goniacy.pielegniarz Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA 22.04.04, 01:00 Najlepsze życzenia imieninowe dla Tajniaka! Oby częściej zaglądał i rozkręcał towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA IP: *.localdomain / *.kim.pl 22.04.04, 01:32 Przyłącz się do życzeń:) Wszystkiego najlepszego:) Czekamy na Ciebie jutro, w Tobie nadzieja na jakąś imprezę, bo kieliszki kurzem zarosły:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.04, 00:38 Gość portalu: basia.basia napisał(a): kieliszki kurzem zarosły:( I miseczka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA IP: *.localdomain / *.kim.pl 23.04.04, 02:00 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gość portalu: basia.basia napisał(a): > > kieliszki kurzem zarosły:( > > > I miseczka:( Oj niedobrze, niedobrze:( Myję więc miseczkę i dla mnie kieliszek i ... nalewam Tobie i sobie:) To będzie strzemienny, bo idę spać. No i na dobranoc to co zwykle:) ps1 Rozmyślałam ale chyba coś głupiego wymyśliłam, to się chwalić nie będę:) ps2 "Pracowałam właśnie nad "jolkami" w tej przebrzydłej gazecie i było hasło mowa świń czy jakoś tak no i zamiast chrumkania wyszedł kwik. Coś takiego! - jak by powiedziała Marcee:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.04.04, 19:29 Gość portalu: basia.basia napisał(a): > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Gość portalu: basia.basia napisał(a): > > > > kieliszki kurzem zarosły:( > > > > > > I miseczka:( > > Oj niedobrze, niedobrze:( Oj tak, tak:( > Myję więc miseczkę i dla mnie kieliszek i ... > nalewam Tobie i sobie:) Chrum, chrum To będzie strzemienny, > bo idę spać. No i na dobranoc to co zwykle:) I jak zwykle czuję się niezwykle. > ps1 > Rozmyślałam ale chyba coś głupiego wymyśliłam, Przeczytało mi się, że o czymś głupim rozmyślałaś i już się cieszłem, że o mnie. > to się chwalić nie będę:) Jak mi robisz to co zwykle, zmysły i rozum nie mieszają mi się na kogel mogel, tylko je całkiem tracę. Ten rozumek pewnie Cię zmylił-wszak prawdę mówiąc nie mam tu co tracić:( > ps2 > "Pracowałam właśnie nad "jolkami" w tej przebrzydłej gazecie > i było hasło mowa świń czy jakoś tak no i zamiast chrumkania > wyszedł kwik. Chrumkam z radości. Jak mnie rąbniesz zbójnicką siekierą będę kwiczał. Coś takiego! - jak by powiedziała Marcee:) Może to Jolka Kwachowa była, u niej na kolanach na pewno bym kwiczał:) Ale dość już o krzyżówkach, bo mi się smutno z powodu niepełnej rasowości robi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Może mnie raz ktoś coś naleje? 23.04.04, 23:01 Gość portalu: prosię napisał(a): > > ps1 > > Rozmyślałam ale chyba coś głupiego wymyśliłam, > > Przeczytało mi się, że o czymś głupim rozmyślałaś i już się cieszłem, że o mnie > . Oczywiście, że o Tobie! przecież napisałam, że się zastananawiałam co też TY mogłeś mieć na myśli:) > Jak mi robisz to co zwykle, zmysły i rozum nie mieszają mi się na kogel mogel, > tylko je całkiem tracę. Ten rozumek pewnie Cię zmylił-wszak prawdę mówiąc nie > mam tu co tracić:( :)))))))) > Ale dość już o krzyżówkach, bo mi się smutno z powodu niepełnej rasowości robi. > Jestem święcie przekonana, że prosię jest zupełnie nadzwyczajne, śliwowicolubne, uzdolnione literacko, sympatyczne nad wyraz - po prostu jedyne w swoim rodzaju:) Czy ja dostanę coś do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:02 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > ps1 > > > Rozmyślałam ale chyba coś głupiego wymyśliłam, > > > > Przeczytało mi się, że o czymś głupim rozmyślałaś i już się cieszłem, że o > > mnie > > . > Oczywiście, że o Tobie! przecież napisałam, > że się zastananawiałam co też TY mogłeś mieć na myśli:) > > > Jak mi robisz to co zwykle, zmysły i rozum nie mieszają mi się na kogel > mogel, > > tylko je całkiem tracę. Ten rozumek pewnie Cię zmylił-wszak prawdę mówiąc > nie > > mam tu co tracić:( > :)))))))) > > > Ale dość już o krzyżówkach, bo mi się smutno z powodu niepełnej rasowości > robi. > > > Jestem święcie przekonana, że prosię jest zupełnie nadzwyczajne, > śliwowicolubne, uzdolnione literacko, sympatyczne nad wyraz - po prostu > jedyne w swoim rodzaju:) :) Chrum, chrum > Czy ja dostanę coś do picia? Przepraszam:( już nalewam. Wypijesz z mojej miseczki:)? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? 24.04.04, 00:33 Gość portalu: prosię napisał(a): > > Czy ja dostanę coś do picia? > > > Przepraszam:( już nalewam. Wypijesz z mojej miseczki:)? O tak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:44 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > Czy ja dostanę coś do picia? > > > > > > Przepraszam:( już nalewam. Wypijesz z mojej miseczki:)? > > O tak!:) Ale mam dzisiaj powodów do chrumkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? 24.04.04, 01:08 Gość portalu: prosię napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > > > Czy ja dostanę coś do picia? > > > > > > > > > Przepraszam:( już nalewam. Wypijesz z mojej miseczki:)? > > > > O tak!:) > > > Ale mam dzisiaj powodów do chrumkania:) Twoja miłość własna ma powody do zadowolenia? Miło popatrzeć:) Byle by Ci się w głowie nie przewróciło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 01:18 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > > > > > Czy ja dostanę coś do picia? > > > > > > > > > > > > Przepraszam:( już nalewam. Wypijesz z mojej miseczki:)? > > > > > > O tak!:) > > > > > > Ale mam dzisiaj powodów do chrumkania:) > > Twoja miłość własna ma powody do zadowolenia? Cieszę się, bo zawsze chciałem pić z Tobą z jednej miseczki:) > Miło popatrzeć:) Byle by Ci się w głowie nie > przewróciło:) Tam się nie ma co przewracać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? 24.04.04, 01:21 Gość portalu: prosię napisał(a): > > Cieszę się, bo zawsze chciałem pić z Tobą z jednej miseczki:) Zawsze? > > > Miło popatrzeć:) Byle by Ci się w głowie nie > > przewróciło:) > > Tam się nie ma co przewracać. To mi wygląda na antyautoreklamę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 01:28 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > > Cieszę się, bo zawsze chciałem pić z Tobą z jednej miseczki:) > > Zawsze? Zawsze odkąd mi do niej nalewasz. > > > Miło popatrzeć:) Byle by Ci się w głowie nie > > > przewróciło:) > > > > Tam się nie ma co przewracać. > > To mi wygląda na antyautoreklamę:( Bo ja mam w głowie śliwowicę, przelewać mi się tylko może:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? 24.04.04, 01:34 Gość portalu: prosię napisał(a): > > To mi wygląda na antyautoreklamę:( > > Bo ja mam w głowie śliwowicę, przelewać mi się tylko może:) To drapię bardzo delikatnie i ostrożnie (na dobranoc), żebyś niczego nie uronił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Może mnie raz ktoś coś naleje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 01:39 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > To mi wygląda na antyautoreklamę:( > > > > Bo ja mam w głowie śliwowicę, przelewać mi się tylko może:) > > To drapię bardzo delikatnie i ostrożnie (na dobranoc), Chrumkam delikatnie i na cmok, cmok mam nadzieję:) > żebyś niczego nie uronił:) Do środka nic się nie chce dostawać, więc i pewnie nic nie wpłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.04, 00:36 Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Tajniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA 23.04.04, 19:43 Osobiście - nie baczac na przeciwskazania natury-Matki - składam zyczenia szcześliwości wszelakiej pomyślnosci w real żiźńi. Sto Lat! Kapra stawiasz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Z OKAZJI IMIENIN TAJNIAKA 23.04.04, 23:13 Tajniak się nam zadekował, W nowej trawie gdzieś się schował. Nic na forum nie nadaje. Może zwiedza obce kraje Z jakąś supertajną misją, Może z panną jakąś prysnął? Choć się nie ujawnia wcale Ja mu życzę aby w chwale, W szczęściu i dostatkach żył I za nasze zdrowie pił. ps. spóźnone, ale szczere i z serca płynące. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jeszcze nie Ciemno ale już można chyba? 23.04.04, 17:51 Do Ciemni - przyszedł z wiaderkiem góral Rolo i pyta BB - Pani, han co to za flaska ? - Francuski koniak. - Loc! - Prosze bardzo. - A hanta flasysia piykno mi sie widzi. - To jest najlepsze wino portugalskie 'Porto'. - Loc. A hanta ? - Polski spirytus. - Duzo loc. Za to sycko kielo placem ? - Dwiescie piecdziesiat dolarow. - Wyloc ! I BB wylała do miseczki dla przemiłej świnki-alkoholiczki Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: jeszcze nie Ciemno ale już można chyba? 23.04.04, 21:50 homosovieticus napisał: > Do Ciemni - przyszedł z wiaderkiem góral Rolo i pyta BB > - Pani, han co to za flaska ? > - Francuski koniak. > - Loc! > - Prosze bardzo. > - A hanta flasysia piykno mi sie widzi. > - To jest najlepsze wino portugalskie 'Porto'. > - Loc. A hanta ? > - Polski spirytus. > - Duzo loc. Za to sycko kielo placem ? > - Dwiescie piecdziesiat dolarow. > - Wyloc ! > I BB wylała do miseczki dla przemiłej świnki-alkoholiczki :))) Ty nic Homo nie rozumiesz! Ja poję pewną świnkę specjalną odmianą śliwowicy z dużą zawartością słodyczy:) Faktem jest, że to uzależnia ale nie jest bardzo szkodliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Basiu! Polewam!!! 24.04.04, 00:00 Innym chętnym też - z zapasów, które poczyniłaś tu ostatnio. Basia czerwone wino, Homo kaperka, t1s vel prosię śliwowicę, ja wino białe. Kto jeszcze i na co ma ochotę? Pijmy zdrowie za przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemas Re: Basiu! Polewam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 00:14 ja na gronie jesli mozna ;-)))) a tu was wywialo moje wy intelektualne robaczki. dam wam juz spokoj w waszej swietej ciemni, bo bede niczym basia spamerka zasmiecal forum. spijcie slodko, a basi zycze koszmara z popsuta funkcja kopiuj-wklej w roli glownej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz LUPUSIE, chyba czas, abyś podał domowe specjały 24.04.04, 00:25 o których mówiłeś tu kiedyś :) NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN!! Oby się Twoje wszelkie marzenia spełniły, na każdym polu. pozdrawiam p.s. Zostawcie troszkę na dnie i dla mnie tych lupusowych wyrobów :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: LUPUSIE, chyba czas, abyś podał domowe specja 24.04.04, 00:31 goniacy.pielegniarz napisał: > o których mówiłeś tu kiedyś :) > > NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN!! Oby się Twoje wszelkie marzenia > spełniły, na każdym polu. > > pozdrawiam O spryciarzu! A myślałam, że będę pierwsza :) Wszystkiego najlepszego Lupusie :))) Niech Ci się darzy :))) > p.s. > Zostawcie troszkę na dnie i dla mnie tych lupusowych wyrobów :) Najpierw musiałby Lupus je przynieść a na to się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: LUPUSIE, chyba czas, abyś podał domowe specja 24.04.04, 00:35 Lupusie! Wyniosłeś się stąd kiedyś, ale chyba dziś wrócisz? Jak wrócisz to prezent dostaniesz i laurkę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia LUPUSIE gdzie jesteś???? 24.04.04, 00:36 > goniacy.pielegniarz napisał: > > NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN!! Oby się Twoje wszelkie marze > nia > > spełniły, na każdym polu. Dłączam się:) Serdeczności:) Mamy pić Twoje zdrowie bez Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dla Kataryny 24.04.04, 00:37 Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciąganiu flagi. Oto on: Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? Czy też prezydent nic niemogący? Temu w udziale zaszczyt przypadnie, Który na zdjęciach wychodzi ładniej, I co ma żonę Polkę – Idolkę, Swą następczynię – prezydent Jolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dla Kataryny 24.04.04, 00:58 iza.bella.iza napisała: > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciąganiu flagi. Oto on > : > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > Czy też prezydent nic niemogący? > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > Swą następczynię – prezydent Jolkę. I tak by było gdyby nie szczegół Że według ceremoniału reguł Od flag wciągania oficjalnego Mamy kompanię Wojska Polskiego Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta Chwila wciągnięcia flagi unijnej Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków Tak w każdym razie stanowi protokół Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dla Kataryny 24.04.04, 01:01 kataryna.kataryna napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciąganiu flagi. O > to > on > > : > > > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > > Czy też prezydent nic niemogący? > > > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > > Swą następczynię – prezydent Jolkę. > > > I tak by było gdyby nie szczegół > Że według ceremoniału reguł > Od flag wciągania oficjalnego > Mamy kompanię Wojska Polskiego > Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta > Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta > Chwila wciągnięcia flagi unijnej > Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej > Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków > Tak w każdym razie stanowi protokół No, no! Świetne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dla Kataryny 24.04.04, 01:11 kataryna.kataryna napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciąganiu flagi. O > to > on > > : > > > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > > Czy też prezydent nic niemogący? > > > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > > Swą następczynię – prezydent Jolkę. > > > I tak by było gdyby nie szczegół > Że według ceremoniału reguł > Od flag wciągania oficjalnego > Mamy kompanię Wojska Polskiego > Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta > Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta > Chwila wciągnięcia flagi unijnej > Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej > Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków > Tak w każdym razie stanowi protokół Ja to się nie znam na protokóle, Ale Ci wierzę w każdym szczególe. I mam nadzieję, że tak się stanie Jak w Twoim poście jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dla Kataryny 24.04.04, 01:18 iza.bella.iza napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciąganiu fla > gi. O > > to > > on > > > : > > > > > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > > > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > > > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > > > Czy też prezydent nic niemogący? > > > > > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > > > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > > > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > > > Swą następczynię – prezydent Jolkę. > > > > > > I tak by było gdyby nie szczegół > > Że według ceremoniału reguł > > Od flag wciągania oficjalnego > > Mamy kompanię Wojska Polskiego > > Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta > > Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta > > Chwila wciągnięcia flagi unijnej > > Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej > > Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków > > Tak w każdym razie stanowi protokół > > Ja to się nie znam na protokóle, > Ale Ci wierzę w każdym szczególe. > I mam nadzieję, że tak się stanie > Jak w Twoim poście jest napisane. Ja też się nie znam na takich sprawach Ale się mądry pan wypowiadał Że na nic Olka z Leszkiem przeprawy Bo wciągnie żołnierz i koniec zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dla Kataryny 24.04.04, 01:24 kataryna.kataryna napisała: > Ja też się nie znam na takich sprawach > Ale się mądry pan wypowiadał > Że na nic Olka z Leszkiem przeprawy > Bo wciągnie żołnierz i koniec zabawy > :))) Poczekamy, zobaczymy:) Ja pamiętam jak na Teatrze Wielkim kwadrygę (?) odsłaniano - zerwali się Kwach, Kulczyk i Dąbrowski i dawaj za liny ciągnąć, by tę szmatę z rzeźby zerwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dla Kataryny 24.04.04, 01:25 kataryna.kataryna napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > > > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wciągani > u fla > > gi. O > > > to > > > on > > > > : > > > > > > > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > > > > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > > > > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > > > > Czy też prezydent nic niemogący? > > > > > > > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > > > > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > > > > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > > > > Swą następczynię – prezydent Jolkę. > > > > > > > > > I tak by było gdyby nie szczegół > > > Że według ceremoniału reguł > > > Od flag wciągania oficjalnego > > > Mamy kompanię Wojska Polskiego > > > Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta > > > Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta > > > Chwila wciągnięcia flagi unijnej > > > Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej > > > Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków > > > Tak w każdym razie stanowi protokół > > > > Ja to się nie znam na protokóle, > > Ale Ci wierzę w każdym szczególe. > > I mam nadzieję, że tak się stanie > > Jak w Twoim poście jest napisane. > > > Ja też się nie znam na takich sprawach > Ale się mądry pan wypowiadał > Że na nic Olka z Leszkiem przeprawy > Bo wciągnie żołnierz i koniec zabawy To się twrdziele chyba popłaczą Kiedy na własne oczy zobaczą Czego protokół każe się trzymać. Będą się złościć, tupać, przeklinać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dla Kataryny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 01:34 iza.bella.iza napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > > > > > Przyszedł mi do głowy wierszyk a propos Twojego wątku o wci > ągani > > u fla > > > gi. O > > > > to > > > > on > > > > > : > > > > > > > > > > Kto polską flagę wciągnie w Brukseli? > > > > > Który z dwóch wielkich naszych twardzieli? > > > > > Czy jeszcze premier Leszek niezłomny? > > > > > Czy też prezydent nic niemogący? > > > > > > > > > > Temu w udziale zaszczyt przypadnie, > > > > > Który na zdjęciach wychodzi ładniej, > > > > > I co ma żonę Polkę – Idolkę, > > > > > Swą następczynię – prezydent Jolkę. > > > > > > > > > > > > I tak by było gdyby nie szczegół > > > > Że według ceremoniału reguł > > > > Od flag wciągania oficjalnego > > > > Mamy kompanię Wojska Polskiego > > > > Gdzie dwóch się bije - trzeci korzysta > > > > Więc kiedy przyjdzie ta uroczysta > > > > Chwila wciągnięcia flagi unijnej > > > > Żołnierz Kompanii Reprezentacyjnej > > > > Pogodzi obu zwaśnionych tłumoków > > > > Tak w każdym razie stanowi protokół > > > > > > Ja to się nie znam na protokóle, > > > Ale Ci wierzę w każdym szczególe. > > > I mam nadzieję, że tak się stanie > > > Jak w Twoim poście jest napisane. > > > > > > Ja też się nie znam na takich sprawach > > Ale się mądry pan wypowiadał > > Że na nic Olka z Leszkiem przeprawy > > Bo wciągnie żołnierz i koniec zabawy > > > To się twrdziele chyba popłaczą > Kiedy na własne oczy zobaczą > Czego protokół każe się trzymać. > Będą się złościć, tupać, przeklinać. > tow. Majestat gdy jest w podróży bywa najczęściej na kacu dużym protokół mówi, aby od flagi daleko trzymać schlane łamagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: Dla Kataryny, dla Izy, dla Basi od MARCELA IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 24.04.04, 09:08 a niechaj nam wojsko wciaga flage swojsko w dupie mamy te szopke gdy trzeba rozpoczac galopke do kasy unijnej korytka bo nadal to sprawa plytka te nasze wasnie z premierem ktorego kibole zwa zerem i wlos sie nam juz na glowie jezy gdy baska z iza przybiezy i zaczna sobie dworowac i majestat nam tym psowac a gawiedz forumowa zab szczerzy i zawsze tym wiedzmom wierzy sprawa to nieslychana! nawet Jolka zada okielznania charcow forumowych zaprzestania marynata zapudlowania za pijanstwo obrzydle ktore niemile osobie naszej chociaz Kilobe twierdza inaczej chodz tu moj wierny druhu Millerku kochany poobalajmy dzbany potluczmy kielonki jak racze jelonki nic nam innego nie tzreba gdy opozycja wciaz wierza ze my dretwe dla siebie dwa kolki i zawsze sie o to potykaja matolki a my jak zwykle umocnijmy nasze stolki na tradycyjnej niby-niezgodzie o ktorej trabi sie w byle gospodzie czas sie pozegnac druhu moj wierny i dalszy cel wyznaczyc sobie chwalebny niechaj se wojsko te flage trzyma az im sie w rece drzazga wzyna niech pieje z zawisci Kaska niech sie poplacze Baska za nic mam wasze burdy -rzecze Majestat dumny tylko tej zdolnej Izy nam zal ma talent Bestia bez dwoch zdan przydalaby sie w naszym peletonie chocby na razie w ogonie mamy wakat po tej szurnietej filozofce i juz Izuni nie damy zejsc na manowce a i Danute czas przyjdzie zmienic wtedy sie Iza bedzie nam mienic godna Naszej Traby zastepowania przyczyni nam swoim talentem ogolnego kochania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: LUPUSIE, chyba czas, abyś podał domowe specja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:40 Wszystkiego najlepszego Lupusie, zdrowia i stu lat w knieji:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus : ) 25.04.04, 13:02 Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia! Pielęgniarzu, w koszyku znajdziesz domową wiśniówkę i morelówkę :)stara rodzinna receptura.Do sekretarzowego korytka wlewam palinkę.Mam nadzieję, że Paniom będą smakowały moje porzeczkowe wariacje :) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i jeszcze raz dziękuję za życzenia. lupus Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 15:33 lupus.lupus napisał: > Pielęgniarzu, w koszyku znajdziesz domową wiśniówkę i morelówkę :)stara > rodzinna receptura. Dziś wieczorem będę kosztował! Chyba musiałeś ostro balować, że się nie pojawiłeś wcześniej :) Ale dużo Cię chyba nie ominęło, bo z tego co przyuważyłem, to jakoś nieciekawie się robi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 15:37 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale dużo Cię chyba nie ominęło, bo z tego co przyuważyłem, to jakoś nieciekawie > > się robi na forum. No właśnie :( Może to napięcie przed odejściem Leszka Który Ruszył Gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:06 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Ale dużo Cię chyba nie ominęło, bo z tego co przyuważyłem, to jakoś > nieciekawie > > > > się robi na forum. > > > No właśnie :( > Może to napięcie przed odejściem Leszka Który Ruszył Gospodarkę. Bądźmy szczerzy. Ludzie poczuli boom gospodarczy i szaleją z radości. Chociaż mnie to nie bierze, bo jedyne co poczułem, to cotygodniowy smród krętactw Oleksego. Już mi zbrzydły te niedzielne poranki. Słowo daję. p.s. A oglądałaś może wczoraj na TVP3 "Młodzież kontra...", gdzie gościem był Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:22 goniacy.pielegniarz napisał: > Bądźmy szczerzy. Ludzie poczuli boom gospodarczy i szaleją z radości. > Chociaż mnie to nie bierze, bo jedyne co poczułem, to cotygodniowy smród > krętactw Oleksego. Już mi zbrzydły te niedzielne poranki. Słowo daję. Oleksy to jest jakiś fenomen, utrzymuje ogromną popularność, jakby nie miał nic wspólnego z SLD, do tego strasnzy ściemniacz. Ludzie chyba się przez jego pustosłowie przebić nie potrafią stąd wrażenie, że jest za nim jakaś treść. > p.s. > A oglądałaś może wczoraj na TVP3 "Młodzież kontra...", gdzie gościem był > Kaczyński? Nie. Szkoda mi trochę Kaczora, on faktycznie od lat mówił to o czym teraz mówią wszyscy a zrobiono z niego oszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.04.04, 16:30 zawsze twierdzilam ze Oleksy to prawdziwy as SLD a feezyk mnie wysmial Kaczory sa zalosne, czy oni zawsze wtracaja MOJ BRAT ...itd Przeciez to komiczne jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:44 Gość portalu: marcee napisał(a): > zawsze twierdzilam ze Oleksy to prawdziwy as SLD Nikt nie twierdzi, że na tle SLD to jest as. Ale jeśli to jest as, to już dalej nawet nie warto zaglądać. > Kaczory sa zalosne, czy oni zawsze wtracaja MOJ BRAT ...itd > Przeciez to komiczne jest ! Tak, ten MÓJ BRAT to już ich ostatecznie dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:46 Miało być: > Nikt nie twierdzi, że na tle SLD to nie jest as. Ale jeśli to jest as, to już dalej > nawet nie warto zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:39 kataryna.kataryna napisała: > Oleksy to jest jakiś fenomen, utrzymuje ogromną popularność, jakby nie miał nic > wspólnego z SLD, do tego strasnzy ściemniacz. Ludzie chyba się przez jego > pustosłowie przebić nie potrafią stąd wrażenie, że jest za nim jakaś treść. A najśmieszniejsze jest to, że Oleksego to chyba w większej części popiera ta polska inteligencja. > Nie. Szkoda mi trochę Kaczora, on faktycznie od lat mówił to o czym teraz mówią > wszyscy a zrobiono z niego oszołoma. Ten wczorajszy program to był strasznie żałosny widok. Wszystko zeszło na bok, a głównym punktem były spory i pyskówki pomiędzy Kaczyńskim i młodzieżówką PiS- u a młodzieżówką PO. Szczerze mówiąc, to nawet spory pomiędzy SLD a PiSem i PO nie były tak ostre i złośliwe chyba. Była afera mostowa, no i oczywiście był FOZZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 25.04.04, 16:55 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Oleksy to jest jakiś fenomen, utrzymuje ogromną popularność, jakby nie mia > ł > nic > > wspólnego z SLD, do tego strasnzy ściemniacz. Ludzie chyba się przez jego > > pustosłowie przebić nie potrafią stąd wrażenie, że jest za nim jakaś treść > . > > A najśmieszniejsze jest to, że Oleksego to chyba w większej części popiera ta > polska inteligencja. Ludziom niewiele widać trzeba. Wystarczy mówić tak, żeby nic nie powiedzieć i już się jest wygranym. A to przecież straszny krętacz, tchórz i asekurant. > > Nie. Szkoda mi trochę Kaczora, on faktycznie od lat mówił to o czym teraz > mówią > > wszyscy a zrobiono z niego oszołoma. > > Ten wczorajszy program to był strasznie żałosny widok. Wszystko zeszło na bok, > a głównym punktem były spory i pyskówki pomiędzy Kaczyńskim i młodzieżówką PiS- > u a młodzieżówką PO. Szczerze mówiąc, to nawet spory pomiędzy SLD a PiSem i PO > nie były tak ostre i złośliwe chyba. Była afera mostowa, no i oczywiście był > FOZZ :) Walka PiS-PO jest żenująca. Można się załamać ich głupotą, jakby liczyli, że sobie nawzajem elektorat wyrywają a przecież to, że jedni stracą nie znaczy, że drudzy zyskają, przecież na tych ich przepychankach skorzysta Lepper i komuchy. Mają szansę jak nigdy, żeby wspólnie rządzić a robią wszystko, żeby się sobie nawzajem obrzydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: : ) Prawie Cię nie zauważyłem :) 26.04.04, 11:20 goniacy.pielegniarz napisał: > Dziś wieczorem będę kosztował! :) > Chyba musiałeś ostro balować, że się nie pojawiłeś wcześniej :) Nie mogłem wpaść, ale cały czas ciepło o Was myślałem :) Ostatnio pojawiam się sporadycznie.Wszystko przez to Biedroniowe święto. Biegam z jednego spotkania na drugie. U nas pełna mobilizacja. > Ale dużo Cię chyba nie ominęło, bo z tego co przyuważyłem, to jakoś >nieciekawie się robi na forum. Obawiam się, że masz rację :( W ostatniej chwili ewakuowałem się z Maćkowego ściekowiska.Chyba miałem klapki na oczach, że nie widziałem tego wcześniej :( Ataki na Homosevieticusa i Oszołoma też chluby temu forum nie przynoszą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dla Lupusa - zgodnie z obietnicą : ) 26.04.04, 00:02 "LAURKA" ZDROWIE, SZCZĘŚCIE I POGODA, WIECZNA MŁODOŚĆ I URODA, PIĘKNYCH KOBIET TOWARZYSTWO, FORSY GÓRA - CAŁE MNÓSTWO NIECH SIĘ DARZY LUPUSOWI, NASZEMU KRAKOWIAKOWI. "PREZENT" Lupus.Lupus - wilk domowy Rzadko wpada na rozmowy, Choć jest miłym gawędziarzem, To absencją wciąż nas karze. Więc mu życzę najserdeczniej Aby nas odwiedzał częściej I przynosił nam specjały, Co w gąsiorach się ustały. Niechaj z nami pije zdrowie, Bo to picie służy głowie. Po hulankach tu - w "Ciemnicy" Kac nie łupie w potylicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Dla Lupusa - zgodnie z obietnicą : ) 26.04.04, 11:11 :))) Laurkę schowam do albumu. Bardzo dziękuję :) Obiecuję gościć częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Nie załapałam się na twoje nalewki:( 27.04.04, 00:26 lupus.lupus napisał: > :))) Laurkę schowam do albumu. > Bardzo dziękuję :) Obiecuję gościć częściej. Może następnym razem spróbuję twoich specjałów:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 24.04.04, 01:20 Już za parę dni, za dni parę Leszek pójdzie stąd a z nim stare... Pożegnania kilka słów... Miller tylko krótko mów! Spadaj wreszcie stąd! Finios, finiere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dobranoc:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 01:41 basia.basia napisała: > Wszystkie pchły na noc, ... Dobranoc, rano po tych pchłach będę na drapanko czekał:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobranoc:))) 25.04.04, 00:33 Gość portalu: prosię napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Wszystkie pchły na noc, ... > > > Dobranoc, rano po tych pchłach będę na drapanko czekał:) To straszne! Nie przewidziałam takiego efektu, moja wina( Co ja mam teraz zrobić? Może nacieranie śliwowicą pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dobranoc:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 00:42 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Wszystkie pchły na noc, ... > > > > > > Dobranoc, rano po tych pchłach będę na drapanko czekał:) > > To straszne! Nie przewidziałam takiego efektu, moja wina( > Co ja mam teraz zrobić? Może nacieranie śliwowicą pomoże? Próbuj wszystkiego:) Już się jak świnia rozwaliłem do zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobranoc:))) 25.04.04, 00:49 Gość portalu: prosię napisał(a): > Próbuj wszystkiego:) > Już się jak świnia rozwaliłem do zabiegu. A więc wewnętrznie i zewnętrznie:) Już się robi! ... ... ... Zużyłam cały zapas:( Czy są efekty? I jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dobranoc:))) 25.04.04, 00:54 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Próbuj wszystkiego:) > > Już się jak świnia rozwaliłem do zabiegu. > > A więc wewnętrznie i zewnętrznie:) > Już się robi! > ... > ... > ... > > Zużyłam cały zapas:( > > Czy są efekty? I jakie? Efekty są takie, że t1s zaczął twierdzić iż śliwki są po to, żeby ich pestkami strzelać do telewizora, gdy siedzi w nim Miller:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dobranoc:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 00:54 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Próbuj wszystkiego:) > > Już się jak świnia rozwaliłem do zabiegu. > > A więc wewnętrznie i zewnętrznie:) > Już się robi! > ... > ... > ... > > Zużyłam cały zapas:( > > Czy są efekty? I jakie? Pchły sie popiły i nieprzytomne leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobranoc:))) 25.04.04, 00:59 Gość portalu: prosię napisał(a): > Pchły sie popiły i nieprzytomne leżą. Zamiotę je, w kopercie umieszczę i Millerowi poślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dobranoc:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 01:14 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Pchły sie popiły i nieprzytomne leżą. > > Zamiotę je, w kopercie umieszczę i Millerowi poślę:) :) Z najlepszymi życzeniami. Mała terrorystka z Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dobranoc:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 02:10 I Ty Basiu śpij dobrze. Jutro do kiosku po znaczki pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dobry wieczór:) 27.04.04, 00:29 Gość portalu: prosię napisał(a): > I Ty Basiu śpij dobrze. > Jutro do kiosku po znaczki pójdę. Koperta z zawartością została wysłana gdzie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już, ale niedługo będzie widno. 24.04.04, 01:55 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 00:28 Z podziękowaniem za recenzję drugiego odcinka "Dobranocki dla dorosłych". Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 00:31 iza.bella.iza napisała: > Z podziękowaniem za recenzję drugiego odcinka "Dobranocki dla dorosłych". Też mi się podobała:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 00:34 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Z podziękowaniem za recenzję drugiego odcinka "Dobranocki dla dorosłych". > > Też mi się podobała:) A po co czytałaś scenariusz? Teraz Ci muszę podwójna porcję śliwowicy nalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 00:40 Dziękuję, nalej mi jeszcze bo i ja Twoje zdrowię chcę wychłeptać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 00:43 Gość portalu: t1s napisał(a): > Dziękuję, nalej mi jeszcze bo i ja Twoje zdrowię chcę wychłeptać:) Jeśli chcesz pić w trosce o moje zdrowie, to ja nie pożałuję:)) Proszę - dwie miseczki, w tym jedna gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 00:51 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Dziękuję, nalej mi jeszcze bo i ja Twoje zdrowię chcę wychłeptać:) > > Jeśli chcesz pić w trosce o moje zdrowie, to ja nie pożałuję:)) > Proszę - dwie miseczki, w tym jedna gratis. trzy miseczki doję i w oczkach mi się dwoi Twoje zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Co tak ciemno ? jedno pytanie 25.04.04, 00:55 Czemu tak rzadko o.Osioł vel HomoCośTam pisuje ? Przestaliście być potrzebni? A do czego , byliście, było uważać, pokazywałem, szopenfeldziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Co tak ciemno ? jedno pytanie 25.04.04, 01:02 rolotomasi napisał: > Czemu tak rzadko o.Osioł vel HomoCośTam pisuje ? Bo Marynat go dołuje:) > Przestaliście być potrzebni? Kaper tu zawsze na niego czeka:) > A do czego , byliście, > było uważać, My się nikogo nie boimy, naqwet Homo:) pokazywałem, > szopenfeldziarze. Rolo wyluzuj, napij się śliwowicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 00:57 Gość portalu: t1s napisał(a): > > trzy miseczki doję > i w oczkach mi się dwoi > Basia Ci natarła boczki Mocnym trunkiem prosto z beczki. Trzy miseczki opróżniłeś I na pestkach się wyryłeś:) > Twoje zdrowie:) I wzajemnie. Prosit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 01:10 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > trzy miseczki doję > > i w oczkach mi się dwoi > > > > Basia Ci natarła boczki > Mocnym trunkiem prosto z beczki. > Trzy miseczki opróżniłeś > I na pestkach się wyryłeś:) lądowanie miałem miękkie tylko błocko bardzo lepkie upieprzyło moją miskę i mam bagno na zagryzkę:( > > Twoje zdrowie:) > > I wzajemnie. Prosit. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 01:29 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > trzy miseczki doję > > > i w oczkach mi się dwoi > > > > > > > Basia Ci natarła boczki > > Mocnym trunkiem prosto z beczki. > > Trzy miseczki opróżniłeś > > I na pestkach się wyryłeś:) > > lądowanie miałem miękkie > tylko błocko bardzo lepkie > upieprzyło moją miskę > i mam bagno na zagryzkę:( > Co to będzie? Co to będzie? Bagno nam się wciska wszędzie! Wylało się z telewizora Gdy wieczorna przyszła pora. Dziad wyskoczył na ekranie I wywalił nam kazanie. Gadał niby do obrazu, Prawdy nie rzekła ani razu. Mowę taką miał szlamiastą, Lepką niby jakieś ciasto, Że nas zmulił swym gadaniem Od kolacji po śniadanie. > > > > Twoje zdrowie:) > > > > I wzajemnie. Prosit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 01:52 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > > > trzy miseczki doję > > > > i w oczkach mi się dwoi > > > > > > > > > > Basia Ci natarła boczki > > > Mocnym trunkiem prosto z beczki. > > > Trzy miseczki opróżniłeś > > > I na pestkach się wyryłeś:) > > > > lądowanie miałem miękkie > > tylko błocko bardzo lepkie > > upieprzyło moją miskę > > i mam bagno na zagryzkę:( > > > > Co to będzie? Co to będzie? > Bagno nam się wciska wszędzie! > Wylało się z telewizora > Gdy wieczorna przyszła pora. > > Dziad wyskoczył na ekranie > I wywalił nam kazanie. > Gadał niby do obrazu, > Prawdy nie rzekła ani razu. > > Mowę taką miał szlamiastą, > Lepką niby jakieś ciasto, > Że nas zmulił swym gadaniem > Od kolacji po śniadanie. > nawet mi, zwierzęciu z ryjem choć w chlewiku przecież żyję i przywykłem już do błota bierze mocno na wymioty biedne muszą być niewiasty gdy je Lesio raczy ciastem tak bagnistym jak cholera Lesio, won z telewizora spieprzaj Lesiu już z ekranu bo okaże się nad ranem że są strute wszystkie Panie twoim k... głównym daniem lepiej gębe trzymaj w kuble swe moskiewskie weź też ruble i do Rosji zaiwaniaj tam się Leninowi kłaniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.chello.pl 25.04.04, 02:01 Dalej pociągniemy następnej nocy. Albo i nie - są ciekawsze tematy. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 02:07 Gość portalu: Gość który wyszedł napisał(a): > Dalej pociągniemy następnej nocy. Albo i nie - są ciekawsze tematy. Temat rzeczywiście podły ale Twoje wierszyki go osłodziły. > Dobranoc Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wznoszę toast za kolegę t1s! 25.04.04, 01:00 Teesie! Nie dziel się trunkiem z obcymi. Niezwyczajni są i po jednym łyku bredzą. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Co tak ciemno - jedna odpowiedź 25.04.04, 18:21 Jak rozbijał o.Osioł vel HomoCoś z krzywą Iżą + Kruchcianym intelem zawiązującą się grupę polityczną, odmienną od ^^ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10373044&a=10392530 I staje się jasność, coraz bardziej, mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Jak pięknie to wszytko zaplanował i urządził Pan IP: *.chello.pl 26.04.04, 21:22 Wklejam tu post Mariana, bo się zmarnował gdzie indziej. Tu może będzie mu lepiej. A teraz idę oglądać "Ferdydurke". Jak pięknie to wszytko zaplanował i urządził Pan Autor: homosovieticus Data: 25.04.2004 18:29 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Ależ pieknie.Mózg staje dęba, w głowie szumi, w sercu radość wzbiera wiosennym potokiem. WIOSNĘ widziałem.Wrócłem właśnie z treningu i ze spaceru nad morzem.Co roku ogladam to samo morze ,te same rozkwitające już białym kwieciem lub niesmiałą zielenią drzewa i co roku nadziwić się nie mogę, jak pieknie to wszystko urządzone.Dla nas. Dla nas wszystkich.Dla mnie. :)) ps A w dodatku, dzisiaj w finale turnieju tenisowego w Monte Carlo, mój ulubieniec, Argentyńczyk Coria pokonał w trzech setach Niemca Schuettlera 6:2 6:1 6:3. Swiat pieknym i radosnym jest wyjatkowo w dniu dzisiejszym. HURRAAAA ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jak pięknie to wszytko zaplanował i urządził 28.04.04, 01:09 Grajmy Panu Dzięki Ci Panie za ten świat Dzięki Ci Panie za dzikich zwierząt śpiew Za Twoją sprawą kwitnie kwiat I rodzi się człowiek, piskle i lew Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu w niebiosach Grajmy Panu w dolinach Z jego światłem we włosach Każdy życie zaczyna Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Oooo hooo to radości Ajjj hajj dziękczynienia Ajjj hajj Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu w niebiosach Grajmy Panu w dolinach Z jego światłem we włosach Każdy życie zaczyna Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Ty, który chronisz biedne domki ślimaków I wielkie góry, obu ameryk Ty, który śledzisz tajne drogi ptaków I krzyki nasze, jęki, szmery Dzięki Ci, że dałeś nam czas Dzięki, że słuchasz i oglądasz nas Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu w niebiosach Grajmy Panu w dolinach Z jego światłem we włosach Każdy życie zaczyna Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Oooo hooo to radości Ajjj hajj dziękczynienia Ajjj hajj Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu w niebiosach Grajmy Panu w dolinach Z jego światłem we włosach Każdy życie zaczyna Grajmy Panu na harfie Grajmy Panu na cytrze Chwalmy śpiewem i tańcem Cuda te fantastyczne Grajmy Panu w niebiosach Grajmy Panu w dolinach Z jego światłem we włosach Każdy życie zaczyna Słowa: Agnieszka Osiecka Muzyka: Zygmunt Konieczny Wykonuje (fantastycznie): Anna Szałapak Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 27.04.04, 00:18 Nikt nie chce zrobić 4200? To ja zrobię. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 27.04.04, 00:24 iza.bella.iza napisała: > Nikt nie chce zrobić 4200? > To ja zrobię. > Pozdrowionka:) Serdeczności dla Ciebie:) Dzisiaj wielki dzień! Premier RP, któregośmy mieli za czarny charakter okazał się być kiej ta lelija:( Wypijmy za to, żeby go pchły (te co na prosiaku moim były wyhodowane) zagryzły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 27.04.04, 00:39 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Nikt nie chce zrobić 4200? > > To ja zrobię. > > Pozdrowionka:) > > Serdeczności dla Ciebie:) > > Dzisiaj wielki dzień! Premier RP, któregośmy mieli za czarny > charakter okazał się być kiej ta lelija:( > Wypijmy za to, żeby go pchły (te co na prosiaku moim były wyhodowane) > zagryzły!!! Pijmy! Też za wszelki inne paskudztwo, które go (mam nadzieję) dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Je kto doma? 27.04.04, 22:49 Ciemno, choć oko wykol! Ale Kapra dostrzegam.Stoi na swoim miejscu. O i szkaneczka obok.Dzięki. Siądę przy kompie i na gości poczekam.Cholera! zaczynam już sam do siebie mówić.Dobrze, że nie umiem sobie przerywać, bo ciągle byłbym skłócony z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A drugi Kaper się znajdzie? 27.04.04, 22:56 Już pal licho szklankę. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna I trzeci? 27.04.04, 23:00 goniacy.pielegniarz napisał: > Już pal licho szklankę. Bo mi pewnie znowu świtem na sygnale kawalkada radiowozów pod oknem przejedzie, trzeba się pozytywnie nastawić bo ciężkie dni czekają. Jutro mnie od świata odetną, jak to w oblężonym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Podaję w butelce , lepiej smakuje :)) 27.04.04, 23:04 A precelki też podać? Z przemytu jeszcze, od braci Słowaków. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I trzeci? 27.04.04, 23:05 kataryna.kataryna napisała: > Bo mi pewnie znowu świtem na sygnale kawalkada radiowozów pod oknem przejedzie, > trzeba się pozytywnie nastawić bo ciężkie dni czekają. Jutro mnie od świata > odetną, jak to w oblężonym mieście. Mieszkasz gdzieś w strefie ZERO? To może rzuć jakimś jakjkiem, jak się Kwaśniewski pojawi na horyzoncie :) Ale chyba nie tak całkiem odetną. Internetu chyba nie będą odłączać? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I trzeci? 27.04.04, 23:13 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Bo mi pewnie znowu świtem na sygnale kawalkada radiowozów pod oknem > przejedzie, > > trzeba się pozytywnie nastawić bo ciężkie dni czekają. Jutro mnie od świat > a > > odetną, jak to w oblężonym mieście. > > Mieszkasz gdzieś w strefie ZERO? To może rzuć jakimś jakjkiem, jak się > Kwaśniewski pojawi na horyzoncie :) Właśnie nie mieszkam w strefie ale mi jeżdżą, dzisiaj o piątej rano mnie obudzili. Mój kolega w pracy nocuje bo go do domu nie chcą wpuścić (niezameldowany jeszcze) a ja dzisiaj - a jest wtorek - usłyszałam "miłego weekendu", ludzie sobie urlopy od jutra biorą i nic się załatwić nie da. Miasto zamiera. > Ale chyba nie tak całkiem odetną. Internetu chyba nie będą odłączać? A kto ich tam wie. A kto ich tam wie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I trzeci? 27.04.04, 23:27 Przynajmniej dzieciaki mają frajdę, że szkoły pozamykane. Rodzice zapasy żywności zrobili i żyć, nie umierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I trzeci? 27.04.04, 23:31 goniacy.pielegniarz napisał: > Przynajmniej dzieciaki mają frajdę, że szkoły pozamykane. Rodzice zapasy > żywności zrobili i żyć, nie umierać :) Prawda :) Ciekawe tylko kto im tę karetkę ukradł (karetka może wjechać w strefy a ci sobie dali dwa dni przed szczytem ukraść). Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I trzeci? 27.04.04, 23:38 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Przynajmniej dzieciaki mają frajdę, że szkoły pozamykane. Rodzice zapasy > > żywności zrobili i żyć, nie umierać :) > > > Prawda :) > Ciekawe tylko kto im tę karetkę ukradł (karetka może wjechać w strefy a ci > sobie dali dwa dni przed szczytem ukraść). Mówili coś, że w związku z tym karetki mają być oznaczone. Ale wystarczy jakieś większe zamieszanie i karetki na sygnale chyba już nikt nie będzie sprawdzał. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I trzeci? 27.04.04, 23:43 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Przynajmniej dzieciaki mają frajdę, że szkoły pozamykane. Rodzice zap > asy > > > żywności zrobili i żyć, nie umierać :) > > > > > > Prawda :) > > Ciekawe tylko kto im tę karetkę ukradł (karetka może wjechać w strefy a ci > > > sobie dali dwa dni przed szczytem ukraść). > > Mówili coś, że w związku z tym karetki mają być oznaczone. Ale wystarczy jakieś > > większe zamieszanie i karetki na sygnale chyba już nikt nie będzie sprawdzał. Tak jest. Ja zresztą najbardziej się boję tego, że się we wszystko wmieszają starzy zadymiarze czyli np. kibice, już czytałam apele, żeby się kibice Legii i Polonii na kilka dni wspólnie zabrali za bronienie Warszawy przed najeźdźcami. Pamiętam jak dwa lata temu kibice Legii rozwalili starówkę z radości po mistrzostwie, strach pomyśleć co są w stanie zrobić ze złości. (kibice Polonii są o wiele mniej licznie, nie twierdzę więc, że nie zachowaliby się tak samo). A ja sercem jestem z alterglobalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I trzeci? 27.04.04, 23:50 kataryna.kataryna napisała: > Tak jest. Ja zresztą najbardziej się boję tego, że się we wszystko wmieszają > starzy zadymiarze czyli np. kibice, już czytałam apele, żeby się kibice Legii i > Polonii na kilka dni wspólnie zabrali za bronienie Warszawy przed najeźdźcami. Haha, to jest świetne. Ale się uśmiałem :)) > Pamiętam jak dwa lata temu kibice Legii rozwalili starówkę z radości po > mistrzostwie, strach pomyśleć co są w stanie zrobić ze złości. (kibice Polonii > są o wiele mniej licznie, nie twierdzę więc, że nie zachowaliby się tak samo). > A ja sercem jestem z alterglobalistami. To całkiem inaczej niż ja:( Bo ja całym sercem jestem w tym wypadku z policją. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I trzeci? 27.04.04, 23:59 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Tak jest. Ja zresztą najbardziej się boję tego, że się we wszystko wmiesza > ją > > starzy zadymiarze czyli np. kibice, już czytałam apele, żeby się kibice Le > gii > i > > Polonii na kilka dni wspólnie zabrali za bronienie Warszawy przed > najeźdźcami. > > Haha, to jest świetne. Ale się uśmiałem :)) > > > Pamiętam jak dwa lata temu kibice Legii rozwalili starówkę z radości po > > mistrzostwie, strach pomyśleć co są w stanie zrobić ze złości. (kibice > Polonii > > są o wiele mniej licznie, nie twierdzę więc, że nie zachowaliby się tak > samo). Taki pomysł znalazłam w internecie, być może mniej publicznie umawiają się na konkrety. > > A ja sercem jestem z alterglobalistami. > > To całkiem inaczej niż ja:( Bo ja całym sercem jestem w tym wypadku z policją. Ten podzial nie biegnie między alterglobalistami a policją, chociaż jest tak przedstawiany. Alterglobalistom nie chodzi o bicie się z policją, to krzyk rozpaczy nad tym co pieniądz robi ze światem. Krzyk naiwny i postulaty utopijne ale dobrze, że są. Bardzo ładny list napisał Kuroń do alterglobalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: I trzeci? 28.04.04, 00:08 kataryna.kataryna napisała: > > Ten podzial nie biegnie między alterglobalistami a policją, chociaż jest tak > przedstawiany. Alterglobalistom nie chodzi o bicie się z policją, to krzyk > rozpaczy nad tym co pieniądz robi ze światem. Krzyk naiwny i postulaty utopijne > > ale dobrze, że są. Bardzo ładny list napisał Kuroń do alterglobalistów. Też tak uważam. Dobry wieczór Państwu! Poproszę kieliszeczek białego wina np. z Cypru. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wino z Cypru wyszło, co podac? :) 28.04.04, 00:38 Wino z Cypru wyszło z kąta. Fajnie! Lej waść! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Wino z Cypru wyszło, co podac? :) 28.04.04, 00:44 Nie z kąta tylko z Ciemni. Wyszło znaczy się wypili.Nie ma. Co podac? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wino z Cypru wyszło, co podac? :) 28.04.04, 00:46 homosovieticus napisał: > Nie z kąta tylko z Ciemni. Wyszło znaczy się wypili.Nie ma. Co podac? Albo kantujesz i pod ladą trzymasz, albo nie umiesz szukać. Sama znajdę - wiem gdzie chowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I trzeci? 28.04.04, 00:17 kataryna.kataryna napisała: > Taki pomysł znalazłam w internecie, być może mniej publicznie umawiają się na > konkrety. Śmieszy mnie to właśnie z powodu tego, że to takie patetyczne, a do tego chodzi o kiboli-zadymiarzy :) > > > A ja sercem jestem z alterglobalistami. > > > > To całkiem inaczej niż ja:( Bo ja całym sercem jestem w tym wypadku z > policją. > > > > Ten podzial nie biegnie między alterglobalistami a policją, chociaż jest tak > przedstawiany. Alterglobalistom nie chodzi o bicie się z policją, to krzyk > rozpaczy nad tym co pieniądz robi ze światem. Ale co nazywasz krzykiem rozpaczy? Demonstracje czy zadymy? Bo demonstracje są często organizowane i z różnych powodów, więc to chyba nie o to chodzi? > Krzyk naiwny i postulaty utopijne > ale dobrze, że są. Bardzo ładny list napisał Kuroń do alterglobalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dla mnie wino:) 27.04.04, 23:14 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale chyba nie tak całkiem odetną. Internetu chyba nie będą odłączać? Mam nadzieję, że będziecie dyżurować, bo ja jutro wyjeżdżam do braci Czechów i mam nadzieję, że po powrocie będzie tutaj (na forum) relacja ze wszystkiego co się wydarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? 27.04.04, 23:24 Gin z tonikiem i lodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gin z tonikiem też wyszedł , co podac? :)) 27.04.04, 23:30 Ty huncwocie!:))) Następna na liście trunków ulubionych jest żołądkowa gorzka:) A potem Becherovka, Demianovka i Viliamovka. Co masz? W ostateczności może być ciemne piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) tj. : 27.04.04, 23:37 Katarsis, Izy, Marynata, t1s, Lupusa, Tajniaka, ... oraz obecnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, brawo 27.04.04, 23:43 Pyszny jest Kaper.To mocne piwo i do głowy Damom uderza jak szampan. Dłużej też głowy się trzyma. My z sąsiadką co ma ....Uwazaj wiec BB zebyś swinki z moim kotem nie pomyliła. Przyprowadziłem go z sobą dzisiaj.Chciał Was poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 23:51 homosovieticus napisał: > Pyszny jest Kaper.To mocne piwo i do głowy Damom uderza jak szampan. Dłużej też > > głowy się trzyma. Na pewno nie tak długo jak moje pchły. My z sąsiadką co ma ....Uwazaj wiec BB zebyś swinki z moim > kotem nie pomyliła. Przyprowadziłem go z sobą dzisiaj.Chciał Was poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw 27.04.04, 23:56 jesli oswojone i w dodatku tresowane to pewnie dłuzej sie trzymaja.Jak Ci się mój kot obronny podoba? On to ma pchły, wielkosci piesci.Syberyjskie Bracie Świnko. Nazywa się Pepe.Pije tylko Kapra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 00:05 homosovieticus napisał: > jesli oswojone i w dodatku tresowane Chyba tresowane, i chyba komendę "bierz go" dostały:( to pewnie dłuzej sie trzymaja.Jak Ci się > mój kot obronny podoba? Podoba mi się bardzo. A jeśli to dachowiec-jeszcze bardziej. On to ma pchły, wielkosci piesci.Syberyjskie Bracie > Świnko. > Nazywa się Pepe.Pije tylko Kapra Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw 28.04.04, 00:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > jesli oswojone i w dodatku tresowane > > Chyba tresowane, i chyba komendę "bierz go" dostały:( > Bierz Millera przecież komenda brzmiała! Nie posłuchały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 00:19 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > jesli oswojone i w dodatku tresowane > > > > Chyba tresowane, i chyba komendę "bierz go" dostały:( > > > > Bierz Millera przecież komenda brzmiała! > Nie posłuchały? Mówią, że z gnidą nie chcą się gryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw 28.04.04, 00:25 Gość portalu: prosię napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > jesli oswojone i w dodatku tresowane > > > > > > Chyba tresowane, i chyba komendę "bierz go" dostały:( > > > > > > > Bierz Millera przecież komenda brzmiała! > > Nie posłuchały? > > Mówią, że z gnidą nie chcą się gryźć. Co za porządne pchły:) Na śliwowicy chowane:) To co mam z nimi zrobić? Może na tę Jarugę-Nowacką wypuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 00:32 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > jesli oswojone i w dodatku tresowane > > > > > > > > Chyba tresowane, i chyba komendę "bierz go" dostały:( > > > > > > > > > > Bierz Millera przecież komenda brzmiała! > > > Nie posłuchały? > > > > Mówią, że z gnidą nie chcą się gryźć. > > Co za porządne pchły:) > Na śliwowicy chowane:) Można by z tego wnioskować, że i ja jestem porządny:) > To co mam z nimi zrobić? > Może na tę Jarugę-Nowacką wypuścić? Już je polubiłem, nikomu nie oddam. Okazało się, że gryzą bo się o śliwowicę upominają. Odlewać będę im trochę, pudełeczko siankiem wymoszczę i będą obok mnie spały. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw 28.04.04, 00:40 Gość portalu: prosię napisał(a): > Już je polubiłem, nikomu nie oddam. Okazało się, że gryzą bo się o śliwowicę > upominają. > Odlewać będę im trochę, pudełeczko siankiem wymoszczę i będą obok mnie spały. Tylko mi nie każ, żebym Twoje pchły za uszami drapała!:) Bo wiesz, co za dużo ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 00:56 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Już je polubiłem, nikomu nie oddam. Okazało się, że gryzą bo się o śliwowi > cę > > upominają. > > Odlewać będę im trochę, pudełeczko siankiem wymoszczę i będą obok mnie spa > ły. > > Tylko mi nie każ, żebym Twoje pchły za uszami drapała!:) > Bo wiesz, co za dużo ... > :)))) :) Polubiłem je bo są od Ciebie. Śliwowica im wystarcza. A Ty tylko mnie drap:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw 28.04.04, 00:12 To kot obronny. Ma syberyjskie pchły jak kułaki, bo sam tez pochodzi z tajgi syberyjskiej. Nie podchodź do niego z niczym czerwonym, bo łapą krzywdę może zrobić. Pepe!! spokój! to dobry i przyzwoity sekretarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) brawo, braw IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 00:38 homosovieticus napisał: > To kot obronny. Ma syberyjskie pchły jak kułaki, bo sam tez pochodzi z tajgi > syberyjskiej. Przeoczyłem, bo się tlko na dachowcach znam:) Nie podchodź do niego z niczym czerwonym, bo łapą krzywdę może > zrobić. Czerwone mam ślepia i nos. Popiję jeszcze trochę to zsinieją i bezpieczny będę. Pepe!! spokój! to dobry i przyzwoity sekretarz. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kaprem piję zdrowie nieobecnych:) tj. : 28.04.04, 00:10 basia.basia napisała: > Katarsis, Izy, Marynata, t1s, Lupusa, Tajniaka, ... > oraz obecnych:) > Ja już obecna. I żadnego Kapra pić nie będę. Daj Marianowi klucz do spiżarki - tam są jeszcze zapasy szlachetniejszych trunków - za tą zakurzoną szafą z pustymi puszkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: szlachetne trunki też wyszły , co podać :) 28.04.04, 00:41 Skoro wyszły już z ukrycia, to owe szlachetne:) ps. Kapra pić będę jak upalne noce nastaną, więc zrób zapasik za wczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Znalazłam:)))) 28.04.04, 00:48 Butelka trochę zakurzona i pajęczyną porosła, ale w środku samo słońce. Twoje zdrowie Homo! Zdrowie wszystkch "Ciemnych"! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Znalazłam:))) To Kaper, szkło zamieniłem :) 28.04.04, 01:02 A guzik! Komu innemu psikusa zrobiłeś:) Otworzyłam, nalałam, spróbowałam. Grecja słoneczna i Afrodyty wdzięk W mym kieliszku zamieszkały:)))) ps. zaglądasz do swojego wątku o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Znalazłam:))) To Kaper, szkło zamieniłem :) 28.04.04, 01:15 Grecja , zgoda. Afrodyty wdzięk zgoda. Ale to wszystko po Kaprze Izuniu kochana.po Kaprze. :)) Zajrzę jak spadnie .A Ty co myslisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Znalazłam:))) To Kaper, szkło zamieniłem :) 28.04.04, 01:30 homosovieticus napisał: > Grecja , zgoda. Afrodyty wdzięk zgoda. Ale to wszystko po Kaprze Izuniu > kochana.po Kaprze. :)) Ty tak masz po Kaprze? Po dużej ilości być może... > Zajrzę jak spadnie .A Ty co myslisz ? Rób jak chcesz. Moim zdaniem popatrz tylko na mój wpis i idż spać. ps. zupełnie niechcący zrobiłam w KM wpis nr 1900;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Znalazłam:))) P.S. 28.04.04, 01:35 re do ps. 1990 - jeszcze tylko 10 i mamy 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Znalazłam:))) To Kaper, szkło zamieniłem :) 28.04.04, 01:39 Zrobię to co zechcę. :)) Teraz siusiu i spatuchny. A gdzie kot? acha, w porządku, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Znalazłam:))) To Kaper, szkło zamieniłem :) 28.04.04, 01:46 homosovieticus napisał: > Zrobię to co zechcę. > :)) Pewnie. A ja zrobiłam czary - mary. W "moim forum" pewien login wpisałam między nieprzyjaciół moich i ustawiłam opcję "nie pokazuj wątków nieprzyjacół". Ach, jak pięknie teraz forum wygląda. > Teraz siusiu i spatuchny. A paciorek? > A gdzie kot? acha, w porządku, dobranoc! Łasił się do mnie cały wieczór. Pewnie wyczuł, że moja Lala czuje wiosnę i za chłopcem tęskni. Dobranoc po raz wtóry. Miłych snów. Też idę ich poszukiwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 23:35 Przybiegam z miseczką pełną czerwonego. I powiedz prosię na jak długo prosię opuszczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? 27.04.04, 23:42 Gość portalu: prosię napisał(a): > Przybiegam z miseczką pełną czerwonego. I powiedz prosię na jak długo prosię > opuszczasz? Wzruszyłam się:))) Nie wiem dokładnie jak długo będę nieobecna (tylko fizycznie), może do poniedziałku. Może gdzieś tam będzie internet:) ps O Twoim ulubionym trunku też pamiętałam:) a na dodatek udaję się w okolice Jelinka, gdzie jest sławna czeska wytwórnia wódek a zwłaszcza śliwowicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 23:48 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Przybiegam z miseczką pełną czerwonego. I powiedz prosię na jak długo pros > ię > > opuszczasz? > > Wzruszyłam się:))) Bo to mocne wino jest:) > Nie wiem dokładnie jak długo będę nieobecna (tylko fizycznie), > może do poniedziałku. Może gdzieś tam będzie internet:) > > ps > O Twoim ulubionym trunku też pamiętałam:) a na dodatek > udaję się w okolice Jelinka, gdzie jest sławna czeska > wytwórnia wódek a zwłaszcza śliwowicy:) Przemycisz mi trochę? A ja pcheł poszukam, może jakaś się uchowała to by mnie za uszkiem podczas Twojej nieobecności drapała:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? 28.04.04, 00:14 Gość portalu: prosię napisał(a): > Bo to mocne wino jest:) :))) > > Przemycisz mi trochę? Się przez się rozumie:) > A ja pcheł poszukam, może jakaś się uchowała to by mnie > za uszkiem podczas Twojej nieobecności drapała:( Pchły wszystkie na zerze Millerze, postaram się o wirtualną pchłę dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Dla mnie wino:) wino wyszło, co podac? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 00:25 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > Bo to mocne wino jest:) > :))) > > > > > Przemycisz mi trochę? > > Się przez się rozumie:) :) > > A ja pcheł poszukam, może jakaś się uchowała to by mnie > > za uszkiem podczas Twojej nieobecności drapała:( > Pchły wszystkie na zerze Millerze, postaram się o wirtualną > pchłę dla Ciebie:) Na razie idę do kącika:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 27.04.04, 23:18 zasapałem się.Po czterech tysiacach postów niełatwo się dostać tutaj.Komp w szwach trzeszczy i burczeć zaczyna.Może by na pół przedzielić wątek w taki sposób, żeby zachować licznik.Pomysl o tym GP. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 27.04.04, 23:30 homosovieticus napisał: > zasapałem się.Po czterech tysiacach postów niełatwo się dostać tutaj.Komp w > szwach trzeszczy i burczeć zaczyna.Może by na pół przedzielić wątek w taki > sposób, żeby zachować licznik.Pomysl o tym GP. > :)) Ja też ledwo chodzę. Nie wiem, co zrobić. Oczywiście można się zwrócić do adminów, żeby wycięli pierwsze dwa tysiące, ale nie wiem, czy licznik zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 27.04.04, 23:35 Popróbowac trzeba.Oni zrozumieja i potrafia tak zrobić.Postraszymy w razie czego WSI. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:14 homosovieticus napisał: > Popróbowac trzeba.Oni zrozumieja i potrafia tak zrobić.Postraszymy w razie > czego WSI. :)) Ustawcie sobie w "moje forum" opcję 300 postów na stronie - wtedy chodzi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:27 nie mam tak duzej strony.Góra 15 -scie się zmieści. :(( malenki to komp i ekranik też maleńki ma. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:32 homosovieticus napisał: > nie mam tak duzej strony.Góra 15 -scie się zmieści. :(( > malenki to komp i ekranik też maleńki ma. To nie ma znaczenia. Zrobiłam to Homo, da się, to działa! Spróbuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:42 homosovieticus napisał: > nie mam tak duzej strony.Góra 15 -scie się zmieści. :(( > malenki to komp i ekranik też maleńki ma. Ha, ha, ha!!! Już ja wiem, że kościelny sprzęt jest najnowszej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:50 iza.bella.iza napisała: > homosovieticus napisał: > > > nie mam tak duzej strony.Góra 15 -scie się zmieści. :(( > > malenki to komp i ekranik też maleńki ma. > > Ha, ha, ha!!! Już ja wiem, że kościelny sprzęt jest najnowszej generacji. Na palmtopach jadą! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:51 Nawet i owszem.Nową generację mamy.Najnowszą nawet. Miniaturyzacja wszędzie.Już chciałem poświntuszyć ździebełko, ale za język się złapałem.Kapra podac? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jakoś droga się wydłużyła do Ciemnej Dziupli 28.04.04, 00:59 homosovieticus napisał: > zasapałem się.Po czterech tysiacach postów niełatwo się dostać tutaj.Komp w > szwach trzeszczy i burczeć zaczyna. Maciej ma więcej wpisów i wątek ciągle sobie powiększa, więc i my chyba stanu krytycznego jeszcze nie osiągnęliśmy. > Może by na pół przedzielić wątek w taki > sposób, żeby zachować licznik.Pomysl o tym GP. > :)) Popieram wniosek. Gospodarz i założyciel niech pchnie maila do odpowiednich władz z odpowiednim zapytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dobranoc wszystkim i ... 28.04.04, 00:41 strzemiennego piję za Wasze zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dobranoc wszystkim i ... 28.04.04, 00:45 basia.basia napisała: > strzemiennego piję za Wasze zdrowie:) Spij dobrze. Miłej wyprawy życzę. Przy okazji uprzejmie Ci donoszę, że u braci Czechów alkohole kosztują już tyle co u nas:( Jednak wybór inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Dobranoc wszystkim i ... 28.04.04, 00:47 basia.basia napisała: > strzemiennego piję za Wasze zdrowie:) Ja też mówię dobranoc i życzę udanej podróży :) p.s. Pustą butelkę po Kaprze zostawiam na stole, żeby Homo mógł zanieść na wymianę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 28.04.04, 23:34 Basi nie ma. Chlewik pusty, spiżarka też. Cicho jak makiem zasiał. Plecak ostrożnie postawię za ladą. Usiądę w kąciku i poczytam. Może ktoś jeszcze tu zajrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Reto co zwykle, dwa razy prosze i małą wódkę też 28.04.04, 23:42 dobrywieczór! cholera ,habitu niewidki zapomniałem zdjać. Taką nam na ciężkie czasy, nowość zakupił przeor.:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: To co zwykle, dwa razy wyszło i nie wróciło:) 28.04.04, 23:52 Ani razu! Słowo daję - wołałam i błagałam. Telegram nawet za nim posłałam i nie wróciło. Co podać? W plecaku mam sok pomarańczowy i wodę mineralną? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Trudno się mówi i kocha sie dalej 28.04.04, 23:58 tam w rogu, przy samowarze, marynat zostawił niedopitą butelczynę Calvadosu. Może ktoś przez nieuwagę potracić i się stłucze. Można temu zapobiec? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Trudno się mówi i kocha sie dalej 28.04.04, 23:59 homosovieticus napisał: > tam w rogu, przy samowarze, marynat zostawił niedopitą butelczynę Calvadosu. > Może ktoś przez nieuwagę potracić i się stłucze. > Można temu zapobiec? :)) Nawet trzeba. My z jeżem popijamy lupusowa nalewkę, którą przezornie schowałam na czarną godzinę. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu 29.04.04, 00:03 Pierwszy raz z jeżem... piję. Ależ to dobrze wychowany jeż. Skad Bóg prowadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Iza ! mogę na boczek poprosić? 29.04.04, 00:10 Niczego sobie ta Jeżyca.( tak to sie mówi o samiczce?) A jaka u niej polszczyzna? a jakie igiełki? pogłaskać bym chciał ale trochę sie krępuję bo nie wiem czy z włosem czy pod włos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Iza ! mogę na boczek poprosić? IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:12 Jeżyca gdzieś tu na horyzoncie? Ooo, to przepraszam na chwilkę. Muszę kolce ułożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Iza ! mogę na boczek poprosić? 29.04.04, 00:48 Wiesz Przyszedł jeż I zdrowo pije też Jeżyca Spod księżyca Też się jeżem zachwyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:10 homosovieticus napisał: > Pierwszy raz z jeżem... piję. Ależ to dobrze wychowany jeż. Skad Bóg >prowadzi ? Bóg prowadzi od ludzi dobrej woli. Czuję Kapra? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu 29.04.04, 00:23 Gość portalu: jeż napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > Pierwszy raz z jeżem... piję. Ależ to dobrze wychowany jeż. Skad Bóg > >prowadzi ? > > Bóg prowadzi od ludzi dobrej woli. > Czuję Kapra? Dobrze czujesz.Mam tu pod habitem dwie puszki i chętnie Cię poczestuję, bo ja jestem bardzo kulturalny homo, tylko troszkę głupi. :(( Bardzo proszę , proszę jeża ! Ze stolicy słyszłem Jeż truchta, jak tam szczytowanie przebiegło? Prezydent podobno z kim innym szczytował w W-wie a małzonka jego w Gdyni z kim innym.Na chrzcinach była, jako Matka Chrzestna okropnie dużego statku. Przepraszam a jeż umie pływać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:30 homosovieticus napisał: > Dobrze czujesz.Mam tu pod habitem dwie puszki i chętnie Cię poczestuję, bo ja > jestem bardzo kulturalny homo, tylko troszkę głupi. :(( > Bardzo proszę , proszę jeża ! Dziękuję uprzejmie. Choć uczyli, żeby nie mieszać nalewek z piwem, to jednak zakonnikom się nie odmawia podobno. > Ze stolicy słyszłem Jeż truchta, jak tam szczytowanie przebiegło? Jak pisałem, na emigrację zabrałem swoje marne ciało i już niedaleko granicy zachodniej jestem. Ot, już na Lubieszyn podążam! Inne jeże doniosły natomiast, że szczytowanie utrudnia im życie. > Prezydent podobno z kim innym szczytował w W-wie a małzonka jego w Gdyni z kim > > innym.Na chrzcinach była, jako Matka Chrzestna okropnie dużego statku. > Przepraszam a jeż umie pływać? Lepiej niż ryba! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu 29.04.04, 00:33 A gdzie Ty chcesz emigrować, drogi jeżu? Mam nadzieję, że nie do NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:43 iza.bella.iza napisała: > A gdzie Ty chcesz emigrować, drogi jeżu? Mam nadzieję, że nie do NYC. Jeszcze nie wiem. Wziąłem tobołek i idę. A jak trzeba będzie, to Atlantyk tez przepłynę. Przecież pływać umiem! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu 29.04.04, 00:46 Gość portalu: jeż napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > A gdzie Ty chcesz emigrować, drogi jeżu? Mam nadzieję, że nie do NYC. > > Jeszcze nie wiem. Wziąłem tobołek i idę. A jak trzeba będzie, to Atlantyk tez > przepłynę. Jeżu! Wszędzie dobrze, ale tu u nas w "Ciemno" najlepiej. Zostań, proszę:) > Przecież pływać umiem! W to nie wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:52 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: jeż napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > A gdzie Ty chcesz emigrować, drogi jeżu? Mam nadzieję, że nie do NYC. > > > > Jeszcze nie wiem. Wziąłem tobołek i idę. A jak trzeba będzie, to Atlantyk > tez > > przepłynę. > > Jeżu! Wszędzie dobrze, ale tu u nas w "Ciemno" najlepiej. Zostań, proszę:) Skoro tak miło zapraszacie... Właściwie to musiałbym zawracać, bo z komórki nadaję z Lubieszyna. Najbliżej będzie Szczecin, więc tuptam, ile sił w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Mów mi homo, drogi nieznajomy jeżu 29.04.04, 00:54 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: jeż napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > A gdzie Ty chcesz emigrować, drogi jeżu? Mam nadzieję, że nie do NYC. > > > > Jeszcze nie wiem. Wziąłem tobołek i idę. A jak trzeba będzie, to Atlantyk > tez > > przepłynę. > > Jeżu! Wszędzie dobrze, ale tu u nas w "Ciemno" najlepiej. Zostań, proszę:) > > > Przecież pływać umiem! > > W to nie wątpię. och! gdyby tak można byłoby mu usiaść na plecach, to i ja bym, z tym wielce sympatycznym jeżem popłynął przez Atlantyk do USA.Mam tam kuzyna Maksimum wołają na niego.Zna Angielski, ale nie wiele madrzejszy ode mnie jest.Rozumie jeż co mam na myśli? Też durak, nawet wiekszy, mówiac wprost i z przesada drobną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Ciemno już IP: 213.155.175.* 28.04.04, 23:51 Witam!! Jestem przelotem. Słyszałem, że w obecnej sytuacji geopolitycznej forum nie jest w tonie korzystanie z usług tutejszych zapasów alkoholowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Ciemno już IP: 213.155.175.* 28.04.04, 23:54 > Witam!! Jestem przelotem. Słyszałem, że w obecnej sytuacji geopolitycznej forum > nie jest w tonie korzystanie z usług tutejszych zapasów alkoholowych? To "korzystanie z usług zapasów alkoholowych" to oczywiście taki lapsus spowodowany mocnymi wrażeniami związanymi rozkładem państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 28.04.04, 23:58 Gość portalu: jeż napisał(a): > > Witam!! Jestem przelotem. Słyszałem, że w obecnej sytuacji geopolitycznej > forum > > nie jest w tonie korzystanie z usług tutejszych zapasów alkoholowych? > > To "korzystanie z usług zapasów alkoholowych" to oczywiście taki lapsus > spowodowany mocnymi wrażeniami związanymi rozkładem państwa. Rozkład dzisiaj już chyba ostateczny nastąpił, bo stolicę dechami zabili, a kandydatka numero uno do prezydenckiego stolca wycofała się z wyścigu. Oj, biada nam, biada! Watro to opić! Zdrowie rozkładu i ciemności! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już 28.04.04, 23:55 Gość portalu: jeż napisał(a): > Witam!! Jestem przelotem. Słyszałem, że w obecnej sytuacji geopolitycznej forum > > nie jest w tonie korzystanie z usług tutejszych zapasów alkoholowych? O Jeżu kolczaty! I Ty się doptuptałeś? I czegoś Ty się nasłuchał po drodze? Jakiś paskudnych plotek! Otrząśnij swoje igiełki i wchodź. Pójdę do tajnego schowka po zabunkrowaną butelkę lupusowej nalewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Ciemno już IP: 213.155.175.* 29.04.04, 00:03 iza.bella.iza napisała: > O Jeżu kolczaty! I Ty się doptuptałeś? I czegoś Ty się nasłuchał po drodze? > Jakiś paskudnych plotek! Otrząśnij swoje igiełki i wchodź. > Pójdę do tajnego schowka po zabunkrowaną butelkę lupusowej nalewki. Kryzys, to wziąłem tobołek na ramię i emigruję. W kryzysie to nawet jeże mają przechlapane. Ale spocznę na chwilę i łyknę tej lupusowej nalewki. Słyszałem, że znakomita. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot miało być o jeżach nie o... 29.04.04, 00:54 Sam nie potrafię, ale dla jeża coś wkleję. Miłego słuchania przy lampce szampana co smutek koi bo first lady go out zrobiła. Jan Krzysztof Kelus, 1981, lato Przypowieść o jeżach A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże Może jestem wariat lecz nie jestem głupi tak szybko nie jeżdże by jeża utrupić Czasem ktoś się spyta gdy zajrzy do wora czy to jest na zupę czy to na doktorat Wariackie papiery i dyplom doktora który nie pomoże kiedy będziesz chora Pytają znajomi co ja zrobię wreszcie i gdzie się podziewam gdy mnie nie ma w mieście Mówię im oglednie że z moją kobitą hodujemy pszczoły pod ruską granicą Pod ruską granicą? To bardzo ciekawe gliny w tym węszyły polityczną sprawę PIOSENKA PIOSENKA JAK TA PROSTYTUTKA UDAJĘ WESOŁĄ A NAPRAWDĘ SMUTNA Jeż jest pod ochroną lecz to biedne zwierzę gdy zobaczy szosę zaraz się nabierze Woli głupie bydle od trawy i chaszczy szosę - i samochód zaraz go roz-płaszczy Gdy pędzicie nocą w waszych samochodach coś wam mignie w swiatłach nawet wam nie szkoda Pomyślicie sobie że to gówna kupka popedzicie dalej nie widzicie trupka Co innego pieszy - człowek nie jest drewno - wałęsa się szosą i widzi niejedno WAŁĘSA WAŁĘSA - z przeproszeniem LEcha - człowiek się szosami a życie ucieka... Mój przyjaciel Jacek co bym nie wymyslił mówi, że się musze ustrzec nienawiści Siedzi w kucki, patrzy spod przymkniętych powek mówi - "nawet ubek też jest brat i człowiek" Świety człowiek Jacek albo nawiedzony bo mu przecież tyle dokuczył czerwony WARIACKIE PAPIERY i obsesja czysta miało być o jeżach nie o komunistach Ja od nienawiści oraz od hałasu zamist uciec w buddyzm chronię się do lasu Pierwszą stronę gazet oglądnę pod brzozą a w gazetach zdjęcia z albumu Lombrozo Wejrzę w siebie - sprawdzę - nie ma nienawiści uzyje gazety kiedy mnie przeczyści Trzeba wreszcie skończyć z tą obsesją czystą siędę se pod dębem otworzę tranzystor A tu zagłuszaczki ten kurewski poryk i sam się w kieszeni otwiera scyzoryk REWOLWER! DYNAMIT! znów obsesja czysta miało być o jeżach nie o terrorystach Lecz póki co jeżdżę na motorowerze i nocą na szosach łapię w worek jeże Gdy worek napełnię za rzeke zanosze jeże powypuszczam daleko od szosy Jeże z worka chyłkiem chowają się w krzakach a ja myślę o tych które szlag potrafiał Każdy taki bydlak pomylił się srogo sądząc ze bezpiecznie iść wygodną drogą Tutaj warto zrobić historyczny przytyk że co drugi folksdojcz by real-polityk WARIACKIE PAPIERY i obsesja czysta miało być o jeżach nie o komunistach... Z KARIERĄ Z KARIERĄ tak jak z prostytutką zaczynasz wesoło a po wszystkim smutno Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: miało być o jeżach nie o... 29.04.04, 01:01 Toś po kombatancku nam zaśpiewał! Proszę - kieliszeczek domowej nalewki Ci się za to należy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: miało być o jeżach nie o... 29.04.04, 01:08 Ach miło. Gdy Kelus to ułożył w 1981 r. byłem akurat z kumplami ze studiów w Bieszczadach. Gdy zaszliśmy do jakiegoś baru w Cisnej były tylko gotowane ziemniaki i przegotowana woda oraz czysta. Po całodziennej trasie po kielonku myślałem, że nie wyjdę z baru. Nigdy więcej już za zagrychę nie miałem gotowanych ziemniaków, fu! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dobranoc jeżom i ludziom mówię:))) 29.04.04, 01:06 Resztkę nalewki chowam w bezpieczne miejsce i oddalam się na zasłużony spoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dobranoc jeżom i ludziom mówię:))) 29.04.04, 01:11 iza.bella.iza napisała: > Resztkę nalewki chowam w bezpieczne miejsce i oddalam się na zasłużony > spoczynek. dobrej nocy i snów o szczytowaniu homo życzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Re: Dobranoc jeżom i ludziom mówię:))) IP: 213.155.175.* 29.04.04, 01:14 Dobranoc. Wyłączam się i podążam dalej. Ale dzięki Leszkowi tylko poboczem! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Dobranoc jeżom i ludziom mówię:))) 29.04.04, 01:20 No to jeszcze na dobranoc krótkie przypomnienie: "Każdy taki bydlak pomylił się srogo sądząc ze bezpiecznie iść wygodną drogą [...] Z KARIERĄ Z KARIERĄ tak jak z prostytutką zaczynasz wesoło a po wszystkim smutno czasem dobrze jest spotkać kogoś na motorowerze co to idącego wygodną drogą do worka zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 30.04.04, 13:26 Zostawiam w koszyku swój wkład na poczet ewentualnej dzisiejszej, uroczystej imprezy w „Ciemno”. Kochani, tak bardzo pochłaniały nas bieżące sprawy, najczęściej afery, że nawet nie zauważyliśmy, że to już tuż tuż :) Ja uświadomiłem to sobie oglądając okolicznościowy koncert w TV gdy Staś Drzewiecki otoczony przez małych krakowiaków i małe góralki grał „Mazurka” Chopina, a chwilę później wybuchła „Oda do Radości”. Wiem, że tak należy, że taka jest nasza racja stanu, że w obecnym układzie geopolitycznym nie ma innego wyjścia jednak.... Mimo całego ładunku olbrzymiej nadziei, jaką wiąże z naszą akcesją i dumy z historii i tradycji mojego państwa doznałem uczucia zbliżającej się straty czegoś nieodwracalnego, czegoś niedotykalnego... Z każdą godziną popadam głębiej w stan, który obawiam się, że może skończyć się nocnym wybuchem narodowej melancholii, jeśli wiecie co mam na myśli : )) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Do zobaczenia w innej (miejmy nadzieję lepszej) Polsce. Pogrążony w melancholii L. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Ciemno już 30.04.04, 15:25 Przeczucie jakiejś straty jest tym silniejsze, im mocniej związani byliśmy z naszą polską kulturą i im lepiej znamy życie w zachodniej Europie.Nie na Anioły norwidowskie będziemy przerabiani my i dzieci nasze, o nie.Najgorsze moim zdaniem jest przeczucie następnego nieudanego eksperymentu.Homoambitiosus zastąpi "homosovieticusa". Na jak długo? Czy skorka opłaci się za wyprawkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Ciemno już 30.04.04, 17:17 EU z całą pewnoscią nie jest moją wyśnioną Europą- "helleńską, rzymską, średniowieczną, elżbietańską, włoską, francuską nade wszystko chyba trochę weimarską i wersalską", Europą połaczoną wspólnym dziedzictwem i dumą z Hektora, Eneidy, Karola Młota,średniowiecznej wspólnoty Christianitas, krzyżowców, Renesansu... Wręcz przeciwnie, w obecnej postaci wypiera się go. Przejrzę wieczorem "Brewiarz Europejczyka" by nie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Ciemno już 30.04.04, 17:33 Obawiam się ,że to głównie po pewnym czasie wagnerowska Europa będzie, albo się experyment wychodowania europejczyka, przeganiajacego amerykańca w jednowymiarowym przeżywaniu życia, nie uda po prostu. . Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Za Europę! 01.05.04, 00:02 Pozwalam sobie u was w kąciku na jedną lampkę za zjednoczoną Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Za Europę! 01.05.04, 00:16 leszek.sopot napisał: > Pozwalam sobie u was w kąciku na jedną lampkę za zjednoczoną Europę. Chętnie się przyłączę do toastu. Za Europę i za Polskę w Europie! Stało się. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Alea iacta est! 01.05.04, 00:34 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Pozwalam sobie u was w kąciku na jedną lampkę za zjednoczoną Europę. > > Chętnie się przyłączę do toastu. Za Europę i za Polskę w Europie! > Stało się. Ale przejście przez ten Rubikon nie pójdzie nam tak łatwo jak Cezarowi. Jeszcze długa, długa droga, aż może w końcu wszyscy w Europie będą mówili nasza Europa. Za pomyślną drogę dla Argonautów, Odysa, rycerzy króla Artura, pielgrzymów do Ziemi Świętej, legiony Dąbrowskiego...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Za Polskę w Europie 01.05.04, 00:38 Kaprem wypiję za za ten krok w nieznane.Entuzjazmu wykrzesać z siebie nie potrafię. Przyszłość pokaze czy sprostamy my i nasze dzieci. Oby nie było tak jak np. w piłce nożnej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Za Polskę w Europie 01.05.04, 00:53 Radość mowę odebrała? Iza wierszyk okolicznosciowy b. proszę i lupusowe delicje na bufet wystawmy. gdzie one stoją ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Za Polskę w Europie 01.05.04, 01:02 homosovieticus napisał: > Radość mowę odebrała? > Iza wierszyk okolicznosciowy b. proszę i lupusowe delicje na bufet wystawmy. > gdzie one stoją ? Wierszyka nie będzie. Ja tylko pamflety pisać potrafię. Balować też nie mogę, bo jutro rano zrywam się bladym świtem i jadę na majówkę. Zabunkruj więc dla mnie jakąś małą buteleczkę lupusowej nalewki. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Za Europę! 01.05.04, 00:37 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Cieszmy się!!! Póki czas. Zapomnijmy na ten jeden wieczór o naszym zaścianku i poczujmy się częścią czegoś większego. Pijmy szampana lub co kto woli. Życzę nam wszystkim lepszego życia w nowej Europie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot 21 winnych butelek 01.05.04, 00:59 Nie na moją głowę, ale podaję za dzisiejszą GW: Niemcy - Eiswein Luksemburg - mozelskie Pinot Gris Belgia - Kluisberg z Hagelandu Francja - Taittinger z Szmapnii, "małe wino" z Medoc, Corton Gracey z Burgundii Hiszpania - ciemna Rioja, Cava z Penedes Portugalia - Douro Włochy - Barolo z Piemontu, Chianti z Toksani Malta - Palazzo Verdala Grecja - Retsina z Halkidiki Cypr - Commandaria św. Jana Słowenia - Podravje Węgry - Tokaj św. Stefana Austria - Gruner Vetliner Czechy i Morawy - Plava, St. Laurent Słowacja - Frankovka Polska - Jasło (gronowe) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:a najbardziej popularny w moich kręgach 01.05.04, 01:03 Gleborzut - nie był wymieniany przez Twoje Pismo Świete? Nalej mi leszku tego Hiszpana .Nie piłem chyba jeszcze. Tu do tego kufla po Kaprze nalej, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re:a najbardziej popularny w moich kręgach 01.05.04, 01:11 homosovieticus napisał: > Gleborzut A co to jest? O tym hiszpańskim Robert Sołtyk (Bruksela) napisał: "Czym dla Francji Bordeaux, tym dla Hiszpanii Rioja, gdzie wina o kolorze głębokiej czerwieni wytłaczane z gron szczepów Tempranillo i Garnacha leją się szerokim strumieniem na rynki całego świata. Robione na bordoską modłę, składowane w dębowych beczkach coraz skuteczniej wypierają średniej klasy wina francuskie, dla których są wielką cenową konkurencją. Rioję Reseva 1996 Cruz del Castillo wyceniono w Brukseli na 9,70 euro. W Hiszpanii jest pewnie o połowę tańsza. Do polędwicy wołowej". Smacznego:) też idę spać... do europejskiego już łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re:a najbardziej popularny w moich kręgach 01.05.04, 01:27 leszek.sopot napisał: > homosovieticus napisał: > > > Gleborzut > A co to jest? > > O tym hiszpańskim Robert Sołtyk (Bruksela) napisał: > "Czym dla Francji Bordeaux, tym dla Hiszpanii Rioja, gdzie wina o kolorze > głębokiej czerwieni wytłaczane z gron szczepów Tempranillo i Garnacha leją się > szerokim strumieniem na rynki całego świata. Robione na bordoską modłę, > składowane w dębowych beczkach coraz skuteczniej wypierają średniej klasy wina > francuskie, dla których są wielką cenową konkurencją. Rioję Reseva 1996 Cruz > del Castillo wyceniono w Brukseli na 9,70 euro. W Hiszpanii jest pewnie o > połowę tańsza. Do polędwicy wołowej". > > Smacznego:) też idę spać... do europejskiego już łóżka Gleborzut- lub Mózgojeb. Wina popularne wsród degeneratów fizycznych i moralnych oraz wszelkiej masci barbarzynców. Hiszpan moze być. Drugą butelkę dla brata co we wojsku jezd biorę. Część i dobrej nocy w UE życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Oda do radości! 01.05.04, 01:13 Oda do Radości O radości, iskro bogów, kwiecie Elizejskich Pól, święta, na twym świętym progu staje nasz natchniony chór. Jasność twoja wszystko zaćmi, złączy, co rozdzielił los, wszyscy ludzie będą braćmi tam, gdzie twój przemówi głos. Jasność twoja wszystko zaćmi, złączy, co rozdzielił los, wszyscy ludzie będą braćmi tam, gdzie twój przemówi głos. Ona w sercu, w zbożu, w śpiewie, ona w splocie ludzkich rąk, z niej najlichszy robak czerpie, w niej największy nieba krąg. Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie, ja nowinę niosę wam: na gwiaździstym firmamencie bliska radość błyszczy nam. Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie, ja nowinę niosę wam: na gwiaździstym firmamencie bliska radość błyszczy nam. Znacie już słowa - to zaśpiewajcie! www.radio.com.pl/polonia/pl/unia/_mp3/hymnUE1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Oda do radości! 01.05.04, 01:21 iza.bella.iza napisała: > Oda do Radości > > O radości, iskro bogów, > kwiecie Elizejskich Pól, > święta, na twym świętym progu > staje nasz natchniony chór. > > Jasność twoja wszystko zaćmi, > złączy, co rozdzielił los, > wszyscy ludzie będą braćmi > tam, gdzie twój przemówi głos. > > Jasność twoja wszystko zaćmi, > złączy, co rozdzielił los, > wszyscy ludzie będą braćmi > tam, gdzie twój przemówi głos. > > Ona w sercu, w zbożu, w śpiewie, > ona w splocie ludzkich rąk, > z niej najlichszy robak czerpie, > w niej największy nieba krąg. > > Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie, > ja nowinę niosę wam: > na gwiaździstym firmamencie > bliska radość błyszczy nam. > > Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie, > ja nowinę niosę wam: > na gwiaździstym firmamencie > bliska radość błyszczy nam. > > Znacie już słowa - to zaśpiewajcie! > > www.radio.com.pl/polonia/pl/unia/_mp3/hymnUE1.mp3 Niczego z tego tekstu nie rozumiem.Co to za tłumaczenie.Jak wrócisz z majówki to o korepetycje poprosze. dobranoc! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oda do młodości Autor - Schiller, tłumacz - K.I. Gałczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 03:30 homosovieticus napisał: > Niczego z tego tekstu nie rozumiem.Co to za tłumaczenie. Poproś jakieś dziecko z gimnazjum, albo licealistę - to ci wytłumaczą "co poeta miał na myśli". A ty - zrozumiesz, albo nie. Wedle możliwości. Ale się specjalnie nie natężaj. Nie cieszy cię, że wreszcie Polska i inne byłe "demoludy" odzyskują to, co im w Jałcie zabrali alianci i sowieci? Boisz się "zapadnoj jewropy" homosovieticusie? Wypij łyk Kapra. To dobre na śmiałość. www.ulalala.obywatel.pl/symfonia.php Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Autor - Schiller, tłumacz - K.I. Gałczyński 01.05.04, 09:36 Dzięki odo do młodosci. Nie rozumiem tekstu w dalszym ciagu.Musi co wyrwany z jakiejs większej całosci jest.Schiller radował się z czegoś, ale na pewnno nie z utworzenia uniji.Jak wiesz, to powiedz z czego się tak cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Autor - Schiller, dla Sovieta 05.05.04, 01:00 Spóźnione, ale zawsze>> schlesien.nwgw.de/a/lenin1maja.gif Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Autor - Schiller, tłumacz - Karol Brzozowski 01.05.04, 10:18 Fryderyk Schiller Oda do Radości Przełożył Karol Brzozowski O radości, iskro bogów, Elizejskich błoń dziewico, Wchodzim do twych świętych progów Z pełną ogniów twych źrenicą. Co czas rozprzągł i zwyczaje, Czarodziejstwo twoje sprząga; Braćmi cały świat się staje, Kędy błogi lot twój sięga. Chór Obramieńcie się, miliony! Pocałunek całej ziemi! Bracia, za gwiazdami temi Ojciec mieszka uwielbiony. Kto otrzyma z losu ręki Skarb najdroższy, przyjaciela, Kto anioła posiadł wdzięki, Z nami radość niech podziela! Choćby tylko jedno łono, Jak świat wielki, nazwał swojem! Kto nie zdoła, nasze grono Niech łez pożegna zdrojem. Chór Kto zamieszkał sfer ogromy, Niech współczuciu hołdy głosi, Ono w gwiazdy nas unosi, Gdzie króluje Nieznajomy. U przyrody wisząc łona Rozkosz piją wszstkie twory; Złość i dobroć upojona W jej kwieciste pędzą tory. Pocałunek dała z winem, W klęskach wierność przyjaciela, I w rozkoszy cherubinem Czerw radosny w niebo strzela. Chór Upadacie, miliony? Świecie, k’Stwórcy rwiesz się lotem? Szukaj go za gwiazdą namiotem! Tam być muszą jego trony. Radość dźwignią jest i duchem W przyrodzeniu wiecznym szyku, Radość toczy koła ruchem W wielkim świata godzinniku. Wywołuje z ziarna kwiaty, W głębiach nieba słońca budzi, Po przestrzeniach pędzi światy Niedościgłe szkłami ludzi. Chór Jak przez nieba pyszne koło Pędzą różne światów wiry, Jak do zwycięstw bohatery, Bracia! Drogą w lot wysoko. Z płomiennego prawd ogniska Rzuca mędrcom uśmiech błogi I na strome cnót urwiska Cierpiącego wiedzie drogi. Na słonecznej górze wiary Swięta jej chorągiew wionie, Przez rozpękłych grobów szpary Widać ją w aniołów gronie. Chór Na świat lepszy cierpcie, młodzi! Znoście trudy, miliony! Tam nad gwiazdy wyniesiony Wielki Bóg was wynagrodzi. Czym ci się odwdzięczyć, bóstwo? Pięknie jest się równać z bogi. Pójdź więc, smutku i ubóstwo, Z wesołymi dziel czas błogi! Zawiść, zemsta niech przepadną, Wrogom mir i przebaczenie! Niech się łzą nie dręczą żadną, Z zgryzot wytchnie ich sumienie. Chór Bracia, księgę win zedrzyjcie! Z całym się jednajcie światem! W górze, za gwiazd majestatem Bóg osądzi, jak sądzicie. Radość perli się w krysztale; Ze krwią złotą winogrona Litość piją kanibale, Bohaterstwo pierś zwątpiona – Bracia, duszą w lot do Pana, Kiedy krąży nektar winny, Niechaj w niebo tryska piana: Cześć ci, duchu dobroczynny! Chór Ty, któremu grzmią chórami Gwiazdy i serafów pienia, Przyjmij toast uwielbienia, Dobry Boże za gwiazdami! W klęsk brzemieniu umysł tęgi, Pomoc we łzach niewinnemu, Wiekuistość dla przysięgi, Druh, czy wróg, to prawda jemu, Godność przed mocarzów trony – Choćby łożyć życie, mienie – Dla zasługi wić korony, Niech podłości zatracenie! Chór Silniej koło święte sprzęgaj! I przy wina tego złocie Wierność wieczną ślubom, cnocie Przed gwiazd sędzią zaprzysięgaj! Do jakich Ty szkół chodziłeś ,że Schillera tylko od lewicowej strony znasz? Twoje przekonanie o własnej, wyjatkowo obszernej i głebokiej wiedzy,jest powodem, że coraz cześciej głupstwa, chełpliwym tonem wypowiadasz.Miarkuj pyszałku, bo znowu w oczach wielu ośmieszyłeś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee KTO DZIERZYL FLAGE ? IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 01.05.04, 23:49 ludzie wierza w co chca wierzyc ! leszek z Olkiem nigdy skloceni nie byli i nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia jeszcze nie jest Ciemno ... 04.05.04, 14:43 a ja wróciłam z europejskich krajów takich jak Czechy i Słowacja:) Po tej podróży stwierdzam, że Winietu powinien zawisnąć na suchej gałęzi nad kadzią z krokodylami. Oni mają drogi dziesięć razy lepsze niż nasze! Poza tym jak sobie obejrzałam Brno, Ołomuniec i parę innych miejsc (ważny jest też Morawski Krumlow, gdzie na zamku wisi Słowiańska epopeja Alfonsa Muchy) to myślę sobie, że ta część świata posiada nadzwyczajne bogactwa, o których w UE dotąd nie słyszeli. Z powrotem jadąc na granicy czesko-słowzckiej i słowacko-polskiej mieliśmy bardzo miłe przeżycie:) Celnicy jedni i drudzy machnęli na nas ręką - nie interesowalismy ich ani my, ani nasze bagaże:) Czy wiecie, że teraz można wwieźć do kraju 90 litrów wina? Piwa też dużo (nie pamietam ile). Czesi mają całkiem dobre wina (np. rulandskie), piwo to sami wiecie. Nawieźliśmy wszystkiego wbród:) Niestety w niedzielę mielismy w Krakowie burzę i serwer osiedlowy załatwiony:( Nie wiem jak długo potrwa naprawa. Ale wino i piwo zostawiam w piwniczce do Waszej sypozycji:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich:) ps Słyszę, że nas chcą co poniektórzy na odwyk skierować:) Nie będziemy się tym wcale przejmować, co? A swoją drogą to jest ciekawe zagadnienie czy picie wirtualne prowadzi do delirium itp.? Jeden z tych zmartwionych wygląda mi na bliskiego tego stanu choć podobno pije tylko z powodu uroczystości rodzinnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepanna jak 1000 lat temu za Mieszka I IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 04.05.04, 21:10 nic sie nie zmienilo Mieszko I przyjal chrzest z Czech ktore byly bardziej cywilizowane i dalej tak zostalo ze oni stoja wyzej od nas Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Hej! Jest tu ktoś spragniony? 05.05.04, 00:51 Zaopatrzyłam piwniczkę w morawskie specjały winne, także słowackie oraz piwne. Śliwowica z Jelinka też jest:) Piję zdrowie nowych członków UE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 01:22 basia.basia napisała: > Zaopatrzyłam piwniczkę w morawskie specjały winne, > także słowackie oraz piwne. Śliwowica z Jelinka > też jest:) > > Piję zdrowie nowych członków UE:) > Ja jestem spragniony, i moja miseczka też:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? 05.05.04, 01:26 basia.basia napisała: > Zaopatrzyłam piwniczkę w morawskie specjały winne, > także słowackie oraz piwne. Śliwowica z Jelinka > też jest:) > > Piję zdrowie nowych członków UE:) To nalej mi tego czeskiego winka. Salute! Następny toast proponuję wznieść za minę L.M. z poniższego zdjęcia: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2046278.html?x=22 > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 01:28 iza.bella.iza napisała: > basia.basia napisała: > > > Zaopatrzyłam piwniczkę w morawskie specjały winne, > > także słowackie oraz piwne. Śliwowica z Jelinka > > też jest:) > > > > Piję zdrowie nowych członków UE:) > > To nalej mi tego czeskiego winka. Salute! > > Następny toast proponuję wznieść za minę L.M. z poniższego zdjęcia: > > serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2046278.html?x=22 > > To zdjęcia na kaca jest dobre, rzut oka i zbędna staje się przykra procedura z dwoma palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? 05.05.04, 01:44 Gość portalu: t1s napisał(a): > > To zdjęcia na kaca jest dobre, rzut oka i zbędna staje się przykra procedura z > dwoma palcami. No co TY?! Przecież ta płaczliwa mina ekspremiera to cudo! Zwłaszcza w porównaniu ze zdjęciami z początków jego "rządów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 01:59 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > To zdjęcia na kaca jest dobre, rzut oka i zbędna staje się przykra procedu > ra > z > > dwoma palcami. > > No co TY?! Przecież ta płaczliwa mina ekspremiera to cudo! Zwłaszcza w > porównaniu ze zdjęciami z początków jego "rządów". > O Belce mówiłem. Dobrze kłamię:)? Masz racje, mine ma taką jakby pieluch zapomniał. I jeszcze łopatka mu się połamała. I piaskownicę zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? 05.05.04, 02:16 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > To zdjęcia na kaca jest dobre, rzut oka i zbędna staje się przykra pr > ocedu > > ra > > z > > > dwoma palcami. > > > > No co TY?! Przecież ta płaczliwa mina ekspremiera to cudo! Zwłaszcza w > > porównaniu ze zdjęciami z początków jego "rządów". > > > > > O Belce mówiłem. Dobrze kłamię:)? Całkiem udatnie:) > Masz racje, mine ma taką jakby pieluch zapomniał. I jeszcze łopatka mu się > połamała. I piaskownicę zajmują. I przezywają. I skarżą pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Hej! Jest tu ktoś spragniony? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 02:21 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > > > To zdjęcia na kaca jest dobre, rzut oka i zbędna staje się przyk > ra pr > > ocedu > > > ra > > > z > > > > dwoma palcami. > > > > > > No co TY?! Przecież ta płaczliwa mina ekspremiera to cudo! Zwłaszcza > w > > > porównaniu ze zdjęciami z początków jego "rządów". > > > > > > > > > O Belce mówiłem. Dobrze kłamię:)? > > Całkiem udatnie:) > > > Masz racje, mine ma taką jakby pieluch zapomniał. I jeszcze łopatka mu się > > > połamała. I piaskownicę zajmują. > > I przezywają. I skarżą pani. Pani za uszy mocno chyba Lesia ciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Hej! Jest tu ktoś spragniony? Re: Moffa, to sie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 01:47 Miło spotkać znów w Ciemnicy miłośników śliwowicy... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Hej! Jest tu ktoś spragniony? Re: Moffa, to sie w 05.05.04, 01:56 Gość portalu: marynat napisał(a): > Miło spotkać znów w Ciemnicy miłośników śliwowicy... Witaj Bracie - Marynacie! Gdzieżeś bywał jakżeś z nami nie przebywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Hej! Jest tu ktoś spragniony? Re: Moffa, to sie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 02:34 Jedni wojażowali Po krajach unijnych kuzynów Drudzy balowali Degustując smaki różnych płynów Ja mam pecha I na mnie w marynarza padło Że zamiast na słoneczku Leżeć bykiem i grzać sadło Albo w Soelden z lodowca Zjeżdżaś na snowboardzie Zasuwałem w realu, Aż pot ciekł mi po mordzie I tylko myślami Mogłem sobie majówkę Zrobić razem z wami Albo choćby odpocząć Równo z pracownikami Lecz głupiego robota Trzyma się i goni. A krwiopijcy, niestety Kodeks pracy nie chroni. PS. Mam pytanie. Kto to jest na zdjeciu, ten smutas obok Belki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Hej! Jest tu ktoś spragniony? Re: Moffa, to sie w IP: *.chello.pl 05.05.04, 02:41 Gość portalu: marynat napisał(a): > Jedni wojażowali > Po krajach unijnych kuzynów > Drudzy balowali > Degustując smaki różnych płynów > > Ja mam pecha > I na mnie > w marynarza padło > Że zamiast na słoneczku > Leżeć bykiem i grzać sadło > Albo w Soelden z lodowca > Zjeżdżaś na snowboardzie > Zasuwałem w realu, > Aż pot ciekł mi po mordzie > I tylko myślami > Mogłem sobie majówkę > Zrobić razem z wami > Albo choćby odpocząć > Równo z pracownikami > Lecz głupiego robota > Trzyma się i goni. > A krwiopijcy, niestety > Kodeks pracy nie chroni. Biedactwo! > PS. Mam pytanie. Kto to jest na zdjeciu, ten smutas obok Belki? Mały Lesio vel Plastuś, który popłkał się ponieważ koledzy kazali zabrać mu swoje szmatki - gałganki i spier...ć z podwórka. Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Hej! Jest tu ktoś spragniony? Re: Moffa, to sie w IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 02:04 Witaj Marynacie! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Toast za brak pochodów pierwszomajowych wznoszę! 05.05.04, 01:59 Jednak się komuszki naszych "ciemnych" pogróżek przestraszyły. Pamiętacie jak radziliśmy im nie robić pochodów, bo mogą się stać łatwym łupem? No i nie wyszli. Ha, ha, ha!!! To jest wprost fantastyczne! Całkowita dekomunizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Toast za brak pochodów pierwszomajowych wznos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 02:05 iza.bella.iza napisała: > Jednak się komuszki naszych "ciemnych" pogróżek przestraszyły. Pamiętacie jak > radziliśmy im nie robić pochodów, bo mogą się stać łatwym łupem? No i nie > wyszli. Ha, ha, ha!!! To jest wprost fantastyczne! Całkowita dekomunizacja! Ale sklepy z nabiałem ile straciły:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Toast za brak pochodów pierwszomajowych wznos 05.05.04, 02:14 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Jednak się komuszki naszych "ciemnych" pogróżek przestraszyły. Pamiętacie > jak > > radziliśmy im nie robić pochodów, bo mogą się stać łatwym łupem? No i nie > > wyszli. Ha, ha, ha!!! To jest wprost fantastyczne! Całkowita dekomunizacja > ! > > > Ale sklepy z nabiałem ile straciły:) A te ze sznurkiem do snopowiązałek ile?! I tym optymistycznym akcentem żegnam się. Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Toast za brak pochodów pierwszomajowych wznos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 02:19 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Jednak się komuszki naszych "ciemnych" pogróżek przestraszyły. Pamięt > acie > > jak > > > radziliśmy im nie robić pochodów, bo mogą się stać łatwym łupem? No i > nie > > > wyszli. Ha, ha, ha!!! To jest wprost fantastyczne! Całkowita dekomuni > zacja > > ! > > > > > > Ale sklepy z nabiałem ile straciły:) > > > A te ze sznurkiem do snopowiązałek ile?! > I tym optymistycznym akcentem żegnam się. > Dobranoc:))) A najbardziej szkoda głodnych rybek z dna jeziora. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Toast za brak pochodów pierwszomajowych wznos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 02:47 Spławiono M., a biedne rybki poszły spać na głodniaka? Spoko, o Kursku tez mówili, ze niezatapialny... Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:17 Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka nawiozła ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:33 iza.bella.iza napisała: > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka > nawiozła ostatnio. Cześć Iza:) To Ty dzisiaj barmanisz:) Poproszę coś czerwonego: ps Wrzuciłaś coś do wątku Prze (gdzież on przepadł?) i nie chce mi się to otworzyć! Co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:40 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka > > nawiozła ostatnio. > > Cześć Iza:) > To Ty dzisiaj barmanisz:) > Poproszę coś czerwonego: > Cześć Basieńko! Leję Tobie i sobie owo wineczko. Próbowłam przedwczoraj - niezłe jest - polecam. > ps > Wrzuciłaś coś do wątku Prze (gdzież on przepadł?) > i nie chce mi się to otworzyć! Co tam jest? Nic wielkiego. Wkleiłam link do artykułu z dzisiejszej Gazety o spuszczaniu do klopa raporu komisji. A Prze. przepadł (Roleski jest niepocieszony - stracił sens pobytu na forum) albo zmienił login. Wczoraj pojawił się "nowy", który wydaje się mi mocno podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 00:46 basia.basia napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka > > nawiozła ostatnio. > > Cześć Iza:) > To Ty dzisiaj barmanisz:) > Poproszę coś czerwonego: Jaskiernia może być? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:57 Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Cześć Iza:) > > To Ty dzisiaj barmanisz:) > > Poproszę coś czerwonego: > > > Jaskiernia może być? Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:01 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > Cześć Iza:) > > > To Ty dzisiaj barmanisz:) > > > Poproszę coś czerwonego: > > > > > > Jaskiernia może być? > > Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( > To co ma krokodyl powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 01:06 Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Jaskiernia może być? > > > > Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( > > > > To co ma krokodyl powiedzieć? Nic:) Kłapnie i zeżre, jemu wszystko jedno jakiego koloru jest to co je byleby było dobrze wypasione:) Myślę, że tow. Jaskiernia oraz Oleksy i Kalisz to dla niego mniam, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:12 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Jaskiernia może być? > > > > > > Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( > > > > > > > To co ma krokodyl powiedzieć? > > Nic:) Kłapnie i zeżre, jemu wszystko jedno jakiego koloru jest > to co je byleby było dobrze wypasione:) Myślę, że tow. Jaskiernia > oraz Oleksy i Kalisz to dla niego mniam, mniam:) Mimo wszystko myślę, że krokodyl wolałby jakąś dziewicę schrupać. Pomijając już wszystkie inne różnice, próżno szukać by dziewictwa u towarzyszy-dupy dali nieraz i tyleż się skurwili. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 01:26 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > Jaskiernia może być? > > > > > > > > Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( > > > > > > > > > > To co ma krokodyl powiedzieć? > > > > Nic:) Kłapnie i zeżre, jemu wszystko jedno jakiego koloru jest > > to co je byleby było dobrze wypasione:) Myślę, że tow. Jaskiernia > > oraz Oleksy i Kalisz to dla niego mniam, mniam:) > > > Mimo wszystko myślę, że krokodyl wolałby jakąś dziewicę schrupać. Pomijając już > > wszystkie inne różnice, próżno szukać by dziewictwa u towarzyszy-dupy dali > nieraz i tyleż się skurwili. Na dziewicę nie ma co liczyć, musi mu Olka wystarczyć:) Choć więcej jest tej Łybackiej a Sierakowską mógłby się udławić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:42 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > Jaskiernia może być? > > > > > > > > > > Nie daj Bóg! Dostałabym zgagi:( > > > > > > > > > > > > > To co ma krokodyl powiedzieć? > > > > > > Nic:) Kłapnie i zeżre, jemu wszystko jedno jakiego koloru jest > > > to co je byleby było dobrze wypasione:) Myślę, że tow. Jaskiernia > > > oraz Oleksy i Kalisz to dla niego mniam, mniam:) > > > > > > Mimo wszystko myślę, że krokodyl wolałby jakąś dziewicę schrupać. Pomijają > c > już > > > > wszystkie inne różnice, próżno szukać by dziewictwa u towarzyszy-dupy dali > > > nieraz i tyleż się skurwili. > > Na dziewicę nie ma co liczyć, musi mu Olka wystarczyć:) > Choć więcej jest tej Łybackiej a Sierakowską mógłby się udławić:) Niech już żre cokolwiek-Olke może nawet z torebką. Pozostaje mieć nadzieję, że po zjedzeniu Łybackiej nie zgłupieje do reszty a po Sierakowskiej nie stanie się tak wrażliwy społecznie, że na dietę warzywno-owocową przejdzie. Chociaż posła Owoca mógłby połknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dobranoc wszystkim:) 07.05.04, 01:52 Gość portalu: t1s napisał(a): > Niech już żre cokolwiek-Olke może nawet z torebką. Pozostaje mieć nadzieję, że > po zjedzeniu Łybackiej nie zgłupieje do reszty a po Sierakowskiej nie stanie > się tak wrażliwy społecznie, że na dietę warzywno-owocową przejdzie. Chociaż > posła Owoca mógłby połknąć. He, he:) Będzie jadł to co mu damy:) Jak przyjdzie co do czego to się będziemy zastanawiać co będzie na przystawkę, co jako danie główne a co na deser (pewnie Owoc na pierwszy rzut). Tyle możliwości, jaka podaż! Nie będziemy się nudzić do późnej starości:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dobranoc wszystkim:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:57 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Niech już żre cokolwiek-Olke może nawet z torebką. Pozostaje mieć nadzieję > , > że > > po zjedzeniu Łybackiej nie zgłupieje do reszty a po Sierakowskiej nie stan > ie > > się tak wrażliwy społecznie, że na dietę warzywno-owocową przejdzie. Choci > aż > > posła Owoca mógłby połknąć. > > He, he:) Będzie jadł to co mu damy:) > Jak przyjdzie co do czego to się będziemy zastanawiać co będzie na przystawkę, > co jako danie główne a co na deser (pewnie Owoc na pierwszy rzut). Tyle > możliwości, jaka podaż! Nie będziemy się nudzić do późnej starości:) > > Dobranoc:) Owoca to nawet likierem nie trzeba będzie zalewać, sam się nasączy. Dobranoc Basiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:33 Analizując i interpretując twój post dochodzę do wniosków że zjawiam się w odpowiednim momencie Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:42 tajniak000 napisał: > Analizując i interpretując twój post dochodzę do wniosków że zjawiam się w > odpowiednim momencie Witaj Gościu dawno nie widziany! Czemu byłeś nieobecny na swoich imieninach? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:57 Pięknie! Wam zabawa w głowach a ja harować muszę żeby rodzinę utrzymać. Kiedyś być może w niedalekiej przyszłości wpadnę na dłużej to pogadamy, a może nawet jakiś erotyk powstanie ? lub coś w lirycznej formie. Bawicie się jeszcze w to ?, bo nie mam nawet czasu przejrzeć tych postów, a widzę że je mnożycie pięknie , szkoda tylko że Maciej wskoczył na pierwsze miejsce : ( Przepraszam za swą nieobecność na bądź co bądź swoich imieninach . Mam nadzieje że dobrze się bawiliście, a niech strącę rachunek za imprezę przesłać na maila . Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna Tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 01:02 tajniak000 napisał: > Pięknie! Wam zabawa w głowach a ja harować muszę żeby rodzinę utrzymać. Kiedyś > > być może w niedalekiej przyszłości wpadnę na dłużej to pogadamy, a może nawet > jakiś erotyk powstanie ? lub coś w lirycznej formie. Bawicie się jeszcze w > to ?, bo nie mam nawet czasu przejrzeć tych postów, a widzę że je mnożycie > pięknie , szkoda tylko że Maciej wskoczył na pierwsze miejsce : ( Witaj nam, witaj:) A Maciej wskoczył na pierwsze miejsce dzięki nam, bo się namiętnie zajmuje analizą naszych alkoholowych przypadków. Ma nam za złe, że propagujemy pijaństwo, gorszymy młodzież, dajemy zły przykład, źle traktujemy osoby postronne i w ogóle ma nam za złe, że nie chcemy z nim gadać o wyższości Ameryki nad Ciemnogrodem a zamiast tego chlejemy do upadłego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 00:46 Cześć, u kolegi na działce ostatnia burza odszczypała połówkę rozdwojonej, starej śliwy, którą jeszcze od stanu wojennego darzymy wielkim i zrozumiałym sentymentem. Ktoś mu poradził, żeby prowizorycznie podparł belką, bo to podobno teraz trendy i cool. Ale pieprzło. To chyba jakiś omen? Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 01:09 Gość portalu: marynat napisał(a): > Cześć, u kolegi na działce ostatnia burza odszczypała połówkę rozdwojonej, > starej śliwy, którą jeszcze od stanu wojennego darzymy wielkim i zrozumiałym > sentymentem. Ktoś mu poradził, żeby prowizorycznie podparł belką, bo to podobno > > teraz trendy i cool. Ale pieprzło. To chyba jakiś omen? Czy co? Omen:) Słyszałam dzisiaj jak analizowali (Tyg. Pol. Jed.) co to będzie. Belka jeszcze nie zauważyła, że ją rozp ... ło:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 01:23 basia.basia napisała: > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Cześć, u kolegi na działce ostatnia burza odszczypała połówkę rozdwojonej, > > > starej śliwy, którą jeszcze od stanu wojennego darzymy wielkim i zrozumiał > ym > > sentymentem. Ktoś mu poradził, żeby prowizorycznie podparł belką, bo to > podobno > > > > teraz trendy i cool. Ale pieprzło. To chyba jakiś omen? Czy co? > > Omen:) Słyszałam dzisiaj jak analizowali (Tyg. Pol. Jed.) co to będzie. > Belka jeszcze nie zauważyła, że ją rozp ... ło:) A pamiętacie mój wierszyk "Przed wotum"? To było tak: Liczy Lesio głosy, liczy. Może się ich nie doliczy? Może poprą go kolesie, Jagieliński coś doniesie? A może sejmowe gracze Będą okupować sracze, Którzy choć są z eselde, Oceniają Lesia źle? Wtedy się jednak doliczyli. Teraz pałacowa belka może się jednak obsunąć. Słyszeliście co mówił dziś ekspremier w TVN? A wersja z absencją opozycji podczas III próby powoływania rządu jak wam się podoba? Nasze nadzieje na wcześniejsze wybory rosną! W związku z tym przedstawiam nową wersję: Liczy Belka głosy, liczy. Może się ich nie doliczy? Pewnie poprą go kolesie, Jagieliński coś doniesie. A może sejmowi gracze Będą okupować sracze? Możę beton z eselde, Mareczkowi powie nie? Może i plankton sejmowy Pójdzie po rozum do głowy I premiera nie podeprze Lecz go z kart historii zetrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 00:41 iza.bella.iza napisała: > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka > nawiozła ostatnio. Poproszę podwójną porcję-tak żeby mi się znowu ciemno zrobiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie 07.05.04, 00:50 Gość portalu: t1s napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których Baśka > > nawiozła ostatnio. > > > Poproszę podwójną porcję-tak żeby mi się znowu ciemno zrobiło:) Tego co zwykle w to co zwykle? Proszę bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 00:55 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Kupiłam żarówki i wkręciłam gdzie trzeba. Pstryk i jasność nastała. > > > Przybywajcie, bo czas wreszcie opróżnić te czeskie flaszki, których B > aśka > > > nawiozła ostatnio. > > > > > > Poproszę podwójną porcję-tak żeby mi się znowu ciemno zrobiło:) > > Tego co zwykle w to co zwykle? Proszę bardzo!!! Dziękuję:), także w imieniu miseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 01:20 Jesli brakuje szkła, to ja mogę z gwinta pod palec. I obiecuję, że dla innych też zostawię. A gdyby to było nie dość salonowo, to mam tu gdzieś kloszyk od tylnego swiatła od żuka. O, wydłubie palcem zescłe muchy, przetrę rękawem i elegancjafrancja Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. 07.05.04, 01:25 Zostaw te muchy dla pająka. Piwo czeskie puszkowane czy becherovkę podać? A może palinkę? Do palinki jest rezerwowa miseczka. Ts1 pożyczy z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 01:51 Na muchy amatorów nie brakuje, a z miseczki nie umiem, bo jak ją podnoszę od lat ćwiczonym gestem, to mi chlupie na policzki i po szyi się wylewa za kołnierz. I będzie, że to ja(!) wylewam(!) za kołnierz(!). Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:28 Gość portalu: marynat napisał(a): > Jesli brakuje szkła, to ja mogę z gwinta pod palec. I obiecuję, że dla innych > też zostawię. A gdyby to było nie dość salonowo, to mam tu gdzieś kloszyk od > tylnego swiatła od żuka. O, wydłubie palcem zescłe muchy, przetrę rękawem i > elegancjafrancja Świnie z gwinta nie potrafią, chyba, że smoczek na nań nałożyć-wtedy bym sobie jakoś poradził. A muchy, bardzo pożywne, samo białko-szkoda by się zmarnowały. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. 07.05.04, 01:36 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Jesli brakuje szkła, to ja mogę z gwinta pod palec. I obiecuję, że dla inn > ych > > też zostawię. A gdyby to było nie dość salonowo, to mam tu gdzieś kloszyk > od > > tylnego swiatła od żuka. O, wydłubie palcem zescłe muchy, przetrę rękawem > i > > elegancjafrancja > > > Świnie z gwinta nie potrafią, chyba, że smoczek na nań nałożyć-wtedy bym sobie > jakoś poradził. > A muchy, bardzo pożywne, samo białko-szkoda by się zmarnowały. :))) W zmorowatym wątku będzie już nie tylko o zapchlonej śwince ale o zdechłych muchach:) Nic to Baśka, nie wiem co jeszcze wymyślisz, jakoś to zniosę bylebyś tylko nie polubił komuszego ścierwa (jeść). Brrrrrrr .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:51 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > > > Jesli brakuje szkła, to ja mogę z gwinta pod palec. I obiecuję, że dl > a inn > > ych > > > też zostawię. A gdyby to było nie dość salonowo, to mam tu gdzieś klo > szyk > > od > > > tylnego swiatła od żuka. O, wydłubie palcem zescłe muchy, przetrę ręk > awem > > i > > > elegancjafrancja > > > > > > Świnie z gwinta nie potrafią, chyba, że smoczek na nań nałożyć-wtedy bym > sobie > > jakoś poradził. > > A muchy, bardzo pożywne, samo białko-szkoda by się zmarnowały. > > :))) > > W zmorowatym wątku będzie już nie tylko o zapchlonej śwince > ale o zdechłych muchach:) Nic to Baśka, nie wiem co jeszcze > wymyślisz, jakoś to zniosę bylebyś tylko nie polubił komuszego > ścierwa (jeść). Brrrrrrr .... Gnid nie jadam choć to tyż insekty. W ogóle to mi do życia tylko śliwowica starcza. Nalej proszę trochę do miseczki- wylizałem, nie ma w niej już much, pcheł, komarów i mrówek. Skaczą, łażą i fruwają mi teraz po języku ale jak się napiję to i one spać pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już i zapalić latarnie. I naloć, pliz. 07.05.04, 01:55 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gnid nie jadam choć to tyż insekty. :)))))))) > W ogóle to mi do życia tylko śliwowica starcza. Nalej proszę trochę do miseczki > - > wylizałem, nie ma w niej już much, pcheł, komarów i mrówek. Skaczą, łażą i > fruwają mi teraz po języku ale jak się napiję to i one spać pójdą. Wyprzedzam frazę:) W kącie miseczka pełna:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Katarsis, gdzieżeś Ty gdzie? 07.05.04, 01:38 Piję Twoje zdrowie i za szybki powrót:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Katarsis, gdzieżeś Ty gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 01:45 No wlasnie, dała w długą i chyba gdzieś imprezuje na gigancie. Coś wspominała o trzech tygodniach jak ostatnim razem trenowalismy picie z gwinta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Katarsis, gdzieżeś Ty gdzie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 01:53 basia.basia napisała: > Piję Twoje zdrowie i za szybki powrót:) I ja też do dzioba sobie leję. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Katarsis, gdzieżeś Ty gdzie? 07.05.04, 08:49 'Jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia kurde bele leci...' Właśnie zapuszczono w radio. A ja właśnie przyjechałam. Długa przerwa wytrąciła mnie z pisalniczego ciągu i przez pomyłkę zostawiłam wpis na forum Aktualności zamiast na forum Kraj :) Tak czy wspak: witam wszystkich piszących w wirtualu o pokęconym realu. Wznoszę narazie abstynencki toast, bo jeszcze przed sumą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Przyciemniam 07.05.04, 02:15 Ładne rzeczy się tu dzieją, nie ma co! I to przy wszystkich zaplonych żyrandolach! Picie z reflektora od żuka i zagryzanie insektami - bryyyy... Przyciemniam więc, żeby inni nie zobaczyli. I tymczasem żegnam się. Popijcie z umiarem, chłopaki. Pozdrawiam nieobecnych i nieobecne. Reszcie życzę dobrej nocy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Przyciemniam IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 02:19 iza.bella.iza napisała: > Ładne rzeczy się tu dzieją, nie ma co! I to przy wszystkich zaplonych > żyrandolach! Picie z reflektora od żuka i zagryzanie insektami - bryyyy... > Przyciemniam więc, żeby inni nie zobaczyli. I tymczasem żegnam się. Popijcie z > umiarem, chłopaki. > Pozdrawiam nieobecnych i nieobecne. Reszcie życzę dobrej nocy.:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Rozchodniaczek bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 02:29 To co teesie? A może i jeszcze ktos tu jest? To jeszcze po jednym chluśniem nim uśniem? Ostatni gasi swiatło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Rozchodniaczek bedzie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 02:35 dawaj:), ostatni na pohybel ostatnim łachudrom, bandytom i złodziejom-żeby całe toto czerwone towarzystwo usypiać musiało na pryczy więziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 20:47 Dobry wieczór i dobranoc. Smutna noc bez Was się szykuje. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12485991 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 20:48 iza.bella.iza napisała: > Dobry wieczór i dobranoc. > Smutna noc bez Was się szykuje. A jak włączą Michnik nie będzie już redaktorem naczelnym. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 20:51 kataryna.kataryna napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Dobry wieczór i dobranoc. > > Smutna noc bez Was się szykuje. > > > > A jak włączą Michnik nie będzie już redaktorem naczelnym. > Dobranoc :) Masz taką nadzieję czy wiesz na 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 20:53 iza.bella.iza napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Dobry wieczór i dobranoc. > > > Smutna noc bez Was się szykuje. > > > > > > > > A jak włączą Michnik nie będzie już redaktorem naczelnym. > > Dobranoc :) > > Masz taką nadzieję czy wiesz na 100%? Ani nadzieję, ani 100%, czuję to od kilku tygodni. Ale mogę się bardzo mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zaraz wyłączą Forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.04, 20:58 Dobrej nocy wsiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 20:59 kataryna.kataryna napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > > > Dobry wieczór i dobranoc. > > > > Smutna noc bez Was się szykuje. > > > > > > > > > > > > A jak włączą Michnik nie będzie już redaktorem naczelnym. > > > Dobranoc :) > > > > Masz taką nadzieję czy wiesz na 100%? > > > > Ani nadzieję, ani 100%, czuję to od kilku tygodni. Ale mogę się bardzo mylić :) > Mhm. Kobieca intuicja - ta prawie nidy nie zawodzi. Ja od paru miesięcy uważam, że Michnik powinien odejść z fotela szefa Gazety, ale jak tak się stanie, to mimo wszystko będzie mi żal. To będzie koniec pewnej epoki. Z resztą ta epoka zamyka się coraz szczelniej - jej bard już nie zaspiewa, a jej sławetne pióro leży gdzieś stępione i nieużywane. Dobranoc Kasiu. Pewnie już mi nie zdążysz odpisać. ps. A Waldka też strasznie żal. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 21:02 iza.bella.iza napisała: > > Ani nadzieję, ani 100%, czuję to od kilku tygodni. Ale mogę się bardzo > mylić :) > > > > Mhm. Kobieca intuicja - ta prawie nidy nie zawodzi. Ja od paru miesięcy uważam, > > że Michnik powinien odejść z fotela szefa Gazety, ale jak tak się stanie, to > mimo wszystko będzie mi żal. To będzie koniec pewnej epoki. > Z resztą ta epoka zamyka się coraz szczelniej - jej bard już nie zaspiewa, a > jej sławetne pióro leży gdzieś stępione i nieużywane. > Dobranoc Kasiu. Pewnie już mi nie zdążysz odpisać. Mi też będzie żal. Kończy się pewna epoka :( > ps. A Waldka też strasznie żal. [*] Mi też :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zaraz wyłączą Forum 07.05.04, 21:31 I co? Wciąż jeszcze forum czynne, choć godzina "zero" minęła. To po co ja taki wpis tu zrobiłam: > Dobry wieczór i dobranoc. > Smutna noc bez Was się szykuje. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12485991 Odpowiedz Link Zgłoś