Dodaj do ulubionych

Czesław Niemen nie żyje

• hopeman Odszedł od nas wybitny artysta.. 18.01.04, 23:20
      .. który jest symbolem polskiej muzyki rozrywkowej, ktory nigdy sie nie
      poddawał. Szkoda, wielka strata. Z głębokim żalem pożegnamy go godnie.
      Kondolencje dla rodziny i bliskich mu osób.
    • Gość: siolo Wielkiemu artyście..... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.04, 23:23
      [^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^]
    • Gość: Kingfish Czeslaw Niemen ------ Jeszcze raz: IP: *.dyn.optonline.net 18.01.04, 23:28
      www.kingfish.us.tf/niemen.swf
    • Gość: Piotr POKAŻMY ŻE BĘDZIEMY PAMIĘTAĆ IP: *.toya.net.pl 18.01.04, 23:44
    • Gość: GMR Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 00:09
      Zaiste wielki to był człowiek..był artystą przez Duże A
    • Gość: AC Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.server.ntli.net 19.01.04, 01:46
      zegarmistrz swiata ........ i pojde nie wiem gdzie na zawsze /POKOJ Z TOBA
    • Gość: Danton Umarł Król IP: *.brzezno.univ.gda.pl 19.01.04, 02:06
      Umarł Król... pozostanie po Nim pustka nie do wypełnienia
      • Gość: xyz Re: Umarł Król IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 19.01.04, 02:24
        Ludzie, co wy gadata? Jaki krol umorl? Psecie som jesce Kukulska,Kowalska,Kora i
        rozne inne gwiozdy.
        • Gość: do xyz Re: Umarł Król IP: *.sympatico.ca 19.01.04, 03:47
          zamilcz..
    • Gość: Bem Niemen Pamieci Zalobny - Rapsod IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 19.01.04, 02:22
      Odchodza Wielkie Osobowosci - Autorytety. I nikt nie przychodzi na ich miejsce.
      Zal !!!
      • weatherwax Re: Niemen Pamieci Zalobny - Rapsod 19.01.04, 02:26
        Skończyła się pewna epoka.

Strasznie żal.

Że nie wrócisz - ja wiem. Dobranoc.

(Jak ludzie maluczcy mogą się kłócic nawet nad grobem?!)
    • Gość: Grazyna Nigdy nie zabiegał o sławę, a ten światek muzyczny IP: *.rasserver.net 19.01.04, 02:27
      w Polsce, Jego nie doceniał i lansował "dysco-polo" (sić!)
    • ewista Re: Czesław Niemen nie żyje 19.01.04, 03:44
      Jestem wstrzasnieta,lacze sie w bolu z rodzina i wszystkimi ktorzy tak jak ja
      odebrali te wiadomosc Ewa z Tajlandii
      • Gość: placzemy z kanady Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.sympatico.ca 19.01.04, 03:45
        ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
    • himax Smierc czlowieka jest zalem. 19.01.04, 03:56
      Nie moznz powiedziec ze Niemen byl swiatowym artysta, bo nie byl nim.
      Zaden polski artysta nie jest znany na swiecie, i taka jest prawda. Kto nie
      Zadna stacja telewizyjna na swiecie nie podala tej wiadomosci o smierci chyba
      wszyscy sie zgodza ze mna.

Czesc pamieci znanemu polskiemu artyscie, szkoda ze w takim wieku trzeba sie
      rozstac z tym swiatem.
      Na zachodzie majac 65 lat ludzie zaczynajac zyc, w Polsce najczesciej nie moga
      dozyc tego wieku.
      Dlaczego rak tak powszechnie konczy sie zycie przecietnego Polska.
      Srodowisko, jedzenie, styl bycia? Czy wszystko razem wziete.

Jeszcze raz szkoda ze odszedl tak wczesnie.
      • Gość: Zbyszek Chicago Re: Smierc czlowieka jest zalem. IP: *.client.comcast.net 19.01.04, 05:14
        EJ himax Czeslaw Niemen byl artysta niepowtarzalnym,o glosie ktorzy wedlug
        twoich bredni(Swiatowi artysci) mogli by conajwyzej pomazyc.Jezeli sprawia ci
        przyjemnosc pisanie ze nie byl artysa swiatowym zejdz z tej strony
        internetowej bo popelniasz nietakt zarowno wobec rodziny zmarlego jak
        nas ,ktorzy Kochali go za to co spiewal i jak spiewal.Byl Wielkim Artysta
        wolnym od wszelkich uzywek(Narkotyki) w przeciwienstwie do twoich SWIATOWYCH
        ARTYSTOW.
        Pani Malgorzacie Niemen oraz Corkom serdeczne wyrazy wspolczucia ,straciliscie
        Panie Meza,Ojca oraz My Wielkiego Artyste ,BADZCIE DUMNI TAKIEGO CZLOWIEKA.
        Jestem pewny ze teraz bedzie spiewal poezje Naszemu Stworcy.
      • annuka Re: Smierc czlowieka jest zalem. 20.01.04, 14:53
        Mieszkam w BErlinie i wczoraj w niemieckim radiu slyszalam pare cieplych slow o
        Niemenie i nawet dlugi, ale jakze piekny BEma pamieci zalobny rapsod.
    • Gość: Kasia Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.cpe.nsw-5.comcen.com.au 19.01.04, 04:11
      Dziwny jest ten swiat...
    • Gość: Jerzy ch Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.sympatico.ca 19.01.04, 04:17
      Pisze z kanady Jestem muzykiem, dorastalem z muzyka Czeslawa Byles i jestes
      najlepszy I LOVE YOU JUREK CH.BY BY
    • Gość: guraal wielki ,wielki zal IP: *.tnt7.den4.da.uu.net 19.01.04, 05:58
      :( wielki smutek
    • Gość: AOL Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.proxy.aol.com 19.01.04, 06:15
      :(
    • Gość: plato Bialorusin ktory stworzyl Polske IP: 200.232.137.* 19.01.04, 06:35
      facet byl Polakiem bo
      zawalczyl o to,...
      my mamy za darmo bycie polakami,...
      i glosujemy na PZPR-owcow,....
      trzeba zakrzyczec jak on,
      kazdy z nas moglby byc Niemcem lub
      Ukraincem lub Bialorusinem jak Wydrzycki,
      i nie czytac Norwida, ale on przeczytal,....
      i stworzyl dla nas piosenke polska,...
      dlaczego nie mamy takich prezydentow czy politykow
      ktorzy nie beda sie klocic z europa,...tylko
      beda spiewac prawde,....
      Czesiu! To skromne imie juz mowi za siebie!
      • Gość: Marek USA Re: Czesc Jego pamieci IP: *.proxy.aol.com 19.01.04, 07:03
        byl idolem dla nas , dla mnie we wczesnych latach 70 tych kiedy bylem
        nastolatkiem , byl jedyny ktory dal nam tak wiele , byl czlowiekiem ktorych
        teraz nie ma. nie tylko w Polsce ale rzadko gdzies na swiecie dla swojego
        pokolenie, niezlomny , tworczy i sprawiedliwy przy tym niezwykle skromny ale i
        inspirujacy i spirytualny nie szukajacy slawy ktora sobie zyskal ogromna , jest
        w naszej histori nie tylko muzyki, zamknela sie jakas epoka, Czesc Jego pamieci
      • Gość: roo Pluto, idz spac!!.... IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 19.01.04, 07:35
        Nie pij juz wiecej, na dzis masz dosyc!... Pamietaj, jestes tej narodowosci, z
        ktora sie utozsamiasz. Niemen byl Polakiem.
      • Gość: mis' Re: Bialorusin ktory stworzyl Polske IP: *.dial.froggy.com.au 20.01.04, 10:57
        1. niemen byl polakiem z krwi i kosci, jesli to ma jakies znaczenie...
        2. politycy nigdy prawdy spiewac nie beda,od tego sa artysci,a tych coraz
        mniej.wlasnie odszedl najwiekszy.
        3.europie ufac nie mozna,bo jak mozna ufac komus,kto juz tyle razy zawiodl
        nasze zaufanie?europa to wytwor sil,ktorymi niemen wzgardzal.
    • Gość: milagros Re: Czesław Niemen nie żyje IP: 194.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 06:53
      To był wielki artysta i wielka strata ,ze odszedł
    • Gość: Marek USA Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.proxy.aol.com 19.01.04, 07:09
      nie wiem jaki rodzaj raka zniszczyl zycie CZeslawa NIemena.
      Pragne dodac ze razem z moja zona bierzemy udzial po raz drugi w Maratonie w
      San Diego w czerwcu tego roku, udzial jest polaczony z zebraniem przez kazdego
      uczestnika 2100 dolarow na walke z rakiem krwi, w ubieglym roku uczestnicy w
      Stanach zebrali 78 milionow , w tym tylko w Kaliforni 18 mil. Mysle ze w jakims
      stopniu przyczynie sie do walki z ta straszna choroba
      • Gość: maria Do Marka USA IP: *.dialup.mindspring.com 20.01.04, 03:58
        Jestescie wspaniali!!!Dziekuje
    • Gość: Heniek Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *. / 212.191.130.* 19.01.04, 07:22
      Myślę,że o Cześiu napisano i powiedziano wiele.Ja powiem tylko tyle;Żegnaj
      najwspanialszy artysto scen polskich.Dla mnie pozostajesz nieśmiertelny poprzez
      swoją twórczość.SPOCZYWAJ W POKOJU!
    • Gość: eye :( IP: *.dyn.optonline.net 19.01.04, 07:29
      :((
    • Gość: Jurek Re: Czesław Niemen nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 07:46
      Ukształtowałem się na Jego muzyce. Zawsze kiedy było mi źle słuchałem Jego
      muzyki. Jestem już dość stary koń ale kiedy wczoraj usłyszałem o śmierci Cześka
      poszedłem w kąt i poryczałem się. wystarczy...
    • Gość: zielona Pogrzeb IP: *.koncept-studio.com.pl 19.01.04, 08:14
      czy ktoś może ma informację, gdzie i kiedy jest pogrzeb. Wielkie dzięki
    • profet Cześć Jego Pamieci ! 19.01.04, 08:25
    • Gość: Martin_m100 Re: Czesław Niemen nie żyje IP: 217.8.168.* 19.01.04, 08:33
      Niepowetowana strata
    • Gość: Elessar Czesław Niemen nie żyje - błąd w artykule. IP: *.crowley.pl 19.01.04, 08:42
      Potem, już pod pseudonimem "Niemen" (zasugerowanym mu przez żonę animatora
      polskiej sceny bigbitowej Franciszka Walickiego). Jak się pisze o kims tak
      WIELKIM jak CZESŁAW NIEMEN to radziłbym raz to przeczytać. Walicki nie był żoną
      Niemena.
      • Gość: luukasz4 Re: Czesław Niemen nie żyje - błąd w artykule. IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 19.01.04, 11:32
        Przeczytaj jeszcze raz- zona Franciszka Walickiego zasugerowala Czeslawowi
        Wydrzyckiemu pseudonim Niemen.
        • Gość: Jan Re: Czesław Niemen nie żyje - błąd w artykule. IP: *.dialup.mindspring.com 20.01.04, 04:06
          Ale fakt- koslawo to napisales, a Czeslaw jest wielki i w uszach mi brzmi
          cudowna piesn Jego " Nim przyjdzie wosna" .Czesiu kocham twoje spiwanie i Cibie
          samego , bo Czlowiekiem byles skromny a wielkim, jedynym. Do zobaczenia.
      • Gość: ZbyszekChicago Re: Czesław Niemen nie żyje - błąd w artykule. IP: *.client.comcast.net 20.01.04, 05:02
        Odpowiedz dla Elessera- Mistrzu wczytaj sie uwaznie w artykul a zrozumiesz ze
        pseudonim estradowy Niemen wymyslila za aprobata samego
        zainteresowanego,malozonka Frania Walickiego oni zyli w wielkiej przyjazni a
        wzielo to sie stad ze Czeslaw urodzil sie nad Niemnem.Niezrozumienie tego
        artykulu wprowadza zamieszanie oraz chaos co jest niepozadane w tak bolesnych
        chwilach.Nie szybko bedziemy mieli takiego artyste co potrafil polaczyc piekny
        glos z taka kultura osobista.
        Sprubojmy cos zrobic morze nazwac Sopocki festiwal IM.Czeslawa Niemena niech
        na stale wpisze sie w Historie Wspolczesna Polski zasluzyl sobie na to.
        Zbigniew.W Szymanski
        Chicago,USA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka