scoutek 27.04.10, 19:11 wlasnie pokazano w tvn, ze kazdy kto podpisuje liste na kandydata Jaroslawa Kaczynskiego na prezydenta dostaje w prezencie zdjecie Lecha i Marii Kaczynskich to nie jest gra? podpieranie sie zmarlym bratem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisicile Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:13 typowe dla PiS. Rozegrać kampanię trupami i żalem za nimi Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:14 Moim zdaniem to niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:42 Zawiadom prokuraturę, świadkiem moze byc woda.woda, u niej dawali "papieża". Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:45 kubala11 napisał: > Zawiadom prokuraturę, świadkiem moze byc woda.woda, u niej dawali "papieża". TEZ papieza dwa swiete obrazki? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:47 to karygodne, do prokuratury marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: prezent dla wspierajacych 28.04.10, 19:54 Jeśli miałbym kogoś powiadamiać, to PKW. I to bez pośpiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Dobrym zwyczajem w wielu krajach, jest posiadanie 27.04.10, 19:15 w gabinecie albo w innym pomieszczeniu, gdzieś w pobliżu biurka, zdjęć prezydentów i mężów stanu. PIS to ułatwia i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dobrym zwyczajem w wielu krajach, jest posiad 27.04.10, 19:20 Glownym sloganem ktorym rzucal oboz lewicy w Stanach aby przeglosowac reforme sluzby zdrowia bylo "Zrobmy to dla Teddy'ego". Nikt jakos sie tym nie bulwersowal. Nienawisc antykaczystow przestala miec granice. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dobrym zwyczajem w wielu krajach, jest posiad 27.04.10, 19:29 > Glownym sloganem ktorym rzucal oboz lewicy w Stanach aby przeglosowac reforme > sluzby zdrowia bylo "Zrobmy to dla Teddy'ego". to nie jest to samo jakiekolwiek niedokonczone dzielo Lecha Kaczynskiego i haslo: zrobmy to dla Lecha! jest IMHO OK, bo pozwala kontynuowac cos, na czym temu komus zalezalo, nad czym sam bardzo pracowal ale wreczanie w charakterze "swietego obrazka" zmarlego prezydenta w zamian za podpis na liscie zyjacego kandydujacego brata? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dobrym zwyczajem w wielu krajach, jest posiad 27.04.10, 19:42 A kto by przyjął w podzięce zdjęcie Anny i Bronisława Marii Komorowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Dobrym zwyczajem w wielu krajach, jest posiad 27.04.10, 20:18 zoil44elwer napisał: > A kto by przyjął w podzięce zdjęcie Anny i Bronisława Marii Komorowskich? tiny.pl/hgzcx Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Ja bym przyjął. 27.04.10, 20:31 Pani Komorowska bardzo mi przypomina moją mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To JEST gra. Obrzydliwa. 27.04.10, 19:16 scoutek napisała: > wlasnie pokazano w tvn, ze kazdy kto podpisuje liste na kandydata Jaroslawa > Kaczynskiego na prezydenta dostaje w prezencie zdjecie Lecha i Marii Kaczynskic > h > > to nie jest gra? podpieranie sie zmarlym bratem? > Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:16 scoutek napisała: > wlasnie pokazano w tvn, ze kazdy kto podpisuje liste na kandydata Jaroslawa > Kaczynskiego na prezydenta dostaje w prezencie zdjecie Lecha i Marii Kaczynskic > h > > to nie jest gra? podpieranie sie zmarlym bratem? > Już napisałem w innym wątku, że gdyby jakimś cudem Jarosław został prezydentem RP, byłoby to najdroższe zwycięstwo w historii nowoczesnej demokracji. Ze względu na tych tragicznie zmarłych, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Ja to widziałam na własne oczy. 27.04.10, 19:25 U mnie dodawali jeszcze obrazek z papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
pisicile Re: W UB czy SB? 27.04.10, 19:29 najwyraźniej nienawiść jakże typowa dla PiS Cię zaślepia... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:34 scoutek napisała: > wlasnie pokazano w tvn, ze kazdy kto podpisuje liste na kandydata Jaroslawa > Kaczynskiego na prezydenta dostaje w prezencie zdjecie Lecha i Marii Kaczynskic > h > > to nie jest gra? podpieranie sie zmarlym bratem? I Ty, taka inteligentna osoba kupiłaś tę manipulację tvn? Scoutek, pora umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: prezent dla wspierajacych 27.04.10, 19:40 off_nick napisała: > I Ty, taka inteligentna osoba kupiłaś tę manipulację tvn? > Scoutek, pora umierać... co jest - wg ciebie - manipulacja? to, ze rozdaja czy to ze tvn pokazala, ze rozdaja? wolalam napisac o tym co widzialam w tvn, bo jakbym powiedziala, ze widzialam na zywo to tym bardziej bys nie uwierzyla jak wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika PiSFan za darmo nie podpisze? 27.04.10, 20:24 musi coś dostać w zamian Odpowiedz Link Zgłoś