Dodaj do ulubionych

kryzys służby zdrowia w Krakowie

07.02.10, 20:50
niejaki Jerzy Bukowski wystapił do wszystkich krajowych świetych z
wnioskiem aby zdegradować generała Jaruzelskiego do stopnia
szeregowca a sprzedawczyka Kuklińskiego awansować do stopnia
generała.w Krakowie ograniczono dostęp do lekarzy-specjalistów?
Obserwuj wątek
    • normalnyczlowiek1 [...] 07.02.10, 20:56
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • mak67 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 20:59
        Jaruzelski juz dawno powinien byc na kopach wywalony do ZSRR bo tam
        jego miejsce
        • venus99 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:09
          maczku,a mamusia pozwala ci o tej porze jeszcze bawić się klawiatura?
      • venus99 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:08
        ojczyzną Bukowskiego jest raczej jakiś zakład leczniczy zamkniety.
        • mak67 [...] 07.02.10, 21:11
          • venus99 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:16
            maczku,polityka to sprawa logiki,wiedzy i myslenia.
            • mak67 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:24

oczywiście a te trzy przesłanki wyraźnie wskazuja, że kacapski
              sługus jaruzelski to zdrajca i sprzedawczyk, taki sam jak Bierut,
              Bermann itd.
              • venus99 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:30
                pisałem logiki maczku a nie pisuarowej logiki.tego się trzeba uczyć
                w szkole a nie na uniwersytetach ojca malwersanta.a co z mamą?nie
                wysyła cię jeszcze do łózka.
                • normalnyczlowiek1 Używasz czekiszczakowskiej logiki! 07.02.10, 21:36
                  venus99 napisał: pisałem logiki maczku a nie pisuarowej logiki.

--->
                  "Generał Czesław Kiszczak nie po raz pierwszy usiłuje zdezawuować samotną misję śp. pułkownika Ryszarda Kuklińskiego, podjętą przezeń z patriotycznych przyczyn dla dobra Polski i dla ratowania światowego pokoju - pisze Jerzy Bukowski, były reprezentant prasowy Ryszarda Kuklińskiego w Polsce."
                  Tekst linka
                  • venus99 Re: Używasz czekiszczakowskiej logiki! 07.02.10, 21:39
                    zapomniałeś dopisać jeszcze cenne mysli mecenasa Józefa Szaniawskiego
                    który w przerwie między hołdowniczą korespondencją do generała
                    Kiszczaka pielęgnował pomniczki sprzedawczyka Kuklińskiego.
                    • mn7 Re: Używasz czekiszczakowskiej logiki! 07.02.10, 21:42
                      Tylko czemu "mecenasa"?
                      • venus99 Re: Używasz czekiszczakowskiej logiki! 07.02.10, 21:46
                        podawał się za mecenasa.ale podania do Kiszczaka z prośbą o
                        zatrudnienie jako kapusia pisał pieknie.
                        • mn7 Re: Używasz czekiszczakowskiej logiki! 07.02.10, 22:00
                          venus99 napisał:

> podawał się za mecenasa.

Kto to taki "mecenas"? Ja myślałam, że to grzecznościowe określenie
                          adwokata, ewentualnie radcy prawnego.

• mak67 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:40
                  Nie wiem jaką logitę wykłada się u Rydzyka. Wiem natomiast ze twoja
                  smierdzi WUMLem na kilometr. Na marginesie to mamusia nie zyje od
                  ponad 30 lat. Smutne jest twoje zycie, kiedyś było sie panem życia i
                  śmierci a teraz to sobie możesz co najwyżej pomarudzic na
                  FK
                  • mn7 Re: Komuchom to się w pale nie mieści-normalne! : 07.02.10, 21:46
                    Taki stary a taki (...)...
                    • normalnyczlowiek1 [...] 07.02.10, 22:29
            • normalnyczlowiek1 Czyli tacy jakTusk,Komorowski,Niesiołowski,Palikot 07.02.10, 21:33
              venus99 napisał: maczku,polityka to sprawa logiki,wiedzy i myslenia.

---> ... - ponieważ w swoich działaniach politycznych nie stosują żadnego z tych
              kryteriów - muszą być nazwani bandytami politycznymi a nie politykami ... Oni
              POsługują się głównie mataczeniem, kłamstwami i relatywizowaniem. Nawet próbując
              usprawiedliwić się z ewidentnej afery hazardowej i przecieku, przytaczają
              zupełnie z sufitu wzięte argumenty nie mające nic wspólnego z faktyczną wiedzą,
              myśleniem i logiką.
              • venus99 Re: Czyli tacy jakTusk,Komorowski,Niesiołowski,Pa 07.02.10, 21:40
                normalny,ja pisałem o logice a nie o psychiatrii która ma
                zastosowanie w twoim przypadku.jesteś na przepustce?
                • normalnyczlowiek1 Nie potraficie logicznie uzasadnić najprostszych 07.02.10, 21:52
                  venus99 napisał: normalny,ja pisałem o logice

---> ... swoich wpadek - choćby tych z afery hazardowej, stoczniowej...
                  Usiłujecie powoływać się na logikę, wiedzę i myślenie, postępując zupełnie
                  odwrotnie...
                  • mn7 Re: Nie potraficie logicznie uzasadnić najprostsz 07.02.10, 21:59
                    Człowieku, przestań wszystkich katować swoim nienawistnym bełkotem.
                    • normalnyczlowiek1 Czy ja ci bronię pozostania naPOziomie"argumentów" 07.02.10, 22:25
                      mn7 napisała: Człowieku, przestań wszystkich katować swoim nienawistnym bełkotem.

---> zapijaczonegoryja i jego stutysięcznejpierwszej słuchawki, albo na POziomie
                      kretynizmów wygłaszanych przez Palikota???
                      Masz zastrzeżenia, to napisz coś - zamiast narzekać!
                      Daj dobry przykład, choć raz! :)
                      • venus99 Re: Czy ja ci bronię pozostania naPOziomie"argume 08.02.10, 08:16
                        właśnie napisał.więc o co ci chodzi pisuarowy wyrobniku pióra?
    • wariant_b Re: kryzys służby zdrowia w Krakowie 07.02.10, 21:37
      Hm. Jerzy Bukowski, barwna postać.
      Psa Szarika też chciał wykolegować.
      • mn7 raczej groteskowa 07.02.10, 21:39
        Samozwańczy przewdoniczący "Związku Legionistów"...
        • wariant_b Re: raczej groteskowa 07.02.10, 22:04
          mn7 napisała:
          > Samozwańczy przewdoniczący "Związku Legionistów"...

O, nie. Genetycznym Legionistą był Waksmundzki.
          Bukowski jest genetycznym AK-owcem.
          • mn7 Re: raczej groteskowa 07.02.10, 22:34
            Waksmundzki Waksmundzkim, ale Bukowski też szefował Legionistom...
    • mn7 znana w Krakowie postać 07.02.10, 21:37
      To ten Bukowski z komitetu wyborczego Majchrowskiego, podobno
      komucha (który został prezydentem dzięki poparciu Rokity i Ziobry)?
      Tak, ten sam...
      • douglasmclloyd Re: znana w Krakowie postać 07.02.10, 22:27
        mn7 napisała:

> To ten Bukowski z komitetu wyborczego Majchrowskiego, podobno
        > komucha (który został prezydentem dzięki poparciu Rokity i Ziobry)?
        > Tak, ten sam...

Znałem gościa, on jest nieszkodliwy. Sześćdziesięcioletni harcerz.
        • venus99 Re: znana w Krakowie postać 08.02.10, 08:17
          pod jakim wzgledem nieszkodliwy?medycznym?
    • douglasmclloyd Kryzys był tam już dwadzieścia lat temu 07.02.10, 22:26
      Wylądaowałem kiedyś w tej stolicy ludzkiej znieczulicy. Szkoda gadać, to trzba
      zaorać i spuścić wodę.
    • prawieemeryt Re: Kraków w Małopolsce 08.02.10, 11:39
      Małapolska małemóżdżki - ślimacze - maluchne i wolniuchne.
      PiS_dzielska kraina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka