mondry-tusek 09.10.09, 22:46 Jedyny, który się nadaje na obecne czasy. Tadzio - chłop z głową. Wie co to jest biznes no i ma szczęście do interesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Rydzyk na premiera ! 09.10.09, 22:48 mondry-tusek napisała: > Jedyny, który się nadaje na obecne czasy. Tadzio - chłop z głową. Wie co to > jest biznes no i ma szczęście do interesu. Ale ciulowato mu zycysz,WATYKAN,to jest CEL. Odpowiedz Link Zgłoś
0kiko Re: Rydzyk na premiera ! 09.10.09, 22:52 Bardzo pozytywistycznie działa, ciągle tworzy coś nowego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Rydzyk na premiera ! 09.10.09, 23:00 pl.wikipedia.org/wiki/Pozytywizm Czy mam dodać do słownika polsko wolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
klawiaturek Dobra myśl :))) 09.10.09, 22:53 Do interesów ma głowę, stocznie cztery razy sprzeda i pieć razy zarobi, a przy tym moherowe zaplecze emerytalno-rentowa udzieli mu bezzwrotnej pozyczki. Z konkordatem też sobie poraqdzi, Watykan nie zobaczy ani złotówki. Zorganizyje kilka pielgrzymek na Jasna Górę ( ponoć nieźle kroi się staruszki na kasę) i dziura budżerowa załatana. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Rydzyk na premiera ! 09.10.09, 22:54 Lepszy Obama, w końcu noblista - nie to co dr nauk radiomaryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika i Polska skończy jak stocznie 10.10.09, 00:03 które Rydzyk ratował Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe ja tam bym wolał 10.10.09, 00:06 aby premier nie pracował dla niepolskiej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp On się do tego nie nadaje 10.10.09, 00:12 Tam nie można ukraść kasy. Odpowiedz Link Zgłoś