Gość: TPE IP: *.244.39-62.rev.gaoland.net 29.01.04, 13:33 Czy zabanowaliscie najbardziej malownicze postacie FK jakimi byli Kraken, Kagan, ostatnio takze Ed ? Czy wasza cenzura jest specjalnie ukierunkowana na antyklerykalne watki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: GIWI, PRZYZNAJ SIE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 18:55 Przyznam się, że kasowanie każdego wątku zaraz po jego pojawieniu się przysporzyło mi sporo "obiektywizmu" w zakresie sposobu moderowania FK. Nie po raz pierwszy przekonuję się, że opublikowany regulamin obowiązuje tylko korzystających z forum, bez żadnego rykoszetu w druga stronę. A więc wierzcie, "bo ja powiadam Wam...". Nie powiem, bym skądś tego sposobu postepowania nie znał. Trudno mi jest asugerować jakąkolwiek odpowiedź na pytanie, czy czasem nie wraca stare pod nowymi sztandarami, choć takie pytanie już nie jednokrotnie sobie zadawałem. No cóż, każda firma pracuje na swój własny obraz. Gratuluje spostrzegawczości! Pozdrawiam Ed Oczywiście, z nadzieją, że ten post też nie zostanie za chwil skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: GIWI, PRZYZNAJ SIE 30.01.04, 18:59 Kagan byl co prawda kiedys zabanowany , ale pisal z proxy nawet udzielal szkolen na forum jak ominac bany.Zabanowany byl swego czasu i Oszolom. Kraken caly czas pisal z proxy wiec watpie by mu sprzedali jakiegos bana. Kagan uciazliwy byl co prawda, ale smutno jakos tu bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: GIWI, PRZYZNAJ SIE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:59 W tym wypadku przyznaję Ci rację. Kagan był bardzo barwną postacią. Może zbyt łatwą dostosowującą się do języka swych adwerszrzy. Jednosrtonny ban jednak giwi Ciebie (bądź Twoich współpracowników) wcale nie tłumaczy. Przynajmniej obydwaj posiadali taką wiedzę i logike argumentacji, że bardzo opóźnione parafrazowanie własnego stanowiska odłóż na zasadzie post factum. Kształtoewanie rzeczywistości w oparciu li wyłącznie o własne poglądy jest zbyt wątłym uzasadnieniem faktów już dokonanych. Odpowiedz Link Zgłoś