haen1950 11.10.09, 20:13 Słowo daję, nie wierzę własnym uszom. Już teraz wiem, po co politykom pisolewu te monstrualne kłamstwa publiczne - one są podawane moherom w oryginale jako przenajświętsza prawda. Pełno tych fragmentów wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Napieralski - autorytet w RM. 11.10.09, 20:16 haen1950 napisał: > Słowo daję, nie wierzę własnym uszom. Już teraz wiem, po co > politykom pisolewu te monstrualne kłamstwa publiczne - one są > podawane moherom w oryginale jako przenajświętsza prawda. > > Pełno tych fragmentów wypowiedzi. Napieralski w RM ?????? To lechu niedzielski sie wscieknie . Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Napieralski - autorytet w RM. 11.10.09, 20:20 Technika manipulacji komórkami mohera jest prosta - idzie dłuższa wypowiedź Napieralskiego jakie to platfusy zlodzieje, a potem krótka replika Grasia - sprawa będzie wyjaśniona, musimy poczekać. Obie strony przytoczone, moher nie ma wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Napieralski - autorytet w RM. 11.10.09, 20:17 Nie to co politycy PO np. Niesiołowski, którzy chodzili swego czasu do Rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Napieralski - autorytet w RM. 11.10.09, 20:26 Nie wiem, jak Senyszyn bo jej nie ma, ale trzeba przyznać, że już dawno Grzesia-pogromcy katabasów nie słyszałem. To spryciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Napieralski? W Radiu Maryja. 11.10.09, 20:20 Mówiłem tu już nieraz: PISD - to czerwono-czarni narodowi socjaliści Odpowiedz Link Zgłoś