borsuczyca.klusek 12.03.25, 10:03 Ma dziś urodziny 😊 Wszystkiego najlepszego Panie Kaziku, niech Pan nam żyje i tworzy jak najdłużej, bo drugiego takiego jak Pan już nigdy nie będzie 🥳 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
louger.n Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 10:27 Nawet nie zliczę na ilu koncertach byłam, ile razy zdarłam głos i w ilu pogach pod scenach brałam udział. Odpowiedz Link
louger.n Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 10:32 Na jedną z pomarańczowych tras jeździłyśmy maluchem. W czasach kiedy fiacik był już rzadkością. Tłumy przed spodkiem, maluszek zgrabnie w jakiejś dziurze się zmieścił, zamek w drzwiach nie działał więc nie zamykałyśmy. Brałyśmy tylko radio że sobą żeby nie było szkoda jak ukradną 🚗😂 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 10:55 Dawaj swoje ulubione utwory 😀 Wiem, wiem ciężko wybrać 😊 Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 14:52 borsuczyca.klusek napisała: > Dawaj swoje ulubione utwory 😀 Dawno temu i nieprawda byliśmy z kumplami w pewnym ośrodku akademickim we Francji. Uczyliśmy ludzi śpiewać refren: KULT - Baranek [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link
e-zybi Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 14:43 Nic nie stracił na wartości... KAZIK - 12 groszy [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Kazik Staszewski 12.03.25, 21:10 KAZIK "JESZCZE POLSKA" KLIP YACHFILMOWY 1992 Odpowiedz Link