Dodaj do ulubionych

Cebulak vol.2

22.02.25, 11:46
NIestety smaczny wątek został zepsuty przez wiadome wypowiedzi.
Teraz, po interwencjach i sprzątaniu parę moich wypowiedzi też nie ma sensu.
Borsi, to jak wymiatasz, to wymieć tak, aby to wszystko jako taki sens miało, albo zostało tylko przy cebulaku/cebularzu, bo dziwnie zaczęło wyglądać.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 12:12
      Najgorszej,. że wyjątkowo nie mam czasu 😭

Dosłownie wpadłam z doskoku a tam kupa 😔
      • e-zybi Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 12:55
        Lepiej było nie ruszać, a tak teraz śmierdzi, bo źle posprzątane!
        • leziox Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 13:31
          Jest dobrze i ładnie.
          A przepis na cebularza sam sobie wyprobuję w domu.
          Sąsiedzi na bank się ucieszą.
          :D
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 13:30
        Porada po starej znajomości. Używaj tego co na czerwono poniżej dla konkretnego postu. Wtedy znika tylko jego treść, a kto się wyrzygał widać nadal.

• borsuczyca.klusek Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 13:31
          Nasrali mi na lubelskiego cebularza 😭
          • e-zybi Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 13:48
            Może smaku to nie podniosło, ale prawdę ukazało.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 14:21
            Bo do niczego innego się nie nadaje!!!!

Ps - post wyłącznie do przetestowania opcji cenzury jednostkowej. Tylko najpierw coś odpisz, by drzewko się zachowało.
            • borsuczyca.klusek Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 14:28
              Ej ja nie mam zupełnie problemu z tym, że ktoś może nie lubić cebularza, też bardzo długo nie lubiłam. Poza tym to tak jak ze wszystkim, możesz trafić na pysznego, który sam rozpływa się w ustach a możesz na kluchowatą bułę...
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 14:31
                Esu, ucz się cenzury, bo potem zawsze będzie, że wycięłaś za dużo :)
                Mnie akurat buła z samą cebulą czy nawet maźnięta serem nie podchodzi, ale to nie ma znaczenia.
                • dunajec1 Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 14:46
                  Z cebula to trzeba ostroznie bo...."po cebuli to sie kuli", tak ze....
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 14:56
                    Ja bardzo lubię DODATEK cebuli na pomidorka czy pizzę - bo ona wnosi słodki posmak do bukietu.
                    Ale wiem, że są ludzie co lubią jeść ją bezpośrednio, całą, z uśmiechem na ustach. Proszę bardzo - co kto lubi.
                    • e-zybi Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:12
                      Ogólnie to cebula jest zdrowa, tak samo jak czosnek, ale w kontaktach towarzyskich w złym tonie jawić się jej wielbicielem 😏
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:27
                        A daj Pan spokój. Kiedyś była wielka kampania, że masło fuj - tylko margaryna.
                        Potem - że cholesterol zgroza i późnej się okazało, że jest zły ale i dobry cholesterol.
                        Ostatnio widzę kłótnie o to, który olej jest dobry i do czego a który zgroza!

Jakbym się miał tym przejmować, to nie wiem co bym miał jeść. Wszystkiego po trochu i tyle - i tak na coś trzeba będzie umrzeć. Przy czym choroby wieku starczego wcale nie wydają mi się fajną opcją.
                        • borsuczyca.klusek Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:29
                          Jeszcze jajka, że podnoszą poziom cholesterolu a teraz są uważane jak super food
                          No i solą, że tak to ujmę zdania są podzielone 🙄
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:53
                            A mleko? Przez dekady było pij mleko - będziesz zdrowy. Potem niektórzy twierdzili, że jednak nie, bo ono "wypłukuje" wapń z organizmu czy coś.
                            Chcesz, to pij. No chyba, że cukrzyca. Ale to też jest indywidualnie - mi od razu idzie w cukier we krwi, ale diabetolog twierdziła, że nie u każdego. Nasz wewnętrzny metabolizm to bardzo skomplikowany wszechświat.
        • ruda.replay Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:23
          Zła porada, bo i odpowiedzi innych znikną ( np moje )
          Po co ma wisieć nick, jak nie rzygałam ...
          Wywalić wszystko i po sprawie, licznik się nadgoni w inny sposób
          • ruda.replay Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:24
            To do porady Asd 👆
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 15:29
              No właśnie Twoje NIE znikną. Cho na KT, zrobim test bo może coś porąbałem.
              • e-zybi Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 18:41
                Wystarczy użyć klawisza USUŃ, pozaznaczać posty i staną się niewidoczne dla użytkowników. Użycie klawisza CENZURA pozostawia ślad nicka i informację: Post został usunięty...
                Uważam, że wykonując takie działania trzeba to robić świadomie, usunięcie posta...bez powiązanych z nim tworzy tylko chaos i niepotrzebny śmietnik w wątkach. Zakładam, że administrator wie co robi i jest obiektywny, a nie kieruje się złośliwością i uprzedzeniem ;-)
                • leziox Re: Cebulak vol.2 22.02.25, 20:44
                  Przecież borsuki podobno wcale złośliwe nie są.
                  :>
                  • e-zybi Re: Cebulak vol.2 23.02.25, 02:47
                    Borsuki podobno nie, ale weź tu spójrz krzywo na Borsuczycę? Pozamiata i po ptokach, na próżno żale, daremny trud, po Twej twórczości jedynie smród…😏
                    • leziox Re: Cebulak vol.2 23.02.25, 09:34
                      No to dlaczego nie skopiujesz sobie do archiwum?
                      Nie powinno się zapominać własnej twórczości.
                      :)
                      • e-zybi Re: Cebulak vol.2 23.02.25, 09:51
                        Teraz już tak robię, nauczony przykrym doświadczeniem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka