irsila 17.09.26, 17:40 Oczywiście choremu, gdyż ja zazwyczaj dobry mam. Po prawie 2 miesiącach zażywania MEGACE i multum nutridrinków, dziś z rana usłyszałam: głodny jestem! Co za radość.😂 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Apetyt wrócił 19.09.26, 07:48 I to wszystko dzięki najmłodszemu synowi, którego na swiat wydałam w wieku 39 lat. Prawie codziennie przyjeżdza, nutridrinki przywozi, tate pionizuje, cisnienie mu mierzy i cukier. Sam siebie doktorem t. sie nazywa Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Apetyt wrócił 19.09.26, 10:38 Jak ma apetyt to będzie dobrze. Sygnał, że organizm walczy z chorobą i potrzebuje energii do odbudowy. Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 08:24 Jedzenie przynoszę mu do łóżka, oczywiście wpierw opróżniona jest z nocy kaczuszka i pieluszka. Megace, kasza manna z sokiem malinowym, kanapeczki z serkiem białym, roztartym ze śmietaną, cebulką, pieprzem, nakrytymi salsą pomidorową, do tego nutridrink waniliowy i kawa z mlekiem podana. Niech je i zdrowieje! Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 08:29 Nic się nie dzieje bo niedziela, zatem i ja się nie udzielam. Miła z barankami poduszka, kto śniadanie poda do łóżka? Sama je sobie przyniosłam do kompute(r)la. * Zjadłam wczoraj dwa rogale. sny koszmarne, wstałam ospale. Przesłodkie to było, mało mnie nie zemdliło. Nie przejmuję się tym, wcale. Niedziela 12 listopada 2023 Andrzej Piaseczny ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 11:08 Głodny jest i mn ie wzywa, a ja jestem zabezp[czona. Całą miche dobrości mu podałam i je jemu, podajuęQ! Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 11:53 Michę dobrości, pod nos, mu dostarczyłam. Czego tam nie było, rosołek z kurczaka zagrodowego, dobrze wygotywanego wszelkie warzywa, tylko za gorąco to było!Q Ale i tak, zjadł Chożć brode mu p;orzyłam! Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 11:57 A teraz ,śliwki na patelni ustawiam, przekrojone Na patelni obok, kruszonkę szykuję. Sama ze smakiem, zjem. Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 13:37 Idę idę, teraz mnie wzywa, gdyż pilot od teleqwizora mu spadł, \a jqa jeszcze,. śliwkowego deseru, nie ukończyłam. Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 16:14 Tego dolnego ciasta, uniknęłam, tylko kruszonka, wystarczyła, z góry posypana po śliwkach. Smaczne ciasto? było. Najedliśmy się sobie obydwoje. Tylko myszę muszę naciskać, by posty pisać. Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 17:02 Jest dobrze. Niedawno, żesmy do teatrów chodzili, na żywo artystów widzieli, wszak mieszkamy w Krakowie. Solidne Garaże Tynkowane Odpowiedz Link
irsila Re: Apetyt wrócił 20.09.26, 17:41 A ty podła, 40 letnia dziwewczyno, teraz engina, razem z ta moderacja chorą której dokopywałaś, a ona cie tak długo, tolerowała a mnie bany wlepiała z mego życia, precz! Odpowiedz Link