Dodaj do ulubionych

Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechowskiego

22.12.09, 18:33
Przy Semce napisałem PIS bo dość ściemy o niezależnym dziennikarstwie .

Do rzeczy jednak - Olechowski tak o pismaku

Jeden inwestuje w ubiór ,drugi w jedzenie .

Nokaut.
Obserwuj wątek
    • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:37
      Zaraz usłyszysz,że naśmiewasz się z ludzi chorych:) A a`propos czego była ta
      wypowiedź? Co Semka wcześniej rzekł?
      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:40
        nie podoba się Semce styl życia Olechowskiego

cygara,whisky .. eleganckie ubrania

bolszewik się w Semce odezwał w pełnej krasie ..
        • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:44
          A pewne Olechowskiemu nie podoba się tłuszcz i węglowodany jaki wchłania ww
          dziennikarz:)
      • normalnyczlowiek1 [...] 22.12.09, 19:22
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:39
      Mimo iż nie trawię tego Pisdzielca to jeśli była to wypowiedź publiczna
      kandydata na prezydenta RP to można by ją określić jednym słowem; chamstwo!
      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:41
        napuszczanie jednych na drugich jest chamstwem
        • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:47
          nobodyperfect6 napisała:

> napuszczanie jednych na drugich jest chamstwem

Niekoniecznie, ale może być. Używanie natomiast argumentów ad personam i to
          takiego kalibru to chamstwo w czystej postaci, zwłaszcza kiedy wypowiada to
          kandydat na prezydenta. Po za tym to również głupota, bo wszystkich z nadwagą
          którzy to słyszeli ma już na dzień dobry z głowy.
          • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:49
            kto atakuje głupawo jak Semka ,musi liczyć się ,ze kto da na odlew
            • boblebowsky [...] 22.12.09, 18:56
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:45
        A uważasz dziennikarzy szczególnie tak zaangażowanych za elektorat?
        Ja stawiam go w szufladzie-pisowski harcownik:)
        • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:49
          etykietka napisała:

> A uważasz dziennikarzy szczególnie tak zaangażowanych za elektorat?
          > Ja stawiam go w szufladzie-pisowski harcownik:)

Moja ocena jego dziennikarstwa jest jasna, ale nie ma nic wspólnego z
          Olechowskim, który wypowiada takie teksty publicznie.
          • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:51
            A gdyby dał się Semce chłostać, ja bym pomyślała ;ci... nie facet
            Czasami nie wolno dać sobie wejść na głowę
            • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:02
              etykietka napisała:

> A gdyby dał się Semce chłostać, ja bym pomyślała ;ci... nie facet
              > Czasami nie wolno dać sobie wejść na głowę

Ty poważnie czy sobie ze mnie kpisz? Czy chamski atak ad personam świadczy o
              jego męstwie??!! Czy tego inteligenty człowieka za jakiego się z pewnością uważa
              nie stać na merytoryczną krytykę i musi się posuwać do takich metod. A może miał
              się wziąć za rodziców Semki co ? Może też byli grubi, a może matka była praczką?
              Odpowiada ci ten styl debaty? Tak ma się odnosić do swoich oponentów przyszły
              prezydent? A czym, to się różni od obśmiewanego przez ciebie "spieprzaj dziadu"?
              Powiem ci, jest jeszcze gorsze!
              • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:06
                Riposta była w takim samym stylu jak atak. Nie widzę powodu by miał położyć uszy
                po sobie i merytorycznie tłumaczyć dlaczego lubi dobry alkohol i dba o siebie.
                Bo jak to merytorycznie wytłumaczyć?
                • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:12
                  czasami otyłość jest genetyczna , a czasem wynikiem obżarstwa ...
                  • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:16
                    nobodyperfect6 napisała:

> czasami otyłość jest genetyczna , a czasem wynikiem obżarstwa ...

A tobie g...o do tego tak samo jak do wielu innych osobistych i prywatnych
                    rzeczy! Semka nie jest kandydatem na prezia i przysługuje mu więcej prywatności
                    niż Olechowskiemu.
                    --
                    Jestem dumnym przedstawicielem "warszawskiej hołoty".
                    • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:18
                      więc Semce guano do tego co pije i co pali Olechowski
                      • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:32
                        nobodyperfect6 napisała:

> więc Semce guano do tego co pije i co pali Olechowski

Widzę że i tu nie dostrzegasz różnicy:((( Podziękuj za to rodzicom, ja nie mam
                        nic więcej do dodania.n/t
                • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:13
                  etykietka napisała:

> Riposta była w takim samym stylu jak atak. Nie widzę powodu by miał położyć usz
                  > y
                  > po sobie i merytorycznie tłumaczyć dlaczego lubi dobry alkohol i dba o siebie.

A od czego ma inteligencję, od czego dowcip, albo zwykłe milczenie???!! Bo
                  ludzie z klasą takie cechy posiadają!
                  A jak ktoś nazwie go ch...em to on w odpowiedzi żuci parę ku..w ??
                  Rusz głową i nie wkk...j na wieczór!!!!! Albo sobie głosuj na niego, bo widzę,
                  że ci to odpowiada, jaki cham taki kram.
                  • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:16
                    Nie irytuj się. Mam prawo mieć inne zdanie. W dodatku Olechowski nie powiedział;
                    a Semka jest grubą świnią tylko ,że inwestuje w jedzenie.
                    Mi się podobało
                    • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:20
                      > Mi się podobało

Widzę, ale dobrze to niestety o tobie nie świadczy.
                      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:21
                        PISmakom się w głowach przewraca
                      • etykietka Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:23
                        A nie podobało mi się gdy w 2005 Tusk pojechał do jakiejś baby i przepraszał za
                        użycie słowa;mohery. Uważam ,że w nazwie moherowy elektorat nie ma nic
                        obraźliwego i wolałabym by się postawił.
                        • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:28
                          Tusk nie potrzebnie przepraszał ..
                  • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:19
                    Na chamstwo pismaków nie można pozwolić
    • cvii A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:44
      red. Michnikowi? Żeby zainwestował w neurologopedę? :-/
      • nobodyperfect6 Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:45
        Michnik po chamsku nie atakował
        • cvii Oczywiście, że atakował, wiele 22.12.09, 18:49
          razy, takie zresztą prawo pismaka. Do neurologopedy? :-/
          • nobodyperfect6 Re: Oczywiście, że atakował, wiele 22.12.09, 18:51
            zapytaj Olechowskiego
      • etykietka Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:46
        Nie sądzę by Michnik zachował się w ...taki sposób by wymagał riposty:)
        • nobodyperfect6 Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:50
          intencje Semki zaś były cacy?
          • etykietka Re: A co powie nasz kandydat takiemu 22.12.09, 18:55
            Semka chciał powiedzieć widzowi/czytelnikowi;popatrz to burżuj który pali cygara
            i pije koniak droższy niż twoja wypłata:)
            Tylko,że ja uważam,że jeśli wybieramy pierwszego obywatela RP to nie może to byc
            jakiś chłystek, którego na sznurowadła nie stać.
            Więc dla mnie to zaleta
        • cvii A co ten Semka powiedział, ze zasłużył? 22.12.09, 18:51
          Mogłabyś zacytować?
          • etykietka Re: A co ten Semka powiedział, ze zasłużył? 22.12.09, 18:56
            Przeczytaj początek wątku
    • qqazz Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:52
      nobodyperfect6 napisała:
      > Przy Semce napisałem PIS bo dość ściemy o niezależnym dziennikarstwie .

Dziennikarz niezalezny to taki który pisze to co uważa i nie ulega naciskom,
      poglady polityczne i popieranie tej czy innej partii nie ma tutaj nic do rzeczy.

Co innego dziennikarstwo obiektywne które w zasadzie w publicystyce nie istnieje
      bo kazdy ma jakieś poglady i system wartosci który promuje i który zwalcza,
      tutaj podział jest na dziennikarzy uczciwych którzy sie do tego otwarcie
      przyznaja (za co są zwykle pietnowani) i szalbierzy którzy głosno krzyczą o
      swojej rzekomej bezstronności i obiektywiźmie stosujac przy tym multum sztuczek
      i chwytów erystycznych aby tego dowodzić.

boblebowsky napisał:
      Mimo iż nie trawię tego Pisdzielca to jeśli była to wypowiedź publiczna
      kandydata na prezydenta RP to można by ją określić jednym słowem; chamstwo!

Odpowiedź p. Olechowskiego moze i chamska ale na zdecydowanie wyższym poziomie
      niz dywagacje red. Semki, prawdziwy polityk tak jak prawdziwy facet musi czasem
      uzywać mocnych słów.

pozdrawiam
      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 18:58
        Semka ,jako typowy PISmak rzucał słowa do swego elektoratu -ciemnego i biednego
        - patrzcie burżuj ..

Dziś takie czasy są ,że jeden ma , a drugi nie ..

A skoro pampers Walendziaka tego nie rozumie ,to trzeba przywalić
      • dystans4 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 21:53
        ...prawdziwy polityk tak jak prawdziwy facet musi czasem
        uzywać mocnych słów.

Prawda. Jednak odnoszę wrażenie, że nie w tej sytuacji, z kilku powodów.
        Po pierwsze, jest w tym jakieś równanie do poziomu atakującego, co nie przystoi.
        Jeszcze bardziej nie przystoi kandydatowi na prezia.
        Po trzecie, po tym, co swego czasu wyprawiał w Rzepie, P. Semka nie jest kimś, czyje zaczepki mogą kogoś dotknąć.
        Po czwarte, P. Semka dał się tam poznać nie jako polityk nawet, a jako komisarz polityczy. Tym bardziej więc nie należy przypisywać mu zdolności obrażania.
        Pozdrowienia, buldog.
    • trzymilionowy.post Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 19:15
      Gdzie to było?
    • keram.keram Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 20:14
      www.youtube.com/watch?v=TQ6cPHQ0Fi0
    • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 21:58
      henr.yk.log napisał:

> > Jeden inwestuje w ubiór ,drugi w jedzenie .
      >
      >
      > Jak spasiona jest Semka, każdy widzi i czuje.

I ty heniu z gnojami w jednym rzędzie się ustawiłeś?
      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 08:31
        PISmak zginął od własnej broni
    • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 22.12.09, 22:09
      henr.yk.log napisał:

> > > Jak spasiona jest Semka, każdy widzi i czuje.
      >
      > > I ty heniu z gnojami w jednym rzędzie się ustawiłeś?
      >
      > Boblusiu, wprost wyraziłem, co czuję, gdy widzę na ekranie to opasłe w cielsku
      > i
      > na mózgownicy PiSowskie dOOpsko i zauważ, nie odniosłem się wprost do stosowneg
      > o
      > określenia Olechowskiego o tej PiSowskiej wieprzowinie.

Ależ zdanie o tym typku mam również mocno ugruntowane lecz wątek prawi o
      "słusznej" reakcji kandydata na prezydenta a nie o masie własnej galarety.
      Osobiście uważam, że bez względu na to jaka by ona nie była Olechowski nie
      powinien się dopuścić takiego tekstu.
      • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 08:48
        mam inne zdanie .
        Riposta jest elementem dyskusji .
        Jak ktoś chce grać znaczonymi kartami ,to może trafić na kogoś kto potrafi to
        wcale nie gorzej.
        • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:23
          nobodyperfect6 napisała:

> mam inne zdanie .
          > Riposta jest elementem dyskusji .
          > Jak ktoś chce grać znaczonymi kartami ,to może trafić na kogoś kto potrafi to
          > wcale nie gorzej.

Dziecko, ja w Piotrusia ani w wojnę już od dawna nie grywam, a tę głupią
          dyskusję z tobą zdaje się zakończyłem więc nie wiem po co się jeszcze
          produkujesz. N/T!
      • baba53 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 09:11
        Lebovski Bob kumpol SEmki ?
        • boblebowsky Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:37
          baba53 napisała:

> Lebovski Bob kumpol SEmki ?

Nie tylko kumpel, również wielki entuzjasta jego dziennikarstwa.
          • nobodyperfect6 Re: Semka /PIS/ dostał słuszną kontrę od Olechows 23.12.09, 11:38
            gratuluję wyboru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka