Dodaj do ulubionych

Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEGO ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 17:24
NIE PAMIETACIE PRZEKRETÓW GLAPINSKIEGO. KONCESJE NA PALIWA DLA FIRM KRZEAK. ZA DARMO? DOLI
ART-B ZAPLACONEJ ZALEWSKIEMU? PRZECIEZ TO KUMPLE KACZOROW !!! I CO NIE UMOCZYLI DZIOBOW?
SA INNI JESZCZE KUMPLE. NP. SENATOR T. JARZEMBOWSKI. KUMPEL LECHA Z CZASOW NIK.600 000$ OD ING.
ŁAPÓWKI ZA PRZETARG NA PL. TRZECH KRZYŻY W W-WIE. TO WSZYSTKO CZUBEK GÓRY LODOWEJ.
TO MOZE BY SIĘ WYJAŚNIŁO GDYBY NIE TO, ŻE WSZYSTKIE PARTIE MAJĄ NIECZYSTE SUMIENIE. NAWZAJEM
SIĘ SZACHUJĄ. LUDZIE NIE BĄDZCIE NAIWNI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Re: Dowcipy małego Józia IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      Gość portalu: JOZEF napisał(a):

> NIE PAMIETACIE PRZEKRETÓW GLAPINSKIEGO. KONCESJE NA PALIWA DLA FIRM KRZEAK. ZA
      > DARMO? (...) LUDZIE NIE BĄDZCIE NAIWNI.

Józefie, z jakiego żródełka czerpiesz swą wiedzę. Dowcipaski opowiadasz.
      Przypominasz sobie jak,kto i dlaczego obalał rząd premiera Jana Olszewsloego. W
      jakim trybie, w jakim pośpiechu.
      Farmazony opowiadasz.
      Piszesz "ludzie nie bądżcie naiwni". Napisz kilka zdań rozwiniętych, a zobaczę
      czy jesteś naiwny czy poszukujesz naiwnie naiwnych.
      • Gość: Jozef odp hiacyntowi co z pamiecia o aferach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
        Hiacynt czy pamietasz f-me SOLO ze Szczecina i role Glapy. Dostala koncesje na imort paliw choc dotad ngdy
        tym sie nie zajmowala. Na dodatek wtedy byla to firma krzak. Nie byla jedyna. Inwestycje na Woli w W-wie na
        poczatku dziewedziesiatych lat lamaly prawie wszystkie obowiazujace prawo. Za gigantyczne lapowki dla
        dzialaczy PC ktorzy rzadzili Wola. Zalewski i ART B ! Telegraf, Cargo Modlin. Nikt nie wyjasnil tego bagna ktore te
        czyscioszki produkowaly z kumplami. Jak zawodzi Cie pamiec to nie zarzucaj mi naiwnosci bo to w Twoim
        wypadku smieszne.
        • Gość: historyk Kaczory Glapinski and Co. chca tylko szmalu nic wiecej !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          To spocone kurduple, dla ktorych dekomunizacja miala pomoc dorwac sie do szmalu, na ktorym łape mieli
          czerwoni. Zadnego programu pozytywnego. Wiecej wiezien to jedyny wyartykuowany program. Lustracja to
          tylko utracenie konkurencji. Uzywajac jezyka pana ministra "sprawiedliwosci": nie wykluczam, ze to faceci od
          najwiekszych przekretow w III RP.
        • Gość: Hiacynt Re: odp hiacyntowi co z pamiecia o aferach? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          Gość portalu: Jozef napisał(a):

> Hiacynt czy pamietasz f-me SOLO ze Szczecina i role Glapy. Dostala koncesje na
          > imort paliw choc dotad ngdy
          > tym sie nie zajmowala. Na dodatek wtedy byla to firma krzak. Nie byla jedyna. I
          > nwestycje na Woli w W-wie na
          > poczatku dziewedziesiatych lat lamaly prawie wszystkie obowiazujace prawo. Za g
          > igantyczne lapowki dla
          > dzialaczy PC ktorzy rzadzili Wola. Zalewski i ART B ! Telegraf, Cargo Modlin.
          > Nikt nie wyjasnil tego bagna ktore te
          > czyscioszki produkowaly z kumplami. Jak zawodzi Cie pamiec to nie zarzucaj mi n
          > aiwnosci bo to w Twoim
          > wypadku smieszne.

Za 10 lat będę słyszał "nie pamiętasz Wenezueli, Pineiro, Klemba, Gawronika,
          Orlen, Fozz itd...".
          Pamiętam, i wiem co zrobił Jarosław Kaczyński, jeden z najbardziej skutecznych
          polityków. Stanął na drodze familii i opozycyjnej lewicy, (o PZPR nie
          wpsominam). Suchocki minister Rokita do dzisiaj pamięta, zapluwając się na te
          wspomnienia.
          Do różnych żródeł można sięgnąć, są dostępne. Kaczyński zawsze unikał reklamy,
          dlatego nie wszyscy wiedzą co zrobił, ale opluwacze doskonale pamiętają i jemu
          tego nie zapomną. Trzymam z Kaczyńskimi. Lech, pierwszy minister który nie bojąc
          się pracuje. Nie efektownie, ale efektywnie.
          • Gość: andy Re: odp hiacyntowi co z pamiecia o aferach? IP: *.irio.pz.zgora.pl 27.06.01, 12:07
            Niech przeciwnicy Kaczyńskich i wielcy tropiciele afer odpowiedzą mi na pytanie
            dlaczego państwowa telewizja zajęła się sprawą sprzed wielu lat teraz przed
            kampanią wyborczą. Dlaczego ci "błyskotliwi" dziennikarze nie zainteresowali
            się sprawą Millera i pożyczki SdRP, która została umorzona przez klubowego
            kolegę Jaskiernię. Można było też się zająć przekrętami śp. Sekuły, albo
            Zielonogórkiej SLD czy setkami innych dziejących się w czasach współczesnych.
            Najważniejsze jest to że dokument TVP przygotowywali dziennikarze Trybuny, o
            jednoznacznie określonych poglądach, bez udziału w nim dziennikarzy
            niezależnych (chociażby dziennikarzy RMF, TVN, Polsatu i wielu innych) i jako
            taki nie powinien być puszczany w telewizji. Argumenty przedstawione w nim są
            tak debilne, że nawet jeśli Kaczyńscy wzięli te pięniądze, to po tym filmie
            mogą się cieszyć bo sprawę przeciw telewizji wygrają w każdym sądzie.
    • Gość: zybi Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 12:13
      Bardzo potrzebna awantura. Kaczory myslaly, ze juz wszystko przyschlo! Odswierzajaca pamiec Polakow.
      Zeby jeszcze zlamac omerte wszystkich politykow. Niech zaczna naprawde wszyscy mowic co wiedza.
      Bedzie to pouczajace dla lewicy i prawicy.
      • Gość: bykk Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: *.chello.pl 22.06.01, 13:15
        gadasz sam ze sobą?niczym w filmie Krasuckiego?
      • Gość: Kaczor Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: *.sggw.waw.pl 22.06.01, 14:20
        Podzielam zdanie zybi_ego i JOZEF_A, niestety na NIE jestem dla opinii bykk_a.
        Uważam, że należy eliminować spośród polityków różnego rodzaju oszołomów, i to
        wszelkimi sposobami. Przynoszą krajowi i jego obywatelom wiele złego. Do nich
        zaliczam, niestety, także panów K.
    • Gość: Grzegorz Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 28.06.01, 00:23
      Gość portalu: JOZEF napisał(a):

> > SA INNI JESZCZE KUMPLE. NP. SENATOR T. JARZEMBOWSKI. KUMPEL LECHA Z CZASOW
      NIK
      > .600 000$ OD ING.
      > ŁAPÓWKI ZA PRZETARG NA PL. TRZECH KRZYŻY W W-WIE.

Człowieku - wszystko ci sie pieprzy ze strachu i nienawisci ! T. Jarzembowski to
      senator SLD i z przetargiem na Pl. Trzech Krzyży i ING nie miał nic wspólnego.
      Prezes f-my miejskiej i człowek przez lata wspierający "S" w Anglii (pseudonim
      Tadeusz Jarski) przez złośliwe zrządzenie losu nosi to samo nazwisko co ten
      łobuz "senator" z SLD, który WiNowców nazwał zbrodniarzami...
      Tak właśnie rodzi się plotka: wystarczy podobne lub takie same nazwisko - reszta
      może byc zmyślona
      Grzegorz
      • Gość: Jozef Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 16:03
        Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: JOZEF napisał(a):
        >
        > > > SA INNI JESZCZE KUMPLE. NP. SENATOR T. JARZEMBOWSKI. KUMPEL LECHA Z C
        > ZASOW
        > NIK
        > > .600 000$ OD ING.
        > > ŁAPÓWKI ZA PRZETARG NA PL. TRZECH KRZYŻY W W-WIE.
        >
        > Człowieku - wszystko ci sie pieprzy ze strachu i nienawisci ! T. Jarzembowski t
        > o
        > senator SLD i z przetargiem na Pl. Trzech Krzyży i ING nie miał nic wspólnego.
        > Prezes f-my miejskiej i człowek przez lata wspierający "S" w Anglii (pseudonim
        > Tadeusz Jarski) przez złośliwe zrządzenie losu nosi to samo nazwisko co ten
        > łobuz "senator" z SLD, który WiNowców nazwał zbrodniarzami...
        > Tak właśnie rodzi się plotka: wystarczy podobne lub takie same nazwisko - reszt
        > a
        > może byc zmyślona
        > Grzegorz

Grzesiu! Wiem o czym mówię! Tadeusz-Edmund Jarzębowski to nie senator SLD. To inna osoba i w czasie gdy Lech
        Kaczynski byl prezesem NIKu on byl senatorem z ramiena prawicy w polskim senacie, dyr. generanym spółki
        Wars-Holding a zarazem kumplem Kaczorow. Ja wiem a Tobie tylko się wydaje. A o strachu to mi nie mów. Nie bałem
        się kiedyś i teraz nie boję się.
        • Gość: Grzegorz "łapówka" ING IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 28.06.01, 23:54

> Gość portalu: Grzegorz napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: JOZEF napisał(a):
          > >
          > > > > SA INNI JESZCZE KUMPLE. NP. SENATOR T. JARZEMBOWSKI. KUMPEL LECH
          > A Z C
          > > ZASOW
          > > NIK
          > > > .600 000$ OD ING.
          > > > ŁAPÓWKI ZA PRZETARG NA PL. TRZECH KRZYŻY W W-WIE.
          > >
          > > Człowieku - wszystko ci sie pieprzy ze strachu i nienawisci ! T. Jarzembow
          > ski t
          > > o
          > > senator SLD i z przetargiem na Pl. Trzech Krzyży i ING nie miał nic wspóln
          > ego.
          > > Prezes f-my miejskiej i człowek przez lata wspierający "S" w Anglii (pseud
          > onim
          > > Tadeusz Jarski) przez złośliwe zrządzenie losu nosi to samo nazwisko co te
          > n
          > > łobuz "senator" z SLD, który WiNowców nazwał zbrodniarzami...
          > > Tak właśnie rodzi się plotka: wystarczy podobne lub takie same nazwisko -
          > reszt
          > > a
          > > może byc zmyślona
          > > Grzegorz
          >
          > Grzesiu! Wiem o czym mówię! Tadeusz-Edmund Jarzębowski to nie senator SLD. To i
          > nna osoba i w czasie gdy Lech
          > Kaczynski byl prezesem NIKu on byl senatorem z ramiena prawicy w polskim senaci
          > e, dyr. generanym spółki
          > Wars-Holding a zarazem kumplem Kaczorow. Ja wiem a Tobie tylko się wydaje. A o
          > strachu to mi nie mów. Nie bałem
          > się kiedyś i teraz nie boję się.

Ja też wiem o czym mówię/piszę, bo kierowałem komisją przetargową na tę
          inwestycję i ta informacja o 600 tys. USD łapówki to brednia. ING (a właściwie
          jego spółka MBO) złożyło bezkonkurencyjną oferte, a prezes W-H Jarzembowski nawet
          nie był członkiem tej komisji tylko sformował ja ze specjalistów w większości
          spoza W-H. Nieliczne, ale jednak są takie, przetargi w W-wie rozstrzygnięto bez
          łapówki... Tak się jednak składa, że ING realizując inwestycję złamał ustalenia
          umowy wstepnej, która była wynikiem negocjacji poprzetargowych i którą podpisał
          Jarzembowski w imieniu W-H. Ale nie dopilnował tego już kolejny prezes H-W
          niejaki Jakobsche - już nieżyjący - mianowany przez Święcickiego, który odwołał
          Jarzembowskiego jako prawicowca... i nad tym trzeba by się raczej zastanowić...
          ale co to ma wspónego z Kaczorami. Interesy w tym mieście robi(ła) UW a nie
          prawica (bo nie potrafi zresztą)...
          Grzegorz
        • Gość: Hiacynt Józefie - rzucasz hasła. Może czas na jakąś myśl? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 07:48

> > Człowieku - wszystko ci sie pieprzy ze strachu i
          nienawisci ! T. Jarzembow
          > ski t
          > > o
          > > senator SLD i z przetargiem na Pl. Trzech Krzyży i
          ING nie miał nic wspóln
          > ego.
          > > Prezes f-my miejskiej i człowek przez lata
          wspierający "S" w Anglii (pseud
          > onim
          > > Tadeusz Jarski) przez złośliwe zrządzenie losu nosi
          to samo nazwisko co te
          > n
          > > łobuz "senator" z SLD, który WiNowców nazwał
          zbrodniarzami...
          > > Tak właśnie rodzi się plotka: wystarczy podobne lub
          takie same nazwisko -
          > reszt
          > > a
          > > może byc zmyślona
          > > Grzegorz
          >
          > Grzesiu! Wiem o czym mówię! Tadeusz-Edmund Jarzębowski
          to nie senator SLD. To i
          > nna osoba i w czasie gdy Lech
          > Kaczynski byl prezesem NIKu on byl senatorem z ramiena
          prawicy w polskim senaci
          > e, dyr. generanym spółki
          > Wars-Holding a zarazem kumplem Kaczorow. Ja wiem a
          Tobie tylko się wydaje. A o
          > strachu to mi nie mów. Nie bałem
          > się kiedyś i teraz nie boję się.

Józefie, czy tylko na Nie i Trybunie budujesz swą wiedzę.
          Bardzo jednostronnie wszystko widzisz. Doprawdy nie mam
          czasu, by Ciebie uświadamiać. Pozdrawiam

• Gość: CCC Re: Wielbiciele kaczorów. Ne pamietacie przekretów GLAPY, ZALEWSKIEG IP: 213.77.91.* 22.06.01, 00:00
    Gość portalu: Kaczor napisał(a):

> Podzielam zdanie zybi_ego i JOZEF_A, niestety na NIE jestem dla opinii bykk_a.
    > Uważam, że należy eliminować spośród polityków różnego rodzaju oszołomów, i to
    > wszelkimi sposobami.
    Wow !!! Nie wiem czy wiesz ale właśnie udało ci się rozwiązać najważniejszy
    problem trapiący państwa demokratyczne. Wiele najwybitniejszych umysłów głowiło
    się nad tym jak poradzić sobie z osobami które mimo ,że nie nadają się do
    rządzenia państwem otrzymują głosy wyborców.
    A ty wpadłeś na genialny w swej prostocie pomysł WYELIMINOWAĆ !!!!.
    Mam w związku z tym pytanie.
    --Czy eliminować chcesz tylko polityków czy także wyborców.

Przerażony twoją makabryczną wizją CCC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka