Gość: Levy IP: *.*.*.* 18.06.01, 13:51 ... nie od dzisiaj. To wiadomo od dawna. Dziwie się jak tych dwóch cwaniaczków potrafiło prymitywnymi hasłami, grając na najniższych instynktach, zjednać sobie tylu zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.Nowak Re: Gość portalu: Levy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 14:20 Gość portalu: Levy napisał(a): Kaczorom" śmierdzi spod kupra .... Autor: Gość portalu: Levy Data: 18-06-2001, 13:51:43 adres: *.*.*.* ... nie od dzisiaj. To wiadomo od dawna. Dziwie się jak tych dwóch cwaniaczków potrafiło prymitywnymi hasłami, grając na najniższych instynktach, zjednać sobie tylu zwolenników. > ... nie od dzisiaj. To wiadomo od dawna. > Dziwie się jak tych dwóch cwaniaczków potrafiło prymitywnymi hasłami, grając na > > najniższych instynktach, zjednać sobie tylu zwolenników. Od razu widać, iż Pan jest autentycznie "lewy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Gość portalu: Levy IP: *.chello.pl 18.06.01, 14:35 aleś wymyślił! ty jesteś lewus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Propaganda. IP: 213.77.91.* 18.06.01, 15:45 Napisz z jakiej gazety to przepisałeś. Niech zgadne "NIE" a może "Trybuna". Myślsz ,że te naiwne i niezbyt lotne slogany propagandowe kogokolwiek przekonają. Może osoby które stanowią "twardy elektorat" SLD popatrzą na to życzliwie. Ja widzę w twoim tekście jedynie strach przed popularnością konkurencji. Jest tam też trochę ulgi ("wreszcie na nich coś znaleźli a już się bałem ..."). Mam dla Ciebie złą wiadomość. Najprawdopodobniej niczego nie udało się znaleźć więc bój się dalej. Bez pozdrowień CCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Propaganda. IP: *.chello.pl 18.06.01, 22:25 Gość portalu: CCC napisał(a): > Napisz z jakiej gazety to przepisałeś. Niech zgadne "NIE" a może "Trybuna". > Myślsz ,że te naiwne i niezbyt lotne slogany propagandowe kogokolwiek > przekonają. Może osoby które stanowią "twardy elektorat" SLD popatrzą na to > życzliwie. > Ja widzę w twoim tekście jedynie strach przed popularnością konkurencji. Jest > tam też trochę ulgi ("wreszcie na nich coś znaleźli a już się bałem ..."). > Mam dla Ciebie złą wiadomość. Najprawdopodobniej niczego nie udało się znaleźć > > więc bój się dalej. > > Bez pozdrowień CCC Czy możesz mi wytłumaczyć, co to jest "twardy elektorat" a co to jest "miękki elektorat" i o jakiej konkurencji mówisz, czy w pluciu na odległość? - w tym panowie K. byli i są dalej dobrzy. Plują na wszystkich równo, na ciebie także! Ciekawe, jakie gazety czytujesz oprócz NIE i TRYBUNY (bo skąd wiesz co tam jest napisane?). Podsumowując to mamy d... na nogach, a właściwie dwie. Czuwaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do ??? IP: *.chello.pl 19.06.01, 00:56 ???,pytasz co to jest twardy,co miękki elektorat sld. Ja osobiście spotkałem się z określeniem: twardy elektorat sld to kutasy co jeszcze mogą,a miękki to takie same tylko już nie mogą(emeryci PRL). Natomiast ty jak widzę po nicku ??? sam nie wiesz jakim jesteś,więc po mojemu nijakim. Bądż czujny,pilnuj socjalizmu. czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Odpowiedź dla ??? IP: 213.77.91.* 19.06.01, 10:26 Gość portalu: ??? napisał(a): > Czy możesz mi wytłumaczyć, co to jest "twardy elektorat" a co to jest "miękki > elektorat" Twardy elektorat to ludzie, którzy w pełni identyfikują się z programem danej partii. Miękki to tacy którzy głosują pod wpływem chwili (jutro mogą zagłosować na kogoś innego albo zostać w domu). Twardego elektoratu jest mało miękkiego jest dużo. >i o jakiej konkurencji mówisz, czy w pluciu na odległość? Mówię o demokracji. Mówię o walce o głosy wyborców. Może istnieje taki naród który wybiera do władzy tych którzy lepiej plują. WYBORY TO NIE ZAWODY W PLUCIU. >- w tym panowie K. byli i są dalej dobrzy. Plują na wszystkich równo, na ciebie >także! Widzę, że ich nie lubisz :-(. Widzę też ,że się ich trochę boisz. Może zamiast rzucać obelgami pomyśl dlaczego Kaczyńscy zdobyli popularność ??? Popatrz na to jak minister sprawiedliwości wykonuje swoje obowiązki i pomyśl o tym jak zachowywali się jego poprzednicy. Na razie widzę tylko ,że SLD jest wobec Kaczyńskich bezradne (!!!). Myślę tak bo widzę zachowanie zwolenników tej partii. > Ciekawe, jakie gazety czytujesz oprócz NIE i TRYBUNY (bo skąd wiesz co tam jest > napisane?). WOW !!! Podziwiam Twoje rozumowanie. To coś w stylu: "Złodziej !!! I pijak bo każdy pijak to Złodziej!!!" > Podsumowując to mamy d... na nogach, a właściwie dwie. COOOOOOOO !!!!! Sorry ale nie chce mi się obniżać poziomu dyskusji. > Czuwaj dalej! Sam sobie czuwaj jeżeli cię to bawi. Ja postoję i poobserwuję z boku całą tą sytuację. Ps. Może cię to zdziwi ale nie będę głosował na Kaczyńskich. Zdziwiony że SLD nie może sobie poradzić CCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Odpowiedź dla ??? IP: *.chello.pl 19.06.01, 10:45 Dzięki CCC Czuję, że jesteś rozsądną osobą. Myślę, że byśmy się polubili. Zauważ, że na ogół politycy mają mentalność Kalego. Różnią się stopniem nasilenia tej choroby jak i podkreślaniem własnego ego. U tych panów jest tego wg mnie tak dużo, że aż zaczyna mnie to brzydzić!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Kaczorom" ... IP: 10.10.11.* / *.iservice.pl 20.06.01, 14:53 Odnoszę wrażenie, że zacytowałeś moją opinię. To dwa cholernie bezczelne typy, które żerują na najniższych instynktach, wykorzystują narodowe fobie i w mało etyczny sposób zyskują poparcie "prostaczków". Mam nadzieję, że ktoś wreszcie dobierze się im do "kuprów". Ale to chyba marzenie ściętej głowy ... Przecież z tym aresztowanym Pineiro zrobią, co zechcą. W końcu przynajmniej jeden "kaczor" jest sędzią (czyt. przełożonym wszystkich prokuratorów i sędziów) we własnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś