wybitniemondry 22.11.25, 15:26 Katarzynki będą pojutrze. Ale taki stary grzyb może zapomnieć, więc przypominam dzisiaj. www.kalbi.pl/katarzynki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Katarzynki 24.11.25, 15:47 wybitniemondry napisał: > Katarzynki będą pojutrze. No i już jest pojutrze. A jutro będą imieniny Katarzyny. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 24.11.25, 22:33 wybitniemondry napisał: > A jutro będą imieniny Katarzyny. A w styczniu urodziny. Mam nadzieję, że nie zapomnę złożyć życzeń. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 25.11.25, 14:23 irsila napisała: > Co za potwór tu straszy? > Ty sam? Ja jestem brzydszy. A ten potwór to: Keith Richards (ur. 18 grudnia 1943 w Dartford[2]) – brytyjski muzyk, współzałożyciel i gitarzysta zespołu The Rolling Stones, ponadto autor tekstów i sporadycznie wokalista oraz aktor. pl.wikipedia.org/wiki/Keith_Richards Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 25.11.25, 18:37 irsila napisała: > Katarzynek Ci on nie przyciągnie. No i dobrze, bo Katarzynka na forum jest tylko jedna! Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 25.11.25, 19:06 Nie ma żadnej. Jesteś sam jak palec, dlatego się ulitowałam, by cokolwiek napisać. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 25.11.25, 19:17 irsila napisała: > Nie ma żadnej. > Jesteś sam jak palec, > dlatego się ulitowałam, by cokolwiek napisać. Ale była. I ślady po niej zostały. Mówi się: sam jak palec faceta z tartaku I zabraniam litowania się nade mną!! Katarzynka też się litowała a koniec jaki jest, każdy widzi. Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 10:05 Ja również litości nie lubię. Katarzyn, kasiaa.k wolę nie wspominać, ani jednej ani drugiej. Zbyt wiele zła od nich doznałam. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 26.11.25, 11:13 irsila napisała: > Katarzyn, kasiaa.k wolę nie wspominać, > ani jednej ani drugiej. > Zbyt wiele zła od nich doznałam. „Żyjcie ze sobą w zgodzie i przebaczajcie sobie wzajemnie, gdy macie coś przeciw drugiemu. Jak Pan wam przebaczył, również wy tak czyńcie.” List do Kolosan 3, 13 Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 12:02 Doskonale te zalecenia biblijne znam. Wybaczaj 7 razy, jeszcze 77 razy i jeszcze to powtórz kilka razy. Jeszcze i takie coś jest: Słowa „wybaczcie im, bo nie wiedzą, co czynią” są cytatem z Ewangelii według Świętego Łukasza (\(23,34\)). Wypowiedział je Jezus Chrystus podczas ukrzyżowania, modląc się za tych, którzy go ukrzyżowali. Stanowią przykład nauki o przebaczaniu, miłości do wrogów i modlitwie za tych, którzy nas krzywdzą Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 26.11.25, 12:29 irsila napisała: > Doskonale te zalecenia biblijne znam. Znać a stosować się do nich, to dwie różne sprawy. Większość grzeszników zna Dekalog. Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 12:36 Ja się do tego stosuję, głupim ustępuję, wybaczam, a potem jest jak jest, oni rządzą światem. Na moderacji się o tym przekonałam, (w nawiasie mówiąc o swoja rację walcząc tam) Jakiś błąd w naukach Chrystusa musi być, że głupki, rządzą tym światem. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 26.11.25, 12:43 irsila napisała: > Jakiś błąd w naukach Chrystusa musi być, A to już jest bluźnierstwo. Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 12:45 wybitniemondry napisał: > irsila napisała: > > Jakiś błąd w naukach Chrystusa musi być, > > > A to już jest bluźnierstwo. Słabe rozeznanie w temacie masz. Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 12:53 Bluźnierstwo to znieważanie tego, co uznawane jest za święte, na przykład Boga, świętych lub symboli religijnych, za pomocą słów lub gestów. Jest to termin używany w kontekście religijnym, oznaczający publiczne znieważanie świętości. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 26.11.25, 13:01 irsila napisała: > Słabe rozeznanie w temacie masz. Możliwe. Ale nie obrażam Chrystusa ani uczuć religijnych ludzi wierzących w jego nauki. Odpowiedz Link
irsila Re: Katarzynki 26.11.25, 13:11 wybitniemondry napisał: > irsila napisała: > > Słabe rozeznanie w temacie masz. > > Możliwe. > Ale nie obrażam Chrystusa ani uczuć religijnych ludzi wierzących w jego nauki. I za to cie cenię. Ja rownież, innych religii i wiar, nie obrażam. W coś trzeba wierzyć! Po to jest wiara! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 21.01.26, 00:15 wybitniemondry napisał: > A w styczniu urodziny. > Mam nadzieję, że nie zapomnę złożyć życzeń. Nie zapomniałem. Wszystkiego najlepszego życzę. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 21.01.26, 12:11 irsila napisała: > I ja również Tobie, > z okazji urodzin... Dziękuję ale ja mam urodziny szesnastego grudnia Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Katarzynki 22.01.26, 20:56 wybitniemondry napisał: > Dziękuję ale ja mam urodziny szesnastego grudnia Ale życzenia przyjmuję zawsze. Raz - forum.gazeta.pl/forum/w,654,179643495,179643495,Wnosze_o_zlikwidowanie_tego_forum.html Dwa - forum.gazeta.pl/forum/w,654,179513400,179513400,Prosze_o_pomoc.html Odpowiedz Link