borsuczyca.klusek 02.12.24, 15:15 Aż dziwnie się z tym czuję 🙄 Głupio jakoś tak nawet 🙄🙄 Byłam pewna, że się nie uda 🤷 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 02.12.24, 15:42 Super! Może coś fajnego z tego będzie. Powodzenia! Odpowiedz Link
camella Re: Mam forum 😍 02.12.24, 16:02 A udało się 🙂Teraz trzymaj berło i powodzenia.Forum jest w moich ulubionych. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 19:08 Ja też mam forum i co z tego. Trzeba jeszcze mieć z kim pisać. A ogólnie te prywatne to nuda. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 02.12.24, 19:29 No trudno żeby akurat z tobą ktoś chciał pisać. No i nie masz forum, ono jest cudze. Są fora, które super żyją tylko nikt cię tam nie wpuści. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 19:35 Opinie musza sie scierac , bez tego forum zamiera . Zreszta ,swieta ida .... Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:38 a74-7 napisał: > Opinie musza sie scierac , bez tego forum zamiera . > Zreszta ,swieta ida .... Opinie mogą się ścierać. Ale nie wszystko wiemy o ludziach. Jedynie to nas dotyczy. Niektórzy w tym wieku się nie zmienią. Nie ma szans. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:07 Stefcia, zajmij się sobą, nie ja tu jestem stalkerem tylko ten pan Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:36 panna.nasturcja napisała: > Stefcia, zajmij się sobą, nie ja tu jestem stalkerem tylko ten pan Nie ty jesteś tym przesladowcą, że trochę wyluzowalaś to fakt. Dziwne, że tyle osób cię wygasilo. Daj sobie siana. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:40 Miałam Cię długo wygaszoną, to był błąd z mojej strony, że z powrotem widzę Twoje wpisy, nie warto było. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:42 Nie mam zamiaru rozwalać forum Borsi, już mnie tu nie ma, szkoda zdrowia! Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:52 xstefciax napisała: > Nie mam zamiaru rozwalać forum Borsi, już mnie tu nie ma, szkoda zdrowia! Przecież była na twoim forum pod przebranymi nickami. Dwa razy. Czepiała tego biednego chłopaka. Szkoda gadać. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:44 Owszem, nie warto, opanuj ciekawość i wygaś. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:47 xstefciax napisała: > Miałam Cię długo wygaszoną, to był błąd z mojej strony, że z powrotem widzę Two > je wpisy, nie warto było. Princessa wygasiła i ma spokój. Ale ile się wycierpiała. Ja tam nie wygaszam, ale chcę mieć święty spokój i spokojne życie. Sporo mieliśmy problemów z tą osóbką. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:33 panna.nasturcja napisała: > No trudno żeby akurat z tobą ktoś chciał pisać. > No i nie masz forum, ono jest cudze. > Są fora, które super żyją tylko nikt cię tam nie wpuści. Na twoje na pewno nie wejdę. Kiedyś napisałem z żartów. Pierwsze pogaduchy to moje. Niestety nie masz tam dostępu. A na drugim mogę pisać sobie co chce. Nie jesteś już alfą i omegą niestety. Więc wybacz i od stosunkuj się ode mnie. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:43 Oczywiście, że nie wejdziesz, nigdy nie zostaniesz wpuszczony. A owszem, chcialeś wejść, bynajmniej nie z żartów, oferowaleś nawet, że w zamian przyjmiesz mnie na fora Danuty. Nie kłam. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 20:58 Chyba za dużo wtedy wymagałaś ode mnie. Nie miałem takich uprawnień. A drugie zacznijmy normalnie rozmawiać Bo życie za krótkie jest na to. Sorry już nie wspominam co było. Ja zawsze pierwszy wyciągam rękę na zgodę. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Mam forum 😍 03.12.24, 13:24 Niczego od ciebie nie wymagałam, przestań łżeć. Chciałeś koniecznie wejść na moje zamknięte forum i obiecywałeś gruszki na wierzbie. Rękę sobie możesz wyciągać, na moje forum nigdy nie wejdziesz ani ty, ani twoi poplecznicy, stalkerów będę tępić zawsze. Kłamstwa na mój temat też nieustannie rozpowszechniasz, cały czas. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Mam forum 😍 05.12.24, 00:51 No ale borsuczyca powinna byc modkam nadaje sie Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mam forum 😍 05.12.24, 08:19 Część Princess 🙂 Niestety z wyborami modki ucichło, więc się pewnie nie doczekamy... Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 05.12.24, 10:12 Chciało by Ci się czytać te wszystkie posty różnych osób, w tym z problemami. Sama byś dostała doła. I jeszcze robić to za darmochę. Szkoda czasu jak można to na inne przyjemnie rzeczy poświęcić. Niektórym to władza wali dekiel, dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mam forum 😍 05.12.24, 10:19 Dużo masz w tym racji. Zwłaszcza fragment za darmochę jest mocno zniechęcające. Ale już nawet nie o to chodzi. Zostały zapowiedziane wybory po czym nastała cisza w eterze. No dziwne trochę 🙄 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 05.12.24, 12:42 Widoczne wystarczy tam jeden admin. A funkcja społeczne to dla tych co mają czas i chce im się czytać. Na forach politycznych miała być odwilż i nie usuwanie postów i wątków nie łamiących prawa. Ale dalej jest to samo. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam forum 😍 02.12.24, 21:07 A teraz droga adminko możesz usunąć moje posty. Po co wspominać co było, a nie jest. Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 06.12.24, 20:14 Jak się wystarczająco upiję, to może znowu zacznę tutaj pisać. Le roi est mort, vive le roi! :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mam forum 😍 06.12.24, 20:25 Ej tylko jakiś trunek przynieś, co tak będziemy o suchym pysku siedzieć 🙄 Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 06.12.24, 20:39 Już przynoszę, już przynoszę... Coś do picia i coś do dobrej zabawy. Ale nie wiem, w jakiej kolejności używać. Chociaż po pierwszych dwóch promilach we krwi to chyba już egal. No to chlup! :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mam forum 😍 06.12.24, 20:48 O widzicie, ten to się potrafi zachować 😁🥂 Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 06.12.24, 20:57 Wprawdzie nieproszony gość gorszy Tatarzyna, ale i tak w gości nie przychodzi się z pustą ręką. Tak, co ten...Na zdruffko:) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mam forum 😍 06.12.24, 21:18 Czekaj jeszcze jakaś michę trzeba zorganizować, bo zaraz nas zmuli 🙄 Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 06.12.24, 21:24 Nie mów mnie tylko, że Borsuki/Borsuczyce nie mają o tej porze roku pełnej spiżarni. :> Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 06.12.24, 23:38 Snacki jak snacki, ale pazurki jak malowane! :D Odpowiedz Link
leziox Re: Mam forum 😍 07.12.24, 11:32 Nie jestem pewien, bo nie mam zadatków na Sokratesa. Ale mógłbym być Bachusem. :D Odpowiedz Link