rubinalda 26.05.24, 20:51 Czy pomogły wam rytuały u Dagmary? Karty stawia super, a co z rytuałami? Jedli tak kiedy zadziałał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ttfdf67gg Re: Wróżka Dagmara rytuał 19.07.24, 22:21 To prawda, jest niezawodna, rytuał na miłość robiłyśmy w marcu, a dobra energia rytuału wciąż się udziela. Wykonanie było piękne i dokładne. Dostałam drobny ale dla mnie znaczący prezent. Odpowiedz Link
bogusiakowal76 Re: Wróżka Dagmara rytuał 20.09.24, 13:23 Miałam też rytuał na miłość w zeszłym tygodniu. Dziś odebrałam z paczkomatu moje zaklęcie od Pani Dagmary. Niech się spełnia 🥰 Odpowiedz Link
kayla.sh Re: Wróżka Dagmara rytuał 16.02.26, 22:09 Dziewczyny, serio spróbujcie rytuału na miłość u Dagmary! 💖 Serce się oczyszcza, blokady znikają, a nowe uczucia zaczynają płynąć. Naprawdę działa! ✨ 514-928-815 📞🔮 Odpowiedz Link
katarzyna.skorczewska84 Re: Wróżka Dagmara rytuał 20.09.25, 14:05 Z całego serca polecam rytuały magiczne Pani Dagmary! Skorzystałam z jej pomocy w trudnym momencie życia i już po kilku dniach zaczęły dziać się pozytywne zmiany. Pani Dagmara działa z ogromnym wyczuciem, szacunkiem i prawdziwą pasją. Czuć, że zna się na tym, co robi. Rytuał, który dla mnie przeprowadziła, był dopasowany do mojej sytuacji i wykonany z należytą starannością. Dzięki niej odzyskałam spokój, poprawiły się moje relacje z bliskimi, a w moim życiu pojawiły się nowe możliwości. Jeśli ktoś waha się, czy warto – niech przestanie. To nie magia z bajek, tylko prawdziwe wsparcie duchowe. Dziękuję, Pani Dagmaro, i na pewno jeszcze wrócę! 💫 Odpowiedz Link
fioletta12 Re: Wróżka Dagmara rytuał 12.10.25, 17:04 Witam, czy mogę prosić o namiar do Pani Dagmary? Odpowiedz Link
katarzyna.skorczewska84 Re: Wróżka Dagmara rytuał 12.10.25, 18:05 Oczywiście! przekazuję dalej: 514-928-815. Najlepiej dzwonić w dzień. Odpowiedz Link
bbeellaa Re: Wróżka Dagmara rytuał 25.07.24, 10:35 Mi pomógł rytuał na miłość, sprawy zaczęły szybko nabierać tępa, sytuacja się poprawiła i narazie dalej jest dobrze!!! Bardzo się cieszę, żałuję tylko że nie wiedziałam że da się zrobić takie rzeczy wcześniej a też korzystałam z polecenia koleżanki z pracy. Odpowiedz Link
martipiro Re: Wróżka Dagmara rytuał 28.08.24, 12:51 Nie, tę opinię to czat gpt wygenerowane automatycznie. Jak chcesz się coś dowiedzieć o rytuałach i rytualistach to zapraszam piotrowskamarta127@gmail.com Odpowiedz Link
dannagarcia Re: Wróżka Dagmara rytuał 05.10.24, 01:18 Oszustka z droga konsultacja za 400 odradzam Odpowiedz Link
ad.nn.a Re: Wróżka Dagmara rytuał 19.10.24, 21:56 Nie wiem czemu piszą że oszustka ale widzę że podpinają taka etykietkę każdej wróżce na forum... Kto nie chce wierzyć przecież nie musi... ale ludzie albo oceniają wszystkich swoją miarą... albo to faktycznie te czaty gpt... W życiu korzystałam już z kilku rytuałów... i jak narazie Pani Dagmara jako jedyna mi wysłała dowody tego że rytuał został wykonany i wysłała mi rzeczy do zamknięcia i dokończenia rytuału w domu... więc jak najbardziej wiarygodna Pani polecam z serca... Odpowiedz Link
moniaszmajdzinska Re: Wróżka Dagmara rytuał 12.11.25, 23:14 Również korzystałam z rytuału przyciągającego pieniądze u Pani Dagmary i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona. Już po kilku dniach zauważyłam drobne, ale konkretne zmiany – pojawiły się dodatkowe zlecenia i poprawiła się moja sytuacja finansowa. Pani Dagmara podchodzi do wszystkiego z ciepłem i profesjonalizmem. Polecam z czystym sumieniem! Kontakt do Pani Dagmary: 514 928 815 Odpowiedz Link
weronika-recha Re: Wróżka Dagmara rytuał 19.11.24, 20:38 Mi z kolei pomogła Pani Emilia ze strony ezoteriko! Korzystałam z usług różnych wróżek ale żadna nie zaopiekowała się mną tak jak Pani Emilia. Co więcej, rytuał czarne wesele przyniósł oczekiwany rezultat i zdobyłam serce ukochanego! Chciałam się jakoś odwdzięczyć dlatego postanowiłam podzielić się swoim doświadczeniem na forum! Jakby ktoś był zainteresowany to podsyłam kontakt do Pani Emilii: emilia@ezoteriko.pl , chociaż można też wpisać w google ezoteriko i zobaczyć jakie działania mają. Jedno jest pewne - nigdy nie można tracić nadziei! Trzeba walczyć! Odpowiedz Link
kiwika11 Re: Wróżka Dagmara rytuał 16.11.25, 20:37 Najskuteczniejsza wróżka jeśli chodzi o tarot i rytuały. Odciełyśmy kochankę męża z pozytywnym skutkiem i dosyć szybko zadziałało. Polecam ze spokojem Panią Dagmarkę. Odpowiedz Link
brzoza_he Re: Wróżka Dagmara rytuał 17.11.25, 14:58 Dzięki Pani Dagmarze zbudowałam piękną relację. A myślałam, że już nic nie pomoże... te rytuały to prawdziwa magia która działa, dostalam dużo cennych wskazówek ale też zrozumienie i wsparcie. Dziękuję 🙏🏻❤️ Odpowiedz Link
prof.silvia Re: Wróżka Dagmara rytuał 20.11.25, 22:51 Nikogo chyba nie zadziwie już ale ja rownież polecam Panią Dagmarę! Mówi naprawde treściwie, mądrze i serio to wszystko nabiera sensu. Taka terapia dla serca i umysłu. Rytuał też przeprowadzony został w takiej lekkiej, ciepłej i serdecznej atmosferze. Czuję się odrodzona! Odpowiedz Link
ana.301b2 Re: Wróżka Dagmara rytuał 30.01.26, 23:55 Polecam Dagmarę. U mnie przykład był bardzo konkretny: po kilku tygodniach ciszy były partner sam się odezwał i wróciliśmy do normalnego kontaktu, bez napięcia jak wcześniej. Rytuały miłosne naprawdę zadziałały 💖 Odpowiedz Link
kasiaxkasia Re: Wróżka Dagmara rytuał 10.02.26, 15:05 Dziękuję Pani Dagmarze za rytuał, który dotknął mnie bardzo głęboko. Przyszłam z ciężarem, którego nie umiałam już nazwać słowami. Było we mnie zmęczenie, napięcie i ciche trzymanie się tego, co dawno powinno odejść. Po zakończeniu poczułam, jakby serce wreszcie mogło odpuścić. Pojawił się spokój, łagodny i prawdziwy. Nie euforia, tylko ulga. Jak powrót do siebie po długim czasie. Jestem wdzięczna za tę delikatność, uważność i ciszę, która przyszła po wszystkim. To było bardzo osobiste doświadczenie i zostanie ze mną na długo. Odpowiedz Link
marlenkaaa091 Re: Wróżka Dagmara rytuał 07.03.26, 20:59 jak chcecie kogoś naprawdę skutecznego to tylko rytualistka zefira Odpowiedz Link
floriana.kosik Re: Wróżka Dagmara rytuał 17.04.26, 15:59 Zgłosiłam się do Pani Dagmary w momencie, kiedy byłam po trudnym rozstaniu i kompletnie pogubiona w relacjach. Trafiałam na osoby, które nie były gotowe na coś poważniejszego, a ja zaczynałam wątpić, czy w ogóle spotkam kogoś odpowiedniego dla siebie. Czułam się trochę zamknięta i zniechęcona. Analiza tarota i przeprowadzony później rytuał pomogły mi spojrzeć na tę sytuację z innej perspektywy i zrozumieć pewne schematy. Dzięki temu zaczęłam bardziej świadomie podchodzić do relacji i otwierać się na nowe znajomości. Bardzo polecam sesje z Panią Dagmarą, sa lepsze niż terapia! Dostaniesz dużo odpowiedzi. Pozdrawiam cieplutko, F.K. Odpowiedz Link
jolanda_kolodziejczak Re: Wróżka Dagmara rytuał 15.05.26, 14:05 Polecam wróżkę Dagmarę każdemu, kto ma problemy sercowe albo czuje, że utknął w miejscu. Zdecydowałam się na rytuał miłosny i już po krótkim czasie relacja z ukochaną osobą bardzo się poprawiła. Dagmara podchodzi do wszystkiego z wyczuciem, spokojem i ogromnym zaangażowaniem. Nie ocenia, tylko naprawdę chce pomóc. Czułam od niej dobrą energię i wsparcie od pierwszej rozmowy. Jeśli ktoś zastanawia się nad rytuałem na miłość, to naprawdę warto skorzystać właśnie u niej ✨ Wiarygodna, wysyła zdjęcia i filmiki z rytuału i paczkę inpostem. 514-928-815 ❣️ Odpowiedz Link
piorkal.wd Re: Wróżka Dagmara rytuał 31.05.26, 15:42 Pani Dagmara najlepsza z najlepszych! Rytuały dzialaja, jednym słowem warto! Odpowiedz Link
pavvelkoral Re: Wróżka Dagmara rytuał 01.06.26, 15:54 Mi bardzo pomogło rytual na miłość od Pani Dagmary, zaczął działać stosunkowo szybko, juz podczas wykonywania rytualu energia była taka mocna ze zaczęły sie dziać rzeczy a finalny efekt był jakoś po 2 tyg. Odpowiedz Link
baja.ba91 Re: Wróżka Dagmara rytuał 02.06.26, 16:10 Trafiłam do wróżki Dagmary w bardzo trudnym momencie życia. Po 8 latach związku rozstałam się z partnerem, straciłam motywację do działania i nie wiedziałam, czy powinnam zmienić pracę. Podczas rozkładu tarota zwróciła uwagę na kilka kwestii, które bardzo trafnie opisywały moją sytuację. Otrzymałam też wskazówki dotyczące pracy nad sobą i rytuał wspierający odzyskanie pewności siebie. Najbardziej zaskoczyło mnie to, że kilka tygodni później dostałam propozycję stanowiska, o które wcześniej bałam się ubiegać. Nie traktuję tarota jako „magicznego rozwiązania”, ale jako formę duchowego wsparcia i spojrzenia na problemy z innej perspektywy. Sesja dała mi dużo spokoju i pomogła podjąć decyzje, które długo odkładałam. Jeśli ktoś szuka osoby empatycznej, konkretnej i zaangażowanej, moim zdaniem warto spróbować. To była inwestycja przede wszystkim w moje samopoczucie i większą pewność siebie. Polecam osobom, które potrzebują wskazówek, refleksji i indywidualnego podejścia. Dagmara- 514 928 815 umawia terminy przez sms. Odpowiedz Link
wit.old Re: Wróżka Dagmara rytuał 17.09.26, 20:43 Długo zbierałam się, żeby napisać tę opinię, ale w końcu czuję, że po prostu muszę. ❤️ Sesja z Panią Dagmarą było dla mnie czymś więcej niż zwykłym rozkładem kart. To, jak trafnie potrafiła odczytać sytuację i nazwać rzeczy, o których sama nie zawsze umiałam mówić, zrobiło na mnie ogromne wrażenie. W wielu momentach miałam dosłownie ciarki, bo usłyszałam dokładnie to, co od dawna czułam, ale nie potrafiłam tego poukładać. Bardzo doceniam jej podejście — dużo empatii, spokoju i zero oceniania. Po spotkaniu zostałam nie tylko z odpowiedziami, ale przede wszystkim z większym spokojem i zupełnie innym spojrzeniem na swoją sytuację. Jeśli ktoś zastanawia się, czy warto — z całego serca polecam. Pani Dagmara ma niezwykłą intuicję i potrafi stworzyć atmosferę, w której naprawdę można się otworzyć. Na pewno jeszcze wrócę. ✨ Odpowiedz Link