Gość: Ginekol IP: *.daxnet.no 22.01.04, 23:37 Czyzby Jolka zaszla w ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geriatra Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.idea.pl 22.01.04, 23:44 To nie Jolka zaszła w ciążę, ale Kwach się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-15 Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.01.04, 23:50 Głupiś synku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna kobieta Syf, syf, syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 23:59 1. Argumenty p. Jarugi - Nowackiej są śmieszne. Rozumując jej tokiem myślenia trzeba również zalegalizować kradzieże kieszonkowe, bo jest ich coraz więcej, schodzą do podziemnia, są niewykrywalne. Dokładnie to samo powinno się robić z morderstwami. A jeśli np. w podziemiu drukowane są plakaty nazizdowskie to trzeba je likwidować. Tak samo w sprawie pirackich programów, czy płyt. 2. Ta sama grupa osób, ktore chcą zalegalizować aborcję, równocześnie bardzo "toszczy się" o dzieci (prawa dziecka, ect.). Kolejny absurd. 3. Dlaczego walczy się o abrocję, a nie dopuszcza sie morderstw? Przeciecież osoba zaatakowana mimo wszystko ma większe szanse ucieczki przed rychłą śmiercią, niż dziecko (jego już na pewno nic nie uratuje). 4. Dlaczego wspomiana grupa uderza w najsłabszych (dzieci poczęte), przecież to wyznawcy zasady "państwa opiekunczego", zajmującego się właśnie najsłabszymi!!! Mówi się, że dawne czasy były okrutne, bo matki, ktore zabijały własne dzieci grzebano żywcem. Teraz są okrutniejsze: legalnie (!!!!!!!!!) można rozerwać w strzępy własne dziecko i to na koszt wszystkich podatników!!!!!! Matka - morderczyni jeszcze jest nagradzana pochwałami, że zrobiła to dla dobra dziecka. Ale syf! Ja p.... takie państwo. Zyczę wszystkim normalnym ludziom doczekania się czasów, kiedy wymrą wszystkie feministki i ich sympatycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: Syf, syf, syf IP: 156.17.79.* 23.01.04, 08:04 Ale w tobie tak duzo zajadlosci?? Skad ona sie wziela? Czy aby nie z kosciola i chrzescijanstwa?? Kazda kobieta ma prawo decydowac czy zajdzie w ciaze, czy urodzi dzieci..idt.! To jest kobieto XXI wiek a nie czasy sredniowiecza w ktorych ty powinnas zyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk W czasach średniwiecza taką babę jagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 11:32 spaliliby na stosie. I byłby święty spokój. Abba. W końcu to było normalne państwo, a nie rządy kudłatego motłochu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk A kto tobie broni zachodzić w ciążę salva? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 11:37 Kazda kobieta ma prawo zajść w ciążę, miała i miejmy nadzieję, że bolszewia(do ktorej sie zaliczasz) prawa tego nie zniesie... Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Syf, syf, syf 24.01.04, 21:01 Gość portalu: sava napisał(a): > Kazda kobieta ma prawo decydowac czy zajdzie w ciaze, czy urodzi dzieci..idt.! Toteż nikt nie zmusza kobiet, by zachodziły w ciążę. Skoro jednak zajdą - wolność się kończy. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Re: Syf, syf, syf 23.01.04, 09:59 Słuchaj, czy do takich jak Ty coś w ogóle dociera. Jeśli nie odróżniasz płodu od dziecka, to Twoja sprawa. Ale rozumne, ucywilizowane państwo jest od tego, żeby mnie broniło przed takimi, jak Ty. Ja sobie nie życzę, by anachroniczna, żałośnie śmieszna, operetkowa instytucja dyktowała mi poglądy. I państwo znowu ma zas... obowiązek mnie przed nią bronić. Zrozum, że ja nie wymagam byś żył i myślał wedle moich standardów, bo na to stać niewielu. A Ty nie masz prawa wymagać bym ja żył tak, jak Tobie się podoba. Zrozum, matole, że państwo ma bronić Ciebie przed mną (ale nie musi, bo mnie nie obchodzą Twoje poglądy) a mnie przed Tobą (powinno, bo Ty jesteś czarny bolszewik, ale nie chce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk bawimy się w Stwórcę? oj będziemy skomleć;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 11:41 nigdy nie było takiego podziału!!! Jesteś zmanipulowana propagandą gęgaczy. Jak nie wierzysz, obejrzyj sobie filmy Szulkina!!! Chociaż nie wiem, czy cokolwiek z nich zrozumiesz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Syf, syf, syf 24.01.04, 21:04 ryyys napisał: Ja sobie nie życzę, by anachroniczna, > żałośnie śmieszna, operetkowa instytucja dyktowała mi poglądy. To masz problem, bo tacy jak my mamy ochotę narzucać ci rozwiązania zgodne z naszymi poglądami, i póki co nam się to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK Zalegalizować wszystko! IP: 213.25.88.* 23.01.04, 10:18 > 1. Argumenty p. Jarugi - Nowackiej są śmieszne. Rozumując jej tokiem myślenia > trzeba również zalegalizować kradzieże kieszonkowe, bo jest ich coraz więcej, > schodzą do podziemnia, są niewykrywalne. Dokładnie to samo powinno się robić > z morderstwami. No i to jest właśnie ideologia "postępowej" lewicy. I jeszcze do "savy": Jasne, że kobieta ma prawo decydować, czy zajdzie w ciążę. Tak samo Ty masz prawo zdecydować, czy zajdziesz albo czy się najesz, czy nie. Ale jak już się najesz, to nie powiesz chyba, że masz prawo się nie wysrać. Chociaż, właściwie... ja mogę Ci takie prawo przyznać. Po kilku dniach jeden problem spadnie mi z grzywki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig F. Re: Syf, syf, syf IP: *.it / 62.233.189.* 23.01.04, 10:33 Wszystkie te argumenty są zasadne... ciązy na nich jednak jeden powazny błąd - nieuzasadnione niczym oprócz ideologicznego uporu nazywanie płodu dzieckiem. > 1. Argumenty p. Jarugi - Nowackiej są śmieszne. Rozumując jej tokiem myślenia > trzeba również zalegalizować kradzieże kieszonkowe, bo jest ich coraz więcej, > schodzą do podziemia, są niewykrywalne. Dokładnie to samo powinno się robić > morderstwami. > A jeśli np. w podziemiu drukowane są plakaty nazizdowskie to trzeba je > likwidować. Tak samo w sprawie pirackich programów, czy płyt. To trochę nie tak. Radzę przeczytac jeszcze raz. Ze zrozumieniem > > 2. Ta sama grupa osób, ktore chcą zalegalizować aborcję, równocześnie > bardzo "toszczy się" o dzieci (prawa dziecka, ect.). Kolejny absurd. Absurd? Owszem, ale tylko wówczas gdy aborcję traktuje się (wyłącznie z powodów ideologicznych) na równi z dzieciobójstwem. Nie wiem jak ty "normalna" kobieto (w czerni?) ale ja widzę różnicę pomiędzy dzieciobójstwem - zabiciem urodzonego dziecka i aborcją - usunięciem z organizmu kobiety (nie żadnej matki!) szesciotygodniowego płodu. > 3. Dlaczego walczy się o abrocję, a nie dopuszcza sie morderstw? Przeciecież > osoba zaatakowana mimo wszystko ma większe szanse ucieczki przed rychłą > śmiercią, niż dziecko (jego już na pewno nic nie uratuje). Dzieciobójstwo jest karane. Surowo. Własnie dlatego, że dziecko ma małe szanse ucieczki. Ale dziecko, urodzone i zywe, a nie płód, który medycznie niewiele różni się od pasożyta. Jeżeli chcessz traktować embrion jak dziecko, rozmawiać z nim i pusczać mu muzykę - wolna wola. Ale weż pod uwagę, ze niektórzy moga miec inne poglady niż Ty. > > 4. Dlaczego wspomiana grupa uderza w najsłabszych (dzieci poczęte), przecież to wyznawcy zasady "państwa opiekunczego", zajmującego się właśnie najsłabszymi!!! "Dzieci poczęte" to kolejna sciśle ideologiczna kategorja stworzona przez antyaborcjonistów. Wystarczy zamienić "dzieci poczęte" na "płody" i juz całkowicie zmieniamy wymowę haseł. Ale no rozumiem, że hasło "obrońcy płodów" brzmi znacznie gorzej niż "obrońcy dzieci poczętych" > > Mówi się, że dawne czasy były okrutne, bo matki, ktore zabijały własne dzieci > grzebano żywcem. Teraz są okrutniejsze: legalnie (!!!!!!!!!) można rozerwać w > strzępy własne dziecko i to na koszt wszystkich podatników!!!!!! Matka - > morderczyni jeszcze jest nagradzana pochwałami, że zrobiła to dla dobra > dziecka. Matki, które zabijawły własne dzieci. DZIECI!!! urodzone!!! Posługiwanie się tym argumentem w odniesieniu do aborcji to nic innego jak prymitywna propaganda. NIe można zrónywac aborcji z zamordowaniem dziecka. Bo dzieckiem jest ten, kto się urodził! A matka to kobieta, która urodziła. Przecież nawet wy z Pro-life nazywacie ciezarne kobiety "przyszłymi matkami" (co nie przeszkadza wam potem twierdzić, że "matki mordują swe dzieci"). Przed urodzeniem jest płód, dokładnie płód ludzki. NIe dziecko, tylko ludzki płód. To chyba proste. I wystarczy tylko zaakceptować tę oczywistą zasadę, by wszelkie argumenty antyaborcjonistów upadły. > Ale syf! Ja p.... takie państwo. > Zyczę wszystkim normalnym ludziom doczekania się czasów, kiedy wymrą wszystkie feministki i ich sympatycy... I wtedy bedziesz mogła spokojnie głodować ze swoim tuzinem bachorów, albo klepac litanie w swej klasztornej celi... Ja życzę wszystkim ludziom normalnym, by doczekali czasów, gdy religijni ekstremiści nie będą próbowali narzucać im własnych irracjonalnych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Syf, syf, syf IP: *.sympatico.ca 23.01.04, 16:59 Rodrig F. pieknie to wyjasniles.Powiedzialabym jak cieleciu na rozdrowu ale tym zaslepionym dewotkom i zwolennikom z LPR-u u inntych podobnych ugrup[owan, nic nie przemowi do zakutej paly.Bo przeciez jak kobieta urodzi i w bestialski sposob zawinie w reklamowke i wystawi na smietnik dziecko to uslyszymy"jaka tragedia, kobieta byla w szoku, takie nieszczescie dla kobiety".Natomiast jak usunie 3-4 tygodniowa ciaze to morderczyni, cieciobojczyni , wyrodna matka i paluchami beda pokazywac. Polskie spoleczenstwo nie doroslo do wielu rzeczy.Nie byloby problemu aborcji gdyby to cholerne panstwo dotowala albo nawet wydawalo za darmo srodki antykoncepcyjne zwlaszcza dla tych najbiedniejszych.Jakby panstwo zechcialo troche pieniedzy przeznaczyc na douczenie ciemnoty ze mozna urodzic w szpitalu, i zrzec sie praw do dziecka bez zadnych konsekwencji.I tutaj znowu wchodzi na pole walki wytykanie paluchami ze wyrodna matka oddala swoje dziecko.Mowie - obled i poki zlodziejstwo i prywata to niczego dobrego nie bedzie w tej Polsce/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 17:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannie Re: Syf, syf, syf IP: *.jwt.com.pl 23.01.04, 10:38 Dziecko przy modemie, rodz sobie dzieci ile dusza zapragnie i cycki udzwigna. Ja nie mam zamiaru dac sie wrobic w bezplatna prace a rzec panstwa, czyli i SLD i feministek, i takich jak Ty, Zlotko. Zatem obfitych owulacji i wspanialych rozstepow - Twoja obecnosc na tym swiecie jest dla mnie argumentem za aborcja. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobiata Re: Syf, syf, syf IP: *.krakow.pl / 62.233.214.* 23.01.04, 16:15 Gość portalu: normalna kobieta napisał(a): > 2. Ta sama grupa osób, ktore chcą zalegalizować aborcję, równocześnie > bardzo "toszczy się" o dzieci (prawa dziecka, ect.). Kolejny absurd. > Argument nie na miejscu. Mozna go raczej zastosować do wszystkich pro-life, którzy tak walczą o płody, a dzieci urodzone mają głęboko gdzieś. To przeciez oni tak walcza o "życie", tylko nie wiem dlaczego to "życie " przestaje ich interesowac jak dziecko sie urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elviraza Re: Syf, syf, syf IP: 142.106.46.* 23.01.04, 17:59 Moim zdaniem morderstwo nienarodzonego dziecka (aborcja) powinno powinno byc zalegalizowane. Rola panstwa jest aby dawac ludziom prawo wolnego wyboru a ludzie powinni kierowac sie swoim sumieniem czy beda zabijac czy nie. Poza tym skarb panstwa nie powinien w zadnym wypadku placic za akty mordertswa nienarodzonych dzieci. Przeciez fact zajscia w ciaze nie jest to choroba na ktora czlowiek nie ma wplywu a na zaplodnienie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Dlaczego nie zalegalizować morderstw narodzonych?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 18:24 Nie jest rolą państwa w to wnikać. Pogadamy o logice, jak zamordują kogoś z twojej rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A dlaczego morduje sie na cala wiecznosc embriony ? IP: *.244.39-62.rev.gaoland.net 25.01.04, 12:24 Pozbawienie chrztu nienarodzonych jest morderstwem na cala wiecznosc nielogiczny czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Syf, syf, syf IP: *.pan.olsztyn.pl 24.01.04, 13:12 Widać normalnej kobiecie(tfu, na psa urok)syf zżarł mózg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A dlaczego nie chrzcza embrionow jezeli to sa juz dzieci ? IP: *.244.39-62.rev.gaoland.net 25.01.04, 12:21 Zastanawialas sie nad tym kobieto ? Przeciez takie toto moze umrzec z grzechem pierworodnym i isc do piekla..Pozostawienie emrionow na lasce natury i pozbawienie ich tej podstawowej poslugi jaka jest chrzest jest wieksza zbrodnia niz aborcja. W koncu ten emrion narazony jest na wieczne meczarnie przez cala wiecznosc niz embrion wyskrobany. Troche logiki zycze wszelkim demagogom chrzescijanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.nyc.rr.com 23.01.04, 00:18 DO NORMALNEJ KOBITY !!! Zycze ci normalna kobito zebys rodzila kazdego roku ,az do przekwitniecia. Z powazaniem juzio ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna kobieta do juzia - fruzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:23 Co tak marnie, ja życzę sobie co roku mieć pięcioraczki. Tylko nie wpąść w łapy ginekologa-ludożercy i się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z To byłoby nieszczeście, gdybyś miała rodzić IP: *.magusz.net / *.magma-net.pl 23.01.04, 00:47 podobnych do siebie idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Już zaczynam rodzić, dobrze mi idzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:54 Jeszcze jedno pokolenie i moje dzieci przeglosują twoje bachory i ciebie razem wziętych. Tak, płacz. To będzie nieszczęście .... dla ciebie. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Nie przeszkadza ci, że będa idiotami prawda? Byle IP: *.magusz.net / *.magma-net.pl 23.01.04, 01:02 ich było więcej! Otóż na to nie może być zgody wśród jako tako myślących Polaków, którzy nie chcą żyć wyłacznie wśród bohaterów "polish jokes". Dlatego potrzebna jest nowa ustawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk To ty jesteś idiotą, jeszcze za to płacisz:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Ustawa jest potrzebna, koniecznie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:10 Kto głupi, drugiego pokolenia idiotów nie urodzi, a kto mądry za pieniądze głupka wychowa wielopokoleniową rodzinę. Ot i mądrze wymyślili. Ja pod taką ustawą podpisuję się dwoma rękami!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk A cała przyjemność jest m.in. na twój koszt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:01 A co, mamy w końcu państwo opiekuńcze. Jeszcze mi za to płacą. Żyć nie umierać ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: Normalna kobieta? IP: 129.81.192.* 23.01.04, 01:18 Czy "normalna kobieta" jest faktycznie kobieta? A moze to pisze jakis "wilk w baraniej skorze", ojczenaszek, a moze nawet i dostojny biskup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk - konsomolec Re: Brum Brum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:30 Tak ,jestem ojczenaszkiem z parafii kosmos w komsomolcu. Czytamy markasa i lenina na kazaniach. Nauki kościelne to dzieła zebrane gnoma. I w ogóle jestem awangardą i wszechstronnie uzdolniony(a). O bi, o ba .....wojna śwatów ..... król ubu ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: Brum Brum IP: 129.81.192.* 23.01.04, 02:13 "Privet" dla "konsomolca"! Podoba mi sie to wielce surrealistyczne poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ a słyszałeś o barku forsy na takie cuda? IP: 212.14.0.* 23.01.04, 10:16 Hormonalne środki kosztują od 30 zł w górę. To raz. Dwa. Ciekawe , kto nauczy te ubogie kobiety jak je stosować? Ty?? Szkoła nie, bo ustawa niby pozwala, ale proboszcz w szkole pilnuje żeby zamiast edukacji seksualnej były brednie o pszczókach i motylkach oraz "watykańskiej ruletce". Konował - hipokryta. >:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: trzeba nam referendum!!!!! IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:29 dosc dyktatu kleru, jesli bedzie referendum, klechy nie beda mieli nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arystokrata BOLSZEWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:41 Mieliśmy już niejedno, nic dobrego z tego nie wyszło. Dziesięciu wilkow i jedna owca glosują nad jej losem ...... Zmartwię antyklerykała - każda religia zabrania aborcji, nie tylko katolicka. Poganie (m.in. rzymianie też nie praktykowali takich metod polityki proordzinnej) Poza tym w kraju, gdzie jest ujemny przyrost naturalny walczy się o dalsze wybijanie współbraci. BOLSZEWIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig F. Re: oj... coś kłamiemy IP: *.it / 62.233.189.* 23.01.04, 10:54 Gość portalu: arystokrata napisał(a): > Zmartwię antyklerykała - każda religia zabrania aborcji, nie tylko katolicka. > Poganie (m.in. rzymianie też nie praktykowali takich metod polityki > proordzinnej) Oj... coś kłamiemy. W podreczniku medycznym Galena znajdziemy przepisy na środki poronne. Znaczy się stosowano je w starozytnym Rzymie. Poza tym w rzymie nie była potrzebna aborcja, bo praktykowano dzieciobójstwo. Prawo zabraniało ojcom zabijania synów (by mogli słuzyć w wojsku) natomiast miał on całkowitą swobodę w decydowaniu o zyciu i śmierci swych córek. Dzieciobójstwo jako srodek regulacji urodzin znane było także w starozytnej Grecji, Persji, Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arystokrata A przysięga HIPOKRATESA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 11:47 to same brednie! Za dzieciobójstwo groziła kara śmierci! Poza tym cytowanego medyka również ścięli;-). A przysięga HIPOKRATESA???????????? \Czytał ...... aaaaa...... W sprawie syna - to ojciec miał prawo go ściąć, ale jako doroslego mężczyznę;-) Jednak tylko w uzasadnionych przypadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig F. Re: A przysięga HIPOKRATESA!!!!! IP: *.it / 62.233.189.* 23.01.04, 13:22 Gość portalu: arystokrata napisał(a): > to same brednie! Za dzieciobójstwo groziła kara śmierci! cholera ciekawe... na studiach liznąłem trochę prawa rzymskiego i dobrze pamiętam, że pater familias miał pełna swobodę odnośnie pozostawienia przy zyciu lub zabicia dziewczynki. Nadto rzymianie nie wykonywali kary śmierci przez ścięcie, tylko przez pchnięcie sztyletem lub uduszenie. Co do skazania i stracenia Galena... żaden z moich trzech podręczników do historii starozytnej nie wspomina przy Galenie aby został on ścięty... jakieś namiary? Hipokrates był Grekiem, nie Rzymianinem. A co do postulowanego przez niego zakazu stosowania środków poronnych to są poważne wątpliwości, czy ten fragment "przysięgi" jest autentyczny czy stanowi późniejszy, wczesnośredniowieczny dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk No właśnie, jak to bardzo dorze ująleś..liznąleś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:54 trochę prawa rzymskiego;-) Wystarczy poczytać wydanie PIW-u Starozytny Rzym p. Ostrowskiego a nie liznąć trochę prawa rzymskiego, by coś więcej powiedzieć. Co do dziewczynek ..... kiedy to było. Od tamtego czasu republika bardzo się rozwinęła ;-). Jak przeczytasz tą książkę, dam namiary na inne. Pogadamy sobie .... Jasne, ze Hipokrates był Grekiem, ale na nią rownież się powoływałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karfol Nie ma chleba,trza zacząć igrzyska IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 00:45 Idzie bieda,jeśłi aborcja została już tylko w arsenale PZPR /znaczy SLD/,a tak pięknie miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: Kwach pod reke z czarnymi... IP: 129.81.192.* 23.01.04, 01:24 Musze przyznac, ze z tego Kwacha to kawal s...a! Moze ktos kiedys rozliczy go za Irak, za "bio-paliwa", w koncu za uleglosc przed "czarnymi" sukienkami... O rzekomych DYPLOMACH juz nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwach pod reke z czarnymi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:33 dzień dobry, cześć i czołem pytacie skad się wzialem jestem wesoły olo śpiewam disco polo mam wszystkich w d... was zaśpiewam jeszcze raz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola [...] IP: *.chcg3.il.corecomm.net 23.01.04, 03:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glaber [...] IP: 150.254.85.* 23.01.04, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ NIc nie ma IP: 212.14.0.* 23.01.04, 10:10 Właśnie chcą żeby byś mogła robić z nia co ci się podoba, a nie zeby proboszcz pilnował czy aby się nią brzydko nie zabawiasz. Glaberowi coś się po ten... tego... chyba. Upaństwowiona już dawno jest, a w zasadzie uklerowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Panie Prezydencie! Co z Panem sie stalo??? IP: 156.17.79.* 23.01.04, 08:06 A gdzie obietnice wyborzce????Czy Pan wie jak sie nazywa taki czlowiek co obiecuje a nie wykonuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? 23.01.04, 09:46 Jak to co? - Wiadomo. Układ czerwono-czarny nie przewiduje ucywilizowania prawa, bo po co? Role są rozdzielone: KK jest od terroru moralno-duchowego, politycy (aktualnie - czerwoni) - od biznesów. Ludzie rozumni, nie chcący mieć nic wspólnego z KK są bezsilni, podlegają terrorowi, bo ich sprzedano. Na straży tego układu stoi inteligentny, miałki - bo bez poglądów - spryciarz, czyli prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo I co dalej z takim zaklamanym s..... IP: 195.205.254.* 23.01.04, 10:19 I co ma powiedziec wyborca ktory dwukrotnie glosowal na czlowieka optujacego za zlagodzeniem obecnych przepisow Kwach do LPR !!!!!!!!!!!!!!. Na pochybel pseudolewicy !!!!!!!!1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Ale was wszystkich wyruchał Kwach..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 11:53 nie głosowalam na niego, ale zaczyna mi się podobać. Tak trzymać panie prezydencie!!!!!!!!! Na pohybel lamusom i matołom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okay Re: Ale was wszystkich wyruchał Kwach..... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.01.04, 16:20 A teraz jeszcze sld dolozy! Dla betoniarskiego elektoratu odbedzie sie przedstawienie pt "Mysmy chcieli, ale nam nie pozwolili" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortez kujawski [...] IP: 212.122.214.* 23.01.04, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.01.04, 18:04 Co to jest poczęte dziecko? Pani biologiczka na biologii mnie uczyła, ze w wyniku poczęcia to jest płód, a w wyniku urodzenia to już dziecko czyli człowiek. Zatem w wyniku zabiegu aborcji usuwamy płód a nie dziecko. Wiec nie mam mowy o żadnym zabijaniu człowieka. A Kwaśniewski to lepiej nie nie zabiera głosu na żaden temat. Ten facet na niczym sie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosik Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: 142.106.46.* 23.01.04, 18:12 Czy plod czy dziecko to na jedwo wychodzi ze aborcja to mordertwo i panstwo nie powinno placic na te uslugi. Przeciez ciaza to nie choroba i jej usuniecie (morderstwo) nie powinno obciazac skarbu panstwa a co za tym idzie podatnikow. Jesli komus sumienie pozwoli zamordowac nienarodzone dziecko to niech sam ponosi konsekwecje finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrog F. Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.it / 62.233.189.* 23.01.04, 23:57 Gość portalu: cosik napisał(a): > Czy plod czy dziecko to na jedwo wychodzi ze aborcja to mordertwo i panstwo nie powinno placic na te uslugi. Na jedno? Płód nie jest człowiekiem tylko ludzkim płodem. A morderstwo to zabicie z premedytacją CZŁOWIEKA, a nie ludzkiego płodu. > Przeciez ciaza to nie choroba Wręcz przeciwnie. Według Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) ciąża ludzka jest stanem chorobowym. Ma nawet swój numer statystyczny choroby. i jej usuniecie > (morderstwo) nie powinno obciazac skarbu panstwa a co za tym idzie podatnikow. jakiego skarbu państwa? Chyba Narodowego Funduszu Zdrowia! Kobiety płaca składki na ubezpieczenie zdrowotne i z tych, ich własnych pieniędzy opłacane są także aborcje. > Jesli komus sumienie pozwoli zamordowac nienarodzone dziecko to niech sam > ponosi konsekwecje finansowe. "Nienarodzone dziecko" to zwrot przeczący sam sobie. Przed narodzeniem jest płód. Po narodzeniu jest dziecko. Więc nienarodzony moze być tylko płód. No, ale oczywiście hasło "chrońmy dzieci nienarodzone" jest znacznie lepsze propagandowo niż prawidłowe: "chrońmy ludzkie płody" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Czyli oddajmy glos biologiczkom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 18:27 One wiedzą najlepiej, od kiedy jest czlowiek. A jak ma główkę na zewnątrz, to też jeszcze jest płód?? Albo sekundę przed urodzeniem?? Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig F. Re: Czyli oddajmy glos biologiczkom! IP: *.it / 62.233.189.* 24.01.04, 00:03 Gość portalu: nk napisał(a): > One wiedzą najlepiej, od kiedy jest czlowiek. A jak ma główkę na zewnątrz, to > też jeszcze jest płód?? Albo sekundę przed urodzeniem?? Bzdury. to akurat okreslili eksperci WHO. Dziecko jest urodzone w chwili, gdy całkowicie opuści ciało kobiety, nawet, gdy nie przecięto jeszcze pępowiny. Od tego momentu nie jest juz płodem ludzkim tylko człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Czyli oddajmy glos biologiczkom! IP: *.biaman.pl 25.01.04, 14:00 Wyobrażcie sobie gulasz z takiego nieczłowieka. Dlaczego właściwie marnuje się tak cenne białko "pozyskiwane" przy okazji skrobanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Mróź Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 12:09 Polsce potrzebna jest ustawa deklerykalizacyjna która złamie na długie lata panoszenie się KK. Doprowadzi do tego Antyklerykalna Partia Postępu "Racja" i Polskie Stowarzyszenie Wolnomyslicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
beadah Re: Co dalej z ustawą aborcyjną? 25.01.04, 14:43 Proponuje nowa ustawe- nalezy wprowadzic karalnosc ojcow usunietych ciaz (w przypadkach watpliwych obowiazkowe bad. DNA)za zaniedbanie- porzucenie dziecka bez opieki.Oprocz tego obowiazek alimentacji juz od poczecia w wysokosci 10% dochodow brutto. Automatycznie, na wniosek matki. Z mozliwoscia odwolania do sadu oczywiscie. Przeciez za dziecko sa odpowiedzialni OBOJE rodzicow. Moge sie zalozyc, ze w trybie ekspresowym zostaloby zatwierdzone referendum, a jego wynik bylby przesadzony... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś