dannagarcia 30.10.24, 12:41 Polecam wróżkę panią Marię. Dobra na rytuały i dobra na karty, u jedynej mi się wszystko sprawdza. Mariamiriamkarty@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaskawina98 Re: Wrozka Pani Maria 31.10.24, 07:30 Czy brać rytuał? Jest pomocne? Karty się sprawdzają, ale już przeszłam sporo rytuałów. Odpowiedz Link
olaskawina98 Re: Wrozka Pani Maria 31.10.24, 07:31 Analiza udana, ale czy warto brać rytuał? Ktoś coś? Odpowiedz Link
marcinjezyk1995 Re: Wrozka Pani Maria 31.10.24, 19:44 Polecam ogólnie. Możesz brać rytuał. Jak coś napisz tu Odpowiedz Link
dannagarcia Re: Wrozka Pani Maria 31.10.24, 23:05 Polecam! Na kartach przetestuj sobie Odpowiedz Link
nowamilenka87 Re: Wrozka Pani Maria 15.12.24, 01:05 Ja też polecam, Pani Maria pomogła mi odzyskać chłopaka, zerwaliśmy rok temu. Odzyskałam w miesiąc Odpowiedz Link
olaskawina98 Re: Wrozka Pani Maria 21.11.24, 21:56 Wzięłam rytual i na razie wygląda obiecująco. Myślę że się uda Odpowiedz Link
karolina.pracawaw Re: Wrozka Pani Maria 22.11.24, 16:08 Co niby mają karty do skuteczności rytuału? Karty nie są niczym na 100% poza tym rytualistka może super stawiać karty, a rytuał może być nieudany, więc argument przetestuj na kartach jest po prostu głupi. Możesz się odezwać prywatnie warszawapraca04@gmail.com bo nie będę karmić oszustów swoją wiedzą. Rytuałów nie robię, ja miałam robiony przez kogoś, ale dużo wiem na ten temat Odpowiedz Link
karolina.pracawaw Re: Wrozka Pani Maria 23.11.24, 16:24 A gdzie ja tu kogoś polecam? Napisałam, że można się ze mną skontaktować prywatnie, to opowiem o rytuałach, bo wiedzę na ten temat mam, ale sama tego nie robię. Akurat to wy właśnie polecacie oszusta, bo ten wpis śmierdzi na kilometr. Szczególnie ten wątek żeby sprawdzić wiarygodność na kartach, no świetny rytualista jak pokazuje swoją wiarygodność na czymś co można zmienić i nigdy nie jest gwarancją na 100%, poza tym tarot z przeszłości i przyszłości też będzie inny. Odpowiedz Link
weronika-recha Re: Wrozka Pani Maria 24.11.24, 13:06 Nie polecam, mnie pomogła dopiero Emilia ze strony ezoteriko Odpowiedz Link
marta-pawelec91 Re: Wrozka Pani Maria 25.11.24, 14:46 Ja polecam Panią Emilię: emilia@ezoteriko.pl , pomogła mi rytuałem egipskim. 2 tygodnie rytuały, 2 tygodnie czekania na efekty. Po miesiącu chłopak do mnie wrócił. Odpowiedz Link
olaskawina98 Re: Wrozka Pani Maria 25.11.24, 23:28 Nie ma czegoś takiego jak rytuał egipski, większość oszustów ma w ofercie a to nie istnieje Odpowiedz Link
nowamilenka87 Re: Wrozka Pani Maria 15.12.24, 04:25 Dokładnie! Rytual egipski nie istnieje Odpowiedz Link
thingsmore.org Re: Wrozka Pani Maria 01.12.24, 23:05 Polecam Medium Ohane, profesjonalna rytualistka pod każdym względem Odpowiedz Link
thingsmore.org Re: Wrozka Pani Maria 15.12.24, 02:07 Co nie działa? www.ohane.org działa a nawet się tam nie kontaktowałaś wiem z pierwszej ręki pinokio bo dziś rozmawiałem z tą Panią Odpowiedz Link
weronika-recha Re: Wrozka Pani Maria 20.05.25, 17:53 Po moich różnych doświadczeniach z wróżkami mogę ostatecznie polecić panią Emilię ze strony ezoteriko. Po wielkim rozczarowaniu ze strony pani Szalkowskiej i Bucardi trafiłam w końcu na kogoś, komu mogę zaufać. Kontaktowałam się na maila: emilia@ezoteriko.pl Odpowiedz Link