kochamzapachfrezji 19.02.24, 17:59 nie powinniśmy nikomu wytykać błędów. To nie lekcja języka polskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Moim zdaniem 19.02.24, 18:08 I kto to pisze, mam Ci przypomnieć? Rozczarowujesz, sama wpadasz we własne dołki. Jak dotyczą Ciebie i wielbicieli to nie powinniśmy, jak kogoś innego to już…( 🙂 ) taka forumowa hipokryzja z Twojej strony. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 18:54 e-zybi napisał: > I kto to pisze, mam Ci przypomnieć? Rozczarowujesz, sama wpadasz we własne dołk > i. Jak dotyczą Ciebie i wielbicieli to nie powinniśmy, jak kogoś innego to już… > ( 🙂 ) taka forumowa hipokryzja z Twojej strony. > Nie jesteś tu partnerem do dyskusji i żadnym innym. Więc próżne twoje starania i odnoszenia się do niej. Powinna cię wygasić na wieki. Już zdążyłeś się wpisać za nią na forum motoryzacyjnym i innym. Nie masz nic do roboty. > Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Moim zdaniem 19.02.24, 19:59 Zibi, weź zgłaszaj posty tego palanta. To, co roni wobec Ciebie jest ewidentnym stalkingiem. Nigdy nie odnosi się do treści, zawsze wstawia bełkotliwe inwektywy. Zachowaj sobie linki do iluś takich wpisów, im więcej tym lepiej, i wyślij do administracji, będzie spokój na jakiś czas. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 20:34 panna.nasturcja napisała: > Zibi, weź zgłaszaj posty tego palanta. To, co roni wobec Ciebie jest ewidentnym > stalkingiem. Nigdy nie odnosi się do treści, zawsze wstawia bełkotliwe inwekty > wy. Zachowaj sobie linki do iluś takich wpisów, im więcej tym lepiej, i wyślij > do administracji, będzie spokój na jakiś czas. Stalking to ty uprawiasz każdego dnia. Tu i wszędzie, gnębisz i ten koleś co nie może się pogodzić z tym że już pewna przyjaźń znikła. Od dwóch lat prześladuje tą kobietę i już dawniej na moderacji pisali by zgłosić go na policję, za to dostał tak długiego bana. To samo ciebie powinno spotkać. Pamiętasz co mi odpisałaś z pomocy bo gość zdradził prywatną pocztę. Jak do niego weszłaś i rozwalilaś jego forum i to samo tu robisz i on. Nie jesteś bezkarna, twoje wpisy są w archiwum i to co wyprawiasz na innych forach. Znikaj stąd na wieki. Masz swoje gdzie nikogo nie wpuszczasz. Wczoraj cię wywaliła i płacz bo lubisz ludzi obserwować. Precz Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 20:39 PS ten palant już zapisany. I twoje wpisy tu i na forum 50 też. I jest parę osób co może przeciw tobie poświadczyć bo nawet nie wiesz jakie są o tobie zdanie chora kobieto. Tu nie da się pisać bo takie będą tu cały czas. Jak nie jedna to druga .Wstyd. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 19.02.24, 20:46 Gość miał podobno trudne dzieciństwo, z nauką też nie szło mu najlepiej. Nie będę zniżał się do jego poziomu, nie dam mu tej satysfakcji. Donosy są nie moim stylu, to facet z małym przyrodzeniem, ale wielkim **ujem jest. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 21:54 e-zybi napisał: > Gość miał podobno trudne dzieciństwo, z nauką też nie szło mu najlepiej. Nie bę > dę zniżał się do jego poziomu, nie dam mu tej satysfakcji. Donosy są nie moim s > tylu, to facet z małym przyrodzeniem, ale wielkim **ujem jest. > Mam tego sporo. Ty i ona powinniście wrzucić na luz. Bo nie ja chodzę za tobą i także za nią .Tylko wy oboje za nami, co wydaje się bynajmniej dziwne. To już któreś forum lub blog co wpadasz ty i ona z buciorami i bez pardonu się wpisujesz. Chcesz pisać nikt ci nie zabroni. Ale nie wpisuj się bo, nikt tego sobie nie życzy pod kimś. Ile wam można o tym pisać, ile można.Siema. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 20.02.24, 15:44 hell-raiser1 napisał: > Chcesz pisać nikt ci nie zabroni. Ale nie >wpisuj się bo, nikt tego sobie > nie życzy pod kimś. Ile wam można o >tym pisać, ile można.Siema. Co Ty bredzisz, jak mam pisać nie wpisując się pod kimś? Nie potrafię! Twoja szybkość pisania wyprzedza intelektualne myślenie i stąd te niedomówienia. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 20.02.24, 16:34 Można poczytać co ty wypisujesz za brednie na pewnym blogu jako Edek. Wystarczy że nie będziesz cytował. I amen. Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 17:16 hell-raiser1 napisał: > Można poczytać co ty wypisujesz za brednie na pewnym blogu jako Edek. Wystarcz > y że nie będziesz cytował. I amen. To NIE LATAJ za zybi po jakichś blogach i nie czytaj, jak cię razi Właścicielce bloga widocznie się bardzo podoba więc tobie taniarado nic do tego. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 20.02.24, 17:23 Te fobie Cię kiedyś zgubią, nie znam żadnego Edka, tym bardziej nie rozumię Twoich insynuacji. Masz problem natury psychicznej to go lecz, tu Ci nikt nie pomoże. Tak na marginesie: poczytaj regulamin tego forum intelektualisto podwórkowy. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:49 Tu jest to co pisałeś na forum 50 i produkowaleś mnóstwo nicków choć nie musiałeś . Ta wyżej lata za Daną jakby sraczki dostała. Teraz zobaczyłem co napisała. Cała wasza trójka to zaburzone osoby z manią prześladowczą. Ale moderatorzy tego forum nie widzą nic złego. Re: Taniarada wyhamuj 14.01.24, 11:54 Nic tylko dziada łupić i na bane-zybiicję skazać! -- The worst thing you can do is to live "shit but stable" dick. Odpowiedz Cytuj Link Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 20.02.24, 20:54 Masz problemy zdrowotne to udaj się do lekarza. Tu Ci nikt nie pomoże, tu jest forum do wymiany poglądów, a nie wysłuchiwania Twoich stękań i problemów fobicznych. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 19.02.24, 18:30 A któż ośmielił się komuś wytykać błędy? Mowa była o kaleczeniu języka ojczystego. Co innego pomyłka, a co innego świadome działanie. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 18:50 Pewnie jak ktoś pieprzy głupoty to dlaczego nie. Do tego polski kaleczy, lub bełkota bez sensu. Jak temat wątku jest inny. Odpowiedz Link
oby.watel Moim zdaniem 19.02.24, 21:09 sztuczna inteligencja ma więcej polotu i jak ma mówić na temat błędów i kaleczenia ludzkiej mowy, to trzyma się tematu, a nie leczy kompleksów. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 19.02.24, 21:21 oby.watel napisał: > sztuczna inteligencja ma więcej polotu i jak ma mówić na temat błędów i kalecze > nia ludzkiej mowy, to trzyma się tematu, a nie leczy kompleksów. > Sztuczna inteligencja nie zastąpi wiary i Boga. I w tym to jest nadzieja. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 09:24 hell-raiser1 napisał: > Sztuczna inteligencja nie zastąpi wiary i Boga. I w tym to jest nadzieja. Wiara i Bóg nie zastąpi rozumu, przyzwoitości, uczciwości i wielu innych rzeczy. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Moim zdaniem 20.02.24, 09:30 Wiara zabiera przyzwoitość i uczciwość? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 09:45 kochamzapachfrezji napisała: > Wiara zabiera przyzwoitość i uczciwość? Jeśli szkoła nie zastąpi rodziny, to szkoła zabiera rodzinę? Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 20.02.24, 11:11 oby.watel napisał: > kochamzapachfrezji napisała: > > > Wiara zabiera przyzwoitość i uczciwość? > > Jeśli szkoła nie zastąpi rodziny, > > to szkoła zabiera rodzinę? > Szkoła w większości zastępuje rodzinę w tym krótkim okresie, co dziecko przebywa. I tylko od nauczyciela zależy czy ma dar opiekuńczy do tego. Co do wiary. Każdy wierzy kto chce i postępuje tak samo. Nie spotkałem dobrych ludzi, którzy nie wierzą. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 11:42 hell-raiser1 napisał: > Co do wiary. Każdy wierzy kto chce i postępuje tak samo. Nie spotkałem > dobrych ludzi, którzy nie wierzą. To prawda. Nikt nie zaprzeczy, że ci, którzy działali z błogosławieństwem papieża z hasłem Bóg z nami na sztandarach byli dobrzy. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 13:13 kochamzapachfrezji napisała: > Nie A więc odpowiedziałaś na swoje pytanie. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 20.02.24, 14:13 oby.watel napisał: > kochamzapachfrezji napisała: > > > Nie > > A więc odpowiedziałaś na swoje pytanie. > Nie do końca. Jeśli nikt tu nie daje rady zapanować nad tym to może faktycznie sztuczną inteligencję uruchomić. Po co się męczyć lub udawać że problemu nie ma. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 20.02.24, 15:54 hell-raiser1 napisał: > Nie do końca. Jeśli nikt tu nie daje rady >zapanować nad tym to może faktycznie > sztuczną inteligencję uruchomić. Po co >się męczyć lub udawać że problemu nie >ma W pierwszej kolejności byś wyleciał i po co Ci to. Sztuczna inteligencja nie lubi niedomówień, Twoje wynaturzenia jako niezrozumiałe z tematem były by potraktowane jako chłam informatyczny. Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 17:28 e-zybi napisał do hell-raiser1:: > hell-raiser1 napisał: > > W pierwszej kolejności byś wyleciał i po co Ci to. Sztuczna inteligencja nie lu > bi niedomówień, Twoje wynaturzenia jako niezrozumiałe z tematem były by potrakt > owane jako chłam informatyczny. Mało tego. W ułamkach sekund sztuczna inteligencja wyrzuciłaby wszystkie ukradzione przez taniąradę cudze teksty i wypowiedzi, które publikował jako swoje i nadal to robi oraz podałaby wszystkie ( dotychczas liczba ich przekracza dwie setki) nicki pod jakimi się produkował. Nakreśliłaby profil osobowościowy i w trybie pilnym zawnioskowała o bana dla niego na amen Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Moim zdaniem 20.02.24, 17:55 Może was dodać do Milusińskich i tam skończycie te rozmowę? Nie chcę, byście rozwalali forum Negativa. Co ty, Ta, na to? Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:04 kochamzapachfrezji napisała: > Może was dodać do Milusińskich i tam skończycie te rozmowę? A co ciebie obchodzi, Danuto z kim ja tu i na jaki temat rozmawiam? Kieruj ruchem w swoim domu Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:23 Danuto, jesteś dwulicowa i sama nie wiesz, czego chcesz, ale osmarować kogoś lubisz. Na pocztę przysyłasz mi zaproszenia na swoje prywatne fora i to nie raz, choć kilkakrotnie publicznie pisałam, że w żadnym wypadku nie jestem zainteresowana. Tak więc zapraszasz, ale jednocześnie piszesz, że jesteś przeze mnie jakoby „ prześladowana” i nie będziesz w związku z tym ze mną rozmawiała. Napisałaś tak kilka minut temu na auto-moto! Takie postępowanie jest conajmniej wredne z natury twojej, albo faktycznie masz poważniejsze problemy, w których ci nie mogę pomóc, tylko odpowiedni specjalista w miejscu zamieszkania. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:26 noitak napisała: > Danuto, jesteś dwulicowa i sama nie wiesz, czego chcesz, ale osmarować kogoś lu > bisz. > > Na pocztę przysyłasz mi zaproszenia na swoje prywatne fora i to nie raz, choć k > ilkakrotnie publicznie pisałam, że w żadnym wypadku nie jestem zainteresowana. > Tak więc zapraszasz, ale jednocześnie piszesz, że jesteś przeze mnie jakoby „ p > rześladowana” i nie będziesz w związku z tym ze mną rozmawiała. Napisałaś tak k > ilka minut temu na auto-moto! > > Takie postępowanie jest conajmniej wredne z natury twojej, albo faktycznie masz > poważniejsze problemy, w których ci nie mogę pomóc, tylko odpowiedni specjalis > ta w miejscu zamieszkania. Pochwal się od kogo jeszcze dostajesz maile? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:30 Potwierdzam, nie będę z Tobą rozmawiać! Bez odbioru! Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:32 kochamzapachfrezji napisała: > Potwierdzam, nie będę z Tobą rozmawiać! Bez odbioru! Ze mną? Com uczynił? Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 19:04 To już nie jestem, Danuto, panną nasturcją ? A byś się pokroić za to dała i też obwieszczałaś takie info po forach. Intrygantka to mało. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Moim zdaniem 20.02.24, 19:11 Wygaszam Cię, szkoda wzroku na czytanie tych pomówień. Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 20:49 Wygaszasz i czytasz, wszyscy to wiedzą. Mnie „ wygaszałaś” kilkanaście już razy. Piszesz „bez odbioru” i…odbierasz Mnie pomawiałaś, że jakoby jako panna nasturcja wchodziłam „ podstępem” na twoje forum. Klepałaś o tym uparcie na kilku forach. Kiedy wreszcie wyjaśniło się i dotarło do ciebie, że obsesyjnie się myliłaś, to nigdy za to, źe nazywałaś mnie oszustką NIE PRZEPROSIŁAŚ! Taka to twoja uczciwość i moralność, pani katechetko. Nie marnuj swojego czasu na mnie więcej i bądź w tym w końcu konsekwentna. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Moim zdaniem 20.02.24, 22:49 noitak napisała: > To już nie jestem, Danuto, panną nasturcją ? > > A byś się pokroić za to dała i też obwieszczałaś takie info po forach. Słcham? Poproszę link, zgłoszę administracji. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Moim zdaniem 20.02.24, 22:01 kochamzapachfrezji napisała: > Z Tą( Noitak). > Tyle razy Cię zaczepiała i dajesz się jej podpuszczać. Przecież ona jest chora. Taka dama w kapeluszu i tak się stoczyła na dno. Tyle razem ze mną jest Małgosia. Chyba ze 20 latek. Wszystkie kobiety z którymi łączy mnie przyjaźń to goni. Gdzie ona nie była. Na wszystkich prywatnych otwartych. Wszędzie była. Ostatnio na blogu i tutaj. Po co z nią dyskutujesz. Jest Hammer jest Obserwator. Im to zwisa że się bujają takie osoby. Nie usuwają wpisów. Ale to się odbija na nich, bo ludzie z innych forów tu nie przyjadą. Szade. Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 22:47 Taniuszyna, leć pisać na otwarte, bo nie zarobisz. Odśwież sobie przekaz dnia i dawaj, może do północy wpadnie jakieś 2.50 Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 23:31 Nadałeś mi, tani, imię Małgosia. Skąd, jak, dlaczego, którędy myśli twoje chore krążą nie dojdę. Wybacz, ale zrobili to już moi rodzice i wybrali inne imię, ładniejsze Znowu coś sobie ubzdurałeś i tworzysz historie na podstawie urojeń, Józiu Stefanie Odpowiedz Link
negativum Re: Moim zdaniem 21.02.24, 01:16 hell-raiser1 napisał: > kochamzapachfrezji napisała: > > > Z Tą( Noitak). > > > Tyle razy Cię zaczepiała i dajesz się jej podpuszczać. Przecież ona jest chora. > Taka dama w kapeluszu i tak się stoczyła na dno. Tyle razem ze mną jest Małgo > sia. Chyba ze 20 latek. Wszystkie kobiety z którymi łączy mnie przyjaźń to goni > . Gdzie ona nie była. Na wszystkich prywatnych otwartych. Wszędzie była. Ostatn > io na blogu i tutaj. Po co z nią dyskutujesz. Jest Hammer jest Obserwator. Im > to zwisa że się bujają takie osoby. Nie usuwają wpisów. Ale to się odbija na ni > ch, bo ludzie z innych forów tu nie przyjadą. Szade. Hammera nie znam. Kto to zacz? 48 lat temu był chłopiec co się oświadczył dziewczynie. Została do dziś dziewicą. 4latek nie mógł jej spenetrować, a potem jakoś nie było okazji. Jej siostra też jest nieruszona. Mam do nich nadal kontakty. Są przełożonymi mej Żony. Wypuścić je, to rozniosą Żonę. Tylko czy życie na tym polega? Żona nawet nie będzie wiedziała, jak ją będą atakowały dwie przecudne blondynki. O poznaniance moja była, była wiedziała. Przymykała na nią oko, choć robiłem jej rogi. Rozstaliśmy się w 2008 roku. Znowu susza. W 2023 naszło mnie nie "spotkanie". Owocne. Kobieta wyczuje, że inaczej np. pachniesz. Inną kobietą. Po dwóch latach rozstania telefon, jestem w Cisnej, przyjedź. Skrzywdziłem też Żonę (choć jej nie zdradziłem). Nie zazna spokoju. Jeszcze 5 lat i "zaczniemy ze sobą rozmawiać". Mnie się nie śpieszy. Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:36 Szukam ambrowca kolumnowego za mniejszy pieniążek, niż krocie. Ktoś, coś? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Moim zdaniem 20.02.24, 20:57 Na Allegro oferują sadzonki 50-70 cm w doniczkach, 130 zł Odpowiedz Link
noitak Re: Moim zdaniem 20.02.24, 21:46 Dzięki zybi, zaraz tam pójdę. Szukałam po różnych szkółkach, nie wpadłam na allegro. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 20.02.24, 18:25 kochamzapachfrezji napisała: > Ok Chcesz ich pozbawić publiki? To tak jakby kabaretowi kazać występować w opuszczonej kopalni. Odpowiedz Link
negativum Nie znoszę cenzury 19.02.24, 23:33 kochamzapachfrezji napisała: > nie powinniśmy nikomu wytykać błędów. To nie lekcja języka polskiego. Także autocenzury. Powiedziało się coś, to tego się nie wytnie. Hough. Wiele razy chciałbym wyciąć swe słowa. Rzekło się, słowo stało się ciałem. Dziś dzwoniła do mnie koleżanka z pracy. Mam dzień "pomiarowy" na środę, ona musi dorobić coś do pracy. Pyta się jak będzie - dałem słowo, że cały dzień jest dla niej. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 00:12 negativum napisał: > kochamzapachfrezji napisała: > > > nie powinniśmy nikomu wytykać błędów. To nie lekcja języka polskiego. > > Także autocenzury. Powiedziało się coś, to tego się nie wytnie. Hough. > Wiele razy chciałbym wyciąć swe słowa. Rzekło się, słowo stało się ciałem. > Dziś dzwoniła do mnie koleżanka z pracy. Mam dzień "pomiarowy" na środę, ona mu > si dorobić coś do pracy. Pyta się jak będzie - dałem słowo, że cały dzień jest > dla niej. > > No to jedź może coś z tego będzie. Na ten czas to jakieś słodkie paplaniny jeno brachu. Nie musisz odbijać kary wejścia i wyjścia z forum. > Odpowiedz Link
negativum Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 00:25 hell-raiser1 napisał: > negativum napisał: > > > kochamzapachfrezji napisała: > > > > > nie powinniśmy nikomu wytykać błędów. To nie lekcja języka polskieg > o. > > > > Także autocenzury. Powiedziało się coś, to tego się nie wytnie. Hough. > > Wiele razy chciałbym wyciąć swe słowa. Rzekło się, słowo stało się ciałem > . > > Dziś dzwoniła do mnie koleżanka z pracy. Mam dzień "pomiarowy" na środę, > ona mu > > si dorobić coś do pracy. Pyta się jak będzie - dałem słowo, że cały dzień > jest > > dla niej. > > > > No to jedź może coś z tego będzie. Na ten czas to jakieś słodkie paplanin > y jeno brachu. Nie musisz odbijać kary wejścia i wyjścia z forum. > > Nie rozumiesz. Słowo staje się ciałem. Jak komuś coś powiem, nie ma zmiłuj się - stanę na rzęsach. Tak byłem wychowany przez rodziców. Siostra ma podobnie. Jak coś ci powie, to nie spocznie do czasu ,jak tego nie zrealizuje. Mała, filigranowa dziewczynka. Jak się czegoś podejmie, da słowo, to nie ma że boli. Słowo stało się ciałem. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 01:22 Nie rozumiem twojego zachowania. Także to że to jest twoje forum i nie potrafisz tu uchronić osób co u ciebie piszą i mają odrobinę szacunku do ciebie. Wpadają tu każdego dnia ci psychofani . Niektórzy nie przebierają w środkach i mają skłonności psychopatyczne. Wystarczyło by parę razy zareagować. Ale ty wolisz milczeć, tak samo obserwator. Ale się tak nie da. Za dużo osób w małym pozytywnym znaczeniu się tym interesuje. A ci co tu wcześniej pisali znikli bo nikt nie chce się kopać z koniem. Będziesz tylko rozmawiał z Asadem. Możesz gdzie indziej, bez zbędnych oczu i tych psycholi. Odpowiedz Link
negativum Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 01:31 hell-raiser1 napisał: > Nie rozumiem twojego zachowania. Także to że to jest twoje forum i nie potrafis > z tu uchronić osób co u ciebie piszą i mają odrobinę szacunku do ciebie. Wpadaj > ą tu każdego dnia ci psychofani . Niektórzy nie przebierają w środkach i mają s > kłonności psychopatyczne. Wystarczyło by parę razy zareagować. Ale ty wolisz mi > lczeć, tak samo obserwator. Ale się tak nie da. Za dużo osób w małym pozytywn > ym znaczeniu się tym interesuje. A ci co tu wcześniej pisali znikli bo nikt nie > chce się kopać z koniem. Będziesz tylko rozmawiał z Asadem. Możesz gdzie indzi > ej, bez zbędnych oczu i tych psycholi. A co możesz wobec takich osób zrobić? Jedyne co, to nie odpowiadać. Nie odpowiadam. Czy psychol odpowiadający psycholowi jest lepszy? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 03:05 Jakoś wszyscy potrafią się tu dogadać, prócz tego diabła z piekła rodem. Wchodzi i od razu sieje zamęt. Intelektualne dno, nie licząc wstawek z Netu, nic od siebie nie daje. Brak samokrytyki sprawia, że brnie w tym bagnie po uszy i budzi jak stara przekupka. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 07:13 negativum napisał: > hell-raiser1 napisał: > > z tu uchronić osób co u ciebie piszą i mają odrobinę szacunku do ciebie. > Wpadaj > > ą tu każdego dnia ci psychofani . Niektórzy nie przebi > > lczeć, tak samo obserwator. Ale się tak nie da. Za dużo osób w małym po > zytywn > > ym znaczeniu się tym interesuje. A ci co tu wcześniej pisali znikli bo ni > kt nie > > chce się kopać z koniem. Będziesz tylko rozmawiał z Asadem. Możesz gdzie > indzi > > ej, bez zbędnych oczu i tych psycholi. > > A co możesz wobec takich osób zrobić? Jedyne co, to nie odpowiadać. Nie odpowia > dam. Czy psychol odpowiadający psycholowi jest lepszy? > > Możesz zmienić ustawienia na swoim forum i zamknąć go do czytania. A tak to jest bezsensu pisanie Troll tu i hejter nie da żyć.. I ta cała reszta. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 09:35 hell-raiser1 napisał: > > Możesz zmienić ustawienia na swoim forum i zamknąć go do czytania. A tak > to jest bezsensu pisanie Troll tu i hejter nie da żyć.. I ta cała reszta. Dla jednego użytkownika, który nie potrafi rozmawiać bez wycieczek osobistych należy zmieniać ustawienia forum? Jeśli tu piszą troll i hejter i ta cała reszta, to zasadne staje się pytanie czy jesteś masochistą? A może po prostu nie rozumiesz co sam piszesz, bo jako żywo Twoje wpisy mogłyby służyć za doskonały przykład trollingu i hejterstwa. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Nie znoszę cenzury 20.02.24, 10:40 negativum napisał: > A co możesz wobec takich osób zrobić? Jedyne co, to nie odpowiadać. Nie odpowia > dam. Czy psychol odpowiadający psycholowi jest lepszy? Skąd nagle taka bezradność? Nie masz adekwatnej historyjki z życia wziętej? W ogóle o jakie osoby chodzi? Podzielasz pogląd, że wszyscy oprócz użytkownika z piekła rodem to psychole włącznie, a może na czele z Tobą? Odpowiedz Link
negativum Zakładam, że wszyscy tu doroścli 21.02.24, 12:09 hell-raiser1 napisał: > Nie rozumiem twojego zachowania. Także to że to jest twoje forum i nie potrafis > z tu uchronić osób co u ciebie piszą i mają odrobinę szacunku do ciebie. Wpadaj > ą tu każdego dnia ci psychofani . Niektórzy nie przebierają w środkach i mają s > kłonności psychopatyczne. Lubię wariatów, tak już mam. Im kto bardziej pokręcony tym mnie bardziej kręci. Żadna ma dziewczyna nie była normalna Dobrze, że nie jesteś nauczycielem, bo pewnie poustawiałbyś dzieci pod ścianą i do nich strzelał. Tak się nie da. Chronić można dziecko, a nie starca, który wie wszystko, ale trzeba mu cenzurować. Na wszystko jest swoje miejsce i czas. Cenzura tego nie zdejmie. Kiedy to nie było modne ubierałem się w spódnice. Teraz to żadna nowość. Mieliśmy kobiety, które coś więcej czuły. Wszystko można zrobić. Sylwester 1997, 8 osób jedzie przez miasto niosąc KEG. Kobiety w spodniach, faceci w spódnicach. Pękł oring na pipie. Beczka pełna, ale nie ma jak jej wypompować. Lezę więc na stację benzynową, w spódnicy i proszę dziewczynę o 2 albo trzy paczki najgrubszych prezerwatyw. Nawet przerażona była. Ale jak zobaczyła grupę facetów w spódnicach, z kobietami w spodniach z beczką pod pachą to zrozumiała, że to problem znaczny i się zaczęła śmiać. Jest 50 litrów piwa, do którego nie ma się jak dostać. Dała prezerwatywy i życzyła udanej imprezy. Z takimi uszczelkami to beczka była pusta w godzinę. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Moim zdaniem 21.02.24, 11:12 Podsumowując nie powinniśmy nikomu wytykać błędów. To nie lekcja języka polskiego. Powinniśmy się skupiać na wzajemnych animozjach. Odpowiedz Link