pies.na.czarnych 20.11.09, 14:56 Ustawa hazardowa przejdzie przez Senat galopem. STOP. Poprawki PiS do kosza. STOP. Weciak zaciera raczki. STOP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 15:01 Wiem, wiem. Robótkę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 15:10 pies.na.czarnych napisała: > Wiem, wiem. Robótkę. ;) Dla PiSich i tak obiat, czy obiad to to samo Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 15:17 Weto będzie 3 minuty przed północą, gdy będzie upływać termin. Trzeba kolesi trzymać w napięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 15:20 man_sapiens napisał: > Weto będzie 3 minuty przed północą, gdy będzie upływać termin. Trzeba kolesi > trzymać w napięciu. i pióro będzie tym razem pisało Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 16:21 man_sapiens napisał: > Weto będzie 3 minuty przed północą,... Prokurator bedzie minuty po detronizacji :p Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 18:50 wielkie słowa On poprostu spadnie ze stolca na pysk:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Weciak bedzie mial Robótkę. 20.11.09, 19:41 wujaszek_joe napisał: > wielkie słowa > On poprostu spadnie ze stolca na pysk:) raczej, pyskiem w stolec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Weciak bedzie mial robutke. 20.11.09, 18:17 Chyba jednak będzie inaczej. Padło z ust (bodaj Stasiaka), że panprezydĘt podpisze ustawę hazardową, JEŚLI BĘDZIE KONSTYTUCYJNA. A więc - będzie odesłanie ustawy do TK i przedłużenie raju dla kumpli Stasiaka o rok, może więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Ustawa hazardowa przeszła bez żadnych poprawek 20.11.09, 20:02 Ustawa hazardowa przeszła bez żadnych poprawek! Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Ustawa hazardowa przeszła bez żadnych poprawe 20.11.09, 23:40 PIS chytrze-niby za ,ale zawsze jest przecież ich człowiek ,który całą robótkę sejmu i senatu-uwali. Odpowiedz Link Zgłoś