etwas-geheimnis 17.02.10, 14:42 Haczyński idzie po bandzie - wszystko to kłamstwa ,Giertych łże ,ja zadnych haków nie zbierałem:-) Zobaczymy na ile łże ,jesli Sady na to pozwola:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:45 Dziwię sie mu. Nawet nie powinien komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:49 Musi. Sam wywołał ,,wilka z lasu" tym wywiadem ,insynuacja i głupstwami tam wypowiedzianymi. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:53 Bzdura. To była ustawka zapoczatkowana przez Wałęsę, ktory obstawia Komorowskiego, hehehe. Chcą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Pozbyc sie rękami Jarka, Sikorskiego, bo inaczej nie wypada i przy okazji obdrzystac samego Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:55 Podziwiam twoja wiare w socjalizm i w ....teorie spiskowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:56 Hehehehe. To jeszcze powinienes podziwiac jasne widzenie prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jakiejś 17.02.10, 15:00 wiedzy tajemnej nt Sikorskiego? elena4 napisała: > Hehehehe. To jeszcze powinienes podziwiac jasne widzenie prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:08 Odpowiedział zapytany. To, że mieli watpliwosci co do tej osobistości było podane na talerzu już parę lat temu. Nawet któryś Kaczor podzielił się tą wiedzą z Tuskiem przecież. To nie było nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:32 elena4 napisała: > Odpowiedział zapytany. To, że mieli watpliwosci co do tej osobistości było > podane na talerzu już parę lat temu. > Nawet któryś Kaczor podzielił się tą wiedzą z Tuskiem przecież. > To nie było nic nowego. Bo tak powiedział Jarek? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:45 Greka udajesz? Kaczor, nie pamietam który, ostrzegał Tuska przed Sikorskim, a Tusk stwierdził, ze to nie są dla niego argumenty przeciw powoływaniu Sikory. Dla Tuska nic nie jest argumentem, nawet wielkie afery, bo to jego środowisko naturalne. Ale cała sytuacja wskazuje, ze to, co ma Kaczor na DSikorę to nie są po cichu zbierane haki, tylko obiekcje i na dodatek dawno wyartykułowane. Inna sprawą jest to, czy te obiekcje sa na tyle poważne, że mogą Radkowi zaszkodzic. W naszym zdemoralizowanym kraju tym ludziom uchodzą takie rzeczy, jakie w każdym bardziej cywilizowanym, byłyby powodem do ich smierci politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Rozumiem, że Kaczorów będziesz bronić jak niepodle 17.02.10, 15:49 głości. elena4 napisała: > Greka udajesz? > Kaczor, nie pamietam który, ostrzegał Tuska przed Sikorskim, a Tusk stwierdził, > ze to nie są dla niego argumenty przeciw powoływaniu Sikory. Dla Tuska nic nie > jest argumentem, nawet wielkie afery, bo to jego środowisko naturalne. Ale cała > sytuacja wskazuje, ze to, co ma Kaczor na DSikorę to nie są po cichu zbierane > haki, tylko obiekcje i na dodatek dawno wyartykułowane. > Inna sprawą jest to, czy te obiekcje sa na tyle poważne, że mogą Radkowi > zaszkodzic. W naszym zdemoralizowanym kraju tym ludziom uchodzą takie rzeczy, > jakie w każdym bardziej cywilizowanym, byłyby powodem do ich smierci polityczne > j. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Rozumiem, że Kaczorów będziesz bronić jak nie 17.02.10, 16:08 Dalczego Kaczorów? Czymże jest wystapienie Giertycha jak nie hakiem na Kaczorów? Nie oszukuj się, to tak funkcjonuje. To jest system oparty na hakach i wiedzy o brzydkich sprawkach przeciwnika, które wyciaga sie nie po to aby słuzyc prawdzie, tylko wówczas kiedy są potrzebne do udupienia tego przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Rozumiem, że Kaczorów będziesz bronić jak nie 17.02.10, 17:13 elena4 napisała: > Dalczego Kaczorów? > Czymże jest wystapienie Giertycha jak nie hakiem na Kaczorów? > Nie oszukuj się, to tak funkcjonuje. To jest system oparty na hakach i wiedzy o > brzydkich sprawkach przeciwnika, które wyciaga sie nie po to aby słuzyc > prawdzie, tylko wówczas kiedy są potrzebne do udupienia tego przeciwnika. Ależ co do tego - pełna zgoda. Tylko jaki interes miał Giertych, żeby to ujawnić zaraz po rewelacjach Jarka. Uprzedzam, że w konszachty Konia z PO bardzo mi trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Rozumiem, że Kaczorów będziesz bronić jak nie 17.02.10, 20:40 A mnie trudno uwierzyc, ze Giertych zrobił to jedynie z chęci odegrania się i zemsty na Kaczorze. Tak późno? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:48 A co podane na talerzu? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:52 To, że Sikorski nie jest godzien zaufania i ze cos narozrabiał. resztę niech ci Tusk dopowie, bo on wie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 15:55 I brniesz dalej. Wie niech powie ale Haczyński nie Tusk.Tusk juz powiedział - nic mi takiego dyskredytujacego nie mówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 16:04 Jeszcze raz. Dla Tuska nic nie jest problemem. To szef aferałów I broni aferałów, bo dzięki nim rządzi. Dla niego jego afery to nie sa afery. Dla niego afera jest to, ze ktos mu przeszkadza w kręceniu lodow. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tylko Jarek ma prawo prowokować gadając o jak 17.02.10, 16:18 Taa...twardosc twoich pogladów jest porazajaca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A dla Kaczorów liczy się cokolwiek poza WŁADZĄ? 17.02.10, 17:14 elena4 napisała: > Jeszcze raz. Dla Tuska nic nie jest problemem. To szef aferałów > I broni aferałów, bo dzięki nim rządzi. Dla niego jego afery to nie sa afery. > Dla niego afera jest to, ze ktos mu przeszkadza w kręceniu lodow. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Przecież Jarek powiedział, że to tajne. Zabieg cwa 17.02.10, 15:56 ny. Coś się do Sikorskiego przylepi. elena4 napisała: > To, że Sikorski nie jest godzien zaufania i ze cos narozrabiał. resztę niech c > i > Tusk dopowie, bo on wie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Przecież Jarek powiedział, że to tajne. Zabie 17.02.10, 15:58 I sie przykleiło :-) G... hakowe do Haczyńskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież Jarek powiedział, że to tajne. Zabie 17.02.10, 16:14 Akurat sprawa była czysta jak łza. Został poinformowany szef rządu i to ze szczegółami. Na niego spada odpowiedzialnosc, gdyby sie okazało, ze to poważna sprawa. A to czy to jest poważne, to jest kwestia odrębnych systemów wartości jakie obaj panowie ewentualnie sobą reprezentują. W jednym kraju minister czy parlamentarzysta musi się podac do dymisji bo przylapano go z kochanką, w innym poarlamentarzysta cpun i człowiek bez charakteru ulegający szantażom dalej pelni zaszczytny urząd i jest stawiany za wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 16:45 jasnOwidzenie - chciałaś rzec... Bierzesz cóś za przepowiadanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 16:56 To nie jest jasnowidzenie bo sama sie trochę pultam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:57 No popatrz, Wałęsa kazał prezesowi głupoty gadać, a ten go posłuchał :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:12 Jeszcze raz. Kaczor nie powiedział, ze ma haki na Sikorskiego, tylko, ze są w stosunku do Radka powazne obiekcje. Pytanie dziennikarza mogło byc zainspirowane przez wcześniejsza wypowiedź Wałęsy. Nie rozumiem zacietrzewienia, przecież o jakichś sprawkach Radka wiedzę ma Tusk, z którym sie nia Kaczory podzieliły. To nie jest zbieranie haków. Każdy juz parę lat temu mógł usłyszec, ze Kaczory mają w stosunku do Radka watpliwości, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak istotne, 17.02.10, 15:39 to Lesio mógł odmówić podpisania nominacji na szefa MSZ. Tusk twierdzi, że w tych "wyjaśnieniach" prezia nic nie było. elena4 napisała: > Jeszcze raz. Kaczor nie powiedział, ze ma haki na Sikorskiego, tylko, ze są w > stosunku do Radka powazne obiekcje. > Pytanie dziennikarza mogło byc zainspirowane przez wcześniejsza wypowiedź > Wałęsy. Nie rozumiem zacietrzewienia, przecież o jakichś sprawkach Radka wiedzę > ma Tusk, z którym sie nia Kaczory podzieliły. To nie jest zbieranie haków. Każd > y > juz parę lat temu mógł usłyszec, ze Kaczory mają w stosunku do Radka > watpliwości, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak ist 17.02.10, 15:51 Nie mam powodów aby wierzyc Tuskowi, ale podałaś argument zamykajacy gęby ob....czom Jarka. Jarek nie zbierał potajemnie żadnych hakow na Sikorę. On je miał i mówił o tym głosno. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak ist 17.02.10, 15:52 Taaa.... a co powiedział? Znasz te jego obiekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak ist 17.02.10, 16:16 To już wyjaśnilam w jednym z postów powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak ist 17.02.10, 16:23 Oczywiscie - wiesz ale nie powiesz ,bo tajne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze raz. Jeśli owe sprawki byłyby tak ist 17.02.10, 16:45 Nie chciał tego wykorzystac Tusk to niech to wykorzystają pisiory w odpowiednim momencie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 17:18 elena4 napisała: > Nie chciał tego wykorzystac Tusk to niech to wykorzystają pisiory w odpowiednim > momencie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 17:23 Tak to działa. I o ile nie jest klamstwem i potwarzą jest pozyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 17:26 elena4 napisała: > Tak to działa. I o ile nie jest klamstwem i potwarzą jest pozyteczne. A jeśli JEST potwarzą lub kłamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 17:54 No to sie triumfuje jak Wałesa z kłamstwem na Tyminskiego, Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 18:27 elena4 napisała: > No to sie triumfuje jak Wałesa z kłamstwem na Tyminskiego, Zapomniałaś, że to Tymiński przyjechał z czarną tajemniczą teczką, której zawartością straszył swoich konkurentów? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niech wykorzystują. Mają w tym wprawę. 17.02.10, 18:34 No i tak się wystraszyli, ze posuneli sie do kłamstwa, z góry wiedząc, ze przegraną w sądzie mają jak w banku. Cos na rzeczy z tą teczką było. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: I tak hakowy skonczy w wiezieniu. Bedzie mu 17.02.10, 18:46 Który i jakim sposobem? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:50 Trudno nie mieć obiekcji wobec tego co po rekach się całuje. Dosć ponizajace:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 14:59 Elenko sama nawołujesz do normalności! A, tu chamskie teksty Kaczora bronisz:( Jako "Wanda" co zechciała Niemca, chyba poznałaś trochę Europę i odpowiedzialność, chociażby polityczną za wygadywane głupoty przez spragnionych władzy. Nie chciałbym zaliczyć Cię do forumowych PiSidiotów. elena4 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:19 Ja zechcialam Niemca, matole? To najpierw niech media znormalnieją i nie robia tępych prowokacji. Jarek sie w ogóle nie powinien odzywac, tylko postawic Giertycha przed sądem, gdzie ten będzie miał okazję udowodnic, ze to co mówi jest prawdą. Bez tego to, co mówi Giertych mozna uznac za odwet. To jest tylko obrzucanie łajnem, może coś przylgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:37 Buźka za matoła:) A Kaczor niech się tapla w bajorze, które sam stworzył! elena4 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Giertych MUSI coś mieć. Inaczej nie ryzykowałby re 17.02.10, 15:42 putacji ADWOKATA. dupetek napisał: > Buźka za matoła:) A Kaczor niech się tapla w bajorze, które sam stworzył! > > elena4 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Giertych MUSI coś mieć. Inaczej nie ryzykował 17.02.10, 16:02 Miec dowody na to, że Jarek kazał zbierac haki na Schetynową? Bzdura. Jedynie może miec dowody dostarczone przez Wojtunika, że CBA otarła sie o Schetynową, lub ją przeswietlała, co wydaje mi się normalną sprawą. CBA powinna starac sie przeswietlac wszystkich. No, ale jesli ma takie dowody, to znaczy, ze jest to ustawka PO z wykorzystaniem Giertycha przeciwko Kaczorowi, oraz próba ubieżenia przeciwnika na wypadek, gdyby faktycznie PIS miał coś na Schetynę.. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Giertych MUSI coś mieć. Inaczej nie ryzykował 17.02.10, 16:19 A jeśli nie ma dowodów to ....dowód na to że zostały zniszczone:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Giertych MUSI coś mieć. Inaczej nie ryzykował 17.02.10, 16:40 Klasyczna pułapke na Jarka zastawili. Jarek okaże się głupi jeśli się w nia da złapac.. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 No to będą liczne procesy. Giertych jako pierwszy 17.02.10, 14:54 powiedział po oświadczeniu klubu PiS, że kłamał, że najpóźniej w piątek znajdzie się w sądzie pozew przeciwko Mariuszowi Błaszczakowi, który to oświadczenie podpisał. I zapowiedział, że jeśli kłamstwo zarzuci mu JarKacz na zapowiedzianej konferencji też czeka go proces. Jaruś "kłamstwo" odmienił przez kilka przypadków. etwas-geheimnis napisał: > Haczyński idzie po bandzie - wszystko to kłamstwa ,Giertych łże ,ja zadnych > haków nie zbierałem:-) Zobaczymy na ile łże ,jesli Sady na to pozwola:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: No to będą liczne procesy. Giertych jako pier 17.02.10, 15:02 No i niech będą. A co to przeszkadza? Przecież i tak się po kościach wszystko rozejdzie. Giertych ma swój moment chwały,słowa mogły paśc, choc niekoniecznie w takim kontekscie, a haki na przeciwników politycznych zbieraja wszyscy. Bo czymże jest rewelacja Giertycha jak nie hakiem na Jarka? Zwykłe bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Mnie to nie przeszkadza. Chcę, by sąd rozpatrzył 17.02.10, 15:45 te sprawy błyskawicznie. Właśnie po to, by politycy trzymali języki za zębami. WSZYSCY z twoimi przyjaciółmi z PiS. elena4 napisała: > No i niech będą. A co to przeszkadza? > Przecież i tak się po kościach wszystko rozejdzie. > Giertych ma swój moment chwały,słowa mogły paśc, choc niekoniecznie w takim > kontekscie, a haki na przeciwników politycznych zbieraja wszyscy. > Bo czymże jest rewelacja Giertycha jak nie hakiem na Jarka? > Zwykłe bicie piany. > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Mnie to nie przeszkadza. Chcę, by sąd rozpatr 17.02.10, 16:22 Niech nie trzymają języka za zębami. Jesli coś maja na przeciwnika niech mówią głosno i często, bo tylko w taki sposób zwykły człowiek może się o tym dowiedziec. Jedynie czego nie mogą robic, to kłamac na temat przeciwnika, zeby tym samym wyeliminowac go z gry i samemu zyskac, zakladając z góry, ze przegrają w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Mnie to nie przeszkadza. Chcę, by sąd rozpatr 17.02.10, 16:26 Do ciebie i tak nie dociera, że nie mozna rzucać jakis insynuacji wiedząc że nie ujawnienie ewentualnych dowodów jest niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Mnie to nie przeszkadza. Chcę, by sąd rozpatr 17.02.10, 16:54 Ale który przypadek masz na mysli? 1/ Jarek o Radku 2/ Giertych o Jarku i żonie Schetyny? Ad1 To nie jest insynuacja. Na pewno mieli zamiar w przypadku startu Sikory uzyc tego co wiedzą i co wie Tusk. Ad2 Giertych polecial po bandzie i może stracic, ale nie nas sali sadowej pozwany przez Jarka. Niech opinii publicznej udowodni, ze to co mówi jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Skąd ta PEWNOść,że informacje o Radku nie są insy- 17.02.10, 17:24 nuacją? Bo tak twierdzi Jarek? elena4 napisała: > Ale który przypadek masz na mysli? > > 1/ Jarek o Radku > 2/ Giertych o Jarku i żonie Schetyny? > > Ad1 To nie jest insynuacja. Na pewno mieli zamiar w przypadku startu > Sikory uzyc tego co wiedzą i co wie Tusk. > > Ad2 Giertych polecial po bandzie i może stracic, ale nie nas sali sadowej > pozwany przez Jarka. Niech opinii publicznej udowodni, ze to co mówi jest prawd > ą. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Skąd ta PEWNOść,że informacje o Radku nie są 17.02.10, 17:34 Bo ja cały czas wierzę, ze to są te same sprawy o których wie Tusk. Ani Tusk ani Radek nie wypowiedzieli się w tej sprawie. Gdyby to była insynuacja, byłaby upubliczniona i PO by na tym skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 W kwestii twojej wiary się nie wypowiadam. 17.02.10, 18:29 elena4 napisała: > Bo ja cały czas wierzę, ze to są te same sprawy o których wie Tusk. > Ani Tusk ani Radek nie wypowiedzieli się w tej sprawie. Gdyby to była > insynuacja, byłaby upubliczniona i PO by na tym skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: W kwestii twojej wiary się nie wypowiadam. 17.02.10, 18:43 Tak jak ja w kwestii twojej, że za pomoca Giertycha załatwią PIS i Jarka, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Giertch, to stary prawniczy lis 17.02.10, 15:03 i nie pozwoliłby sobie na publiczne kłamstwa. Pisałem o tym na innych wątkach. Teraz wygląda, że przeszedł do ataku! I dobrze:) wos9 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej pozycji 17.02.10, 15:48 nie zaryzykuje dla jakiegoś tam odwetu na Jarku. dupetek napisał: > i nie pozwoliłby sobie na publiczne kłamstwa. Pisałem o tym na innych wątkach. > Teraz wygląda, że przeszedł do ataku! I dobrze:) > > wos9 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej poz 17.02.10, 16:38 A jaka on pozycję ryzykuje? Jesli Kaczor go pozwie, to Kaczor będzie musial udowodnic, że oGiertych kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej poz 17.02.10, 17:25 elena4 napisała: > A jaka on pozycję ryzykuje? > Jesli Kaczor go pozwie, to Kaczor będzie musial udowodnic, że oGiertych kłamie Zapominasz o tym, że Giertych też pozywa Kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej poz 17.02.10, 17:48 No to niech mu udowodni, że zlecił szukanie haków a potem się wytłumaczy dlaczego przez parę lat ukrywal tę wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej poz 17.02.10, 18:31 elena4 napisała: > No to niech mu udowodni, że zlecił szukanie haków a potem się wytłumaczy > dlaczego przez parę lat ukrywal tę wiedzę. > > Dlatego sugeruję, żebyśmy poczekały na wyrok sądu. Oby posiedzenia odbyły się jak najprędzej. Stan zawieszenia najbardziej pasuje Kaczorowi. > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Też to piszę. Giertych swojej adwokackiej poz 17.02.10, 18:55 To wszystko to bzdura. Ja juz nawet nie mówie o tym pierdzie o zamykaniu zony Schetyny, tylko o ew sprawdzaniu jej w celu znalezienia czegoś na Schetynę. Dziwne, że Giertych, będący w posiadaniu dowodów o planowanym przestepstwie w czasach kiedy sie jeszcze liczył w polityce nie zrobił z nich użytku żeby cos ugrac dla siebie i LPR i ostatecznie wykonczyc Jarka, tylko czekał do dzis i robi dobrze PO. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:02 Politycy i komentatorzy podejmujący z ochotą jego oszczerstwa kolejny raz chcą przyprawić nam gębę oszołomów i odwrócić uwagę Polaków od rzeczywistych problemów; bezrobocia, służby zdrowia, energetyki Ale ten Błaszczak odważny! Tak podsumować rządy IV RP to nawet ja bym siem bał! A w PiS się nie bojom! Rzeczywiste problemy Polaków. Wiem, politycy wstydu nie mają, ale PiS i tu przekracza granice. Aż do samoośmieszenia. Na szczęście. Gdyby ktoś w tej partii choć trochę myślał, to by była naprawdę groźna. Tak jest "tylko" trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:02 I takim oto sposobem "haki Kaczyńskiego" będą powtarzane w mediach jeszcze częściej i jeszcze głośniej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Wlaczam TV i leca kaczory, radio tez oni 17.02.10, 15:08 trzymilionowy.post napisał: > I takim oto sposobem "haki Kaczyńskiego" będą powtarzane w mediach > jeszcze częściej i jeszcze głośniej:-))) Tak cie to jajczy ? Ja juz rzygam kaczorami, od switu do nocy nic tylko kaczory i pisdzielce. Moze znajdzie sie ktos i napisze cos dobrego na przyklad o PO i premierze. Tak dla odmiany. Ja jakos nie moge sie tego dobra platfusiego doszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wlaczam TV i leca kaczory, radio tez oni 17.02.10, 15:16 mr.sajgon napisał: > /.../ Moze znajdzie sie ktos i napisze cos dobrego na przyklad o > PO i premierze. Tak dla odmiany. > Ja jakos nie moge sie tego dobra platfusiego doszukac. Skup wzrok! Media czynią platfusom dobrze, bagatelizując platfusie afery i przecieki. Każdą inną partię rozniosłyby już na strzępy, a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re:To, moze ja napisze,ze "premier" 17.02.10, 15:19 ma krew na rekach osob,które sie POwiesiły z POwodu niemożliwosci spłaty kredytów. "Premier" nie mówi prawdy, kłamie , niedługo bedzie sie nosem POdpierał. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wlaczam TV i leca kaczory, radio tez oni 17.02.10, 15:57 Przed wyborami usłyszysz duzo dobrego:-) Arsenal jest zbierany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:56 I to jest ten sukces tej afery hakowej:-) Komisji trezba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Proces 17.02.10, 15:15 Giertycha Kaczyński powinien olać, ale czy pamiętacie sprawę Michnik vs Zybertowicz i wynik jaki zapadł? prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/zybertowicz;ma;przeprosic;michnika,169,0,307625.html Na okładce Newseek'a (08/10) pojawił się niby cytat z Kaczyńskiego ... "Kaczyński: są haki na Sikorskiego" potem GW powtarzała to kłamstwo, na przykład w tym tekscie ... wyborcza.pl/1,86116,7557959,J_Kaczynski_wyciaga_zardzewiale_haki_.html jeżeli żyjemy w demokratycznym państwie, to Kaczyński ma wygraną w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Proces 17.02.10, 15:19 grand_bleu napisała: > Na okładce Newseek'a (08/10) pojawił się niby cytat z > Kaczyńskiego ... > "Kaczyński: są haki na Sikorskiego" /.../ > jeżeli żyjemy w demokratycznym państwie, to Kaczyński ma wygraną w > kieszeni. Nie zapominaj o 'opinii publicznej', która ma u nas duży wpływ na wyroki sądów. A opinia ta jest anty-pisia. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Proces 17.02.10, 15:38 Opinię kreują media, chodźby takimi kłamstwami, jak to ... "Jarosław Kaczyński powiedział w wyiadze dla Newsweeka, że są haki na Radosława Sikorskiego." www.newsweek.pl/sondy/103 dlatego trzeba reagować. W demokracji wszyscy są wobec prawa równi. Ciekawa jestem wyniku procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Proces 17.02.10, 15:59 Jesli Kaczyński uważa, że 'Newsweek' wypowiedź o hakach włożył mu w usta, niech pozwie redakcję, wydawcę, dziennikarzy prowadzących wywiad i kogo tam chce. Niech powie, że wywiadu - w którym udzielił w zasadzie twierdzącej odpowiedzi na pytanie o haki, i to nie tylko dotyczące Sikorskiego, ale również Komorowskiego i Cimoszewicza - nie autoryzował, albo wywiad został zamieszczony w formie odbiegającej od autoryzowanej, albo co tam jeszcze chce. Schetyna swego czasu 'Newsweeka' pozwał i wygrał. Kaczyński też może spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Proces 17.02.10, 17:41 > Niech powie, że wywiadu - w którym udzielił w zasadzie twierdzącej odpowiedzi na pytanie o haki, i to nie tylko dotyczące Sikorskiego, ale również Komorowskiego i Cimoszewicza Były pytania o Cimoszewicza, Komorowskiego i Sikorskiego, nie o haki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Proces 17.02.10, 18:30 Twierdzisz, że nie było pytań o haki? Takich, w których padło słowo "hak"? Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Proces 18.02.10, 00:23 ayran napisał: > Twierdzisz, że nie było pytań o haki? Takich, w których padło słowo "hak"? Tak własnie twierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Proces 18.02.10, 00:44 No to mijasz się z prawdą. Newsweek 8/2010, str. 17, środkowy łam, drugi wiersz od dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Proces 18.02.10, 15:51 ayran napisał: > No to mijasz się z prawdą. > Newsweek 8/2010, str. 17, środkowy łam, drugi wiersz od dołu. Pozwolę sobie porzypomnieć, że napisałeś: "Twierdzisz, że nie było pytań o haki? Takich, w których padło słowo "hak"? Otórz pytanie do Kaczyńskiego zaczynające się w miejscu, o którym piszesz brzmi: "Czy PiS wykorzysta aneks do raportu z likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych jeśli kandydatem PO zostanie Bronisław Komorowski?" - nie ma tam słowa hak. Ani w żadnym innym pytaniu, w odpowiedziach Kaczyńskiego - też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Masz rację... 17.02.10, 15:55 ...bo wtedy wyszedłby tylko na tchórza, a tak wyjdzie na światło jego bolszewickie oblicze. Jasne jest chyba, że wyroki będą tu najmniej ważne, a kluczowa będzie raczej atmosfera i zeznania niektórych osób w procesie, który będzie zapewne publiczny. A wszystko to w atmosferze wyborów prezydenckich. Wpadł wielki srateg w pułapkę , którą mściwy Romek na niego zastawił., hłehee.... grand_bleu napisała: > Giertycha Kaczyński powinien olać, ale czy > pamiętacie sprawę Michnik vs Zybertowicz i wynik jaki zapadł? M Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Masz rację... 17.02.10, 17:34 boblebowsky napisał: > Wpadł wielki srateg w pułapkę , którą mściwy Romek na niego zastawił., hłehee.. Tak, jest to rodzaj pułapki, tylko, ze nie Romek ja zastawił (Romek robi tu za użytecznego idiotę, po sprawie pójdzie w odstawkę). Na to, że nic tu nie dzieje sie przypadkiem może wskazywać chronologia zdarzeń... 1. Tusk ogłasza kandydatury Sikorskiego i Komorowskiego, przy czym wg mnie Sikorski nie jest poważnym kandydatem. 2. Wałęsa wspomina o hakach dziennik.pl/polityka/article547247/Walesa_ostrzega_Beda_haki_na_Sikorskiego.html 3. Dziennikarze Newsweeka przeprowadzają wywiad z Kaczyńskim zadając pytania o Komorowskiego i Sikorskiego, Kaczyński odpowiada mówiąc o zastrzeżeniach, nie o hakach. Zastrzeżenia dotycza obu kandydatów, a jednak tylko o jednym wspomniał Newsweek pisząc: "Kaczyński ma haki na Sikorskiego". 4. Do sporu dołącza Giertych - prawdopodobnie spontanicznie. 5. Kaczyński będzie sie miotał walcząc z dziennikarzami, Sikorskim i Giertychem, podczas gdy Komorowski pozostanie poza zainteresowaniem społeczeństwa. ... oraz fakt, że "hakami" (jeżeli już używamy tej retoryki) na Komorowskiego nikt sie nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Masz rację... 17.02.10, 17:46 Twoja chronologia to mieszanina różnych przypadków i ich nadinterpretacji. Zaczęło się od wywiadu w którym Jaruś chlapnął o tym że coś ma, a Roman na to tylko zareagował, bo czekał na ten moment długo. Doszukiwanie się tu udziału platfusów uważam za czystą rozpacz i absurd, bo to by znaczyło, że to szeroka akcja w której razem z nimi bierze udział Newsweek, Giertych no i sam Jarek, który sprowokował Wałęsę i cały łańcuch zdarzeń. I dalej chcesz mówić, że sidła zastawiło PO ogłaszając kandydatów na prezydenta? Bądź poważna Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Masz rację... 17.02.10, 17:59 Pierwszy chlapnął Wałęsa. A co do absurdu, polecam recenzję z filmu "fakty i Akty", sam film oczywiście też polecam :) "Pod płaszczykiem humoru przemycono naprawdę ważny i jak widać, cały czas aktualny temat. Temat dotyczący szeroko pojętych mediów i tego jak daleko dziennikarze mogą się posunąć w kreowaniu wiadomości, oraz na ile zdają sobie sprawę z manipulacji, jakim mogą być poddawani. To już nie jest przekazywanie informacji, tylko kreowanie ich." www.ofilmie.pl/recenzje/wag_the_dog_tyler_durden.html www.filmweb.pl/f48/Fakty+i+akty,1997 Warto obejrzeć, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Masz rację... 17.02.10, 19:09 Ty cały czas do mediów pijesz i tego haka, a ja nie o tym. Media w tym przypadku są tylko nośnikiem informacji i niczego więcej bym się tu nie doszukiwał. Jeśli ci tak bardzo przeszkadza pomyłka Newsweeka to czekam na w takim razie na wątek dotyczący tego co się teraz dzieje na Woronicza i Placu Powstańców, wtedy w twoją troskę o czystość IV władzy uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Masz rację... 18.02.10, 00:22 Najbardziej przeszkadza mi to, że zajmujemy się teraz domniemanymi hakami zamiast tym, co rzeczywiście jest dla kraju istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Masz rację... 18.02.10, 00:50 grand_bleu napisała: > Najbardziej przeszkadza mi to, że zajmujemy się teraz domniemanymi > hakami zamiast tym, co rzeczywiście jest dla kraju istotne. > Czyli co, Tusk, Newsweek, Wałęsa, Giertych i nawet Kazczyński, wszyscy oni działają, żeby odwrócić uwagę od rzeczywistych problemów tego kraju? No wybacz, ale pokemonem zaleciało:)) Dla mnie akurat ważne jest czy rządzący kiedyś premier nie wykorzystywał do walki politycznej niedozwolonych i haniebnych metod, podczas gdy samemu oskarżał o ich stosowanie wszystkich innych. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Masz rację... 18.02.10, 15:57 > Dla mnie akurat ważne jest czy rządzący kiedyś premier ech, widzę, że ciągle żyjesz rozliczeniami, proponuję: wybierz przyszłość! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 15:31 Sad w czasie kampanii wyborczej taka sprawe zalatwia 24 godziny.Niech szczeknie w kampanii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Karakany = Ryżawe ! 17.02.10, 16:50 To tylko tyle masz do napisania ..??!! Napieralski = dupowlaz narodowych socjalistow z PIS ... Tez se moge napisac ! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Po bandzie:-) 17.02.10, 17:27 hawranekslonko napisał: > Sad w czasie kampanii wyborczej taka sprawe zalatwia 24 godziny.Niech szczeknie > w kampanii.Pozdrawiam. Marzenia Jareczka:))) W czasie kampanii prezydenckiej to proces będzie się dopiero rozkręcał i o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Masz rację. Na to Jarek liczy. 17.02.10, 18:37 boblebowsky napisał: > hawranekslonko napisał: > > > Sad w czasie kampanii wyborczej taka sprawe zalatwia 24 godziny.Niech szc > zeknie > > w kampanii.Pozdrawiam. > > Marzenia Jareczka:))) > W czasie kampanii prezydenckiej to proces będzie się dopiero rozkręcał i o to > chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Mnie wystarczyłoby jedno. 17.02.10, 16:24 Niechby prezes wyjaśnił, dlaczego Tusk będzie miał się z pyszna, jeśli wystawi Sikorskiego i dlaczego będzie wtedy bardzo zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Mnie wystarczyłoby jedno. 17.02.10, 16:27 Mnie równiez to by wystarczyło ,plus dowody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Mnie wystarczyłoby jedno. 17.02.10, 16:38 etwas-geheimnis napisał: > Mnie równiez to by wystarczyło ,plus dowody :-) Niedoczekanie twoje! To nie w stylu Kaczora, żeby takie sprawy wyjaśniać. On po prostu puścił bąka, smród się rozszedł i trochę go się do przeciwników politycznych zdoła przykleić. Nie przewidział, a może zrobił to w przeciągu, że tym razem część smrodu przyklei się także do niego. Co do artykułu w "Newsweeku" to niedawno oglądałem w telewizji dziennikarza tegoż tygodnika - twierdził, że wywiad został przez Jarosława Kaczyńskiego a u t o r y z o w a n y. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Oświadczenia lustracyjne 700 000 osób które 17.02.10, 16:56 Kaczyński chciał wprowadzić, miały być jednym wielkim hakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Oświadczenia lustracyjne 700 000 osób które 17.02.10, 17:04 kancelaria_p_prezydenta napisał: > Kaczyński chciał wprowadzić, miały być jednym wielkim hakiem. > E tam, to miało być 700 000 haków :) Pamiętamy również, że do koalicji PO-PiS w 2006 roku nie doszło, ponieważ Kaczyński nie chciał nikogo dopuścić do tzw "resortów siłowych", chciał mieć haki na wyłączność :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Tak, pamietam 17.02.10, 17:37 że o te "haki" chodziło Tuskowi, kiedy upierał się przy resortach siłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Do kłótni trzeba dwojga... 17.02.10, 17:43 grand_bleu napisała: > że o te "haki" chodziło Tuskowi, kiedy upierał się przy resortach > siłowych. Obserwuję 'końskie zaloty' PO i PiS, przez ostatnich 4 lata, i stwierdzam, że są siebie warci. Do kłótni trzeba dwojga, i to się potwierdza, w ich przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Nie, nie pamiEtasz. 17.02.10, 18:00 grand_bleu napisała: > że o te "haki" chodziło Tuskowi, kiedy upierał się przy resortach > siłowych. Konstruując rząd po wygranych wyborach Kaczyński chciał miec w swoim ręku ministra sprawiedliwości, prokuratora krajowego i koordynatora służb specjalnych. Tusk chciał, aby MSWiA przypadło w PO (Rokita). Kaczyński nie zgodził się oddać tego ministerstwa i dlatego koalicja PO-PiS nie powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Nie, nie pamiEtasz. 17.02.10, 18:17 Przeczytaj swój poprzedni post. Bo plączesz się niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Nie, nie pamiEtasz. 17.02.10, 18:22 Pamiętamy również, że do koalicji PO-PiS w 2006 roku nie doszło, ponieważ Kaczyński nie chciał nikogo dopuścić do tzw "resortów siłowych", chciał mieć haki na wyłączność :) Konstruując rząd po wygranych wyborach Kaczyński chciał miec w swoim ręku ministra sprawiedliwości, prokuratora krajowego i koordynatora służb specjalnych. Tusk chciał, aby MSWiA przypadło w PO (Rokita). Kaczyński nie zgodził się oddać tego ministerstwa i dlatego koalicja PO-PiS nie powstała. --- > Przeczytaj swój poprzedni post. Bo plączesz się niemiłosiernie. Polska język trudna język - umiejętność czytania ze zrozumieniem to trudna sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Nie, nie pamiEtasz. 18.02.10, 00:27 > chciał mieć haki na wyłączność a powinien był sie hakami podzielić? z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nocnozmianowcy POszczuli Giertychem,byJK po sądach 17.02.10, 17:49 etwas-geheimnis napisał: Zobaczymy na ile łże ,jesli Sady na to pozwola:-) ---> się musiał włóczyć z jego powodu. To Tu_szczy Departament Propagandy wymyśla tego typu POdchody. Za nasze pieniądze urządzają sobie cyrk wyborczy widząc cieniznę swoich kandydatów na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren [...] 17.02.10, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś