate.html
                            • dziewczynaengina Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 10:01
                              thx
                            • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 10:08
                              No i gdzie tam jest o pozwie?
                              • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 10:21
                                Na priv dostałam 🙄
                                • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 10:24
                                  Ah, czyli typowy wysryw a nie pismo z sądu.
                                  • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 10:40
                                    io_stupido napisał(a):

> Ah, czyli typowy wysryw a nie pismo z sądu.

Skrót myślowy - może być cokolwiek, ale poleconym. Od nicku do fizycznego adresu osoby to może dojść albo jakiś hacker, na którego pieniacza nie stać - albo odpowiednie służby. Dopiero wtedy się robi nieprzyjemnie.
                      • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:39
                        dziewczynaengina napisała:

> to bysmy mieli na forum inbe stulecia, jesli nie tysiaclecia... ja dla glosicie
                        > li takich prawd objawionych jestem wyjatkowo ostra. i tego akurat nie zamierzam
                        > zmieniac w ramach pracy nad lagodzeniem charakteru

I jak to mówią na wykopie - lecimy w gorące!
                        Na końcu gazeta przyznaje nam złoty guzik!
                        A nie, czekaj - to jutub tak robi.
          • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:16
            Podaję prawidłową odpowiedź...

youtu.be/-XQaxwBdxbo?t=4442
    • borsuczyca.klusek Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:15
      Z wrażenia zapomniałam napisać, że dodałam nową listę na bloga. Jeszcze tylko jedna i będzie finito
      • io_stupido Re: Normalnie same sukcesy... 14.10.24, 09:29
        A nie możesz tekstu skopiować i tutaj? Chyba nie podpisałaś z Obywatelem umowy na wyłączność?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka