aborcjafarmakologicznie Re: Arthrotec 04.02.25, 07:15 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486 Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
kajsdhjash Re: Arthrotec 07.02.25, 12:25 TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM zestaw MISOPROSTOL + MIFEPROSTINE (RU 486 ) SPRZEDAM skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC W ZESTAWIE 12+1 CZYLI 100% SKUTECZNOŚĆ Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza. Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu. UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU KONTAKT 512-204-079 Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Arthrotec 27.02.25, 10:48 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486 Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Arthrotec 28.02.25, 00:58 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł Lek Arthrotec ma bardzo duże skutki uboczne. Z racji niskiej ceny i dużej dostępności jest często używany w tej kuracji. Polecam jednak użycie innych leków, które znajdą Państwo w zestawach nr 2 i nr 3. ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Jestem do dyspozycji i mogą Państwo skonsultować każdy przypadek w rozmowie, a nie tylko poprzez sms. NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486. Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Arthrotec 03.03.25, 16:43 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Arthrotec 05.03.25, 10:58 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
polecam112233 Re: Arthrotec 06.06.25, 09:02 Sprzedam tabletki więcej informacji malwinapotocka2001@gmail.com Tylko jeden zestaw bo jednak mi się nie przydał Odpowiedz Link
dyskretnyginekologpolska Re: Arthrotec 14.01.26, 11:30 Pigułka poronna Tabletka poronna Tabletki na poronienie Dyskretnie, od ginekologa. Szybka dostawa i fachową pomoc 24h. Telefon lub SMS : 734-945-393 (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny) Zapraszam całodobowo. #Arthrotec #Cytotec #Misoprostol #Mifepristone #tabletkaporonna #pigułkaporonna #womenonweb #aborcja #aborcjapolska #aborcjafarmakologiczna #wczesnoporonne Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach. Tel lub SMS 734945393 DYSKRECJA GWARANTOWANA Odpowiedz Link
wikaziomek Re: Arthrotec 16.01.26, 11:06 Pigułka poronna Tabletka poronna Tabletki na poronienie Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl Cytotec + Mifepristone 350zl Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl Dyskretnie, od ginekologa. Szybka dostawa i fachową pomoc 24h. Telefon lub SMS : 734-945-393 (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny) Zapraszam całodobowo. #Arthrotec #Cytotec #Misoprostol #Mifepristone #tabletkaporonna #pigułkaporonna #womenonweb #aborcja #aborcjapolska #aborcjafarmakologiczna #wczesnoporonne Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach. Tel lub SMS 734945393 DYSKRECJA GWARANTOWANA Odpowiedz Link
szmitk71 Re: Arthrotec 15.04.26, 11:55 Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem Nie daj sie oszukać dla wirygodności dodaje zdjęcia z moim numerem telefonu oraz aktualną datą wszelkich informacji udziele SMS lub telefonicznie posiadam Arthr#otec50 lub Forte oraz Dwuskładnikowy zestaw widoczny na zdjęciu telefon885..670..191 UWAGA JAK SIE NIE DAĆ OSZUKAĆ? Po pierwsze wpisz numer telefonu w wyszukiwarkę żeby zobaczyć opinie o danej osobie Po drugie poprosić o zdjęcie z datą lub jego numerem telefonu wraz z tabletkami ,jeśli będzie wymyślał od razu odpuść Po trzecie nie wpłacaj żadnych pieniędzy tylko za pobraniem ,jeśli wpłacisz pieniądze zapomnij że coś dostaniesz kontakt się urywa tak jak z pseudo lekarzem który sie tu ogłasza Pamiętaj żaden lekarz nie będzie ryzykował lat nauki i pracy!!! Odpowiedz Link
szmitk71 Re: Arthrotec 15.04.26, 11:57 Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem Nie daj sie oszukać dla wirygodności dodaje zdjęcia z moim numerem telefonu oraz aktualną datą wszelkich informacji udziele SMS lub telefonicznie posiadam Arthr#otec50 lub Forte oraz Dwuskładnikowy zestaw widoczny na zdjęciu telefon885..670..191 UWAGA JAK SIE NIE DAĆ OSZUKAĆ? Po pierwsze wpisz numer telefonu w wyszukiwarkę żeby zobaczyć opinie o danej osobie Po drugie poprosić o zdjęcie z datą lub jego numerem telefonu wraz z tabletkami ,jeśli będzie wymyślał od razu odpuść Po trzecie nie wpłacaj żadnych pieniędzy tylko za pobraniem ,jeśli wpłacisz pieniądze zapomnij że coś dostaniesz kontakt się urywa tak jak z pseudo lekarzem który sie tu ogłasza Pamiętaj żaden lekarz nie będzie ryzykował lat nauki i pracy!!! Odpowiedz Link
damiano157 Re: Arthrotec 16.04.26, 16:28 Arthrot$ec forte Sprzedam (mizoprost$ol) Cena 200 zł plus 20 zł koszty przesyłki za 12 sztuk więc łącznie płatne kurierowi przy odbiorze 220 zł. Cena za 20 sztuk to 350 zł. Apteczne pochodzenie w oryginalnych blistrach. Data ważności 2027 rok. Dla potwierdzenia posiadania mogę wysłać zdjęcie z Twoim numerem telefonu bądź aktualną datą. Nie zawsze czytam meile więc proszę o kontakt pod nr telefonu!!! Nie odpisuje na MEILE!!! Nr kontaktowy: 794 551 765 Odpowiedz Link
damiano157 Re: Arthrotec 17.04.26, 16:21 Arthrot$ec forte Sprzedam (mizoprost$ol) Cena 200 zł plus 20 zł koszty przesyłki za 12 sztuk więc łącznie płatne kurierowi przy odbiorze 220 zł. Cena za 20 sztuk to 350 zł. Apteczne pochodzenie w oryginalnych blistrach. Data ważności 2027 rok. Dla potwierdzenia posiadania mogę wysłać zdjęcie z Twoim numerem telefonu bądź aktualną datą. Nie zawsze czytam meile więc proszę o kontakt pod nr telefonu!!! Nie odpisuje na MEILE!!! Nr kontaktowy: 794 551 765 Odpowiedz Link
damiano157 Re: Arthrotec 18.04.26, 10:18 Arthrot$ec forte Sprzedam (mizoprost$ol) Cena 200 zł plus 20 zł koszty przesyłki za 12 sztuk więc łącznie płatne kurierowi przy odbiorze 220 zł. Cena za 20 sztuk to 350 zł. Apteczne pochodzenie w oryginalnych blistrach. Data ważności 2027 rok. Dla potwierdzenia posiadania mogę wysłać zdjęcie z Twoim numerem telefonu bądź aktualną datą. Nie zawsze czytam meile więc proszę o kontakt pod nr telefonu!!! Nie odpisuje na MEILE!!! Nr kontaktowy: 794 551 765 Odpowiedz Link