Dodaj do ulubionych

Prostak, kombinator, prymityw

22.01.10, 11:53
Lekarz pediatra, co często podkreśla. Chętnie uwalił reformę slużby
zdrowia razem z Piechą i Balickim.

Dziś rano utyskiwał u Stokrotki, że nie ma czasu ani mozliwości
zapoznania się z materiałami prokuratorskimi w celu dopadnięcia
Zbycha i Mira. Mówi dosłownie - ale i tak ich dopadnę.

Dziś Drzewiecki przekłada komisję, pyskaty Bartuś ma czas na
zapoznanie się z dokumentami. Co słyszymy? Miro stchórzył przed
moimi pytaniami. Mira obleciał strach przede mną.

Gwiazdor? Nie. Fagas Kaczorów i Napieralskiego. Pyskaty dupek.

Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 13:53
      Po "obronie Kempy, niczym Częstochowy" został nazwany BUCEM.

:p
      • taziuta Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:02
        ave.duce napisała:

> Po "obronie Kempy, niczym Częstochowy" został nazwany BUCEM.
        >
        > :p

Został tak nazwany przez ludzi, dla których wywalenie posłów
        opozycji z komisji zdawało się być ok., dodaj. Bucem dla nich
        jest ktoś kto bronił podstawowych zasad przyzwoitości, ale użył
        niefortunnego porównania, podczas gdy wg mnie bucami raczej są ci,
        którzy robią wszystko by zamieść aferę polityków PO pod dywan...
        • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:57
          Czep się kogo innego :)

Pozdrawiam.
          • jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 17:38
            A ja mogę ??:)
            • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 17:46
              Bardzo proszę :)

• jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 18:04
                Szanowna Pani Ave, wypowiedź Arłukowicza była niefrasobliwa i nieetyczna. Niemniej jednak, czy można na 90% powiedzieć, że :
                : Prostak, kombinator, prymityw. Szanowna Pani Ave, jeszcze może można dodać , że walczy sam, Zupełnie jak taki Jedenw poDs(łucha)kokach króliczka pędzącego ?

Psyt. Mnie to rybka, a Pani się nie chce:))
                • ave.duce Wielce Szanowna Pani Jolu.Izo1! 22.01.10, 18:09
                  Kolejne niefrasobliwe i nieetyczne zachowanie? Toz to recydywista rośnie! A
                  gdzie prewencja?

ps. powiem coś Pani w sekrecie, po starej znajomości > kiedy wysyłam @ z jakimiś
                  uwagami do mojego posła > zawsze otrzymuję odpowiedź. A tu > cisza (podobnie jak
                  z BP Pana pRezydĘta). W dodatku > cham.

• jola.iza1 Re: Wielce Szanowna Pani Jolu.Izo1! 22.01.10, 18:18
                    ave.duce napisała:

> Kolejne niefrasobliwe i nieetyczne zachowanie? Toz to recydywista rośnie! A
                    > gdzie prewencja?
                    Pani się z Nikim nie kojarzą te kolejne, nieetyczne??
                    Prewencji jak zwykle, Niet, takie czasy:(
                    Na psy. odpowiem tak- jedyną odpowiedź jaką dostałam, to z biura Wojciecha Jaruzelskiego. No , ale ja ze ściany wschodniej, takim się nie należy ??
                    Psyt. Całkiem jestem za Panią, więc niech mnie Pani nie podpuszcza.
                    Na tematy polityczne się z Tobą, Ave, nie pokłócę:)
                    • ave.duce Re: Wielce Szanowna Pani Jolu.Izo1! 22.01.10, 18:49
                      Podeślij to swojemu faworytowi przy okazji @ pochwalnych, a nuż się przyda? :)))

ps. myślisz, że na "pochwalne" odpisuje? ;)

• jola.iza1 Re: Wielce Szanowna Pani Jolu.Izo1! 22.01.10, 19:00
                        :99
                        Myślisz, że pochwalne piszę??
                        Myślisz, że mój faworyt, kto??
                        Eech:((
                        • ave.duce Re: Wielce Szanowna Pani Jolu.Izo1! 22.01.10, 19:07
                          A to co?!

:99 > Apage!!!

> Myślisz, że mój faworyt, kto??

Pan Cham, który nie odpowiada na @. Nie? A to sorry jestem :)

> Eech:((

Zalecam jako lekarz następująca terapię >

1. www.youtube.com/watch?v=FU3pRjHR95U

2. www.youtube.com/watch?v=MluQZBt_Io0&feature=related

• boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 13:58
      Wczoraj zamiast wrócić na obrady razem tym bucem w spódnicy był zajęty
      udzielaniem wywiadów. Transmisja się skończyła, a do kamery go cięgnie jak muchę
      d....
      • antyprawak Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:18
        Mylisz go z Palikotem. Palikot bryluje dzięki wygłupom, Arłukowicz
        dzięki dociekliwości w komisji i obiektywizmowi.
        • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:20
          Ten "obiektywizm" aż się wylewał w sprawie "prawnika" Kempy.

• bard333 .... 23.01.10, 00:08
            Wybacz Ave, ale Twój "obiektywizm" wylewa się w każdym Twoim poście...

każdy kto niezbyt głośnio wyraza swoje uwielbienie tuszczej bandzie jest "bucem"...

facet, mimo że nie z mojej bajki, uczciwie stara się dojść prawdy i widac po
            wczorajszym wystapieniu palikmiota i dzisiejszym hiena, że POlitruki wydały
            rozkaz plucia na gościa, bo sie go xwyczajnie boją...

Arłukowicz przez wiele lat pracował w hospicjum, choc nie musiał... widać, że
            gość ma jakieś ideały, chce coś zrobić dla innych, ale dla Ciebie pozostanie
            bucem, bo ma czelność zadawac niewygodne pytania...

szkoda, że tak bardzo zatraciłas sie w swojej obronie tych przekrętasów...
        • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:22
          antyprawak napisał:

> Mylisz go z Palikotem. Palikot bryluje dzięki wygłupom, Arłukowicz
          > dzięki dociekliwości w komisji i obiektywizmowi.

Błehehheeeee.... chyba pisowskiemu obiektywizmowi. Niczym się nie różni od tego
          bezczelnego babona ta nadzieja lewicy. Żałosny politruk!
          • antyprawak [...] 22.01.10, 14:43
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:53
              antyprawak napisał:
              Prostaki z prawicy mogą się od niego uczuć.

Oczywiście, prostaki z prawicy i inteligenci z lewicy.
              Dziękuję, z głupotą nie polemizuje, polecam alfa, albo goudę.

EOT
    • grek.grek Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:01
      "Fagas Kaczorów i Napieralskiego. Pyskaty dupek" - to coś jak ty, tyle że ty jesteś fagasem wszystkich Platformersów, kto cię chce, ten cię ma, a nazwać się "d,pkiem", to niechcący skomplementować i obrazić wszystkich d,pków świata.

• boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:04
        grek.grek napisał:

> "Fagas Kaczorów i Napieralskiego. Pyskaty dupek" - to coś jak ty, tyle że ty je
        > steś fagasem wszystkich Platformersów, kto cię chce, ten cię ma, a nazwać się "
        > d,pkiem", to niechcący skomplementować i obrazić wszystkich d,pków świata.

Boli i wstyd, ale rozumiem, każde wspólne działanie z Kempą to ujma na honorze.
        • grek.grek Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:22
          A Ciebie bolało jak Jasio "Niemcy mnie biją !!!" Rokita spiskował ze Zbychem "nikt więcej przez tego pana życie pozbawiony nie będzie" Ziobrą, a Alf "nie znam pani Jaruckiej" Miodowicz z panem "Feliksem" Macierewiczem i ROmanem "zero tolerancji dla nie-faszystów" Giertychem ?

Wstydem zaś jest to, ze Platforma w tej komisji zachowuje się tak kuriozalnie, że na jej tle nawet ktoś taki jak Kempa wychodzi na prawego i sprawiedliwego.

• boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:46
            grek.grek napisał:

> A Ciebie bolało jak Jasio "Niemcy mnie biją !!!" Rokita spiskował ze Zbychem "n
            > ikt więcej przez tego pana życie pozbawiony nie będzie" Ziobrą, a Alf "nie znam
            > pani Jaruckiej" Miodowicz z panem "Feliksem" Macierewiczem i ROmanem "zero to
            > lerancji dla nie-faszystów" Giertychem ?

Jak dla mnie Jasio to może nawet z małpami a Afryce spiskować i w ogóle mnie to
            nie rusza.

> Wstydem zaś jest to, ze Platforma w tej komisji zachowuje się tak kuriozalnie,
            > że na jej tle nawet ktoś taki jak Kempa wychodzi na prawego i sprawiedliwego.

Tutaj to już na prawdę przegiąłeś. Wstydź się, bo błaźnisz się teraz tak samo
            jak ten Arłukowicz.
            • grek.grek Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:57
              Nie pytam o to, co "może", bo w PO go już nie ma, pytam - czy bolało Cię, kiedy Rokita i Miodowicz grypsowali z Giertychem, Macierewiczem i
              Ziobrą ?

Arłukowicz jest za dobry i robi sobie i SLD za dobrą opinię swoją postawą, więc naczelny pan lekkich obyczajów PO dostał SMS-em prikaz wylania na niego wiadra g,wna na forum - i to jest jedyna błazenada w tym całym wątku.

• boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:01
                > Arłukowicz jest za dobry i robi sobie i SLD za dobrą opinię swoją postawą, więc
                > naczelny pan lekkich obyczajów PO dostał SMS-em prikaz wylania na niego wiadra
                > g,wna na forum - i to jest jedyna błazenada w tym całym wątku.

Nie no proszę cię... pleciesz niczym gouda? Ale jak chcesz na tym poziomie to
                proszę odpowiedz na moje pytanie;
                Skąd dostajesz smsy żeby ratować tyłek skompromitowanego Arłukowicza?
                Tylko mi nie mów, że to kit:)))
                • jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:07
                  Zapytam, Boblebowsky:
                  A gdzie Ty zobaczył kompromitację, konkretnie??
                  Doszczegółowię pytanie, może Ty usłyszał, li tylko ??
                  • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:55
                    jola.iza1 napisała:

> Zapytam, Boblebowsky:
                    > A gdzie Ty zobaczył kompromitację, konkretnie??
                    > Doszczegółowię pytanie, może Ty usłyszał, li tylko ??

Musiałbym tak jak ty spijać jego słowa niczym nektar. Dobrze wiesz zadając takie
                    pytanie, że nikt normalny nie robi sobie notatek zwłaszcza z czegoś tak mało
                    wartościowego jak wypowiedzi tego gościa, ale pamiętam kiedy nabrałem stu
                    procentowej pewności, że to zwykły politruk wypełniający grzecznie partyjne
                    polecenia swojej centrali, a nie żadna osobowość. Było to wtedy kiedy
                    przesłuchanie Kempy porównał do filmu przesłuchanie, niby drobiazg, ale jakże
                    wiele mówiący o człowieku. Później to już tylko utwierdzałem się w swoim
                    przekonaniu prawie po każdym wypowiedzianym przez niego zdaniu w którym coraz
                    bardziej upodabniał się do swoich pisdziackich przyjaciół działając z nimi ramię
                    w ramię. I dziś kiedy sypnął przypowieść o tym jak miał siedem lat i kiedy mama
                    mówiła.....Prawie jak historia o zegarku w dupie z filmu Pulp Fiction. ŻENADA!
                    • konspirant.0 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:01
                      na forum Szczecin za takie określenia trafia się do prokuratora, tu jak widzę
                      jest to dozwolone
                    • boblebowsky i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 16:02
                      "I tak cię dopadnę" - tak Bartosz Arłukowicz powiedział do Zbigniewa
                      Chlebowskiego.

i ten

Arłukowicz przyznał w rozmowie z Moniką Olejnik, że nie pije żadnych napojów
                      energetycznych, by wytrzymać wielogodzinne przesłuchania świadków. Stosuje za
                      to...make up. "Dziewczyny mnie malują w klubie czymś takim brązowym" - wyjaśnił
                      poseł SLD. Jego zdaniem Zbigniew Chlebowski maluje się z kolei "czymś
                      żołtym". "U mnie dziewczyny potrafią to robić, a widać, że on sobie sam
                      naciapał" - stwierdził Bartosz Arłukowicz.

Pajatz!
                      • jola.iza1 Re: i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 16:19
                        boblebowsky napisał:

> "I tak cię dopadnę" - tak Bartosz Arłukowicz powiedział do Zbigniewa
                        > Chlebowskiego.
                        Qrwa, wam trza jak chłop na miedzy tłumaczyć?? Ty słuchasz, czy tylko czytasz platfusich agigatorów?/
                        Arłukowicz powiedział dokładnie tyle: podszedłem, podziękowałem, pogratulowałem posłowi .
                        Pytanie Olejnik , podszedł Pan powiedział.... ble, ble
                        Arłukowicz wyjaśnił, mam wrażenie, że wszystko odbyło się elegancko, z odrobiną żartu:)
                        No, ale cóż??
                        Patrz na moją sygnaturkę.to jest taki tekst Twojego bufona:(
                        • boblebowsky Re: i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 16:28
                          > Arłukowicz wyjaśnił, mam wrażenie, że wszystko odbyło się elegancko, z odrobi
                          > ną żartu:)

Na jego miejscu również obróciłbym w żart ten żenujący tekst.
                          A teksty o platfusich agitatorach zostaw dla alfy, albo goldzi, bo do mnie
                          osobiście nie trafiają, a tylko nie najlepiej o tobie świadczą że tak to
                          delikatnie ujmę.
                          • jola.iza1 Re: i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 16:37
                            Jesteś pewien, że obrócił w żart, a nie przytoczył dokładnie to co powiedział?? No to ja poproszę o dowody na tak karkołomną tezę?
                            A teksty to ja wiem do kogo piszę, golda nie pojmie, alfa takoż.
                            Ujmij mniej delikatnie, mnie zwolenników PO opinia tym samym co góralska muzyka.
                            W sprawie sygnaturki oczywiście milczysz, rozumiem, też nie lubię chamskich tych tekstów:)
                            • boblebowsky Re: i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 16:47
                              jola.iza1 napisała:

> Jesteś pewien, że obrócił w żart, a nie przytoczył dokładnie to co powiedział??
                              > No to ja poproszę o dowody na tak karkołomną tezę?

A ty masz jakieś dowody na to, że tak nie powiedział, bo jak nie masz
                              oryginalnego zapisu audio to z tobą nie rozmawiam. jak opieram się na
                              doniesieniach prasowych i własnym rozumie.

> A teksty to ja wiem do kogo piszę, golda nie pojmie, alfa takoż.

Będę się jednak upierał, chyba trochę mnie przeceniasz:))

A co do tej twojej sygnaturki. Dawaj całość tej wypowiedzi i jej kontekst to
                              pogadamy.
                              • jola.iza1 Re: i jeszcze ten tekst! 22.01.10, 17:04
                                boblebowsky napisał:
                                A ty masz jakieś dowody na to, że tak nie powiedział, bo jak nie masz
                                > oryginalnego zapisu audio to z tobą nie rozmawiam. jak opieram się na
                                > doniesieniach prasowych i własnym rozumie.
                                Ja zakładam, że u Moniki zeznał prawdę, czyli zacytował sam siebie:)
                                Czyli coś na temtat, że wszystkie niejasności na korzyść oskarżanego przez Ciebie Arłukowicza.
                                > Będę się jednak upierał, chyba trochę mnie przeceniasz:))
                                No nie żartuj, zwolennik PO może być tylko niedoceniony:))
                                > A co do tej twojej sygnaturki. Dawaj całość tej wypowiedzi i jej kontekst to
                                > pogadamy.
                                A całość wypowiedzi Arłukowicza raczyłeś?? Jaka teza, takie dowody.
                                Cytat dostępny w internecie:P
                    • jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:10
                      Widzisz BoblebowskY, kręcisz jak Chlebowski, ale niech Ci będzie, zatrzymajmy
                      się przy tych słowach Arłukowicza.
                      Czy dociera do Ciebie, że Arłukowicz może podchodzić do filmu przesłuchanie
                      zupełnie jak ja do czterech pancernych ?? To tylko film, i nie każdemu w
                      rodzinie dane było bohaterskie AK. W mojej przykładowo, troszkę grzechów ma na
                      sumieniu. Iść mam dalej tym tropem , czy niekoniecznie??
                      Jeżeli zwykły politruk, to bądź łaskawy udowodnić, że co najmniej taki jak
                      Karpiniuk?
                      Obawiam się, że nie dasz rady , taki lajf platformersów, jaki premier taka reszta:(
                      • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:23
                        jola.iza1 napisała:

> Widzisz BoblebowskY, kręcisz jak Chlebowski,

to miało być śmieszne czy próbujesz mnie obrazić, za to że próbuje w miarę
                        rzetelnie przybliżyć ci powody niechęci jaką darzę tego typka?

> Czy dociera do Ciebie, że Arłukowicz może podchodzić do filmu przesłuchanie
                        > zupełnie jak ja do czterech pancernych ?? To tylko film, i nie każdemu w
                        > rodzinie dane było bohaterskie AK.

Tu nie chodzi o żadne poglądy, ani o ocenę polityczną wydarzeń z tego filmu
                        tylko o zdrowy rozsądek i fakty historyczne. Jeśli nie rozumiesz głupoty którą
                        palnął wypełniając partyjne rozkazy to stawiam cię w tym samym szeregu co jego.

> Jeżeli zwykły politruk, to bądź łaskawy udowodnić, że co najmniej taki jak
                        > Karpiniuk?
                        Obawiam się, że nie dasz rady , taki lajf platformersów, jaki premier taka resz
                        > ta:(
                        >
                        A po co?? Znasz moje zdanie o Karpiniuku, że z takim tekstem wyjeżdżasz? "Taki
                        laif, jaki premier......" pozwolisz że nawet nie skomentuje:((
                        • boblebowsky I co Joluś??? 22.01.10, 18:05
                          Widzę, że przynajmniej jedną sprawę mamy jasną. Tekst o "Jandzie" był
                          kompromitujący. A co powiesz na jego utyskiwanie na brak czasu potrzebnego do
                          zapoznania się z dokumentami? Na szlajanie się po mediach jednak ma go ma.
                          Jeszcze kilka dni temu był przeciwny, żeby w tym terminie przesłuchiwać
                          Drzewieckiego, ale już dziś ramię w ramię z Kempą kipi oburzeniem, że
                          przesłuchanie jest przesunięte. itd......
                • grek.grek Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:16
                  Bywam tu tak rzadko, że nawet Samoobrona tak niesumiennego klakiera by nie chciała :)

Wychodzę z założenia, że jak ktoś tu siedzi 24 na dobę z przerwą na kanapkę i siku, to nie robi tego z namiętnej biegunki miłosnej, tylko za konkretne pieniądze. Może sądzę po sobie, bo ja bym za friko i con amore nie pisał takiej masy postów, ale mam nieodparte wrażenie, że jestem bliżej prawdy niż dalej.
                  • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:58
                    grek.grek napisał:

> Bywam tu tak rzadko, że nawet Samoobrona tak niesumiennego klakiera by nie chci
                    > ała :)
                    >
                    > Wychodzę z założenia, że jak ktoś tu siedzi 24 na dobę z przerwą na kanapkę i s
                    > iku, to nie robi tego z namiętnej biegunki miłosnej, tylko za konkretne pieniąd
                    > ze. Może sądzę po sobie, bo ja bym za friko i con amore nie pisał takiej masy p
                    > ostów, ale mam nieodparte wrażenie, że jestem bliżej prawdy niż dalej.

Nie sądź nigdy po sobie. Ludzie zajmują się w życiu różnymi rzeczami i w jeszcze
                    w różniejszy dysponują swoim wolnym czasem.
                    • grek.grek Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:06
                      Pytanie - czy się tym czymś zajmują tak ofiarnie i kuriozalnie nadmiernie za pieniądze czy z miłości i dla idei ? :)
                      • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 16:10
                        grek.grek napisał:

> Pytanie - czy się tym czymś zajmują tak ofiarnie i kuriozalnie nadmiernie za pi
                        > eniądze czy z miłości i dla idei ? :)

Pytanie na które każdy sam sobie powinien odpowiedzieć i ani ja ani ty nie mamy
                        żadnych podstaw aby komuś cokolwiek zarzucać poza treściami, które tu zamieszcza.
              • cymber.gaj Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:09
                > Arłukowicz jest za dobry i robi sobie i SLD za dobrą opinię swoją postawą

Rzeczywiście, niedługo może nawet dorównać Kempie. Jak chodzi o słowotok, ty chyba już ją prześcignął.
                • jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:17
                  a konkretnie?? Przykłady podasz, czy tylko tak ze strachu plujesz??
                  Uszczegółowię pytanie, o słowotok pytam
                  • cymber.gaj Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:22
                    sjp.pwn.pl/lista.php?co=s%B3owotok
                    • cymber.gaj Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:24
                      Są powody do strachu.
                    • jola.iza1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 17:27
                      Czy ja wyglądam na taką co nie znaczenia słowa słowotok???
                      Czy Ty jesteś tym, który nie rozumie o co prosiłam ??
                      Wyjaśnię zatem, proszę o dowody na słowotok Arłkuwicza
          • x2468 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 17:32
            Nie Romanem a kualicjantem Wassermanem.
    • remez2 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:05
      Dziś rano utyskiwał u Stokrotki, że nie ma czasu ani mozliwości
      zapoznania się z materiałami prokuratorskimi w celu dopadnięcia
      Zbycha i Mira.

To, że materiały nie są w pełni dostępne jest karygodne.
      Miro stchórzył przed moimi pytaniami. Mira obleciał strach przede mną.
      Tego nie można wykluczyć.
      Tym zdaniem bardzo wzmocniłeś siłę swojej argumentacji.
      -----------
    • picmaker Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:09
      Wcale mnie nie dziwi, że PO PIS chce uwalić tę komisję. PO dosłownie
      a PIS głupotą. Pamiętam jak bronili twardogłowego prawicowca
      Gontarskiego - to jest ich przyjaciel, powiązany silnie z PO PIS.
      Gdyby nie Arłukowicz ten aferał, który doradzał Lotto robiłby za
      eksperta w komisji - nomen omen - hazardowej.
      • haen1950 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 15:48
        Ja też tak myślałem. Ale był świetny moment - po przywróceniu pary
        prawików platfusy mogli swobodnie w proteście wystąpić z komisji. Bo
        prawo jest gwałcone - Wassermann siedział w hazardowym szambie po
        uszy. Jednak tego nie zrobili i cała twoja teoryjka prysła wtedy.
    • remez2 Masz jakiś przemożny wpływ 22.01.10, 14:30
      na część forumowiczów. Natychmiast gubią z oczu przedmiot sprawy/zdarzenie
      i startują w konkursie - kto, wprawdzie bez sensu, ale mocniej przyłoży w
      obronie Platformy prawie Obywatelskiej. To bardzo rozjaśnia Forum Kraj.
    • marzeka1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:41
      "- serio? Jakoś nie zauważyłam, może skocz do "Pędzącego królika" na głębszego z
      Rychem lub Zbychem- ochłoniesz.
    • wyborca2323 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 14:50
      w tytule watku przedstawiłeś sie hun, to ładnie z twojej strony
      ale o co ci chodzi, bo nawet prokurator nie rozumie, mój sąsiad
    • jola.iza1 Re: Klamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 14:54
      Masz za zadnie manipulować, czy tylko mało czumaty jesteś??
      Cóś jak Po??
      • lech.niedzielski Prostak, kombinator, prymityw = Miro. 22.01.10, 15:24
        Wstyd.
      • haen1950 Kłamię z premedytacją?? 22.01.10, 16:00
        No to posłuchaj swego pryszczatego idola:

www.tvn24.pl/-1,1639441,0,1,drzewiecki-mam-chore-gardlo-oblecial-go-strach,wiadomosc.html

Nie dziwię się, że dziewczyny muszą mu rano kilo make-up'u nalożyć.
        Prawdziwy gwiazdor.
        • jola.iza1 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 16:26
          haen1950 napisał:
          Mówi dosłownie - ale i tak ich dopadnę.

Haen, Ty myślisz, że w internecie nie ma wywiadu u Olejnik??
          Co Ty mi linkujesz??
          Ty zalinkuj Karpiniuka, bo faktycznie w powyższym linku wychodzi na to, że Arłkuwicz mija się z prawdą. Sekuła nie był listonoszem Drzewieckiego, był listonoszem Karpiniuka:))
          • haen1950 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 16:37
            Nie czujesz, że popadasz w pisowskie zidiocenie? Jakie ma znaczenie
            forma dotarcia pisma skoro trafiło do najbardziej właściwego
            adresata? Dostał, poszedł i zarejestrował. Pokazał komisji.

Drzewiecki i Sekuła są na prawie i w zgodzie z logiką. Nie wiem, czy
            ma chore gardło, czy też po sukcesie Chlebusia chce zmienić linię
            obrony?
            Ale to jego w końcu prawo i pisomuchom g. do tego.
            • cymber.gaj Howgh! 22.01.10, 16:51
            • jola.iza1 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 16:55
              haen1950 napisał:
              Mówi dosłownie - ale i tak ich dopadnę.

Kłamiesz z premedytacją, jak pisiaki ??
              • cymber.gaj Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:16
                www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Bartosz-Arlukowicz3
                Monika Olejnik: I przyszedł pan do niego i powiedział pan Zbyszek gratuluję ci.

Bartosz Arłukowicz: Nie, powiedziałem panie pośle nieźle sobie pan doradził, ale i tak pana dopadnę, tak mu powiedziałem.

Monika Olejnik: Dopadnę cię króliczku, tak?

Bartosz Arłukowicz: Tak.

Monika Olejnik: Dziękuję bardzo, gościem Radia ZET był Bartosz Arłukowicz
              • haen1950 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:21
                jola.iza1 napisała:

> haen1950 napisał:
                > Mówi dosłownie - ale i tak ich dopadnę.

> Kłamiesz z premedytacją, jak pisiaki ??

Tak mówił u Stokrotki, ona go nieźle podpuszcza. Uwielbia tak
                manipulować glupkami z gatunku tych "szczera dupa".

Facet, który sobie za cel polityczny stawia wykończenie przeciwnika
                będzie wkrótce sam obiektem polowania. Sama zobaczysz.
                • jola.iza1 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:24
                  Haenm nie ośmieszaj się, Ty serio serio nie widzisz różnicy między tym co
                  napisałeś, a tym co powiedział Arłukowicz??
                  • remez2 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:29
                    Haenm nie ośmieszaj się, Ty serio serio nie widzisz różnicy między tym co
                    napisałeś, a tym co powiedział Arłukowicz??

Nie widzi. Jego półkule mózgowe dostały rozbieżnego zeza.
                  • cymber.gaj Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:35
                    jola.iza1 napisała:

> Haenm nie ośmieszaj się, Ty serio serio nie widzisz różnicy między tym co
                    > napisałeś, a tym co powiedział Arłukowicz??

No faktycznie, różnica jest ogromna. Nie powiedział "ich dopadnę", tylko "pana dopadnę". To zupełnie zmienia sens wypowiedzi.

Nie ma to, jak iść w zaparte, prawda?
                  • haen1950 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:40
                    To włącz sobie końcówkę wywiadu w zetce. Poza tym Palikot daje na
                    blogu oficjalną wykładnię przed wyborami:

Koalicja PiS i SLD

"Wbrew pozorom koalicja tych dwu partii jest bardzo naturalna.
                    Pomijając retorykę jest to tak naprawdę koalicja lewicowo-socjalna;
                    piso lew. I to pokazuje jak naprawdę jest to groźne. Niespodziewanie
                    komisja ds. afery hazardowej stała się kuźnią tej koalicji.
                    Zbliżające się wybory będą w sejmie sprzyjały wspólnym głosowaniom.
                    Jest koalicja w mediach. Strach się bać. Oczywiście to się zakończy
                    rozbiorem lewicy pomiędzy PO i PiS. Najbliższe wybory samorządowe
                    będą tego dowodem."

O czym zresztą piszę często od czasu popijawy Grzesia w pałacu. Tam
                    zapadły wtedy ustalenia. Sam na sam, face to face.

• jola.iza1 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:56
                      haen1950 napisał:
                      . Poza tym Palikot daje na blogu oficjalną wykładnię:))
                      Haen, nie rozśmieszaj mnie, poza tym, jak to się ma do Twojej manipulacji??
                      Gdybyś czumał, jak nie czumasz, gdybyś wiedział czego nie wiesz:))
                      Mnie to rybka, ale bez manipOlacji, proszę :)
                      • ave.duce Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 18:05
                        Bo, proszę Panią, taka manipOlacja to patAlogia!

• remez2 Re: Kłamiesz z premedytacją?? 22.01.10, 17:56
                      Koalicja PiS i SLD
                      Najpierw musi się rozpaść POPiS.
                      Jeżeli prognozy wygłasza Palikot z Biłgoraja, to mają one oczywiście moc
                      obowiązującą.
                      O czym zresztą piszę często od czasu popijawy Grzesia w pałacu. Tam
                      zapadły wtedy ustalenia. Sam na sam, face to face.

Skoro face to face to skąd o tym wiesz?
          • ave.duce Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:25
            to jest wątek o Arłukowiczu. To on jest tym herosem!

• x2468 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:39
              Zalosny pajac plakal ze nie ma czasu na zapoznanie sie z doumentami,lecz bez
              problemu znalaz 2 godziny dla p.Olejnik.Plus godzine dla dziewczyn ktore zrobia
              pieknisiowi makeup.Ile czasu potrzebowal na odwzajemnienie tej uslugi?
            • adams96 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć >RE:Brawo 22.01.10, 17:44
              Arlukowicz moze dzieki Panu CI zlodzieje i klamcy zostana
              zdemaskowani ?
              • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:48
                Ci złodzieje z PiSu z Gosiem na czele? Raczej wątpię.

• x2468 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:57
                  Arlukowicz Gosia wlasnom piersiom osloni.
                  • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:02
                    I przytuli do jednej piersi Gosia, do drugiej Kempę.

• zoil44elwer Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć >RE: 23.01.10, 13:36
                W POPiSie się kłócą ale tylko tak pod publiczkę.Ale POPiS nie da zrobić szkody
                samym swoim.Przecież PO i PiS to gałęzie wyrastające z drzewa Solidarności.Nie
                będą sobie przecież podcinali gałęzi na których siedzą.
            • jola.iza1 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:50
              Przepraszam, że zapytam: komu się ośmielasz, bo misie Drzewko połamało:((
              Jeśli mnie pytasz, ośmielę zapytowywyAśĆkę takoż, dzieło od autora??
              • cymber.gaj Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 17:58
                Naprawiło się już to drzewko?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,106077289,106095652,Re_Klamiesz_z_premedytacja_.html
              • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:03
                To było do Ciebie :)))

• jola.iza1 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:08
                  Dzięki, znaczy odpowiedziałam?? Czy niekoniecznie??
                  Ja tam czasYma sprawdzam wiarygodność Ałtora, dzieA:))
                  • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:15
                    Raczej niekoniecznie, ale > niekoniecznie musisz > jeżeli Ci się nie chce, to
                    odpuść sobie :)

• jola.iza1 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:28
                      Nie chce mi się, jak mawiała jedna taka, miła Ave:))
                      • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:54
                        I gUd. To jest decyzja :)

• cymber.gaj Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 23.01.10, 07:33
                        jola.iza1 napisała:

> Nie chce mi się, jak mawiała jedna taka, miła Ave:))

Tu masz swoje dowody (jeszcze raz):

www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Bartosz-Arlukowicz3

Monika Olejnik: I przyszedł pan do niego i powiedział pan Zbyszek gratuluję ci.

Bartosz Arłukowicz: Nie, powiedziałem panie pośle nieźle sobie pan doradził, ale i tak pana dopadnę, tak mu powiedziałem.

Monika Olejnik: Dopadnę cię króliczku, tak?

Bartosz Arłukowicz: Tak.

Monika Olejnik: Dziękuję bardzo, gościem Radia ZET był Bartosz Arłukowicz

Odniesiesz się do nich, czy znowu udasz, że nie widzisz?
                • x2468 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:12
                  Jaka piekna meczyzna z tego kualicjanta Arlukowicza.Wloski brylantynka
                  wypomadowane,nosek przypudrowany,liczko przyrozowione.Piekna.Seksy.
                  • ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:16
                    Brrrrrrrr.... Cham.

• ave.duce Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > acc. 22.01.10, 18:17
                      Arłukowicz, of koz! Nie Ty :)

• remez2 Re: Przepraszam, że się ośmielę zauważyć > 22.01.10, 18:31
                    x2468 napisał:

> Jaka piekna meczyzna z tego kualicjanta Arlukowicza.Wloski brylantynka
                    > wypomadowane,nosek przypudrowany,liczko przyrozowione.Piekna.Seksy.
                    Myślisz, że to jest właściwe forum do takich zwierzeń?
    • turbo-dymo-man Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 18:50
      Czyżby? Widać zabolało?!
      Wprawdzie do chamstwa, kombinatorstwa prymitywizmu takiego Niesiołowskiego, to
      mu jeszcze daaaleeekooo(!!!) to jednak drugiej strony, skoro prawactwo tak go
      nie lubi, to zdaje się być właściwym człowiekiem, na właściwym miejscu, o czym
      zaplucie się haena, świadczy najlepiej.!
      • remez2 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 18:54
        Bingo. :-)
      • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 18:55
        Polecam melissę.

• turbo-dymo-man Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 19:18
          ave.duce napisała:

> Polecam melissę.
          >
          > :p

A ja - okulary!
          • ave.duce Re: Prostak, kombinator, prymityw 23.01.10, 13:27
            Czegoś nie dostrzegłam (nie licząc Twoich nerwów zszarganych)?

• x2468 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 19:27
        Mnie on rozsmiesza.Playboy o manierach Milera.Dowcipny niczym sowiecki sierzant
        i piekny jak marzenie zboczenca.Obolaly po wczarajszym dniu,obity przez
        Chlebowskiego dzisiaj oglasza sukces niczym wodzus po odwolaniu Kropiwnickiego.
        • remez2 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 19:38
          x2468 napisał:

> Mnie on rozsmiesza.Playboy o manierach Milera.Dowcipny niczym sowiecki sierzant
          > i piekny jak marzenie zboczenca.Obolaly po wczarajszym dniu,obity przez
          > Chlebowskiego dzisiaj oglasza sukces niczym wodzus po odwolaniu Kropiwnickiego.
          A jednak <turbo-dymo-man> ma 100 % racji. Już dawno nie było takiej mobilizacji wyznawców PO na FK. Ten barwny język, wyszukane epitety, skojarzenia (nawet sowieci) - duża rzecz. :-))
    • normalnyczlowiek1 Drzewiecki,Chlebowski,Sekuła,Karpiniuk - to tylko 22.01.10, 18:58
      haen1950 napisał: Prostak, kombinator, prymityw

---> ... część tej bandy oszustów z Tuskiem na czele...
      Tak więc te twoje słowa nie oddają trafnie ich stanu ducha i stanu moralnego...
    • crotalus1 Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 19:01
      Słuchałem sobie posła Arłukowicza na Tok FM dopóki nie został gwiazdą...
      komisji. Ta sama klasa co występujący tam Hoffman z PiS. Ta sama demagogia.
      Teraz udaje kogoś innego.
      • ludwikdorondla Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 20:20
        parcie na szkło jest widoczne gołym okiem
      • boblebowsky Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 22:54
        Miło mi że ktoś to w końcu zauważył, też dawno poznałem bliżej obydwóch w Toku i
        na prawdę trudno by mi było powiedzieć, który jest bardziej bezwolnym i
        posłuszniejszym żołnierzem swojej partii.
        Jeden chamek lepszy od drugiego w tej samej bazarowej socjotechnice co Kempa!

crotalus1 napisał:

> Słuchałem sobie posła Arłukowicza na Tok FM dopóki nie został gwiazdą...
        > komisji. Ta sama klasa co występujący tam Hoffman z PiS. Ta sama demagogia.
        > Teraz udaje kogoś innego.
    • nurni.pl Re: Prostak, kombinator, prymityw 22.01.10, 20:20
      haen1950 napisał:

> Dziś rano utyskiwał u Stokrotki, że nie ma czasu ani mozliwości
      > zapoznania się z materiałami prokuratorskimi w celu dopadnięcia
      > Zbycha i Mira. Mówi dosłownie - ale i tak ich dopadnę.
      >
      > Dziś Drzewiecki przekłada komisję, pyskaty Bartuś ma czas na
      > zapoznanie się z dokumentami.

Z jakimi "dokumentami prokuratorskimi"? Czyzby rano prokuratura dostarczyla stenogramy i bilingi?
      • lech.niedzielski Re: Prostak, kombinator, prymityw to Miro ! 22.01.10, 22:48
        O kurde !
    • kriss_7 Re: w szpitalu na Unii Lubelskiej, w Szczecinie 23.01.10, 07:41
      ... zapytajcie o tego bufona,
      jak się tam "puszy" ...
      • haen1950 Bufon ma już pierwsze klopoty 23.01.10, 08:21
        Ustala sobie z Anitką Błochowiak, jak będzie bronił jej dobrego
        imienia. Chłoptaś uważa, jak wszystkie pisomuchy, że zasady to on
        tworzy dla innych, jego nie mogą obowiązywać.

Jak z paleniem papierosów w sejmie.
      • ludwikdorondla Re: w szpitalu na Unii Lubelskiej, w Szczecinie 23.01.10, 13:54
        spłynie po nim jak po kaczce -pis ma media i nie dadzą go skrzywdzić
    • normalnyczlowiek1 Nie kłam!Żadnej reformy nie było,więc i nie można 23.01.10, 10:35
      haen1950 napisał: Chętnie uwalił reformę slużby zdrowia razem z Piechą i Balickim.

---> mówić, że ktoś ją uwalił lub nie!

> Fagas Kaczorów i Napieralskiego. Pyskaty dupek.

---> Zawsze baliście się rzeczowych, uczciwych ludzi i ich merytorycznych
      argumentów. Stąd wasze zapluwanie się i wylewanie im POmyj na głowy. :)))
    • ludwikdorondla Re: Prostak, kombinator, prymityw 23.01.10, 11:10
      i w dodatku sam kombinuje jak koń pod górę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka