wkkr 31.10.09, 19:44 Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. teraz dopiero się zacznie.... PS A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky [...] 31.10.09, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr I tu się mylisz 01.11.09, 16:34 na wariatów nigdy nie zaglosuję. Nie mam wyboru - musze glosowac na głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Cała wina Donaldu jest w tym, że Kaczor nie wymyśl 31.10.09, 20:00 tego posunięcia wcześniej. Kacze stado na życzenie swojego herszta, nie wybacza sukcesów i dobrych posunięć innym politykom! Żółć was łachudry zalewa? I dobrze!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Abstrakt, gdzie moge przeczytac o delegalizacji.. 31.10.09, 20:14 ..hazardu, jako pomysle Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp Re: Abstrakt, gdzie moge przeczytac o delegalizac 31.10.09, 20:19 Na pisdzielczych stronach, a ciemny lud to kupi. Na szczęście ciemny lud jest na czerwonej liście UNESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr marudny 01.11.09, 16:33 z toba to tylko manny ma jeszcze ochotę rozmawiać (nie wiem czemu?) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: marudny 01.11.09, 17:01 ave.duce napisała: > To jest odpowiedź na pytanie Maroudera? > > :p Banda gó...arzy, którzy poza pluciem nic na temat nie potrafią napisać. Palnie coś toto durnego, a później zamiast się ze wstydu schować to jeszcze się rzuca. Trolle! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: marudny 01.11.09, 18:32 boblebowsky napisał: > ave.duce napisała: > > > To jest odpowiedź na pytanie Maroudera? > > > > :p > > Banda gó...arzy, którzy poza pluciem nic na temat nie potrafią napisać. Palnie > coś toto durnego, a później zamiast się ze wstydu schować to jeszcze się rzuca. > Trolle! ================== No naprawdę już dawno takiego samokrytycyzmu na forum nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: marudny 01.11.09, 18:39 > No naprawdę już dawno takiego samokrytycyzmu na forum nie widziałem. Może to i dla ciebie jest błyskotliwe, choć brzmi to raczej jak cięta riposta wujka wieśka. Żałosne natomiast wydaje się, to że nawet do tematu własnego wątku nie potrafisz się odnieść! Spróbujmy więc jeszcze raz: Gdzie i kto proponuje tą delegalizację ????? wkkr napisał: > Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. > teraz dopiero się zacznie.... > PS > A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: marudny 01.11.09, 18:52 Założeniach do rządowego projektu ustawy o grach liczbowych i hazardowych zawierają propozycję delegalizacji gier na automatach poza kasynami. Dla 90% klientów salonów z automatami zmiany te bedą oznaczały faktyczną delegalizację hazardu. No chyba że rząd planuje otwarcie kasyna w każdej gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: marudny 01.11.09, 19:00 wkkr napisał: > Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. > Założeniach do rządowego projektu ustawy o grach liczbowych i > hazardowych zawierają propozycję delegalizacji gier na automatach > poza kasynami. I co jest różnica? Nie uważasz, że dopuściłeś się manipulacji?! Dla 90% klientów salonów z automatami zmiany te bedą > oznaczały faktyczną delegalizację hazardu. I bardzo dobrze, poczytaj sobie lepiej czym to grozi! wyborcza.pl/1,75478,7198025,Hazard___dobro_luksusowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Ok ok 01.11.09, 19:41 Tlko jedna sprawa. Niech w takim razie PO przestanie udawać partię liberalna bo tak naprawdę jest partią socjalną. PS A socjaliz jest obrzydliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ok ok 01.11.09, 20:01 wkkr napisał: > Tlko jedna sprawa. > Niech w takim razie PO przestanie udawać partię liberalna bo > tak naprawdę jest partią socjalną. A pod jakim względem jest partią socjalna? Czy ty w ogóle rozróżniasz liberalizm od anarchii? Czytałeś tekst Pani psycholog, dostrzegasz zagrożenie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: marudny 01.11.09, 19:58 wkkr napisał: > żadna manipulacja - czysty realizm. Nie, zwykła bezczelność! Odpowiedz Link Zgłoś
xerxys Re: Donaldu zgłupiało doszczętnie 31.10.09, 20:33 wkkr napisał: > Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. > teraz dopiero się zacznie.... > PS > A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? Problem w tym ze on nigdy nie byl madry. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 01.11.09, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Donaldu zgłupiało doszczętnie 01.11.09, 16:43 jas123456789 napisał: Nastepnym razem pisz na temat ,a nie obrażaj wkkr napisał: Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. teraz dopiero się zacznie.... PS A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? A może to ty spróbujesz w końcu coś na temat zamiast mnie obrażać? Zadałem proste pytanie, kto i gdzie zobowiązał się do delegalizacji hazardu. Potrafisz na nie odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Donaldu zgłupiało doszczętnie 01.11.09, 17:45 wkkr napisał: > Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. > teraz dopiero się zacznie.... > PS > A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? Jeśli prawdą jest, że teraz mafia pierze pieniądze w tych automatach i kręci się wokół nich, to raczej nie ma sensu, żeby sama sobie chciała ograniczać hazard. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Donaldu zgłupiało doszczętnie 01.11.09, 17:49 A może to ty spróbujesz w końcu coś na temat zamiast mnie obrażać? Zadałem proste pytanie, kto i gdzie zobowiązał się do delegalizacji hazardu. Potrafisz na nie odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa12 Podobno Donaldu nie zna tabliczki mnożenia do stu 01.11.09, 20:02 wkkr napisał: > Nic tak dobrze mafii nie zrobi jak delegalizacja hazardu. > teraz dopiero się zacznie.... > PS > A moze to właśnie mafia opłaca delegalizację? Więc nie ma czego wymagać Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Podobno Donaldu nie zna tabliczki mnożenia do 02.11.09, 14:27 no i prezent zrobiło bossom hazardowym brakiem nadzoru,rok hasania za darmo-efekt rudej "walki"dla gawiedzi Odpowiedz Link Zgłoś