nobodyperfect6 22.12.09, 18:33 Przy Semce napisałem PIS bo dość ściemy o niezależnym dziennikarstwie . Do rzeczy jednak - Olechowski tak o pismaku Jeden inwestuje w ubiór ,drugi w jedzenie . Nokaut. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:37 Zaraz usłyszysz,że naśmiewasz się z ludzi chorych:) A a`propos czego była ta wypowiedź? Co Semka wcześniej rzekł? Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:40 nie podoba się Semce styl życia Olechowskiego cygara,whisky .. eleganckie ubrania bolszewik się w Semce odezwał w pełnej krasie .. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:44 A pewne Olechowskiemu nie podoba się tłuszcz i węglowodany jaki wchłania ww dziennikarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 22.12.09, 19:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:39 Mimo iż nie trawię tego Pisdzielca to jeśli była to wypowiedź publiczna kandydata na prezydenta RP to można by ją określić jednym słowem; chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:41 napuszczanie jednych na drugich jest chamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:47 nobodyperfect6 napisała: > napuszczanie jednych na drugich jest chamstwem Niekoniecznie, ale może być. Używanie natomiast argumentów ad personam i to takiego kalibru to chamstwo w czystej postaci, zwłaszcza kiedy wypowiada to kandydat na prezydenta. Po za tym to również głupota, bo wszystkich z nadwagą którzy to słyszeli ma już na dzień dobry z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:49 kto atakuje głupawo jak Semka ,musi liczyć się ,ze kto da na odlew Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 22.12.09, 18:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:45 A uważasz dziennikarzy szczególnie tak zaangażowanych za elektorat? Ja stawiam go w szufladzie-pisowski harcownik:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:49 etykietka napisała: > A uważasz dziennikarzy szczególnie tak zaangażowanych za elektorat? > Ja stawiam go w szufladzie-pisowski harcownik:) Moja ocena jego dziennikarstwa jest jasna, ale nie ma nic wspólnego z Olechowskim, który wypowiada takie teksty publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:51 A gdyby dał się Semce chłostać, ja bym pomyślała ;ci... nie facet Czasami nie wolno dać sobie wejść na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:02 etykietka napisała: > A gdyby dał się Semce chłostać, ja bym pomyślała ;ci... nie facet > Czasami nie wolno dać sobie wejść na głowę Ty poważnie czy sobie ze mnie kpisz? Czy chamski atak ad personam świadczy o jego męstwie??!! Czy tego inteligenty człowieka za jakiego się z pewnością uważa nie stać na merytoryczną krytykę i musi się posuwać do takich metod. A może miał się wziąć za rodziców Semki co ? Może też byli grubi, a może matka była praczką? Odpowiada ci ten styl debaty? Tak ma się odnosić do swoich oponentów przyszły prezydent? A czym, to się różni od obśmiewanego przez ciebie "spieprzaj dziadu"? Powiem ci, jest jeszcze gorsze! Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:06 Riposta była w takim samym stylu jak atak. Nie widzę powodu by miał położyć uszy po sobie i merytorycznie tłumaczyć dlaczego lubi dobry alkohol i dba o siebie. Bo jak to merytorycznie wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:12 czasami otyłość jest genetyczna , a czasem wynikiem obżarstwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:16 nobodyperfect6 napisała: > czasami otyłość jest genetyczna , a czasem wynikiem obżarstwa ... A tobie g...o do tego tak samo jak do wielu innych osobistych i prywatnych rzeczy! Semka nie jest kandydatem na prezia i przysługuje mu więcej prywatności niż Olechowskiemu. -- Jestem dumnym przedstawicielem "warszawskiej hołoty". Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:18 więc Semce guano do tego co pije i co pali Olechowski Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:32 nobodyperfect6 napisała: > więc Semce guano do tego co pije i co pali Olechowski Widzę że i tu nie dostrzegasz różnicy:((( Podziękuj za to rodzicom, ja nie mam nic więcej do dodania.n/t Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:13 etykietka napisała: > Riposta była w takim samym stylu jak atak. Nie widzę powodu by miał położyć usz > y > po sobie i merytorycznie tłumaczyć dlaczego lubi dobry alkohol i dba o siebie. A od czego ma inteligencję, od czego dowcip, albo zwykłe milczenie???!! Bo ludzie z klasą takie cechy posiadają! A jak ktoś nazwie go ch...em to on w odpowiedzi żuci parę ku..w ?? Rusz głową i nie wkk...j na wieczór!!!!! Albo sobie głosuj na niego, bo widzę, że ci to odpowiada, jaki cham taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:16 Nie irytuj się. Mam prawo mieć inne zdanie. W dodatku Olechowski nie powiedział; a Semka jest grubą świnią tylko ,że inwestuje w jedzenie. Mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:20 > Mi się podobało Widzę, ale dobrze to niestety o tobie nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:21 PISmakom się w głowach przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:23 A nie podobało mi się gdy w 2005 Tusk pojechał do jakiejś baby i przepraszał za użycie słowa;mohery. Uważam ,że w nazwie moherowy elektorat nie ma nic obraźliwego i wolałabym by się postawił. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:28 Tusk nie potrzebnie przepraszał .. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:19 Na chamstwo pismaków nie można pozwolić Odpowiedz Link Zgłoś
cvii A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:44 red. Michnikowi? Żeby zainwestował w neurologopedę? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:45 Michnik po chamsku nie atakował Odpowiedz Link Zgłoś
cvii Oczywiście, że atakował, wiele 22.12.09, 18:49 razy, takie zresztą prawo pismaka. Do neurologopedy? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Oczywiście, że atakował, wiele 22.12.09, 18:51 zapytaj Olechowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:46 Nie sądzę by Michnik zachował się w ...taki sposób by wymagał riposty:) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:50 intencje Semki zaś były cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:55 Semka chciał powiedzieć widzowi/czytelnikowi;popatrz to burżuj który pali cygara i pije koniak droższy niż twoja wypłata:) Tylko,że ja uważam,że jeśli wybieramy pierwszego obywatela RP to nie może to byc jakiś chłystek, którego na sznurowadła nie stać. Więc dla mnie to zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
cvii A co ten Semka powiedział, ze zasłużył? 22.12.09, 18:51 Mogłabyś zacytować? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: A co ten Semka powiedział, ze zasłużył? 22.12.09, 18:56 Przeczytaj początek wątku Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:52 nobodyperfect6 napisała: > Przy Semce napisałem PIS bo dość ściemy o niezależnym dziennikarstwie . Dziennikarz niezalezny to taki który pisze to co uważa i nie ulega naciskom, poglady polityczne i popieranie tej czy innej partii nie ma tutaj nic do rzeczy. Co innego dziennikarstwo obiektywne które w zasadzie w publicystyce nie istnieje bo kazdy ma jakieś poglady i system wartosci który promuje i który zwalcza, tutaj podział jest na dziennikarzy uczciwych którzy sie do tego otwarcie przyznaja (za co są zwykle pietnowani) i szalbierzy którzy głosno krzyczą o swojej rzekomej bezstronności i obiektywiźmie stosujac przy tym multum sztuczek i chwytów erystycznych aby tego dowodzić. boblebowsky napisał: Mimo iż nie trawię tego Pisdzielca to jeśli była to wypowiedź publiczna kandydata na prezydenta RP to można by ją określić jednym słowem; chamstwo! Odpowiedź p. Olechowskiego moze i chamska ale na zdecydowanie wyższym poziomie niz dywagacje red. Semki, prawdziwy polityk tak jak prawdziwy facet musi czasem uzywać mocnych słów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:58 Semka ,jako typowy PISmak rzucał słowa do swego elektoratu -ciemnego i biednego - patrzcie burżuj .. Dziś takie czasy są ,że jeden ma , a drugi nie .. A skoro pampers Walendziaka tego nie rozumie ,to trzeba przywalić Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 21:53 ...prawdziwy polityk tak jak prawdziwy facet musi czasem uzywać mocnych słów. Prawda. Jednak odnoszę wrażenie, że nie w tej sytuacji, z kilku powodów. Po pierwsze, jest w tym jakieś równanie do poziomu atakującego, co nie przystoi. Jeszcze bardziej nie przystoi kandydatowi na prezia. Po trzecie, po tym, co swego czasu wyprawiał w Rzepie, P. Semka nie jest kimś, czyje zaczepki mogą kogoś dotknąć. Po czwarte, P. Semka dał się tam poznać nie jako polityk nawet, a jako komisarz polityczy. Tym bardziej więc nie należy przypisywać mu zdolności obrażania. Pozdrowienia, buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:15 Gdzie to było? Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 20:14 www.youtube.com/watch?v=TQ6cPHQ0Fi0 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 21:58 henr.yk.log napisał: > > Jeden inwestuje w ubiór ,drugi w jedzenie . > > > Jak spasiona jest Semka, każdy widzi i czuje. I ty heniu z gnojami w jednym rzędzie się ustawiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 08:31 PISmak zginął od własnej broni Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 22:09 henr.yk.log napisał: > > > Jak spasiona jest Semka, każdy widzi i czuje. > > > I ty heniu z gnojami w jednym rzędzie się ustawiłeś? > > Boblusiu, wprost wyraziłem, co czuję, gdy widzę na ekranie to opasłe w cielsku > i > na mózgownicy PiSowskie dOOpsko i zauważ, nie odniosłem się wprost do stosowneg > o > określenia Olechowskiego o tej PiSowskiej wieprzowinie. Ależ zdanie o tym typku mam również mocno ugruntowane lecz wątek prawi o "słusznej" reakcji kandydata na prezydenta a nie o masie własnej galarety. Osobiście uważam, że bez względu na to jaka by ona nie była Olechowski nie powinien się dopuścić takiego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 08:48 mam inne zdanie . Riposta jest elementem dyskusji . Jak ktoś chce grać znaczonymi kartami ,to może trafić na kogoś kto potrafi to wcale nie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:23 nobodyperfect6 napisała: > mam inne zdanie . > Riposta jest elementem dyskusji . > Jak ktoś chce grać znaczonymi kartami ,to może trafić na kogoś kto potrafi to > wcale nie gorzej. Dziecko, ja w Piotrusia ani w wojnę już od dawna nie grywam, a tę głupią dyskusję z tobą zdaje się zakończyłem więc nie wiem po co się jeszcze produkujesz. N/T! Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 09:11 Lebovski Bob kumpol SEmki ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:37 baba53 napisała: > Lebovski Bob kumpol SEmki ? Nie tylko kumpel, również wielki entuzjasta jego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:38 gratuluję wyboru Odpowiedz Link Zgłoś