Dodaj do ulubionych

czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 ?

28.03.10, 13:45
policja historyczna indoktrynuje inaczej wbrew faktom i prawdzie .
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 15:02
      Katarynko tytuł wątku wymyślony przez Ciebie przerasta Twoja wybujałą inteligencje.
    • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 17:28
      od pewnego czasu już wiedzą.nawet niedawno zdołali ustalić,że Hitler
      nie żyje.
      • mi.ka.n Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 18:07
        Powiedzcie mi OBIE co tam w IPeNie robia historycy,ktorzy studia na UJ ocie i
        innych skończyli celuąco.Znam takich kilku.A wy sie naigrywacie.Nawet domyślam
        sie waszych KORZENI.
        • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 18:12
          nie ważne jakie studia sie kończy,nie ważne na jakim uniwersytecie,
          nawet nie ważne z jaką oceną.ważne komu się służy i komu się
          pisze!

korzenie pewnie były obrzezane?
          • mi.ka.n Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 19:15
            Własnie z myśla o tym"komu sie słuzy i komu sie pisze"wykrzyczałam Wam te
            korzenie.'
            • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 19:30
              kobito,nie bądź blondynką.wykrzycz to Kurtyce.mnie twoje krzyki
              wiszą.
              • mi.ka.n Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 19:38
                Ani naturalną ani farbowaną blondynką nigdy nie byłam.Koncze dyskusje.
                • mak67 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 19:42
                  W zasadzie dla Polski II wojna się jeszcze ni skończyła. Wszak jeden
                  z jej inicjatorów ZSRR nie został osądzony i nie podpisał pokoju z
                  krajami na jakie napadł a zwłaszcza nie zrócił zagrabionych w wyniku
                  II wojny ziem , Polski, Słowacji, Rumunii, Finladii, Japonii
                  • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 19:54
                    nie możesz w tej słusznej sprawie zwrócić się do ONZ i MTS?
                    • ajr-on Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:12
                      Podziemie antykomunistyczne walczyło w latach1945-1956. A "Lalka"
                      ubowcy złapali dopiero w 1963 roku (18 lat po podpisaniu przez
                      Niemców kapitulacji). Warto wiedzieć i pamiętać, że nie zawsze w
                      Polsce było tak słodko.
                      pl.wikipedia.org/wiki/Lalek
                      • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:25
                        jak Niemcy skapitulowali to chyba IPN może domniemywać,że wojna się
                        skończyła?
                        • mak67 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:27
                          Głópota i krótkowzroczność mocarstw zachodnich spowodowała, że nie
                          rozliczono drugiego agresora i inicjatora II WŚ.
                    • mak67 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:25
                      Formalnie II WŚ trwa bo kacapy nie podpisały traktatu pokojowego z
                      Japonia. Po drugie kacapy nie oddały ziem zagrabionych podczas II
                      WŚ.
                      • venus99 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:31
                        już co proponowałem żebyś w tej sprawie rozpoczął korespondencję z
                        ONZ i MTS.konsultacje lekarskie też wskazane.
                        • mak67 Re: czy IPN wie ,że II wojn.św.zakończ się w 1945 28.03.10, 20:36
                          Rozumiem, że według ciebie kacapy nie pomogły Hitlerowi rozpocząć II
                          WŚ, nie napadły na Finlandię, nie zagrabiły ziem Słowacji, Rumunii
                          nie wspomne o Japonii. Kłania sie historia wykładana WUML.
                          Tamte czasy to historia ale nie wolno tego zapominać dla poprawnosci
                          politycznej.
                          • albwu Rosja odda ziemie 28.03.10, 22:09
                            Muslę, ze współczesna Rosja nie ma żadnych problemów aby oddać
                            ziemie zagrabione Polsce, Czechosłowacji, Rumunii. Taką deklarację
                            może złozyć bez problemu.
              • normalnyczlowiek1 To co tobie zwisa,woła o pomstę do nieba :) 28.03.10, 22:16
                venus99 napisał: mnie twoje krzyki wiszą.

---> Nie strasz tym czym możesz tylko rozśmieszać
    • normalnyczlowiek1 Nie powtarzaj głuPOt jakiegoś pętaka maniaka 28.03.10, 22:13
      katarynka-5 napisała: policja historyczna

---> To tylko świadczy o tym, że skutecznie ci zrobił wodę z mózgu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka