kirk12 21.11.09, 14:21 Ciekawy jestem jaką oglądalność w telewizji mają wypociny aparatczyków PO. Swoja drogą więcej prawdy było w stanie wojennym w "konferencjach" Urbana niż w podsumowaniu dwóch lat rządu kłamstw Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:31 > Swoja drogą więcej prawdy było w stanie wojennym w "konferencjach" Urbana niż > w podsumowaniu dwóch lat rządu kłamstw Tuska. A to teraz Tusk podsumowuje dwu letnie rządy? A może dźwięk wyłączyłeś? Co tam .... ty nawet bez dźwięku jesteś w stanie odróżnić prawdę od kłamstw, hłe, hłe..... Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:39 Suchaem Gomółki, Gierka a teraz mamy powtórkę tamtych czasów. Te same komunały i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:41 mak67 napisał: > Suchaem Gomółki, Gierka a teraz mamy powtórkę tamtych czasów. Te > same komunały i kłamstwa. Czy mógłbym prosić jakiś przykład, zwłaszcza kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:44 Leniwy jesteś. Sam sobie znajdź. A wyniki zobaczysz za rok Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:49 mak67 napisał: > Leniwy jesteś. Sam sobie znajdź. A wyniki zobaczysz za rok Nie, to ty jesteś żałosnym opluwaczem i do tego głąbem który nie potrafi nawet uzasadnić tego co sam napisał! Typowa kaczyńska żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:53 Posłuchałem kawałek wypocin Donka. To wszystki pic bo nikt poza koalicja nie zgodzi sie na zmiany konstytucji. Wybór Prezydenta przez Zgromadzenie Narodowe świadczy że Donek boi sie ze naród go nie doceni i przegra wybory Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:56 Biedny Donek bedzie naprawiał nature polityków (zapewne opozycji) czyżby Łukaszenko wypożyczy Berezę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:58 mak67 napisał: > Posłuchałem kawałek wypocin Donka. To wszystki pic bo nikt poza > koalicja nie zgodzi sie na zmiany konstytucji. Wybór Prezydenta > przez Zgromadzenie Narodowe świadczy że Donek boi sie ze naród go > nie doceni i przegra wybory Kononowicz szybciej wygra w Powszechnych hehehe kto uwierzy...by żyło nam się lepiej POza Mirem? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zakłamane PO 21.11.09, 15:00 mak67 napisał: > Posłuchałem kawałek wypocin Donka. Kawałek to ci już tylko z mózgu został. Pytam jeszcze raz żałosny opluwaczu, gdzie są te kłamstwa!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:45 ja ci POwiem...Sukces PO dla RP(chyba tylko Miro skorzystał i koledzy) jesteśmy wyspą kryzysu nie ma itd.hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie rozumiesz Tuska? Gdy on podsumowuje to... 21.11.09, 15:15 boblebowsky napisał: A to teraz Tusk podsumowuje dwu letnie rządy? ---> ... "oczywiście" mówi o przyszłości, gdy mówi o aferze hazardowej z udziałem jego i jego kumpli to "oczywiście" mówi o ustawie hazardowej, gdy mówi o transformacji to "oczywiście" mówi o modernizacji... > Co tam .... ty nawet bez dźwięku jesteś w stanie odróżnić prawdę od kłamstw, A może dźwięk wyłączyłeś? ---> A jaka różnica? Kiedy ostatni raz słyszałeś Tuska mówiącego prawdę? Przecież on kłamie w prawie każdej sprawie - nawet twierdząc, że pisowska opozycja "wszystko im odrzuca ... bo to PeOwskie pomysły!!!". Dlaczego ani razu nie powiedział konkretnie, co takiego odrzuca? Bo wie, że każdy uczciwy poseł lub senator powinien takie gnioty odrzucić. Tusk chce monopartyjnych rządów, jak w PRL-u! --- Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zakłamane PO 21.11.09, 14:36 Ma lepszą proPOgandę,PZPR wzorowało się na Stalinowskiej,PO na Gebelsowskiej...ale faktycznie takiej socjotechniki na matołach to za PZPR nie było hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 boblebowski sie dziwi, że dzwięk wyłaczyłem, 21.11.09, 14:59 który Polak jest w stanie słuchać jak mówi kapuś Boni? Tylko innego szpicla może to zainteresować. Musiałem wyłączyć głos, słysząc, że przed kamerami wypowiada się to indywiduum, które niecałe dwa lata temu, chcąc się ponownie znaleźć przy żłobie, kiedyś ubeckim, teraz po latach Po-wskim, łkało i kajało się za zdradę Polski i przyjaciół. Natomiast jak Tuska zobaczyłem na mównicy, to natychmiast przełączyłem program, w czasach Urbana musiałem wyłączać telewizor, aby nie widzieć szkodzącej Polsce osobistości. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: boblebowski sie dziwi, że dzwięk wyłaczyłem, 21.11.09, 15:01 takie to PO jest,jeden kablował a drugi sypał ...ale jak widać nie przeszkadza to POlaczkom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Widzę że i obraz. 21.11.09, 15:05 kirk12 napisał: > który Polak jest w stanie słuchać jak mówi kapuś Boni? Tylko innego szpicla moż > e > to zainteresować. Musiałem wyłączyć głos, słysząc, że przed kamerami wypowiada > się to indywiduum, które niecałe dwa lata temu, chcąc się ponownie znaleźć przy > żłobie, kiedyś ubeckim, teraz po latach Po-wskim, łkało i kajało się za zdradę > Polski i przyjaciół. Natomiast jak Tuska zobaczyłem na mównicy, to natychmiast > przełączyłem program, w czasach Urbana musiałem wyłączać telewizor, aby nie > widzieć szkodzącej Polsce osobistości. Bo jakoś nie zauważyłem żeby Boni przemawiał. Najważniejsza jak widzę jest intuicja, którą pewnie posiadasz jako cechę wrodzoną, która bez dźwięku i obrazu pozwala ci wykryć kłamstwa. Gratuluję !!!!! Czy coś poza tymi pomyjami masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Zakłamane PO 21.11.09, 15:18 kirk12 napisał: > Ciekawy jestem jaką oglądalność w telewizji mają wypociny aparatczyków PO. > Swoja drogą więcej prawdy było w stanie wojennym w "konferencjach" Urbana niż > w podsumowaniu dwóch lat rządu kłamstw Tuska. --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 Nieudacznik Tusk 22.11.09, 00:52 Kłopotek wykazuje jakim nieudacznikiem jest szef koalicjanta. Po prostu żenada. wiadomosci.onet.pl/2082459,11,rewolucja_ws_konstytucji_tusk_zapomnial_o_jednej_waznej_rzeczy,item.html Odpowiedz Link Zgłoś