Dodaj do ulubionych

Wizyta posłów LPR u prymasa polski

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 13:43
4. lutego br Jego Eminencja ks. kard Józef glemp Prymas Polski przyjął na na
audiencji posłów Klubu Parlamentarnego Ligii Polskich Rodzin jej
przewodniczącego: mecenasa Marka Kotlinowskiego, wiceprzewodniczących w osobach
mecenasa Romana Giertycha Antoniego Macierewicza oraz Anny Sobeckiej. Rozmowy
dotyczyły szeregu spraw, poruszano na nim aktualne problemy trapiące II RP Jak
bezrobocie przestępczość demoralizacja oraz.. stoseunek do UE. Nasi posłowie
przekonywali prymasa iż poparcie procesu integracji w takiej formie jest błędem
który moze spowodować wzrost nastrojów atyklerykalnych w sytuacji gdy ludzie
zamiast obiecanej poprawy odczują pogorszenie swej sytuacji materialnej. Prymas
z uwagą wysłuchał naszych zastrzeżeń i zobowiązał się że kościół zostawi wolną
rękę poszczególnym biskupom i księżom w tej sprawie powiedział też że kościól
nie będzie tubą propagandową UE... wyraził też zniepokojenie z powodu
dydkryminacji naszych rolników i tworzenie przez to podziałów na lepszych i
gorszych członków. No widać że ks prymas co innego mowi nam a co innego wam
eurofanom.. która wypowiedź jest bardziej szcera?
Oszołom z Radia Maryja
Obserwuj wątek
    • Gość: Laik Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: *.ec.bialystok.pl 13.02.02, 14:26
      Ach, te kontakty klechów z ich przydupasami są budujące. Czy towarzystwo
      władowało się do odbytu Józia G. pojedyńczo czy hurmem? Wyobrażacie sobie nogi
      Gietrycha sterczące z kiszki stolcowej Głównego Polskiego Szamana? Miodzio
      widok...
      Wszystko to byłoby piękne, gdyby tylko Józio nie musiał później używać czopków
      o rozmiarach wiadra jako zamknięcia przewodu pokarmowego w jego końcowej części.
      No, ale co Liga dogodziła swemu Mistrzowi, to jego...
      • Gość: MMM Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: 192.168.5.* 13.02.02, 14:36
        Pejsy ci przypadkiem nie przeszkadzaja przy pisaniu takich glupot?
    • Gość: AndrzejG Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 14:33
      No cóż.Ja zwykle w polityce.
      Co innego mówią , a co innego czynią.
    • Gość: Laik Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski - do MMM IP: *.ec.bialystok.pl 13.02.02, 14:44
      Powiedz, do którego odcinka jelita grubego Jego Fluorescencji Józia G. udało ci
      się dobrnąć? Czepiłeś o okrężnicę? A Józio, czy głośno krzyczał?
      Oj, MMM, ty farciarzu! Dostąpiłeś zaszczytu i masz szansę na odpust...
      • Gość: MMM Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski - do MMM IP: 192.168.5.* 13.02.02, 14:47
        Powiedz, do którego odcinka jelita grubego Parcha Jerzego U. udało ci się
        dobrnąć? Czepiłeś o okrężnicę? A Urban, czy głośno krzyczał?
        > Oj, Laik, ty farciarzu! Dostąpiłeś zaszczytu i masz szansę na zdjecie w NIE...

• Gość: Laik Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski - do MMM IP: *.ec.bialystok.pl 13.02.02, 14:57
          No proszę, MMM przejawił poczucie humoru! Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie
          post. Chcesz, facet, przepiepszyć swoje zasługi przez głupie śmieszki?!
          Uważaj, bo choćbyś potem wlazł przez dolny a wylazł przez górny zwieracz
          przewodu pokarmowego Józika, mogłoby nie pomóc...

• Gość: Hania Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: 195.217.253.* 13.02.02, 15:07
      Gość portalu: OzRM napisał(a):

> 4. lutego br Jego Eminencja ks. kard Józef glemp Prymas Polski przyjął na na
      > audiencji posłów Klubu Parlamentarnego Ligii Polskich Rodzin jej
      > przewodniczącego: mecenasa Marka Kotlinowskiego, wiceprzewodniczących w osobach
      >
      > mecenasa Romana Giertycha Antoniego Macierewicza oraz Anny Sobeckiej. Rozmowy
      > dotyczyły szeregu spraw, poruszano na nim aktualne problemy trapiące II RP Jak
      > bezrobocie przestępczość demoralizacja oraz.. stoseunek do UE. Nasi posłowie
      > przekonywali prymasa iż poparcie procesu integracji w takiej formie jest błędem
      >
      > który moze spowodować wzrost nastrojów atyklerykalnych w sytuacji gdy ludzie
      > zamiast obiecanej poprawy odczują pogorszenie swej sytuacji materialnej. Prymas
      >
      > z uwagą wysłuchał naszych zastrzeżeń i zobowiązał się że kościół zostawi wolną
      > rękę poszczególnym biskupom i księżom w tej sprawie powiedział też że kościól
      > nie będzie tubą propagandową UE... wyraził też zniepokojenie z powodu
      > dydkryminacji naszych rolników i tworzenie przez to podziałów na lepszych i
      > gorszych członków. No widać że ks prymas co innego mowi nam a co innego wam
      > eurofanom.. która wypowiedź jest bardziej szcera?
      > Oszołom z Radia Maryja

Cieszy nas zainteresowanie LPR aktualnymi problemami II RP. Posel Giertych
      pozostal mysla i sercem w czasach przodkow.
      Nie wiem, OzRM, ktora odpowiedz jest bardziej szczera. To juz sam prymas pewnie
      wie, prawda?
      • Gość: Złosliwy Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:26
        chciałem ci Haniu przypomnieć że zyjemy w III a nie w II RP
        • Gość: Hania Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: 195.217.253.* 13.02.02, 16:50
          Gość portalu: Złosliwy napisał(a):

> chciałem ci Haniu przypomnieć że zyjemy w III a nie w II RP

Przeczytaj dokladnie posta OzRM i to jemu o tym przypomnij.
    • olo43 Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski 13.02.02, 21:33
      Czy nie lepiej żeby prymas się pomodlił zamiast zajmować się sprawami na
      których się nie zna?
    • Gość: Dr.KrisK Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: *.eng.fsu.edu 14.02.02, 00:30
      I ja tam byłem....
      • Gość: Roman G. Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 01:29
        Tak naprawdę nazywam się Aaron Sigelbaum i współpracuję z niejakim Gilensternem
        (pseudonim Ojciec Rydzyk)
      • Gość: Hania Re: Wizyta posłów LPR u prymasa polski IP: 195.217.253.* 14.02.02, 17:53
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> I ja tam byłem....

Wiemy, wiemy! Z wzruszajacej relacji w specjalnym dodatku do NDz, rzecz jasna. Az
        ta GP - nic nie dba o morale, tylko suche fakty podaje. A czlowiek przeczyta taka
        relacje od serca i od razu ofiarowuje pare zdrowasiek za nieskonczonosc klanu
        Giertychow.
        Dr. KrisK - jeszcze raz z calego serca dziekuje za przedstawienie zdarzen w
        godnej ich oprawie.
        • Gość: Dr.KrisK Gipsowe odlewy IP: *.eng.fsu.edu 14.02.02, 19:18
          Bardzo bym chciał mieć tę kolekcję.... W ogóle Poseł Giertych budzi moje gorące
          uczucia, tylko jeszcze się nie zdecydowałem jakie!
          • Gość: Hania Re: Gipsowe odlewy IP: 195.217.253.* 14.02.02, 19:28
            Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Bardzo bym chciał mieć tę kolekcję.... W ogóle Poseł Giertych budzi moje gorące
            >
            > uczucia, tylko jeszcze się nie zdecydowałem jakie!

Tak, tak.... To prawda. Czasem serce az sie wyrywa. Ale do czego?
            A
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka