porannakawa20 07.10.09, 18:23 Po zajęciu głosu w niżej połozonych wątkach - ten wątek pozostaje tam gdzie był, nie podnosi się. To coś nowego? Kto decyduje o tym czy wątek podnieść czy nie? I na jakich zasadach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant_nowak prawdopodobnie: 07.10.09, 18:32 przeładowanie serwerów gazety powoduje, że zaczęli cache'ować wpisy. Żeby zmniejszyć obciążenie na bazie danych to co jest Ci pokazywane nie jest za każdym razem brane z bazy, tylko odświeżane co jakiś czas. Stąd takie a nie inne efekty :-) Bez teorii spiskowych, panowie i panie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: prawdopodobnie: 07.10.09, 18:35 sierzant_nowak napisał: > przeładowanie serwerów gazety powoduje, że zaczęli cache'ować wpisy. Żeby zmnie > jszyć obciążenie na bazie danych to co jest Ci pokazywane nie jest za każdym ra > zem brane z bazy, tylko odświeżane co jakiś czas. Stąd takie a nie inne efekty > :-) > > Bez teorii spiskowych, panowie i panie ;-) Mam bardzo zabawną teorię spiskową, ale nie zdradzę, żeby nie psuć zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: prawdopodobnie: 07.10.09, 18:35 sierzant_nowak napisał: > przeładowanie serwerów gazety powoduje, że zaczęli cache'ować wpisy. Żeby zmnie > jszyć obciążenie na bazie danych to co jest Ci pokazywane nie jest za każdym ra > zem brane z bazy, tylko odświeżane co jakiś czas. Stąd takie a nie inne efekty > :-) > > Bez teorii spiskowych, panowie i panie ;-) Przykro by mi było. Widzę to zawieszanie się - dzięki Bogu to servery a nie pan milicjant stojący obok budki i co jakiś czas powtarzający do wyrwanej obywatelowi słuchawki - Rozmowa kontrolwana, rozmowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 GazoWnia całyczas pracuje nad wolnościąsłowa na FK 07.10.09, 18:40 "Zasady" Hehehehhehe Gdybym nie wiedział z kim mamy do czynienia, powiedziałbym: Wstydźcie się! Powiem wam tylko, że zarżniecie to swoje forum, a my znajdziemy sobie inne. Re: Nowe zasady na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Idz se na Salon24 i napisz "janke jest gupi". 07.10.09, 19:53 Poczujesz oddech wolności Salonu24. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 19:26 Tak jest od rana. Sabotaz pisdzielcow :o Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 19:31 Była awaria, ale naprawiali. Spróbuj wcisnąc klucz F5. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 19:42 giwi napisała: > Była awaria, ale naprawiali. Spróbuj wcisnąc klucz F5. Strony otwieraja sie strasznie wolno. Czy to tylko u mnie? Wszystkie sztyczki probowalem. DNS, cookies itp itd :o( Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 20:13 Przekazałam to dalej. U mnie otwierają sie normalnie ale od czasu do czasu widzę białą stronę i wtedy właśnie bardzo wolno się ładuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 20:15 giwi napisała: > Przekazałam to dalej. > U mnie otwierają sie normalnie ale od czasu do czasu widzę białą stronę i wtedy > właśnie bardzo wolno się ładuje. Czy aby wtedy nie masz reklamy hamerykańskich samochodów? :) forum.gazeta.pl/forum/w,299,101158978,101158978,my_adocean_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 20:36 Nie, mam wszystko poblokowane. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nowe zasady na forum? 08.10.09, 00:48 giwi napisała: > Nie, mam wszystko poblokowane. :-) Przykro mi. Wiesz chociaż kto to mógł uczynić? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Giwi, może mi wreszcie wyjaśnisz, dlaczego odebra- 07.10.09, 20:37 łaś mi prawo zakładania wątków na fk? Kiedy i gdzie złamałam regulamin? giwi napisała: > Przekazałam to dalej. > U mnie otwierają sie normalnie ale od czasu do czasu widzę białą stronę i wtedy > właśnie bardzo wolno się ładuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pytanie nie jest do Giwi. 08.10.09, 00:52 wos9 napisała: > łaś mi prawo zakładania wątków na fk? > Kiedy i gdzie złamałam regulamin? Musisz przejść przez ścieżkę forum@agora.pl Tam się wszystkiego dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A kiedy naprawioM, zeby nie trzeba było czekać z p 07.10.09, 19:54 giwi napisała: > Była awaria, ale naprawiali. Spróbuj wcisnąc klucz F5. pisaniem na wskoczenie tych niebieskich kwadracików. Komu i po so sOM potrzebne te kwadraciki i dlaczego przekierowuja pisanie z tytułu na okno i jeszcze bardziej w samym oknie. B\yło normalnie pisało się kiedyś i tekst wchodził tam gdzie sie chciało pisać! Komu to przeszkadzało i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
usatysfakjonowany Re: Nowe zasady na forum? 07.10.09, 20:39 niewidzialna ręka wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś