masuma 26.04.10, 14:09 To było dla mnie jasne od momentu, kiedy kazał pochować brata na Wawelu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a Niedobra decyzja. 26.04.10, 14:13 Ale przynajmniej już wiem na kogo będę głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:14 Pierwsza wypowiedź kandydata: "musimy dokończyć misję ofiar katastrofy" A więc Bóg i śmierć kontra życie i przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:17 podpierają się trumnami.należy zrobić wszystko,że by Jarosław Kaczyński nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a A co miał powiedzieć? 26.04.10, 14:18 "Musimy siąść na krześle, płakać i nic nie robić". Tak miał powiedzieć? Z pogrzebu Sebastiana Karpiniuka. "Marszałek dodał, że "wspominając Sebastiana będziemy mówili, że go nam brakuje, że wspólnym wysiłkiem będziemy starali się zadbać o to, aby to wszystko dobre, w czym uczestniczył Sebastian, było kontynuowane"." Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: A co miał powiedzieć? 26.04.10, 14:44 > "Musimy siąść na krześle, płakać i nic nie robić". Tak miał powiedzieć? Do takiej mniej wiecej roli ograniczal sie sp.prezio. Zapomnielem, czesto uzywal slowa VETO, pare malpeczek wychylil, o samolocik sie z Tuskiem poklocil (drazliwy to temat) troche po swiecie podrozowal. Udalo mu sie zgrabnie Polske osmieszyc...sadzisz, ze braciszek bedzie inny? Wolne zarty...bedzie gorszy, bo to on za sznureczki pociagal. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte to nie było za mądre 26.04.10, 14:19 bo ofiary katastrofy to prawie pełne spektrum polityczne, myslę, że każdy miał inną misję Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:23 Jarosław Kaczyński kończący misję Izabelli Jarugi-Nowackiej? Będzie się działo. Lecę po cipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:14 no to teraz ściągi do ręki i jazda,można już oficjalnie jechać Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap [...] 26.04.10, 14:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Bardzo mnie to cieszy :) 26.04.10, 14:18 Zawsze uważałam, że im więcej prezesa w mediach, tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Myślę, że kampamia 26.04.10, 14:19 oparta będzie o trumnę brata, a co za tym idzie - "innych" pozbawi sie prawa do patriotyzmu :) I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bardzo mnie to cieszy :) 26.04.10, 14:20 woda_woda napisała: > Zawsze uważałam, że im więcej prezesa w mediach, tym lepiej dla > Polski. tym bardziej, ze jemu juz NIC nie zostalo ani rodziny, ani domu .... gdyby to byl kto inny to byloby mi go zal Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:20 Hurrrra !!! Po katastrofie tak mi bylo zal , ze nie zobacze twarzy Kaczynskiego po jego porazce w wyborach. Jaroslaw Kaczynski wynagrodzil mi strate . Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:20 To było jasne już 10 kwietnia wieczorem. Jeszcze wrak dymił, a już zaczęła się kampania wyborcza pod hasłem "kto ma prawo płakać po ofiarach". No to sobie płaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tusk.fan No. Ale nosa to ty masz nie przeciętnego. 26.04.10, 14:22 Ale tak nawiasem mówiąc to Michnik bardzo trafnie siebie opisał. "Pętak pojmuje demokrację jako wolność plucia na ludzi" - A. Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:23 tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii a już sloganem salonu o trumnach bredzicie,a coś samemu wydukać POtraficie? ale przynajmniej wiadomo,czym będziecie pluć,trochę za wcześnie przed szereg mumka i vunka wyskoczyły,ściągi miały być od jutra,żeby to wyglądało na samodzielność Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:27 bodo.2 napisał: > tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii a już sloganem salonu o trumnach > bredzicie,a coś samemu wydukać POtraficie? ale przynajmniej wiadomo,czym > będziecie pluć,trochę za wcześnie przed szereg mumka i vunka wyskoczyły,ściągi > miały być od jutra,żeby to wyglądało na samodzielność A ten to co bredzi. Nie wytrzeźwiał po pogrzebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:33 bodo.2 napisał: > tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii a już sloganem salonu o trumnach > bredzicie Wystarczy ekstrapolować dotychczasowy kierunek PiSiego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:37 > bodo.2 napisał: > > > tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii a już sloganem salonu o trumn > ach > > bredzicie > > Wystarczy ekstrapolować dotychczasowy kierunek PiSiego bełkotu. > A zresztą: "Tragicznie przerwane życie prezydenta, śmierć elity patriotycznej Polski, oznacza dla nas jedno: musimy dokończyć ich misję" - I dalej w ten deseń. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik Re: Jak to nie znamy? 26.04.10, 14:42 Juz nas wszystkich Jaruś uswiadomił przecież: "musimy dokończyć ich misję" - napisał prezes "mamy obowiązek wypełnić ich testament" - napisał prezes I to sie będzie w kampanii powtarzało - misja i testament + oczywiście żałoba, trumny, Wawel no i ten jego ból Kaczyński chce wygrac wykorzystując własne cierpienie i litość elektoratu bodo.2 napisał: > tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:44 Tumanem to jestes TY pisowski ciulu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:45 bodo.2 napisał: > tumany,jeszcze nie znacie kierunku kampanii Znamy, znamy, niczego innego, niż dotąd, PIS nie wymyśli. Nawet odgrzewana Szczypińska obok prezesa się pojawiła. Co najwyżej usłyszymy, jakim cudownym kochankiem rzeczony jest i oczywiście uwierzymy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Brawo p.Jarosławie!!! 26.04.10, 14:26 Cała Polska na Pana liczy. Dożynania hord,krok pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Brawo p.Jarosławie!!! 26.04.10, 14:32 Gowin już stracił głos.Jest dobrze.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:28 ...powiedział (JK),że ma poparcie rodziny w sprawie decyzji o kandydowaniu...hmmm...tak powiedział ;D Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:52 Jakiej rodziny? na myslli pewnie mial rodzine RM.... Ogladajac pogrzeb, nie zauwazylem aby Pani Marta zbyt duzo uwagi wujkowi poswiecala. Wujek, nie mial czasu, lub raczej checi, aby na slub siostrzenicy sie wybrac....Ciekawe czemu...hmmmmm Musial miecd wazne powody. A wracajac do rodziny...czyzby Alik glos w tej sprawie zabral? Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 15:11 o,kurcze...zapomniałam o tej małej Szczypińskiej...oni się na bank teraz hajtną ...i będzie ...'panie,ja muszę !' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Inauguracja. 26.04.10, 14:41 ...na kolana łajdaki, sypać popiół na głowę! Prezydent stojący na trumnie staje się wielki. Zgodnie z wolą prezydenta Kaczyńskiego Polacy głosują na Jarosława Kaczyńskiego: Tusk jak HITLER - z propagandy PiS. -- forum.gazeta.pl/forum/w,396,110569737,110569737,Glowne_haslo_kampanii_prezydenckiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Przerażnie,panika!!Platforma płonie!! 26.04.10, 14:43 wiadomosci.wp.pl/gid,12198025,title,Platforma-plonie,galeria.html?ticaid=1a0ee&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW tadzap! Kaczynski ma szanse - na 7,9% glosow! 26.04.10, 15:00 I w nielawie odplynie... Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: TW tadzap! Kaczynski ma szanse - na 7,9% glos 26.04.10, 15:06 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Platforma-wybuchla-i-zatonela-nie-ma-wycieku,wid,12204333,wiadomosc.html Bye,bye!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 14:44 masuma napisał: > To było dla mnie jasne od momentu, To naturalny kandydat PiS od chwili katastrofy, o ile mu siły pozwolą. > kiedy kazał pochować brata na Wawelu :-) Fałsz, kłamstwo może nawet, on nie mógł tego nakazać. Odpowiedz Link Zgłoś
flashsc I w ten sposób odżyło stare hasło wyborcze 26.04.10, 15:02 Stare hasło teraz brzmi w nowej formie: "Lepiej z ch... zrobić pręta niż z Jareczka Prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
lombelico_del_mondo Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 15:02 A jego hasło wyborcze to "Po trupach do celu". Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 15:08 Każdy kto się nie zgadza na hańbę wawelską powinien głosować przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Kaczyński oficjalnie kandydatem 26.04.10, 15:13 Ludzie, oświećcie mnie jak to jest z tym zbieraniem podpisów? Około południa przeczytałem, że decyzja o tym, kto kandyduje na prezydenta z ramienia PiS dowiemy się koło 14.00. 1000 potrzebnych podpisów zostało już zebrane. Fajnie. Czy to znaczy, że można zbierać podpisy w ciemno? Czy w ankietach, które popierający podpisywali, nazwisko kandydata było pod zdrapką? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Już nas spozycjonował. To dobrze:-) 26.04.10, 15:40 Wszystkich, którzy chcą kontynuować dzieło ofiar smoleńskiej tragedii, którzy chcą by prawa Polska i prawi Polacy - jak pięknie powiedział przewodniczący "Solidarności" Janusz Śniadek - na zawsze podnieśli głowy, wzywam do współpracy. Bądźmy razem. Dla Polski. Polska jest najważniejsza. Jarosław Kaczyński Wydaje mi się, że określenia "bądźmy razem" użył jako pierwszy Komorowski w swoim pierwszym wystąpieniu, jako p.o. prezydenta?... Odpowiedz Link Zgłoś