etykietka 18.02.10, 17:45 Platforma bierze wszystko wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Najnowszy-sondaz-PO-bierze-wszystko,wid,11996674,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 17:59 Fakt,PO bierze wszystko,nawet to co nie jej,czyli złodziej? Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: SLD 7% 18.02.10, 20:59 zagłosuję na PO nie dlatego, że ich lubię. Zagłosuję na PO dlatego, że nie boję się PiS ( w szczególności Kaczyńskiego a przede wszystkim Ziobry). Narodowy socjalizm zawsze prowadził do wielu krzywd. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger1 Re; Biorą wszystko... 18.02.10, 18:09 nawet zdrajców. Aktualnie, aby odwrócic uwage opinii społecznej, biorą renegata z Ligii Poloskich Rodzin. Kim trzeba byc,zeby wyciągąc tego trupa z szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Re; Biorą wszystko... 18.02.10, 18:11 Hak PO to Giertych heheheheh i jest OK hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Re; Biorą wszystko... 18.02.10, 18:17 Renegata? Toż to wasz koalicjant:D Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Re; Biorą wszystko... 18.02.10, 18:57 suger.suger1 napisał: > nawet zdrajców. Aktualnie, aby odwrócic uwage opinii społecznej, > biorą renegata z Ligii Poloskich Rodzin. Gdzie biorą? Chyba na lody. P.S. Mam nadzieję, że uciekinier z Samoobory, który ponownie podłączył się pod SLD pogrązy tą partyjke dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Re; Biorą wszystko... 18.02.10, 20:05 douglasmclloyd napisał: > Mam nadzieję, że uciekinier z Samoobory, który ponownie podłączył się pod SLD> pogrązy tą partyjke dokładnie. Mają w tym wprawę - pogrążąją skądby nie przyszli. Ten Hajnryś, Riccardo gruby - on wydelegowany od Leppera chyba? Czarniecki? Ten to im napsuł elektoratu! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:07 już mi nawet marchewka nie drożeje hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:29 Nabytki PO:Menżydło i Sikorka(PiS),Zuber(kto to pił to wie co mam na myśli(języku)Cimoszka(WSI-Carex),Koń(LPR)itepe.Kwach gdyby całkowicie zdołował mógłby przynieść LiD,ale Grzesiu pogonił takie POmysły. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:29 Nie wierzę. Co parę dni są inne wyniki i jakoś trudno mi uwierzyć, że ludzie reagują spontanicznie pod wpływem czyichś słów, na przykład, i zmieniają swoje preferencje wyborcze. Raz głosują na PO, a po dobrym pytaniu (są takie?) podczas komisji ślepczej (nie moje) od razu chcą głosować na PiS? Wątpię. Przewaga PO nad PiS-em na pewno istnieje, ale nie spodziewałabym się cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:31 mietowe_loczki napisała: Przewaga PO > nad PiS-em na pewno istnieje, ale nie spodziewałabym się cudów. ta ...istnieje hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:35 Nie, nie istnieje. Dowodem na to jest wyniki ostatnich wyborów parlamentarnych, samorządowych, do Parlamentu Europejskiego oraz na prezydenta Warszawy, w następstwie których, jak wszyscy wiemy, PiS zgarnął wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 21:35 zapomniałeś napisać,że PiS wygrał wybory parlamentarne a Jarek jest zwycięskim premierem.o wynikach wyborów samorządowych we wszystkich województwach już nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:39 To ustawiacze(macherzy)sondaży reagują nerwowo.Miotają się!Bo z każdej socjotechniki w dobie internetu wychodzą 10 % wina owocowe zwane jabolami.TFU. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 18:53 zoil44elwer napisał: > To ustawiacze(macherzy)sondaży reagują nerwowo.Miotają się!Bo z każdej > socjotechniki w dobie internetu wychodzą 10 % wina owocowe zwane jabolami.TFU. W twoim wieku i przy twojej pylicy umysłowej wina owocowe szkodzą, pij co najwyżej jedno dziennie,przekroczenie tej dawki "leku" grozi skretynieniem do reszty ,a już jesteś na dobrej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 19:33 Dohtor Miod postawił diagnoza jak nie przymierzając Koza.Chopie,czuć twoja ALKOHOLOWO gupota nawet przez łącza BEZPRZEWODOWE! Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 19:14 I ja nie wierzę w cudowną moc sprawczą odpowiednio zadanego pytania, nawiązującego do modnego zwrotu, jaki padł w czasie cośtam.cośtam (obradami, ani przesłuchaniem tego nie nazwę) komisji śledczej. Ale wysiłek, pomysłowość propagandystów PiS, nieustające zmagania z oporem materii musiały ją zmóc i dlatego mamy to co mamy. Zgadzam się z oceną kiko, wyniki jakie przedstawiła, są rezultatem pogłębionej analizy rzeczywistości, dokonanej przez Zespół Pracy Państwowej pod z wkładem (metodologicznym) Homosovieticusa. Etta, ja też dołączam się do propozycji Scoutek. -- Racja jest po stronie Obu Panów Kaczyńskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
narod.wolski Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 19:28 Tym razem, propozycji Wos. -- Racja jest po stronie Obu Panów Kaczyńskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 19:31 dystans4 napisał: > Etta, ja też dołączam się do propozycji Scoutek. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 20:57 Nie widzę propozycji Scoutek, możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kwakaj JarKacz kwakaj ile wlezie:) 18.02.10, 19:20 Jeszcze parę haków i PO będzie mieć 80%. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Rajcuje mnie 18.02.10, 19:26 Pięcioprocentowy spadek partyjki Napieralskiego. Jest duża szansa, że to ostatnia kadencja tej swołoczy. Niech tylko utrzymają koalicję z Kaczorami jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Rajcuje mnie 18.02.10, 19:48 haen1950 napisał: > Pięcioprocentowy spadek partyjki Napieralskiego. Jest duża szansa, > że to ostatnia kadencja tej swołoczy. > > Niech tylko utrzymają koalicję z Kaczorami jak najdłużej. 1980:A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści(Bogurodzica "S". 1989:Lewica już trup! 1993-97 i 2001-5/GTW. 2010:Haen-lewica zejdzie(?) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Sondaże fałszujOM, bijOM PiS! 18.02.10, 19:36 FałszujOM, fałszujOM sondaże! KrzywdzOM PiS! Tak ryczał Jarek na konferencji prasowej tuż przed wyborami 2007. A za trzy dni nastąpiło przesławne lanie w kaczy kuper, którego dotkliwości ŻADNE, nawet najbardziej "krzywdzące" sondaże nie doszacowały. Mogłyby się czegoś PiSuary z tej ośmieszającej Genialnego Stratega lekcji nauczyć. Mogłyby, gdyby ich głupota nie była nieuleczalna. Prawie nie ma wątku o sondażach, żeby jakiś PiSuar nie napisał, że te sondaże to wszystko pic na zamówienie Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 19:59 ale ja nie wiem o jakiej mojej propozycji mowa Odpowiedz Link Zgłoś
narod.wolski Re: Sondaż OBOP 18.02.10, 20:06 W innym wątku, ileś dni temu mówiłaś o prowokatorach, którzy podszywają się pod prawdziwych zwolenników Pana Prezesa. Znaczy, prawdziwi zwolennicy Pana Prezesa, jak ja, wiedzą, że Racja jest po stronie Obu Panów Kaczyńskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Postkomusza przystawka PiS zjedzona przez PO 18.02.10, 21:01 hehehe jak mawiał forumowy kwiat pisowskiej inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Sugerujesz, żeJarek ma haka również na Staniszkis? 18.02.10, 21:07 POraziłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Sugerujesz, żeJarek ma haka również na Stanis 18.02.10, 21:14 Bronek ze swoją listą jest w odwodzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Albo sondaż to lipa, albo metryczka fałszywa 18.02.10, 21:23 TNS OBOP przeprowadził sondaż w dniach 4-7 lutego 2010 r. na reprezentatywnej, losowej próbie 419 dorosłych mieszkańców Polski, którzy zadeklarowali "zdecydowanie" lub "raczej" zamiar uczestniczenia w wyborach. Próba reprezentatywna dla populacji dorosłych Polaków to ok. 1300 osób, zatem przy próbie 419 osób wyniki badania są tyle samo warte co wróżenie z fusów. Chyba, że po prostu przed 419 powinno być jeszcze 1, to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Albo sondaż to lipa, albo metryczka fałszywa 18.02.10, 21:31 bella_donna napisał: > TNS OBOP przeprowadził sondaż w dniach 4-7 lutego 2010 r. na > reprezentatywnej, losowej próbie 419 dorosłych mieszkańców Polski > , > którzy zadeklarowali "zdecydowanie" lub "raczej" zamiar uczestniczenia w > wyborach. > > Próba reprezentatywna dla populacji dorosłych Polaków to ok. 1300 osób, zatem > przy próbie 419 osób wyniki badania są tyle samo warte co wróżenie z fusów. > Chyba, że po prostu przed 419 powinno być jeszcze 1, to ok. Możesz mieć rację ale z dat wynika, że badanie było robione jeszcze przed tym jak Haczyński wyciągnął zardzewiały hak:) Następne badanie to może być ponad 50% w każdej sondażowni:) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc partia z narodem a narod z partia :) 20.02.10, 16:19 zaczyna mi to przypominac czasy, gdy zartowano z tematow maturalnych: "kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś