gyatt Re: Rymowanki 13.08.25, 22:09 Wybitnie glupi pasazerowie W wybitnie glupiej komunikacji Do kibla chodza palic panowie Nie da sie sluchac ich konwersacji Pijane, glosne, stare capy Az uszne pekaja bebenki Musicie tak drzec te durne japy? Fonicie zadajac piekielne meki? Kogos byc moze dzis ubije jeszcze. Noc jeszcze mloda ... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.08.25, 01:32 gyatt napisał(a): > Wybitnie glupi pasazerowie > W wybitnie glupiej komunikacji > Do kibla chodza palic panowie > Nie da sie sluchac ich konwersacji > Pijane, glosne, stare capy > Az uszne pekaja bebenki > Musicie tak drzec te durne japy? > Fonicie zadajac piekielne meki? > Kogos byc moze dzis ubije jeszcze. Noc jeszcze mloda > ... Cicho, cichutko jest. Wstałem będę pił i palił i fornicię będę chwalił bo już tak jest. Ciii...cicho... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.08.25, 01:51 Chciałem coś powiedzieć sobie o mojej osobie że coś znaczę a tyle znaczę co znaczek. Znaczek pocztowy i tyle jest mojej osoby. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.08.25, 06:49 Już słonko na niebie świeci a wy śpicie jak dzieci. Ktoś musi iść do fabryki ktoś inny stawiać wnyki ktoś resztki po kolacji zje sobie w korporacji. I nie można inaczej musicie mieć jakąś pracę! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.08.25, 07:30 O marzeniach, ich ziszczeniach o miłości i o jaźni i o mojej wyobraźni i o krzyku o północy i o dawidowej procy i o pragnieniu żeby przestać się bać, oż kurwa mać. Miało być, nie będzie pisane. Jakiż piękny mamy ranek! Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 19.08.25, 10:35 Zeby rozruszac umysl i pikawe Walne se zaraz druga kawe A gdyby kawa nie podzialala Walne se wodke Bo co tak bedzie stala ;P Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 19.08.25, 11:26 Chociaz z przepicia zyciem Drzy moje serce Jak pijaka rece To znowu marze skrycie By przezyc jeszcze wiecej! ("I choc tyle sie zdarzylo to do przodu wciaz wyrywa GLUPIE serce" ehhhh) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.08.25, 17:58 Powiedziała do dzieła i na stryszek się wspięła ostry nóż w rękę wzięła i ze sznurka odcięła pęk suszonego ziela. I mnie w nim gotowała robiła ze mną co chciała. Aż wreszcie się zbuntowałem zrobiłem z nią co chciałem. I potem mnie przepraszała że ona tak nie chciała tylko za późno już było serca mi nie wzruszyło ani jej przepraszanie i o litość błaganie. Bo stałem się kamieniem na każde jej wspomnienie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 20.08.25, 18:12 Widzialam cie dzis, kochany W twarzy starszego, obcego czlowieka Szedl przygarbiony, na czarno ubrany Wygladal, jakby na cos czekal... Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 20.08.25, 18:14 *starszy czlowiek= starszy ode mnie. Od ciebie starszy, to juz by byla jakas anomalia biologiczna Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.08.25, 18:18 gyatt napisał(a): > Widzialam cie dzis, kochany Kochanie chciałbym Ci powiedzieć że już w sercu mym zostajesz I przeżyjemy razem więcej niż Ci się wydaje Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 20.08.25, 19:46 Zamiast czytac horrory krwawe Miast przezywac romanse lzawe Ja z kulawym tancuje Od switu az do zmroku I zycia w zyciu mi brakuje- Bo nie odwracam od niego wzroku Czort wiedzme spetal zlym urokiem Wiec musi sie czarownica ukorzyc Pusc!- blaga, uroczo lypiac okiem Pusc wolno i daj mi pozyc! (I poszla zobaczyc co jest w piwnicy) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.08.25, 20:09 gyatt napisał(a): > Zamiast czytac horrory krwawe > Miast przezywac romanse lzawe > Ja z kulawym tancuje > Od switu az do zmroku > I zycia w zyciu mi brakuje- > Bo nie odwracam od niego wzroku > Czort wiedzme spetal zlym urokiem > Wiec musi sie czarownica ukorzyc > Pusc!- blaga, uroczo lypiac okiem > Pusc wolno i daj mi pozyc! > (I poszla zobaczyc co jest w piwnicy) Moja ty czarownico moja umysłu ciemnico sercem my zawładnęłaś i duszę moją wzięłaś. Już nigdy nie polecę... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.08.25, 20:25 Trochę mnie boli kolano a to jest tylko rano. Młoda kobieta pisze a ja wciąż słyszę ciszę. I umrę moja miła a ty wciąż będziesz żyła. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 17:33 Nie mam nic dostania ani ofiarowania nie mam zamiaru prosić i win swoich nosić. Tylko jakoś tak smutno jakby rozdarte sukno wydało darcia żądanie. Ja przecież żyję dla niej! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 19:14 Ależ się śmieją pięknie ze mnie boginie przepiękne. Ja, Zeus gromowładny też jestem chyba ładny? Może innego wam trzeba boga lub drogi do nieba? Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 22.08.25, 19:54 Mezczyzna w panien otoczeniu Wyzbywa sie gniewu, lagodnieje Lecz nagle pojal on w zdumieniu Ze jedna i druga sie z niego smieje! Serce jego bolem broczy Siadl na tylku, przetarl oczy A to nie byly wcale dziewki Tylko zwabione rymem... siewki!* Ktore pijaka spiacego obsiadly I mu zagryche z kieszeni wyjadly *mialo byc mewki, ale mewki to w slangu prostytutki, a nie moze byc wieloznacznie. O ptaszki chodzi i basta. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 20:09 Ech pijące boginie ech kiedy mi do was minie ta miłość nadprzestrzenna i głupota poddenna? A może już tak zostanie i wszystkie piękne panie zostaną już w mym rozumie choć kochać ich nie umiem. Kocham je ale płasko nie jestem żaden Hłasko i nie wiadomo czemu jestem z nimi w milczeniu. I zawsze rano czy w nocy szukam od nich pomocy. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 22.08.25, 20:26 wybitniemondry napisał: > I zawsze rano czy w nocy > szukam od nich pomocy. Przepraszam, ale ja tu po prostu MUSZE Lesmianem pojechac: Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 22.08.25, 21:13 Mieszam, nabieram Fioletu cierpki zapach Sliwkowy dzem- jem! (To niby haiku ma byc: 5-7-5 sylab) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 21:38 gyatt napisał(a): > Gorace, slodkie > Purpurowe rozkosze > Sliwkowa orgia Bez śliwek sobie umrę śliwkową będę miał trumnę. I zabiorę wspomnienia i powiem do widzenia. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 22.08.25, 21:53 W sliwkowej trumnie Janusz spi rozumnie I pachnie piekniej niz za zycia I juz nic nie ma do ukrycia Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 22:14 gyatt napisał(a): > W sliwkowej trumnie > Janusz spi rozumnie > I pachnie piekniej niz za zycia > I juz nic nie ma do ukrycia Nie twierdzę że nie śmierdzę ale mam swoją twierdzę mam swoją konkubinę i dopóki nie minie nasz spokój co trwa wiecznie będzie u mnie bezpiecznie. A już niedługo zniknę gdzie, to juz nie wniknę. I pójdę zbierać śliwki albo pójdę na dziwki. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 22.08.25, 22:21 -A ja pojde na prawdziwki Janusz zglupial: -Napraw dziwki? - Nie ja zepsulem, nie mysle naprawiac! I poszedl w miasto, aby sie zawiac Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 22:26 gyatt napisał(a): > -A ja pojde na prawdziwki > Janusz zglupial: > -Napraw dziwki? > - Nie ja zepsulem, nie mysle naprawiac! > I poszedl w miasto, aby sie zawiac > Zostanę w domu nie pozwolę nikomu się z tego śmiać. Kurka jego nać! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.08.25, 23:10 gyatt napisał(a): > -A ja pojde na prawdziwki > Janusz zglupial: > -Napraw dziwki? > - Nie ja zepsulem, nie mysle naprawiac! > I poszedl w miasto, aby sie zawiac > Nie pójdę na dziwki i jebał pies prawdziwki. Tak naprawdę nie marzę jebał pies co się zdarzy i mam w dupie marzenia i świat co się zmienia i życie pozagrobowe niech się to życie schowie! I tylko od fornici całusek bym prosił tyci. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 23.08.25, 04:48 Kulawe rymy Starością swą zachłanną chłonę to całe rano i kobietom i pannom życzę im tego samo. By otwierając oczęta widziały codziennie święta. By żyć codziennie chciały i świat konsumowały może nawet lubieżnie byleby nie pobieżnie miłości nie traktowały bo w niej sens jest cały istnienia na tym świecie. No to teraz już wiecie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 23.08.25, 12:20 Nie wiadomo dlaczego przyglądam się temu wbrew memu życzeniu! ach czemu, ach czemu? Temu życiu/istnieniu. A kiedy już mnie nie będzie i przestanę pić a kiedy będę wszędzie i nogi przestanę myć bo będę śmierdział cały a nie tylko kawałek to nie zmartwię się wcale. I pokłonię się ziemi a wszyscy ludzie niemi tak jak i bogowie pozdrowią mnie dobrym słowem. I będę odpoczywał albo nawet spoczywał i będę się tym cieszył i nigdzie się nie śpieszył. A w końcu znów powstanę i człowiekiem się stanę. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 23.08.25, 13:17 Są we mnie jasne zorze a czasami ja gorzę! A czasami proszę pani nie mam serca ani ani. Bo jestem pokurwieńcem według szanownej pani i swoim laurowym wieńcem nie szczycę się ani ani. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 24.08.25, 18:19 Dziewczyna Ziolomiodowa Alexandria- niekwestionowana miss nart Danielowego serca krolowa Jak on ja zdobyl? To milosc, czy fart? (Milosc, milosc, widac po nich) P.s. zamazalam nazwe ziolomiodu, zeby nie bylo, ze kryptoreklama. Ale zeby wiedziec jakie dziewczyny sa "ziolomiodowe" trzeba znac ten smak Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 24.08.25, 18:28 Nie znam smaku ziołomioda. Trochę (mnie) szkoda. Ale zakrętek nie psuję gdy je odkręcowuję. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 24.08.25, 18:31 Moj piekny, moj mily Nie psujesz- z braku sily Kiedy za duzo krzepy czlowiek ma To metal kruszy, jakby byl ze szkla Ha! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 24.08.25, 18:38 gyatt napisał(a): > Moj piekny, moj mily > Nie psujesz- z braku sily > Kiedy za duzo krzepy czlowiek ma > To metal kruszy, jakby byl ze szkla > Ha! No to mój wzrok już widzi smugi bo widzi ślad po kancie framugi. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 24.08.25, 18:45 "Sliwka robaczywka" Kazdy widzi to co chce Jeden sie brzydzi A drugi zje Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 24.08.25, 18:46 (Szerszen mnie ugryzl wlasnie. To dobry temat na wiersz chyba. Ale mnie boli, w dupie mam rymy!) Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 24.08.25, 19:27 gyatt napisał(a): > (Szerszen mnie ugryzl wlasnie. To dobry temat na wiersz chyba. Ale mnie boli, w > dupie mam rymy!) Jak się czujesz? Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 24.08.25, 19:33 W porzadku, nie przejmuj sie. Ja praktycznie w sadzie mieszkam, to czasem mnie gryza. Zadnego uczulenia nie mam. Szerszen zmiji nie podskoczy! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 24.08.25, 19:39 gyatt napisał(a): > W porzadku, nie przejmuj sie. Ja praktycznie w sadzie mieszkam, to czasem mnie > gryza. Zadnego uczulenia nie mam. Szerszen zmiji nie podskoczy! Uff. No to kamień mi z serca spadł. Dobrze że nie na nogę Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 10:51 Niepokoj, strach Ciala drzenie Och i Ach! -Nadlatuja szerszenie Zadla nieuchronne, bezlitosne Okrutne, niczym bicze boze Rozpoczynaja tortury milosne Smagaja jadem dziewcze hoze Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 16:16 A może by tak nie być starcem? Może lipcem niźli marcem? A może żeby tylko kobiety się nie starzały? Taki mam pomysł mały. I żeby śliwki nie miały robaków tak marzy cały Kraków. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 16:41 Sliwki bez robakow, kobiety bez wieku... O czym ty marzysz, przeglupi czlowieku! Zmarszczka pod okiem, w owocu lysk robaczy... Coz bez lyzki dziegciu beczka miodu znaczy? Porzygac sie mozna z nadmiaru slodyczy Lecz swiat instagrama z zoladkiem sie nie liczy! Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 17:06 Wyjatkowo sama sie poprawie, zeby janusz nie musial. Lyzka dziegciu w beczce miodu nie oznacza "krzty goryczy, co jakby nie liczyc nadawala wytworny (...)smak". Nie. To cos, co psuje, zaraza, niweczy. Wiec rymowanka jest gupiaaaa, za bardzo tu chcialam promowac naturalnosc i babola walnelam. Buuuu Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 17:26 I będę teraz wrzeszczał swoje wiersze na przestrzał morzom i oceanom aż się staną mą raną. A kto mnie kiedyś zrozumie? Nikt niestety nie umie. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 18:15 Kiedyś nic mi sie nie stanie i kiedyś na końcu świata na samiutkim końcu stanę a ty powiesz: sratatata. I będziemy żyć wspaniale ty w radości a ja wcale. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 18:23 Jestem fanka twojej wisielczej poezji! Juz to pisalam, ale w twoim wieku pamiec szwankuje, to przypominam. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 18:30 gyatt napisał(a): > Jestem fanka twojej wisielczej poezji! Juz to pisalam, ale w twoim wieku pamiec > szwankuje, to przypominam. Pamiętam. Pokurwieńca też pamiętam, kwiatuszku ty mój. I starego grzyba zapamiętam. Ach gdyby można zabić i wspomnienia osłabić tych strasznych studni wspomnień. Ile ich było, nie pomnę. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 18:38 Ja tez wszystko pamietam, kwiatuszku kolczasty. Jestem jak dalmatynczyk: ponoc najbardziej pamietliwa rasa psow. Wybaczam (do czadu), ale nigdy nie zapominam. Niczego, kolego. Ani dobrego Ani zlego Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 18:45 gyatt napisał(a): > Ja tez wszystko pamietam, kwiatuszku kolczasty. Jestem jak dalmatynczyk: ponoc > najbardziej pamietliwa rasa psow. Wybaczam (do czadu), ale nigdy nie zapominam. > Niczego, kolego. > Ani dobrego > Ani zlego Kolegę se znalazła. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 18:48 Co masz do mojego kolegi? Dobry czlowiek, poczciwy i lagodny. Jak baran. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 18:52 gyatt napisał(a): > Co masz do mojego kolegi? Dobry czlowiek, poczciwy i lagodny. Jak baran. Może i baran. Ale przecież nie o tym koledze pisałem. I i nie próbuj erystyki. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 19:00 Ok. AI twierdzi, ze erystyka jest problematyczna etycznie. I ja sie z tym nawet zgadzam. Choc moze nie do konca. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 19:03 gyatt napisał(a): > Ok. AI twierdzi, ze erystyka jest problematyczna etycznie. I ja sie z tym nawet > zgadzam. Choc moze nie do konca. A jak twierdzi twój X? Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 19:07 gyatt napisał(a): > A nie wiem, mamy ciekawsze tematy do rozmow Ten szagaj jest ci potrzebny do rozmowy? Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 19:11 Tez. Czasem trzeba (!!!) z kims w realu porozmawiac na rozne tematy, zeby mozg nie zardzewial. Poza tym ciekawie jest skakac przez przepasc pokoleniowa, jak przez skakanke. Mam z nim jak z toba, tylko odwrotnie. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 19:19 gyatt napisał(a): > Tez. Czasem trzeba (!!!) z kims w realu porozmawiac na rozne tematy, zeby mozg > nie zardzewial. Poza tym ciekawie jest skakac przez przepasc pokoleniowa, jak p > rzez skakanke. Mam z nim jak z toba, tylko odwrotnie. No to szczęścia wam życzę do końca życia.. Niech nie będzie odwrotnie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 19:23 Ja jemu i sobie i (nawet) tobie tez zycze szczescia. I Cambrii tez duzo, duzo szczescia zycze! I tej pani, ktora tu pisala, ze nas czyta i ze cos nam we lby pierdolnelo- tez szczescia zycze 🥰🥰🥰 ❤️❤️❤️ Kochajmy sie!!! Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 19:31 gyatt napisał(a): > Kochajmy sie!!! Ile trwa przeciętnie miłość? A ile trwa trauma? Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 19:38 Auc. Trauma to jest duze slowo. Nie bylam nigdy w zwiazku przemocowym, czy innym patologicznym, wiec traumy nie doswiadczylam. A jesli masz na mysli zwykla zalobe po milosci- no to roznie trwa. Co tu mozna napisac mondrego, nic. Kazdy przypadek jest inny. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 25.08.25, 19:42 Tak mi skojarzylo z tematem: youtu.be/r79BtDkZoH4?si=txyOMoVE9k8OuC66 Ale to tak zle wyglada w piosenkach, wierszach, filmach- w zyciu jest raczej inaczej. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 19:45 gyatt napisał(a): > Auc. Trauma to jest duze slowo. Nie bylam nigdy w zwiazku przemocowym, czy inny > m patologicznym, wiec traumy nie doswiadczylam. A jesli masz na mysli zwykla za > lobe po milosci- no to roznie trwa. Co tu mozna napisac mondrego, nic. Kazdy pr > zypadek jest inny. No tak, dla pani wszystko jest proste. Wojciech Młynarski - Bynajmniej Odpowiedz Link
chybagupi Re: Rymowanki 25.08.25, 20:41 gyatt napisał(a): > 💔 Serce kobieta mi daje Nawet jesli nie chciałem... Całą duszą i ciałem tego ciecia wypchałem poza granice wioski proste są z tego wnioski. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 28.08.25, 18:00 Szedł raz polną drogą skrzacik śmignął nad nim mały fiacik i fryzurę sponiewierał. I się zbulwersowałał skrzacik właśnie wracam od fryzjera! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 29.08.25, 13:20 A może by tak zoczyć co mi z mózgu wybroczy? A może papucie skapciałe są moim rozumem i ciałem? A może racji nie mam i tylko sobie tak mniemam? A co jeśli mam rację i dzisiaj na kolację skonsumuję sam siebie. Czy mi będzie jak w niebie? Odpowiedz Link