Gość: rosomak IP: *.rtk.net.pl 16.01.04, 21:11 Kasy fiskalne dla lekarzy? Czy to dobry pomysł? Moim zdaniem doskonały! Ale będą protesty oczywiście dla,,dobra pacjenta”. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgrozek Trzeba zaczac od tych gosci co sprzedaja IP: *.acn.waw.pl 16.01.04, 21:12 gazety na skrzyzowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płacący podatki Re: Kasy fiskalne dla lekarzy IP: *.multicon.pl 16.01.04, 21:22 Kasy fiskalne przydałyby się równiez na plebaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kasy fiskalne na plebaniach... 16.01.04, 21:32 Już widzę Kościelnego lub Proboszcza z "maszynką" zamiast "tacy" ROTFL Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jestem za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.04, 22:17 Jestem za. Tak się składa, że zajmuję się ratowaniem życia.Oczekuję od Ciebie propozycji na dobry początek dyskusji- jakiej konkretnie wysokości rachunek mam Ci wystawić jak się spotkamy (czego nie życzę)? Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Kasy fiskalne dla lekarzy 16.01.04, 23:33 Jaki sens ma kasa fiskalna w przypadku świadczeń zwolnionych z VAT - tak jest z usługami medycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kasy fiskalne dla lekarzy i adwokatów IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 23:41 Również adwokaci winni mieć kasy fiskalne. Ci to dopiero biorą pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś