h.c.baron 07.02.10, 17:37 ze strachu wiadomosci.onet.pl/2125120,11,pojawil_sie_nowy_kandydat_na_prezydenta,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post "..po Bogu najważniejsza jest Polska" 07.02.10, 17:42 (...) Nie widać kandydatów większości narodu, ludzi myślących kategoriami patriotycznymi, głęboko wierzących i uważających, że po Bogu najważniejsza jest Polska" ....................................................................... Musiałbym się z ch.jem na głowę zamienić żeby na niego zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: No to kaczorek sie .. 07.02.10, 17:42 kandydat o przekonaniach chrześcijańsko-ludowo-narodowych, który będzie mówił prawdę i nie ma się czego wstydzić ze swojego życiorysu, ma duże szanse na zwycięstwo". no, po prostu kaczy klon ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Wiedziałem, że będzie wesoło ;) 07.02.10, 17:57 Nawet się już troszku stęskniłem za to niepowtarzalno polszczyzno ;D Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Wiedziałem, że będzie wesoło ;) 07.02.10, 18:11 To ten, który, jako Min. Kultury i Sztuki, na informację sekretarki, że dostał zaproszenie na Wesele Wyspiańskiego, zadał pytanie: a w którym kościele? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: No to kaczorek sie .. Pojawił 08.02.10, 08:48 się kolejny, który z kurduplastą kaczką jest w stanie wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś