Dodaj do ulubionych

Przepaść

18.08.25, 15:51
Przepaść.
Kto/która się się w nią rzuci?

Przepaście mogą być różne. Najczęściej dotyczą poziomu wykształcenia.
Obserwuj wątek
    • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:14
      Poziomu wyksztalcenia??? Serio? Nie rozumiem cie dzisiaj. Akurat wyksztalcenie bardzo malo ksztaltuje czlowieka wink Ksztalci, ale nie: ksztaltuje. Inaczej jest juz z praca zawodowa, bo ona jednak czasem ma na nas duzy wplyw.
      • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:17
        gyatt napisał(a):
        > Poziomu wyksztalcenia??? Serio? Nie rozumiem cie dzisiaj. Akurat wyksztalcenie
        > bardzo malo ksztaltuje czlowieka wink Ksztalci, ale nie: ksztaltuje. Inaczej jest
        > juz z praca zawodowa, bo ona jednak czasem ma na nas duzy wplyw.

Serio.
        Związałabyś się z facetem po zawodówce?
        • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:23
          No ba. Co to w ogole za glupie pytanie. Mialabym za to opory przed zwiazaniem sie z prawnikiem. Tzn takim pracujacym w zawodzie, samo wyksztalcenie prawnicze mi nie wadzi wink
          • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:29
            gyatt napisał(a):
            > No ba. Co to w ogole za glupie pytanie. Mialabym za to opory przed zwiazaniem s
            > ie z prawnikiem. Tzn takim pracujacym w zawodzie, samo wyksztalcenie prawnicze
            > mi nie wadzi wink

Jestem po zawodówce.
            Dlatego zadaję takie głupie pytania.
            Gdybym był wykształcony, to bym nic nie pytał.
            • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:31
              Jestes moze ciesla, jak Jezus? Bo troche podobny jestes
              • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:34
                gyatt napisał(a):
                > Jestes moze ciesla, jak Jezus? Bo troche podobny jestes

Jestem mechanik-kierowca.
                Bardziej jak Charon.

• gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:42
                  Tez fajnie wink
                  • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:48
                    gyatt napisał(a):
                    > Tez fajnie wink

A właśnie że niefajnie.
                    Partnerkę mam lekarkę.
                    Ale studia medyczne, to właściwie taka zawodówka.
                    • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 16:53
                      Zeby skonczyc medycyne, trzeba miec naprawde dobry mozg. Szanuj i podziwiaj nieustannie! No ale ona tez glaba sobie nie wziela, wiec wszystko gra wink
                      • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 16:58
                        gyatt napisał(a):
                        > Zeby skonczyc medycyne, trzeba miec naprawde dobry mozg. Szanuj i podziwiaj nie
                        > ustannie! No ale ona tez glaba sobie nie wziela, wiec wszystko gra wink

No jestem wybitnie mondry big_grin
                        Ale tak poważnie, to jestem głupi jak but z lewej nogi.
                        • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:02
                          Skoro tak mowisz wink Nieno, inteligentny jestes. Chyba, ze czujesz, ze brak ci nie takiej zyciowej madrosci? Napisalabym, ze to przyjdzie z wiekiem, ale kurcze, no... ty juz przeciez stary jestes.
                          • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:08
                            gyatt napisał(a):
                            > Skoro tak mowisz wink Nieno, inteligentny jestes. Chyba, ze czujesz, ze brak ci n
                            > ie takiej zyciowej madrosci? Napisalabym, ze to przyjdzie z wiekiem, ale kurcze
                            > , no... ty juz przeciez stary jestes.

Czegoś mi brak na pewno.
                            Tylko nie wiem czego. Albo i wiem ale nie powiem.

Pip, że tak powiem.
                            • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:14
                              Pip ci brakuje?! O zesz ty! Zartuje. Nie martw sie kotek, bedzie gorzej, a to znaczy, ze poki co nie jest najgorzej wink
                              • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:27
                                gyatt napisał(a):
                                > Pip ci brakuje?! O zesz ty! Zartuje. Nie martw sie kotek, bedzie gorzej, a to z
                                > naczy, ze poki co nie jest najgorzej wink

No to w końcu zbiorę się na śmiałość i zapytam o twoje wykształcenie.
                                O wykształcenie cambrii nie zapytam, bo nie mam śmiałości.

Może o mądrość kiedyś zapytam.
                                • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:43
                                  O matko i corko ;D W poprzednim zyciu skonczylam socjologie, a za to nie skonczylam polonistyki i filozofii wink W obecnym zyciu plwam na wyksztalcenie akademickie i jestem samozwancza wiejska zielarka. Nikogo jeszcze nie otrulam (w kazdym razie- na smierc) wiec chyba mam talent do tego fachu wink
                                  • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:52
                                    gyatt napisał(a):
                                    > O matko i corko ;D W poprzednim zyciu skonczylam socjologie, a za to nie skoncz
                                    > ylam polonistyki i filozofii wink W obecnym zyciu plwam na wyksztalcenie akademic
                                    > kie i jestem samozwancza wiejska zielarka. Nikogo jeszcze nie otrulam (w kazdym
                                    > razie- na smierc) wiec chyba mam talent do tego fachu wink

A ja musiałem na koniec zawodówki napisać pracę: Regeneracja przedniej osi samochodu Star 25.
                                    • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 17:53
                                      Mozesz tu o tym napisac. Ale nie obiecuje, ze przeczytam. Za dobra nie moge byc!
                                      • wybitniemondry Re: Przepaść 18.08.25, 17:59
                                        gyatt napisał(a):
                                        > Mozesz tu o tym napisac. Ale nie obiecuje, ze przeczytam. Za dobra nie moge byc
                                        > !

Nie każę ci czytać.
                                        Ani dobrą być.
                                        Za serce mnie chwyta
                                        twoja dobra nić.
    • gyatt Re: Przepaść 18.08.25, 20:04
      A jak przepasc to- Lechon.
      A jak Lechon to- Robrojek. A jak Robrojek to- Sajgon. I tylko ja wiem o co chodzi smile (fornitta-anielka-klamczucha)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka