klatwafornittyzostalarzucona 11.07.25, 19:26 youtu.be/fGrSn37vrW4?si=Nl1xbMXvdxlvctNe yep, yep, yep ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 20.07.25, 08:06 Dawno piosenki nie było. No to jest. Be My Baby - The Ronettes - 1963 - Stereo - Music Video Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: piosenka dla fornitty 24.07.25, 18:13 youtu.be/4Sa8rFLAYPw?si=CWI34Wc3sVydTduO A ja zyje! Ha! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 24.07.25, 21:08 Na dobranoc 🙂 youtu.be/IMLoCIzwg4g?si=gWW8SOJMWqZQ1eCh Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: piosenka dla fornitty 24.07.25, 21:58 Dobre to jest Czilll wieczorny podbija Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 25.07.25, 11:28 Najpierw było tak: Pearl Jam ~~ Black ♥ Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 25.07.25, 11:28 A po latach - tak: Pearl Jam - Sirens Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 25.07.25, 11:30 A to... To było dla mnie. Pearl of the Stars Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 01.08.25, 21:11 Kukiz i Piersi - Chodz tu miła Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 13:22 A dzis dedykuje sobie: "FREEDOM!" Nie wiem, czy swiat potrzebuje fornitty, wiem za to, ze fornitta nie potrzebuje swiata. Wracam do siebie, doslownie i w przenosni. Sie kurwa ciesze w chuj Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 16:03 gyatt napisał(a): > A dzis dedykuje sobie: "FREEDOM!" Nie wiem, czy swiat potrzebuje fornitty, w > iem za to, ze fornitta nie potrzebuje swiata. Wracam do siebie, doslownie i w p > rzenosni. Sie kurwa ciesze w chuj Wracasz pociągiem? Pociąg do fornitty. Ale świetny tytuł na film wymyśliłem! Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 16:33 Raczej: fornitta pociagowa To wsciekla krowa Niezdrowa glowa Psia mac rozteskniona Ani zamozna Ani zamozona Za to po baltycku: rozmOrzona ona Ale glodna jestem Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 16:45 gyatt napisał(a): > Raczej: fornitta pociagowa > To wsciekla krowa > Niezdrowa glowa > Psia mac rozteskniona > Ani zamozna > Ani zamozona > Za to po baltycku: rozmOrzona ona > Ale glodna jestem Głodna jesteś czego? Tego i owego mógłbym ci dostarczyć swym kontaktem starczym. Ale lepiej nie bo znów będzie źle. Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 17:18 Aaaaa! Nie lubie i NIE JADAM starych ludzi. Stare zwierzeta za to lubie. Ale nie jadam. Chyba klima popsuta, bo mi sie cos mozg gotuje. Jejeje Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 17:26 gyatt napisał(a): > Aaaaa! Nie lubie i NIE JADAM starych ludzi. Stare zwierzeta za to lubie. Ale ni > e jadam. > Chyba klima popsuta, bo mi sie cos mozg gotuje. Jejeje Starzy ludzie są do dupy. Jebał ich pies. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 17:35 Dla ochłody coś spod pierzyny 😉 youtu.be/MqNoP9l-AtM?si=J6kGWdhKwUnOEqWl Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 13.08.25, 17:50 Starzy ludzie są żałośni. Jebał ich pies. The Zimmers "My Generation" Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 20.08.25, 16:41 youtu.be/z20zSeZqglY?si=Z7sVlZVMfgHqKhry Piosenka pokazujaca czasy, kiedy Daniel jeszcze umial latac, a mnie sie wydawalo, ze jeszcze sie latac naucze Ehhh! Jak spiewal WYBITNY zespol Kombi "kazde pokolenie ma wlasny czas, kazde pokolenie chce zmienic swiat". Chociaz moj Kosik np. marzy tylko o tym, zeby rano pic kawe na balkonie, w dzien grac w gry i cwiczyc, a wieczorem wloczyc sie po miescie, sluchajac muzyki. Na zmienianie swiata miejsca nie przewidzial. Gdybym byla stara, zgorzkniala prukwa, sarkalabym, ze: "ach, ta dzisiejsza mlodziez". Ale mlodziez jest zawsze taka sama- rozna po prostu. Wiec przewracam oczami tylko tu na forum, w realu mam nadzieje, ze zachowuje kamienna twarz Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 20.08.25, 16:47 gyatt napisał(a): > Ehhh! Jak spiewal WYBITNY zespol Kombi "kazde > pokolenie ma wlasny czas, kazde pokolenie chce zmienic swiat". Kombi nigdy nie było wybitnym zespołem. A każde pokolenie, ta ich piosenka, to się nadaje na wiejskie wesela. Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 20.08.25, 16:50 No ta tak. Ale "Black and white" lubie. I swietny teledysk byl do niej. Piosenki Kombi maja wszystkie identyczna aranzacje i muzycznie to badziew. Dlatego ich tu nie wklejam, tylko sam gleboki tekst cytuje Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 22.08.25, 09:10 A tu inne Black and white. Lubię! Regina Spektor - Black and White [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 21.08.25, 22:47 youtu.be/VjLnyYWZoGA?si=-QXR7r998xDjql-t Soyka zmarł Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 21.08.25, 22:52 youtu.be/d7dcptSfdRU?si=iFrDHHIWIlzbx4kN Są! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 22.08.25, 09:08 To uwielbiam! Zgadzam sie z każdym słowem... www.youtube.com/watch?v=yKRpSYTwMeo&list=RDyKRpSYTwMeo&start_radio=1 Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 22.08.25, 09:16 No a skoro Szekspir, to i Radek musi wystąpić... Janusz Radek - Sonet XLIX Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 22.08.25, 09:17 I David Gilmour też! David Gilmour - Sonnet 18 (William Shakespeare) Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 22.08.25, 09:20 No i najbardziej creepy wersja sonetu 29... Shakespeares Sonette: Sonnet 29 Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 23.08.25, 10:51 Soyka, ciag dalszy. Obczajcie sobie "Wychowanie" (cover, soykowa wersja piosenki "To wychowanie" Tlove). Fajna aranzacja, naprawde. I ta jego maniera wokalna w tym utworze robi dobra robote. Munkowy orginal jest taki realistycznie gorzki, soykowa wariacja skreca w strone lekko psychodeliczna. Tak to czuje. Milego dnia i pysznej kawusi, pysiaczki moje mnamniusie ;* Odpowiedz Link
gyatt Re: piosenka dla fornitty 27.08.25, 19:22 youtu.be/IsUxZC9dUgo?si=a1qyHcOp1HwXv2PE "Jakże nie mam smutna być? Za starego każą iść. Czasu niewiele, jeszcze dwie niedziele, mogę miły z tobą być..." Chlip, chlip. Na szczęście, w teledysku młodzi uciekli, a starzy się wściekli. Hehehe Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: piosenka dla fornitty 27.08.25, 20:39 youtu.be/VN_drsabj-k?si=JRqoXC3Zf_cZPBih Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: piosenka dla fornitty 27.08.25, 20:52 cambria1.2 napisała: > youtu.be/VN_drsabj-k?si=JRqoXC3Zf_cZPBih > Forma żeńska latawca to latawica? Odpowiedz Link