Dodaj do ulubionych

rachunki za prąd

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 10:05
Tauron ostatnio zmienial warunki umowy. Teraz po nowemu ryczaltowo dostałam nowy rachunek ze należnością 50 % mniejszą . Mam obawy ,że po okresie rozliczeniowym będą problemy z wyrównaniem należności. Czy w nowym rachunku też macie podobnie tak naliczone ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: rachunki za prąd IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.12, 11:05
      Proponuje Ci płacić +/- tyle ile placiles wczesniej, nie sugeruj sie tym rachunkiem bo tak jak mowisz na koniec okresu rozliczeniowego bedziesz musial duuuzo doplacic.
      • Gość: Gosc Re: rachunki za prąd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.12, 11:51
        Dokladnie plac tyle ile placiles i nie bedzie zaskoczenia jak przyjdzie rozliczenie.
    • Gość: Beti Re: rachunki za prąd IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.12, 14:51
      Można indywidualnie ustalić wysokość prognozy.Trzeba się do nich wybrać i ustalić :)
    • Gość: :) Re: rachunki za prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 14:52
      1.Popatrz na licznik i przelicz ile zuzyłaś. Na rachunku sa wartości jednostkowe, wystarczy pomnożyć i pododawać i zapłacisz tyle ile rzeczywiscie zużylaś.
      2.Płac tyle ile chcą, pozostałe pieniadze na rynek finansowy - zarób i bedzie taniej po okresie rozliczeniowym :)
      Pozdrawiam
    • Gość: ryniu Re: rachunki za prąd IP: *.19.57.lan.EkoNet.info 19.03.12, 15:00
      spojrzyj za jaki okres masz ten rachunek do tej pory okres rozliczeniowy wynosił-2 miesiące a np.ja dostałem rozliczenie za 5 tygodni-dlatego mniejsza suma -przypuszczam że od kwietnia będziemy płacić za okres od 1-go do końca miesiąca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka