Gość: Józef Piłsudski Polacy są narodem idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Polacy są narodem idiotów IP: *.magusz.net / *.magma-net.pl 15.01.04, 19:21 To niestety jaskrawo wynika z 99% postów na tym forum, ale także jednoznacznie to wynika z wszelkich innych badań opinii społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Polacy są narodem idiotów IP: *.magusz.net / *.magma-net.pl 15.01.04, 19:22 To niestety jaskrawo wynika z 99% postów na tym forum, ale także jednoznacznie wynika to z wszelkich innych badań opinii społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tragedia :( Samoobrona druga IP: *.ds.pg.gda.pl 15.01.04, 13:19 Jak to mowi Kowalski "Lepiej stad wyjechac"... Samoobrona druga sila w parlamencie... do spolki z LPR naprawde mocne... Juz wole SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 15.01.04, 13:22 YEACH BABY!!!!!!!!!!!!! To jedna z lepszych informacji tego dnia PO,PO,PO,PO,PO,PO,PO,PO,PO,PO niedługo nawet koalicja nie będzie potrzebna z żadnym PiS. Problem istnieje tylko w wypadku Samoobrony. Pytanie brzmi kto chce głosować na partie złodzieji i oszustów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Sama-brona = bekart SLD IP: *.fntax.com 15.01.04, 13:25 Sama-brona posiada "zaplecze intelektualne" i gabinet cieni. Jest przygotowana do rzadzenia. Dac jej widly i kosy, a rznac bedzie jak Jakub Szela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: 213.25.91.* 15.01.04, 13:25 Wszyscy na tym forum, jak jeden mąż, pomstują na drugie miejsce Samoobrony (nie dziwię się zresztą). Ale jednak są ludzie, którzy chcą na tę Samoobronę głosować. Czy jest ktoś, kto jest mi w stanie wyjaśnić ten fenomen? Przecież Lepper wie tylko, jak rozwalać, ale nie ma pojęcia, jak budować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: *.kwbturow.com.pl 15.01.04, 13:27 Gość portalu: Paula napisał(a): > Wszyscy na tym forum, jak jeden mąż, pomstują na drugie miejsce Samoobrony (nie > > dziwię się zresztą). Ale jednak są ludzie, którzy chcą na tę Samoobronę > głosować. Czy jest ktoś, kto jest mi w stanie wyjaśnić ten fenomen? Przecież > Lepper wie tylko, jak rozwalać, ale nie ma pojęcia, jak budować... odpowiedź na twoje pytanie jest prosta: zwolennicy Samoobory (w ogromnej większości) nie odwiedzają tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: 15.01.04, 13:46 Gość portalu: hydy napisał(a): > Gość portalu: Paula napisał(a): > > > Wszyscy na tym forum, jak jeden mąż, pomstują na drugie miejsce Samoobrony > > (nie > > > > dziwię się zresztą). Ale jednak są ludzie, którzy chcą na tę Samoobronę > > głosować. Czy jest ktoś, kto jest mi w stanie wyjaśnić ten fenomen? Przeci > eż > > Lepper wie tylko, jak rozwalać, ale nie ma pojęcia, jak budować... > > odpowiedź na twoje pytanie jest prosta: > zwolennicy Samoobory (w ogromnej większości) nie odwiedzają tego forum. Nie tylko, ze nie odwiedzaja tego forum, mysle ze w duzej czesci nie widzieli nigdy kompa na oczy. A wladza ludowa mowila, ze zlikwidowala problem analfabetyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: *.kwbturow.com.pl 15.01.04, 13:52 capri_corn napisał: > Nie tylko, ze nie odwiedzaja tego forum, kiedys gdzieś mi kilku przemknęło, ale jak mówią wyjątek potwierdza regułę, > mysle ze w duzej czesci nie widzieli > nigdy kompa na oczy. a tego to już nie wiem - jak soptkam kogoś z biało-czerwonym krawatem, to zapytam ;) > A wladza ludowa mowila, ze zlikwidowala problem > analfabetyzmu. o władzy ludowej było kiedyś takie powiedzenie: "jak władza mówi, że nie da; to nie da; jak władza mówi, że da; to mówi" ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: 15.01.04, 13:56 Gość portalu: hydy napisał(a): > capri_corn napisał: > > Nie tylko, ze nie odwiedzaja tego forum, > > kiedys gdzieś mi kilku przemknęło, ale jak mówią wyjątek potwierdza regułę, > > > mysle ze w duzej czesci nie widzieli > > nigdy kompa na oczy. > > a tego to już nie wiem - jak soptkam kogoś z biało-czerwonym krawatem, to > zapytam ;) Jeden juz z szybkiego awansu spolecznego sie pojawil, Jurek sie nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Przeciez Leppera jak Dyzme stworzyly elity! IP: *.proxy.aol.com 16.01.04, 05:54 Jezeli ktos sie pyta o fenomen Leppera to i ja pozwole sobie na skromna teoryjke szarego internauty na ten temat.Opiera sie on na bardzo prostym mechanizmie. W Polsce nie ma praktycznie klasy sredniej, jest klasa lepiej lub gorzej wyksztalcona. Tej lepiej wyksztalconej jest malo, tej drugiej wiecej. Zdecydowana wiekszosc mieszkancow Polski poza Warszawa, Poznaniem, Krakowem i Wroclawiem + kilka innych wiekszych miast, to ludzie ustawowowo nienawidzacy wszystkiego co wielkomiejskie i wyksztalcone. Czym wiecej wiec to srodowisko probuje niszczyc burakow z Samoobrony tym bardziej notowania ich ida do gory. To Durczok opieprzajacy Leppera w ,,Forum" jest rzeczywistym jego reklamodawca, podobnie jak Kaczynski, Rokita, Tusk czy Piskorski. Sredni burak w sredniej dziurze widzi jak znienawidzone towarzystwo warszawki czy krakowka zawziecie zwalcza Leppera. A najlepsza metoda na chwasta: dac mu obrosnac innymi chwastami i sie udusi. Dawac go w nieskonczonosc w TV publicznej i prywatnej, niech gada, niech straszy, niech bredzi. Nawet burak z cepem wreszcie przykapuje, ze piekny Jedrus jest polewacz i cos kantuje zdrowy polski lud. Jak bylo z Walesa? Kiedy nie wolno go bylo pokazywac, to byl swiety maz stanu dla narodu. Jak zaczeli go dawac dzien w dzien z tym najwiekszym belkotem swiata facet przegral wybory z aparatczykiem czerwonokrawatowym. Proste? A wiec dla dobra Polski rzadajmy codziennie 2 godziny belkotu przewodniczacego zamiast ,,Klanu" lub ,,Zlotopolskich". Intelektualnie na jedno wyjdzie. Bo Lepper i jego Samoobron to wlasnie telenowela w stylu ,,Klanu". Niby nikt tego gowna nie oglada, ale kazdy zna losy bohaterow na wyrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz SLD hodowalo bekarta Samą-bronę - ale nie tylko IP: *.fntax.com 16.01.04, 06:26 Elity, w tym dziennikarskie (Durczok, nawet ostatnio Cejrowski), legitymizowaly woooodza juz od dluzszego czasu, uzywajac Go jako ostrej przyprawy w nudnawych "publicystycznych" papkach. W ten sposob powstawaly takie "Jerry Springery", bogate w gęby i wyzwiska a ubogie w tresci. Ale co dzis przydaje stacjom TV (w tym tej jedynie slusznej - TVP) popularnosci ? Wlasnie te obrzydliwe gęby - takie Jaskiernie (spiące, falszywe, o malych oczkach), Leppery (wooodz - ex definicione), Kalisze (tluste), Jakubowskie (bezczelne), Kwiatkowskie (odstajace uszy), Wagnery (tepe), Lapinskie (swinskie), Millery (slow brak) itp. Zoo na okraglo - kruglyje sutki. Jedynie Olejnik po kolejnej awanturze z prostakiem wooodzem powiedziala, ze nigdy wiecej tego pana do "Kropki" nie zaprosi. Od tego czasu "Kropke" zdjeli z wizji. I co o tym myslec ? Klatwa Leppera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Przeciez Leppera jak Dyzme stworzyly elity! IP: 213.17.204.* 16.01.04, 09:33 Oj panie miastowy. W tych malych miejscowosciach bylo jeszcze niedawno sporo wyksztalconych i madrych. Niestety 15 lat tzw IIIRP (czyli rzadów zlodzieji polskiego majatku), przerzedzilo te szeregi. Czesc umarla, czesc ma wszystkiego dosc i udala sie na "wewnetrzna emigracje", mlodzi wyksztalceni uciekaja gdzie "pieprz rosnie", pozostaja najgorzej wyksztalceni. Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz niedlugo w tych malych osrodkach bedzie jak w feudalizmie: ksiadz, nauczyciel, lekarz , masa starszych, schorowanych ludzi i troche nieudaczników. TAK TO PRAWDA. GLÓWNI WINOWAJCY TAKIEGO STANU TO ELYYYYYYYYYTY IIIRP. Jakies SLD, UW, AWS, KLD, grube kreski, grube przekrety, chude pojecie patriotyzmu, chude pojecie ojczyzny, chude pojecie dobra wspólnego wsród polityków. Niestety nic nie wskazuje, ze bedzie lepiej. SLd zuzylo sie. PO to przeciez mix UW, AWS. Oni juz byli i rzadzili bez dobrych efektów. NO TO KTO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: *.gds.pl 15.01.04, 13:58 dostęp do komputera nie jest tożsamy z likwidacją analfabetyzmu. Dobrze, że władzy ludowej nie ma w takim wydaniu jak dawniej (mimo, że rząd LM ma wiele cech wspólnych z tamtą władzą)bo by nam, zgodnie z duchem czasu,zlikwidowała dostęp do komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: 15.01.04, 14:06 Gość portalu: ws napisał(a): > dostęp do komputera nie jest tożsamy z likwidacją analfabetyzmu. Tozsamy nie,masz racje ws, jest natomiast w duzej mierze jego pochodna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: *.nlh.no 16.01.04, 12:51 Samoobrona ma najlepszych ludzi w tym mlodych. W przeciwienstwie do SLD , Tuska czy Rokity Ci ludzie , parafrazujac Marszalka Pisudzkiego nigdy nie zfajdali sie pod siebie. Ci ludzie to nadzieja Polski, nie fajdacze nie prezydent slodka idiotka. Marszalek Lepper czy Renata Beger miazdza publicznie w dyskusji kazdego z PO czy PISu czy SLD mimo wysilkow stronniczych prowadzacych redaktorow. Mloda Maja Jankowska z Samoobrony wygra w dyspucie ze stadem mlodych dupkow z PO i PISu, wudzialem w TV jak ich miazdzyla ich Renata Beger- najbardziej kobieca kobieta Europy co najmniej. Co cieszy - wyniki badan opini wskazuja , ze narod madrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz: IP: *.kwbturow.com.pl 16.01.04, 12:53 Gość portalu: LS napisał(a): > Samoobrona ma najlepszych ludzi w tym mlodych. W przeciwienstwie do SLD , Tuska > > czy Rokity Ci ludzie , parafrazujac Marszalka Pisudzkiego nigdy nie zfajdali > sie pod siebie. Ci ludzie to nadzieja Polski, nie fajdacze nie prezydent slodka > > idiotka. Marszalek Lepper czy Renata Beger miazdza publicznie w dyskusji > kazdego > z PO czy PISu czy SLD mimo wysilkow stronniczych prowadzacych redaktorow. Mloda > > Maja Jankowska z Samoobrony wygra w dyspucie ze stadem mlodych dupkow z PO i > PISu, wudzialem w TV jak ich miazdzyla ich Renata Beger- > najbardziej kobieca kobieta Europy co najmniej. Co cieszy - wyniki badan opini > > wskazuja , ze narod madrzeje. poczułem się zmiażdżony tym postem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:37 Moim zdaniem wysokie notowania SA łatwo wytłumaczyć: otóż z partą tą wiążą nowe nadzieje wszyscy frustraci, nieudacznicy i zwyczajnie głupcy, którzy uprzednio stanowili elektorat SLD. Po wypaleniu aferalnej formacji sami przed sobą boją się przyznać, że brakuje im wiedzy i intuicji obywatelskiej i stawiają na nowego stracha na wróble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy tylko Samoobrona, dosc z nieudacznikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.tio.pl / 195.205.39.* 15.01.04, 14:01 Ludzie ciagnąć,samoobronę do góry ,ona nas zbawi.Czy wszyscy wiedzą ile jest w tej partii,przekrętasów.Popatrzmy w te kurwiki,Begerowej,Łyżwińskim i wielu innym,tym co średnią szkołę robią w kilka miesięcy a potem studiują i nie wiedzą na jakich studiach są--na pytanie redaktora Rzeszowskiej gazety,to fakt.Dajmy im władze a zbawią nie nas a siebie,już to udowodnili.Obecna władza nie jest kochana i to też fakt,chociaż nikt nie odmówi jej,że doprowadziła do ponad 3,5% wzrostu gospodarczego,czego oczywiście nie odczuwamy,ba to jest krótki przedział czasowy.Nadzieje jednak są,że będzie lepiej.Każda partia u władzy tylko nie samoobrona i nie taligowcy ,to dla społeczeństwa samozagłada,jeżeli tak chcemy,to możemy -wszak demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga 15.01.04, 14:12 Odpowiadasz na : Gość portalu: goldi napisał(a): > Ludzie ciagnąć,samoobronę do góry ,ona nas zbawi.Czy wszyscy wiedzą ile jest w > tej partii,przekrętasów.Popatrzmy w te kurwiki,Begerowej,Łyżwińskim i wielu > innym,tym co średnią szkołę robią w kilka miesięcy a potem studiują i nie > wiedzą na jakich studiach są--na pytanie redaktora Rzeszowskiej gazety,to > fakt.Dajmy im władze a zbawią nie nas a siebie,już to udowodnili.Obecna władza > nie jest kochana i to też fakt,chociaż nikt nie odmówi jej,że doprowadziła do > ponad 3,5% wzrostu gospodarczego,czego oczywiście nie odczuwamy,ba to jest > krótki przedział czasowy.Nadzieje jednak są,że będzie lepiej.Każda partia u > władzy tylko nie samoobrona i nie taligowcy ,to dla społeczeństwa > samozagłada,jeżeli tak chcemy,to możemy -wszak demokracja Wszystko ok, gdyby nie ten wzrost gospodarczy. Czy mozesz wymienic jakiekolwiek dzialania obecnego nie-rzadu ktore doprowadzily do tego wzrostu? Wzrost wynika w glownej mierze z oslabienia wartosci zlotego (co powoli zaczyna byc niebezpieczne!!!) ktory przeklada sie na wzrost eksportu i z ruszajacej dobrej koniunktury naz swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek... Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 16.01.04, 01:59 pierdolisz ze az glowa boli....!!! do czego sie swiatowa konjunktura przylozyla?? do przyrostu polskiej gospodarki? BZDURA! a to ze zloty jestr slaby ma tez dobre strony dla gospodarki! tak czy siak liczy sie zad ktory jest stabilny a nie taki blazen LEPPER ktory na ursusie ze wsi do Wawy przyjechal! pamitajmy o tam ze polityka to wiecej niz byc takim co zrobi rozrobe i zamieszanie w stolicy panstwa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Dlaczego nie jak w Niemczech??? IP: 150.254.166.* 15.01.04, 14:12 Dlaczego nie ma sondaży jak w Niemczech gdzie zaraz po procentach pokazują prawdopodbny podział miejsc w parlamencie? Jestem ciekawy ile w przybliżeniu brakuje PO i PiS do większości Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Dlaczego nie jak w Niemczech??? 15.01.04, 14:17 Odpowiadasz na : Gość portalu: wz napisał(a): > Dlaczego nie ma sondaży jak w Niemczech gdzie zaraz po procentach pokazują > prawdopodbny podział miejsc w parlamencie? Jestem ciekawy ile w przybliżeniu > brakuje PO i PiS do większości Dokladnie! Nawet w tej ordynacji 8% przewaga lidera jest juz znacznie premiowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: jakie notowania ma prezydent ? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 15.01.04, 14:24 Prezydent moglby zamienic sie z Millerem stanowiskami a notowania SLD by wzrosly. SLD bez prezydenta jako szefa partii i rzadu wkrotce skona jak AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociaczek Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.wp.mil.pl 15.01.04, 14:29 Fajnie kochana Gazeto, że pomogłaś SLD stracić tyle poparcia, teraz będzie tak człowiek, któremu z oczu wyziera miłość bliźniego-Rokita będzie Prezesem Rady Ministrów, Giertych-ministrem bezpieczeństwa, Piskorski-ministrem przekształceń własnościowych... a Mr Lepper będzie kolejnym premierem, ale wtedy to dopiero będzie fajnie-trzeba myśleć o konsekwencjach, łatwo burzyć trudniej budować, mieliście szansę inteligentnie zmienić SLD, a teraz zostanie tylko dla ludzi Lepper. Gazeto dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okay Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.energis.pl 15.01.04, 16:52 Gość portalu: kociaczek napisał(a): > Fajnie kochana Gazeto, że pomogłaś SLD stracić tyle poparcia, teraz będzie tak > człowiek, któremu z oczu wyziera miłość bliźniego-Rokita będzie Prezesem Rady > Ministrów, Giertych-ministrem bezpieczeństwa, Piskorski-ministrem przekształceń > > własnościowych... a Mr Lepper będzie kolejnym premierem, ale wtedy to dopiero > będzie fajnie-trzeba myśleć o konsekwencjach, łatwo burzyć trudniej budować, > mieliście szansę inteligentnie zmienić SLD, a teraz zostanie tylko dla ludzi > Lepper. Gazeto dziękuję. A kto mowi o Giertychu? Na razie slychac o ewentualnej koalicji po-pis. inna alternatywa jak mysle, ktora by i ciebie zadowolila jest sld-samoobrona bo jak zabraknie pierwszej... A to juz bedzie prawdziwa katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Kociaczku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.04, 21:07 Ma Pani świętą rację. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: 62.190.106.* 15.01.04, 14:35 Wyniki sondazu to typowy polski balagan, cztery lata prawica i cztery lata lewica i tak na zmiane - a partie prawicowe i lewicowe mamy takie jacy jestesmy sami, czyli "smiechu warte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: News Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 15.01.04, 15:06 Zastanawiam sie ile afer jeszcze potrzeba do wyplenienia tego czerwonego syfu. Natomiast martwi 2 miejsce Samoobrony. Czyzby tak duza czesc Polakow nie miala pomyslu na Polske i oddaje glosy na nierobow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Ja i tak glosuje na PiS IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.01.04, 15:09 Prawo i Sprawiedliwosc wygra wybory !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 REFLEKSJA NA TEMAT IP: *.citynet.pl / 213.77.17.* 15.01.04, 15:16 Leszek Miller - Pan jest zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Mam pytanie. może ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 15:26 czy lepper uregulował swoje zobowiązania wobec banków? A inni? Samoobrona była partią, do której uciekali ci co nie chcieli spłacać kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Razem z Samoobroną mamy 35% !!! IP: 195.205.230.* 15.01.04, 15:53 Nastąpiło tylko przegrupowanie w celu zaskoczenia przeciwnika. Gość portalu: marysia napisał(a): > czy lepper uregulował swoje zobowiązania wobec banków? > A inni? Samoobrona była partią, do której uciekali ci co nie chcieli spłacać > kredytów. Samoobrońcy będą mieli umorzne, tak jak my po PZPRze i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller SLD-UPku nie wolno wynosic tajnych informacji 15.01.04, 16:06 z ostatniej narady aktywu ktory odbyl sie przy woloskiej! Tow. Sokolowska jako nowy prezes sadu etycznego przy kc sld skieruje cie na resocjalizacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okay Re: Razem z Samoobroną mamy 35% !!! IP: *.energis.pl 15.01.04, 16:58 Gość portalu: SLD-UPek napisał(a): > Nastąpiło tylko przegrupowanie w celu zaskoczenia > przeciwnika. Dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Mam pytanie. może ktoś wie IP: 157.25.139.* 15.01.04, 16:14 Srasz głupoty. Lichwiarskie kredyty bankowców oraz niejasne umowy doprowadziły wielu porządnych ludzi na skraj nędzy. Zło tkwi w Ustawach i umowach sporządzanych przez multum prawników cwaniaczków. Mało to przykładów było, kiedy ktoś spłacił 2/3 kredytu żądano od niego spłaty całości pod byle pretekstem, później przejmował to niby bank a cwaniaczek przelicytował za parę groszy majatek. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_uk Wniosek:analfabeta nie powinien brac kredytow, 16.01.04, 02:13 tylko zatrudnic sie za parobka. Demokracja nie oznacza egalitartzmu jednakich zoladkow, ale elitaryzm najtezszych glow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewicowiec Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 15.01.04, 16:02 Zdychaj komuno!Z Bogiem i chocby mimo Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: 157.25.139.* 15.01.04, 16:08 I znowu „kabociarze” oraz cwaniaki przejdą do innej partii lub utworzą nową, aby tylko krzesełka i koryto utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y ---WQRWIAJA MNIE TE MIGAJACE REKLAMY--- IP: *.crowley.pl 15.01.04, 16:49 Co za skonczony przyglup umieszcza te migajace reklamy w koszernej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40-OK Re: ---WQRWIAJA MNIE TE MIGAJACE REKLAMY--- IP: *.crowley.pl 15.01.04, 17:03 Czy Wyborcza jest juz tylko gazeta dla "GENERATION X" i MATRIX'a, na ktorych moze robi wrazenie gdy ktos daje im po oczach. Ja mam ok.40lat i przerzucam sie na Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KuBa Re: PO ma już 26 proc. popracia, Samoobrona druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 17:06 Nie no ludzie paranoja nic jak tylko wyjechać z tego kraju!!! PO rozumiem ale Samoobrona???To jest klęska i ośmieszenie nas Polaków na arenie międzynarodowej!!!Czy wy zdajecie sobie sprawe z tego,że mogą żądzić wami ludzie,którzy ledwo co ukończyli szkołe średnią???To jest poraszka dla nas wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Żąd SLD-UP to nie poraszka. To sukces! IP: 195.205.230.* 15.01.04, 17:12 Gość portalu: KuBa napisał(a): > Nie no ludzie paranoja nic jak tylko wyjechać z tego kraju!!! PO rozumiem ale > Samoobrona???To jest klęska i ośmieszenie nas Polaków na arenie > międzynarodowej!!!Czy wy zdajecie sobie sprawe z tego,że mogą żądzić wami > ludzie,którzy ledwo co ukończyli szkołe średnią???To jest poraszka dla nas > wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek PO = SLD CZYLI Z DESZCZU POD RYNNE !!!!!!!!!! IP: 213.52.200.* 15.01.04, 17:08 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Tak trzymać !!!! Ale co z tym Lepperem ? to staje się niebezpieczne,zwłaszcza > ,że jest mu po drodze z LPP.Należy prosić Boga ażeby ich notowania więcej nie > rosły.PiS powinien przestać kontestować wzrastające poparcie dla PO i szukać > porozumienia dla stworzenia przyszłej koalicji,która może wreszcie zaprowadzi > w kochanej ojczyżnie prawo jednakowe dla wszystkich. Najwyższy czas > przeprowadzić dekomunizację. Bez niej jakakolwiek szansa na poprawę wydaję się > być mało realna !!!. Ha ha ha jaka dekomunizacja ?! przciez PO to mieszanka komucho-kapitalistow (rabunek podczas prywatyzacji) i zbankrutowanych liberalow (odpady z UW, AWS), a wiec element nie wiele rozniacy sie od tego przy zlobie !! Jedynak Rokita to jaskolka, ktora nie wrozy zadnej wiosny ! Mitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: PO = SLD CZYLI Z DESZCZU POD RYNNE !!!!! IP: 213.52.200.* 15.01.04, 17:11 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Tak trzymać !!!! Ale co z tym Lepperem ? to staje się niebezpieczne,zwłaszcza > ,że jest mu po drodze z LPP.Należy prosić Boga ażeby ich notowania więcej nie > rosły.PiS powinien przestać kontestować wzrastające poparcie dla PO i szukać > porozumienia dla stworzenia przyszłej koalicji,która może wreszcie zaprowadzi > w kochanej ojczyżnie prawo jednakowe dla wszystkich. Najwyższy czas > przeprowadzić dekomunizację. Bez niej jakakolwiek szansa na poprawę wydaję się > być mało realna !!!. Ha ha ha jaka dekomunizacja ?! przciez PO to mieszanka komucho-kapitalistow (rabunek podczas prywatyzacji) i zbankrutowanych liberalow (odpady z UW, AWS), a wiec element nie wiele rozniacy sie od tego przy zlobie !! Jedynak Rokita to jaskolka, ktora nie wrozy zadnej wiosny ! Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okay A co to jest mieszanka komucho-kapitalistow? IP: *.energis.pl 15.01.04, 17:16 Co to takiego? I jak ona sie przejawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Rebylo juz w histori-NEP ,szampan sie lal do czasu IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 18:17 gdy wkurzeni ludzie wybrali na swoje nieszczescie stalina tak sie koncza psedoliberalne neoNEP-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanczyk UKRAINA +NIEMCY IP: *.crowley.pl 15.01.04, 17:12 Ciekawe kiedy Niemcy dojda do wniosku,ze czas juz bysmy przestali zagradzac im droge na wschod, a Ukraincy ze zagradzmy im droge na zachod. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liber Gdzie UPR?? IP: 195.117.104.* 15.01.04, 17:42 Ciekawi mnie dlaczego nigdy nie wiadomo ile procent poparcia ma jedyna prawicowa partia w RP??!! Całe szczęście, że przed Sylwestrem na TVN 24 podali, iż ta partia cieszy się zaufaniem ponad 3%, a zatem większym niż UW i RS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: Gdzie UPR?? IP: *.fntax.com 16.01.04, 06:03 Czemu Korwin-Mikke czesciej sie nie pojawia w mediach ? Dzis, zeby zaistniec, trzeba byc medialnym. Sam program, chocby sluszny, niestety nie wystarczy. Banda z SLD nie miala wiarygodnego programu ("Z Gruszkami na Wierzbie w Nowe Tysiaclecie") a zalala media swoimi parszywymi ryjami. I ludziska durne uwierzyly ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat PO-Samoobrona dwie strony tego samego medalu IP: 64.7.158.* 15.01.04, 17:39 Co by robila Samoobrona bez PO i co byrobila PO bez Samoobrony? Dwie ekstremy wspomagajace sie nawzajem idiotyczna indoktrynacja. PO juz sie sprawdzilo swoja Balcerowiczowska koncepcja rujnowania kraju przez zamykanie/ wysprzedawanie obcym za darmo zakladow/bankow/mediow, znoszenie cel, wysokie stopy%-wysokie bezrobocie, zawyzona waluta-odplyw zyskow za granice a najlepszy pomysl na skok na kase jest propozycja obalenia ordynacji proporcjonalnej tak by nikt juz w przyszlosci nie zagrozil monopolowi wladzy TKM-owcow Samoobrona to oczywiscie druga ekstrema zerujaca na absurdach PO a sama proponujaca rownie idiotyczne pomysly z drugiej strony: opodatkowanie Polskich przedsiebiorstw by dac forse przekretaczom na zasilkach, walka z sojuszem z Ameryka tak by Bruksela mogla nami poniewierac, kretynskie poparcie dla Sadama Husejna, rzady oszolomow. Tylko brakuje JOW czyli ordynacji Najwieksza Mniejszosc Zabiera Wszystko by na wzor propagandowych przekretow przetrenowanych w referendum krzyczec: "JAK NIE MY PO -TO SAMOOBRONA!!!" czy "JAK NIE MY SAOOBRONA- TO PO!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor PO-prawo rowne dla wszystkich ktorzy juz nakradli IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re:bandyckie rzady, takie i sady, daja ban. wojny IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubudubu Narod chce teraz POwcom napedzic miliardy IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 19:07 do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re:ciąć w wyborach równo po lewicy i prawicy IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 20:07 obnie.w.interia.pl/sedzia_bandyci.htm www.infomax.com.pl/portal/1archiw.php?czynnosc=pokaz&od=21 Minister w spolce z mafia szukaj kuroń www.orient.art.pl/index%20DRUGI.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator TRZEBA BYŁO AŻ 15 LAT... IP: *.tele2.pl 15.01.04, 19:16 Trzeba było aż 15 lat (?), żeby dojść do oczywistego wniosku, że - jak zauważyła przy innej okazji Gronkiewicz-Waltz - ludzie z filmu niemego nijak nie pasują do dźwiękowego (gdyby nawet robili mądre czy groźne miny); a nie pasuje ani Kwaśniewski, ani Miller, ani... Szkoda tylko, że odbywa się to takim kosztem społecznym i na granicy kompromitacji międzynarodowej (pomysł z Kwaśniewską). Konecznie trzeba zwiększyć fundusze na edukację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik sld utworzy koalicję wyborczą z Samoobroną to pewn IP: *.torun.mm.pl 15.01.04, 19:20 Komuniści i samoobrona to jeden postpzprowski klon. Dojdzie do koalicji przed wyborami.A dekomunizacja? Sadzę, że w PO jest tylu "poprawnych" europejczyków, że im nawet do głowy to nie przychodzi. Zreszta michnik na to nie pozwoli, żeby Jaruzela i kiszczaka dekomunizować albo ukochanego prezydenta! Bolku nie ma takiej siły aby pp komorowski, tusk zapomnieli o grubej kresce! Nad tym wszystkim czuwa WIELKI STRAZNIK GRUBEJ KRESKI I MAGDALENKI ADAM MICHNIK RED NACZ.gw!!! ze swoim kumotrem urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsztiwi Re: sld utworzy koalicję wyborczą z Samoobroną to IP: 212.69.67.* 16.01.04, 02:22 A PO i PiS to jeden post hitlerowski plon Odpowiedz Link Zgłoś