wybitniemondry 18.08.25, 15:51 Przepaść. Kto/która się się w nią rzuci? Przepaście mogą być różne. Najczęściej dotyczą poziomu wykształcenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:14 Poziomu wyksztalcenia??? Serio? Nie rozumiem cie dzisiaj. Akurat wyksztalcenie bardzo malo ksztaltuje czlowieka Ksztalci, ale nie: ksztaltuje. Inaczej jest juz z praca zawodowa, bo ona jednak czasem ma na nas duzy wplyw. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:17 gyatt napisał(a): > Poziomu wyksztalcenia??? Serio? Nie rozumiem cie dzisiaj. Akurat wyksztalcenie > bardzo malo ksztaltuje czlowieka Ksztalci, ale nie: ksztaltuje. Inaczej jest > juz z praca zawodowa, bo ona jednak czasem ma na nas duzy wplyw. Serio. Związałabyś się z facetem po zawodówce? Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:23 No ba. Co to w ogole za glupie pytanie. Mialabym za to opory przed zwiazaniem sie z prawnikiem. Tzn takim pracujacym w zawodzie, samo wyksztalcenie prawnicze mi nie wadzi Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:29 gyatt napisał(a): > No ba. Co to w ogole za glupie pytanie. Mialabym za to opory przed zwiazaniem s > ie z prawnikiem. Tzn takim pracujacym w zawodzie, samo wyksztalcenie prawnicze > mi nie wadzi Jestem po zawodówce. Dlatego zadaję takie głupie pytania. Gdybym był wykształcony, to bym nic nie pytał. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:31 Jestes moze ciesla, jak Jezus? Bo troche podobny jestes Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:34 gyatt napisał(a): > Jestes moze ciesla, jak Jezus? Bo troche podobny jestes Jestem mechanik-kierowca. Bardziej jak Charon. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:48 gyatt napisał(a): > Tez fajnie A właśnie że niefajnie. Partnerkę mam lekarkę. Ale studia medyczne, to właściwie taka zawodówka. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:53 Zeby skonczyc medycyne, trzeba miec naprawde dobry mozg. Szanuj i podziwiaj nieustannie! No ale ona tez glaba sobie nie wziela, wiec wszystko gra Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:58 gyatt napisał(a): > Zeby skonczyc medycyne, trzeba miec naprawde dobry mozg. Szanuj i podziwiaj nie > ustannie! No ale ona tez glaba sobie nie wziela, wiec wszystko gra No jestem wybitnie mondry Ale tak poważnie, to jestem głupi jak but z lewej nogi. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:02 Skoro tak mowisz Nieno, inteligentny jestes. Chyba, ze czujesz, ze brak ci nie takiej zyciowej madrosci? Napisalabym, ze to przyjdzie z wiekiem, ale kurcze, no... ty juz przeciez stary jestes. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:08 gyatt napisał(a): > Skoro tak mowisz Nieno, inteligentny jestes. Chyba, ze czujesz, ze brak ci n > ie takiej zyciowej madrosci? Napisalabym, ze to przyjdzie z wiekiem, ale kurcze > , no... ty juz przeciez stary jestes. Czegoś mi brak na pewno. Tylko nie wiem czego. Albo i wiem ale nie powiem. Pip, że tak powiem. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:14 Pip ci brakuje?! O zesz ty! Zartuje. Nie martw sie kotek, bedzie gorzej, a to znaczy, ze poki co nie jest najgorzej Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:27 gyatt napisał(a): > Pip ci brakuje?! O zesz ty! Zartuje. Nie martw sie kotek, bedzie gorzej, a to z > naczy, ze poki co nie jest najgorzej No to w końcu zbiorę się na śmiałość i zapytam o twoje wykształcenie. O wykształcenie cambrii nie zapytam, bo nie mam śmiałości. Może o mądrość kiedyś zapytam. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:43 O matko i corko ;D W poprzednim zyciu skonczylam socjologie, a za to nie skonczylam polonistyki i filozofii W obecnym zyciu plwam na wyksztalcenie akademickie i jestem samozwancza wiejska zielarka. Nikogo jeszcze nie otrulam (w kazdym razie- na smierc) wiec chyba mam talent do tego fachu Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:52 gyatt napisał(a): > O matko i corko ;D W poprzednim zyciu skonczylam socjologie, a za to nie skoncz > ylam polonistyki i filozofii W obecnym zyciu plwam na wyksztalcenie akademic > kie i jestem samozwancza wiejska zielarka. Nikogo jeszcze nie otrulam (w kazdym > razie- na smierc) wiec chyba mam talent do tego fachu A ja musiałem na koniec zawodówki napisać pracę: Regeneracja przedniej osi samochodu Star 25. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:53 Mozesz tu o tym napisac. Ale nie obiecuje, ze przeczytam. Za dobra nie moge byc! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:59 gyatt napisał(a): > Mozesz tu o tym napisac. Ale nie obiecuje, ze przeczytam. Za dobra nie moge byc > ! Nie każę ci czytać. Ani dobrą być. Za serce mnie chwyta twoja dobra nić. Odpowiedz Link
gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 20:04 A jak przepasc to- Lechon. A jak Lechon to- Robrojek. A jak Robrojek to- Sajgon. I tylko ja wiem o co chodzi (fornitta-anielka-klamczucha) Odpowiedz Link