Dodaj do ulubionych

Kacorek post-Walentynkowy........:O)

15.02.02, 08:25
....Mnie jeszcze nie dopadl. Czas na kaca jutro (aktualnie jest u mnie ciagle
14 luty godz. 23:24), czyli nadal jestem w (swietnym) nastroju pre-kacowym.
..
A co u Was, kochani?
..
Wyrozumialy
K.P.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Kacorek post-Walentynkowy........:O) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 12:36
      a dziekuje..wszyscy zdrowi;))))))) Trzeba bylo nie popijac to i kac by nie byl grozny. Moze zupki
      ogorkowej albo zureczku ,ciooooo?:))))))) Pozdrwawiam
    • Gość: Dr.KrisK Tylko herbata z cytrynką.. IP: *.eng.fsu.edu 15.02.02, 16:05
      oraz natchnione rozmyślania o rzeczach poważnych a dostojnych. Na kaca to
      najlepsze. A zresztą po taniej whisky KACA SIĘ NIE MA!!! (Jest to moje kolejne
      odkrycie, które niebawem opublikuję wraz ze stosownymi wykresami i zdjęciami).
      Pozdrawiam kacowicz .. co ja piszę, forumowiczów. Oczywiście.
      • Gość: Jaceq Re: Tylko herbata z cytrynką.. IP: *.ppp.szeptel.net.pl 15.02.02, 21:39
        Kaca się ma po whisky z wodą (drogiej i taniej)

Jakby Szkoci myśleli, że lepsza jest z wodą, to by produkowali z wodą.
        • Gość: Dr.KrisK Tania Whisky IP: *.eng.fsu.edu 16.02.02, 08:04
          Przyznam się szczerze, iz na pomysł wchlupywania wody do alkoholu nigdy bym nie
          wpadł (religia mi nie pozwala). Atoli niektóre rodzaje alkoholu: polska wódka,
          włoska grappa, francuski marc, holenderski jenever, niemiecki korn, słowacka
          boroviczka, grecka metaxa itp., itd. spozyte w większych ilościach powoduja
          kaca. Co do drogiej whisky to nie wiem, bo mnie na nią nie stać... (taki
          Glennfiddich, to musi byc dobry..). Ale co do taniej, to jestem pewny - kaca
          niet!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka