Dodaj do ulubionych

CIUCHOLAND - POMOCY!!

04.02.14, 15:58
Witam Was wszystkich . Jestem tu nowy . Szukałem podobnego wątku ale nie znalazłem , jeśli taki jest to przepraszam. Poszukuje osób które prowadzą ciucholandy. Chciałbym się spytac po jakim czasie powinny przynosić zyski i jakiego rzedu są to pieniądze???
Ja od 4 miesięcy prowadzę swój sklep w ok. 40 000 mieście. Niestety zysków jeszcze brak. Ciagle dokładam do interesu. Fakt że teraz sezon jest tez kiepski. Ciuchy mam inne niż wszyscy bo austriackie, naprawde dobre i znanych marek. Klientki sobie je chwalą. Ciuszki są ładnie powieszone na wieszakach. Ceny od 5 do 50 zł.
Nie wiem czy cos robie żle że ludzie nie przychodzą. Licze na to że z wiosną wszystko ruszy. A może się myle? Może ten sklep nie ma prawa na siebie zarabiać?
Bardzo Was proszę jakieś porady….
Obserwuj wątek
    • tadeusz200322 Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 05.02.14, 17:52

witaj Mariusz, ja też mam ciucholand, ale w dużo mniejszym miasteczku, właśnie zamykam rok i moje nakłady już się wróciły. jest dużo informacji na temat prowadzenia sklepu, jego powierzchni, czynszu, lokalizacji, obsługi itp. bardzo chciałbym wymienić doświadczenia z tej działalności, ale też mam trochę pytań do Ciebie, bo ostatniozaczęło mi się psuć i chyba nawet wiem dlaczego. chcę wymienić informacje wyłącznie o sklepie, napisz na adres sklep1111@wp.pl, powierzchnia, lokalizacja ilość pracowników. Ja opiszę Ci jak to wygląda u mnie.
      pozdrawiam i powodzenia w biznesie
    • tadeusz200322 przepraszam za błądRe: CIUCHOLAND - POMOCY!! 05.02.14, 18:38
      niedokładnie napisałem adres e-mail, pełny to: sklep111111112@wp.pl. odpisz proszę,przepraszam i jeszcze raz pozdro
      Tadeusz200322
    • 66kubus Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 14.04.14, 00:32
      Witam. Zapraszam do naszej hurtowni chętnie doradzimy w sprawach prowadzenia sklepu z odzieżą używaną miejmy nadzieje że pomożemy. Tel 502-457-116 lub www.hurtowniakubus.com.pl
      • weldoro_textile Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 06.07.15, 15:54
        Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy na stronie: www.weldoro-textile.pl
        Posiadamy duży wybór odzieży dziecięcej, damskiej, bielizny, butów, torebek i akcesoriów. Odzież sortowana typu CREAM lub OUTLET (nowa, metki). Jesteśmy także dystrybutorem firmy ASOS (outlet).
    • recyclinguk Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 06.05.14, 15:56
      p mariuszu zapraszam do wspolpracy mam hurtownie w uk mam bardzo ladne ciuchy gatunku 1. bez odzotow. prowadze pare skopow i sortujemy sami. zapraszam +447717315117,+441214480180
      • katarzynakon Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 13.06.14, 23:59
        witam, przepraszam za wtrącenie się w tę konwersację, ja też jestem początkująca w tym temacie, trochę też poznałam te ,,dobre'' hurtownie. Chciałabym mieć stałego i pewnego dostawcę, więc dlatego moje pytanie, czy mogłabym prosić o Państwa ofertę i szczegóły związane z dostawami, płatnością itd,itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
        Kas.kon@interia.pl
      • katarzynakon Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 14.06.14, 00:04
        przepraszam, podaję e-mail kas.kon@interia.pl
    • niesort-irlandia2014 Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 05.06.14, 15:58
      witam

niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg
    • missmola Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 16.06.14, 21:36
      Przede wszystkim musisz mieć dobry towar oraz dobrą reklamę. Bardzo dobrze, gdy są systematyczne dostawy: np. 1 w miesiącu ( najlepiej , gdy ludzie dostają wypłatę), a potem wyprzedaże. Polecam angielski towar: Hurtownia Odzieży Uzywanej Olsztyn
      odzieżużywana.olsztyn.pl/ tel. 509-487-554 .
      Tam towar wysyłają za pobraniem i jest dobrej jakości.
    • hurtownia-supercream Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 06.10.15, 10:33
      WITAM, JEST POTRZEBNY ODPOWIEDNI SYSTEM NP. DZIEN DOSTAWY MAX CENA, ZA 3 DNI ZEJSCIE Z CENY 50% I TRZECI ETAP 75% CENY, LUDZIE CENIA UBRANIA Z ANGLII ,WŁOCH, IRLANDII NO I AUSTRII , POLECAM ZAJRZEC DO NAS I RAZ W CZAS ZAKUPIĆ ANGIELSKI CREAM ŻEBY W SKLPEIE NIE BYŁO MONOTONII
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą , oferujemy ubrania z Anglii najlepszej jakości typu Cream dużo oryginalnych ubrań , Atmosphere,adidas,nike,next,george, H&m ,zara itd. długuby wymieniać, często trafiają się ubrania z metkami.
      Nasza Hurtownia SUPER CREAM jest firma rodzinna i dzięki temu koszty sortowania ubrań pozwoliły nam na zejście do takich niskich cen.
      Pomagamy również uzyskać pieniążki na dotacje z UE na otwarcie sklepu. Więcej szczegółów na www.supercream.pl
      Polecam zajrzeć w zakładkę PROMOCJE -co miesiąc jakaś kosząca oferta
      ceny wąchają się od 12 do 30 zł /kg CREAMU w zależności od rodzaju ubrań
      PROSZĘ PISAĆ ŚMIAŁO dobrzynski1986@op.pl
      • sortowniacream Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 13.10.18, 20:26
        WITAM. OD POŁOWY LISTOPADA ZACZYNAM SORTOWANIE ODZIEŻY NA SORTOWNI W ANGLII, SZUKAM KILKU KLIENTÓW DO WSPÓŁPRACY. TOWAR NAPRAWDĘ CREAM. WIĘCEJ INF NA MAILA sortowniacream@gmail.com. proszę zostawić nr tel zadzwonię z ofertą
    • sortowniacream Re: CIUCHOLAND - POMOCY!! 13.10.18, 20:26
      salonik.odziezowy@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka