dziobak.brunatny 01.03.10, 12:39 ... póki co to tylko zagończyki ... a na dodatek Ziobro dostał polecenie schować się do budy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Sikorski vs Ziobro ... to byłby pojedynek 01.03.10, 12:41 za to Sikorskiemu rzucili kość i PObiegł jak piesek hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Takich jak Ziobro batoży sie na gumnie 01.03.10, 13:46 Słowo "pojedynek" kojarzy się z honorem a nie z Ziobrą. Takich jak Z. każe się batożyć na gumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Takich jak Ziobro batoży sie na gumnie 01.03.10, 13:56 Sorry. Dla mnie bardziej obrotowy czyli bez honoru jest jednak Radek Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Radosław 01.03.10, 13:58 jest jak chorągiewka...która to już POrtia jego??? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Noo! 01.03.10, 13:51 Jeszcze jak Napieralski by ruszył tyłek, to by było:) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Noo! 01.03.10, 14:01 Mnie się podoba:) spokojny.zenek napisał: > Paskudna aluzja z tym tyłkiem :-( < Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Noo! 01.03.10, 14:13 Pojedynek byłby zajebisty!:) Swoją drogą ciekawe, że forumowe lewaki zamiast kibicować SuperSzmai wolą majstrować przy cudzych kandydatach. Niedowartościowane toto, cy cuś? spokojny.zenek napisał: > Grzesia czy Zbysia? ;-) < Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny SuperSzmaja to poważny kandydat 01.03.10, 14:52 ... i już ich wyprzedził o długość stadionu ... Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ja obstawiam - Dorn vs Kaczyński 01.03.10, 14:22 jako najciekawsze starcie przed I turą wyborów. Tu bardzo cienka linia dzieli obu przed walką na śmierć i życie. Jeżeli choć jednej stronie puszczą nerwy to zobaczymy taką nawalankę na "haki" i "życiorysy" jakiej Polska jeszcze nie widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Ja obstawiam - Dorn vs Kaczyński 01.03.10, 14:40 buffalo_bill napisał: > jako najciekawsze starcie przed I turą wyborów. Tu bardzo cienka > linia dzieli obu przed walką na śmierć i życie. Jeżeli choć jednej > stronie puszczą nerwy to zobaczymy taką nawalankę na "haki" > i "życiorysy" jakiej Polska jeszcze nie widziała. Fakt. Godni siebie przeciwnicy. Jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Sikorski, jakby się wściekł to i 01.03.10, 14:54 Pałac Kultury mógłby pokąsać ... Odpowiedz Link Zgłoś