oxycort 11.03.12, 22:19 Macie to już? Rozwiniętą postać, a może pierwsze symptomy? atrapa.net/chains/ssbsu.htm~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: SSBSU 11.03.12, 22:24 Hm... ale cóż to jest? widzę kotecka i komunikat, że strona nie została znaleziona. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: SSBSU 11.03.12, 22:33 U Santorki też Ci się przyczepiły, a zadziałało :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: SSBSU 11.03.12, 22:33 Ponieważ z natury jestem leniwa do obrzydliwości, trudno, żeby coś mnie rozpraszało i przeszkadzało wykonywać zaplanowane czynności, bo takowych nie wykonuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: SSBSU 11.03.12, 22:51 Aha, a taki ja, to jeszcze tego nie mam i chyba raczej mieć nie będę ( z powodów podobnych do Misianiowych). Za to na pewno wniosłem swój wkład w rozwój Prokrastynacji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: SSBSU 11.03.12, 22:55 O toto. W domu prokrastynuję. w pracy działam w japońskim systemie dżastintajm. taką mam chorobę dwubiegunową... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: SSBSU 11.03.12, 23:06 A w robocie , to mam syndrom "na naprawdę ostatnią chwilę". Nie wiem, czy to jest to samo, co "dżast in time". Jest chyba mały niuans ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś