Dodaj do ulubionych

Need for Speed Kurskiego 2

05.10.09, 18:56
o widze, ze ktos tu liczy na to, ze artykul przeczytaja nawet w Brukseli ... a przynajmnie tytul ;)

W Polsce nie brak piratow drogowych - ile to osob nie placi mandatow i przekracza predkosc. Ja jak jade 40 km/h tam gdzie jest do 40 km/h to wszyscy mnie wyprzedzaja... Kurski o tyle, ze przynajmniej nie atakuje tych co jezdza prawidlowo, bo najczesciej piraci atakuja tych co jezdza przepisowo. Wiec i dzisiaj ja go nie zaatakuje.
Obserwuj wątek
    • pietro62 Re: Need for Speed Kurskiego 2 05.10.09, 20:38
      Prawo o ruchu drogowym to też prawo ...
      • venus99 Re: Need for Speed Kurskiego 2 05.10.09, 20:40
        żadne gó...ane prawo nie będzie utrudniało funkcjonariuszem PiS
        życia!!
    • wicary [...] 05.10.09, 23:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • piotr333 Need for Speed Kurskiego 2 05.10.09, 23:16
      Szanowni Państwo z Gazety i uczestnicy forum!
      Czy rzeczywiście immunitet europosła zezwala na łamanie przepisów w każdym euro-kraju? Jeśli tak jest, to proponuję wystąpienie do odpowiedniego ministra abyśmy to ograniczyli. Mam dosyć Kurskiego szydzącego sobie z obowiązujących przepisów. Bardzo proszę o poparcie.
      Pozdrawiam.
    • stasieczek5 Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 07:28
      Do niedzieli Brukselę kojarzyłem z brukselką ( lub na odwrót ). Teraz będę Brukselę kojarzył z BURAKIEM POLSKIM, czyli ... Panem Posłem Kurskim.
    • tadzap J.Kurski to Pan Pikuś. 06.10.09, 07:34
      Tu się jeżdzi.
      www.tvn24.pl/12690,1577609,0,1,komorowski-pedzil-140-kmh-po-warszawie,wiadomosc.html
      I to druga osoba w państwie,a nie jakiś szeregowy poseł.
    • jagrudz Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 07:50
      Czego to dowodzi ? Ze w Polsce zwykłego czlowieka można zgnoić,ale gdy ma immunitet to gość...BANDYCKIE PAŃSTWO!!!!!!! Ludzie bojkotujcie wszystkie wybory niech prawo będzie prawem nie dla wybrańców.
    • zen.zen Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 08:11
      Dopóki nie zrobi komuś krzywdy albo kogoś nie zabije na drodze, to bedzie tak szalał. To bezczelność wobec innych kierowców, pieszych i prawa.
    • grastep00 Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 09:55
      Jak długo jeszcze ten pajac nie poniesie żadnych konsekwencji za swoje wybryki?!
      Dlaczego w Polsce nie wszyscy są równi wobec prawa? Jeden z internautów napisał,ze zyjemy w BANDYCKIM PAŃSTWIE -to boli,ale jest prawdziwe.Kto wreszcie ukróci tę patologię?
    • stoerungsquelle Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 10:34
      too fast and too furious?

---
      Amalia: Włoszka, która promuje Polskę
      Dzisiaj premiera "Lovefool"
      http://www.scholar-online.pl
    • 40_plus Re: Need for Speed Kurskiego 2 06.10.09, 11:03
      Złamał prawo - musi odejść. Jego idol i szef - mały ciećwierz - też jest winien, za co? za przymykanie oka.
    • u-520 Re: Need for Speed Kurskiego 2 08.10.09, 16:20
      I dlatego gdy oddaję mocz, mówię: PISs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka