mentorlevicy [...] 29.04.10, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Brawo! Jedyna możliwa decyzja! 29.04.10, 11:24 Brawo! Jedyna możliwa decyzja! Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:24 z ta republika bananowa to mam racje ,gdzie moje komentarze ? Komorowski na Prezydenta ... republiki bananowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:24 Brawo Panie Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat777 Żadne zaskoczenie. 29.04.10, 11:25 Zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Od 10 kwietnia PO zdobyło urząd Prezydenta, BBN, IPN i ma szansę na szefa NBP. Po owocach ich poznacie. Czy zupełbym przypadkiem Pani Komorowska (niespecjalnie medialna) udzieliła wywiadu "promocyjnego" dla TVN Style już 8 kwietnia? Czy bezpodstawne są podejrzenia, że orędzie Komorowskiego było przygotowane wcześniej? Przecież w internecie są dowody o umieszczeniu filmu z orędziem na serwerach TVP info o 5 rano 10 kwietnia. Ale ja jestem chory pscyhicznie, nie można brać na poważnie moich słów... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Żadne zaskoczenie. 29.04.10, 12:22 > Przecież w internecie są dowody Dowcip tygodnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambetel Re: Żadne zaskoczenie. 29.04.10, 12:30 trzeba było dbać lepiej o swój tyłek!!! Pamietać powinnien prezydent, że po swojej śmierci trudno podejmowac decyzje!!! Głowa państwa powinna być chroniona i miec tego świadomość, że nie wolno narażać się na niebezpieczeństwa. Najlepsza ochrona BOR nie uratuje desperata jakim był Kaczyński!!! Nie udało się dostac na Wawel chcąc lądować wbrew zakazom w Gruzji - udało się w Smoleńsku!!! Szkoda tylko niemających wyboru reszty pasażerów?! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jeszcze kij bronkowi w gardle stanie 29.04.10, 11:31 Kij to stanie tym co donosili, teraz każdy będzie wiedział co i jak, a nie tylko wybrani wiedzieli, i szczuli :))))))) Jeszcze raz brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Jeszcze kij bronkowi w gardle stanie 29.04.10, 11:33 Brawo Panie Komorowski! Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:29 Decyzja godna pogardy i prychniecia, ale szkoda o tym gadac, bo przeciez trudno spodziewac sie, zeby czlonek PO byl w stanie uszanowac wole zmarlego prezydenta i jego srodowiska. W koncu nasza elytka po prostu wie lepiej, co dla nas dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:37 walić wolę, to nie jego folwark, żeby się nią przejmować! Gdyby kazał podpalić, to pisiarnia by to zrobiła, idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:35 > byl w stanie uszanowac wole zmarlego prezydenta Komorowski jest p.o. Prezydenta RP a nie p.o. śp. Lecha Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:30 uffff! a już się bałam, że Komorowski będzie zachowawczy, a tu proszę, pokazał, że potrafi podjąć trudną decyzję, która spowoduje, że elektorat PiS i jakiegoś innego planktonu politycznego wyleje na niego pomyje. Rada: nie przejmować się tym co za chwilę się zacznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
subt81 No i tym sobie kolego przechlapałeś 29.04.10, 11:31 Dla tych którzy intersowali się co tak na prawdę zmienia obecna nowela do ustawy o IPN, bo to co opisuje powyższy artykuł to tylko mała część istotnych zmian odsyłam do lektury www.rp.pl/artykul/9133,450713.html www.rp.pl/artykul/16,449163.html Już wiele się mówiło o tej nowelizacji, Senat nawet się nie wypowiedział w jej sprawie tylko sklepnął tak jak chciał Sejm czyli PO a znawcy tematu podkreślili że w takiej wersji IPN to można zamknąć bo nie będzie już spełniał swojej funkcji. JEżeli uważacie że Komorowski jest super bo podpisał tą ustawę to nie wiecie że ponownie zacznie ona chronić byłych agentów SB, brawo, ale ja takiej Poslki nie chce i Komorowskiemu mówię NIE, bo nie mam zamiaru tak jak teraz Ukraina pluć sobie w brodę wybierając takiego spolegliwego człowieka jako głowę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: No i tym sobie kolego przechlapałeś 29.04.10, 11:44 ty chyba nie rozumiesz zasady IPN, ona nie miała atakować wybranych, a pracować nad historią (PRZESZŁOŚCIĄ) :) A nie na plus czy minus jednego czy drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Re: No i tym sobie kolego przechlapałeś 29.04.10, 11:58 a ja własnie takiej Polski chcę. Nie chcę za pisuarowej zacofanej i chorej z nienawiści ciemnoty. WON! Odpowiedz Link Zgłoś
narwik Trybunał ocenia zgodność ustaw z konstytucją, nie 29.04.10, 12:00 wnika w polityczne konsekwencje tego czy tamtego. Ty i parę milionów ludzi mylicie weto prezydenckie z zaskarżeniem ustawy. Zaskarżenie wymaga wskazania artykułu i podania uzasadnienia zaskarżenia, w tym wypadku na czym polega niezgodność z utawą zasadniczą. No więc czekam, który art. i dlaczego jest sprzeczny z konstytucją? Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp A po co mi IPN? 29.04.10, 11:32 Kosztuje to badziewie ponad 200 mln zł rocznie. A co ja z tego mam oprócz przymusu zapłacenia podatku? Po 20 latach nikt mnie nie przekona, że byli komuniści i byli TW stanowia jakiekolwiek zagrożenie. Zwyczajnie kasa idzie na apanaże bandy nieudaczników, którzy gdyby nie IPN czyścili by dzisiaj kible bo nic innego sensownego nie potrafią. Rozpędzić tą hołotę. Odpowiedz Link Zgłoś
czandra_55 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:33 Brawo Panie Marszałku !!! Ma Pan mój głos :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: Bardzo dobrze! 29.04.10, 11:34 i rozległo się wycie bolszewickich pomiotów z PISbolszewii Odpowiedz Link Zgłoś
cyrix22 Głosowanie przeciw Komorowskiemu będzie patriotycz 29.04.10, 11:40 ne. Ten człowiek chce zniszczyć historię narodu Polskiego. Ta ustawa powinna trafic do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Re: Głosowanie przeciw Komorowskiemu będzie patri 29.04.10, 11:57 spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Re: Głosowanie przeciw Komorowskiemu będzie patri 29.04.10, 13:24 Infantylne brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:41 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: SB dziekuje p. Komorowskiemu 29.04.10, 11:59 a nie przypadkiem ci, co na nich donoszono? Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:44 brawo! gratulacje i najlepsze zyczenia wygranych wyborow. dosc juz tych Hunow z IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Apel do internautów! Wycinajcie chamskie posty 29.04.10, 11:47 Apel do internautów! Skoro nie zawsze adminowie reagują na głupie i obelżywe wpisy to zgłaszajcie je sami do skasowania. Parę lat temu PIS zamienił nasz kraj w szambo i widać, że jest to nadal kontynuowane bezkarnie. Mam serdecznie dość obelg, kłamstw i manipulacji. Strach po prostu komputer otworzyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 11:49 Świetna wiadomość. Nareszcie p.o. prezydenta zachował się jak należy. Nie uległ PISowskiej histerii i groźbom. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta201056 Re: brawo 29.04.10, 12:11 jaja to może ma ale rozumu ZERO!!!!! a dobro Polski jest mu obce ! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: brawo 29.04.10, 12:15 jakie dobro jest związane z IPN, wymień je: może być w pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta201056 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:01 Hańba!!!!!!!!!! Komorowski - zdrajca !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:07 a kogo zdradził? Nawet sukienkowi to Polacy, więc kogo idiotko zdradził? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta201056 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:20 Idiota to chyba -ty nim jesteś - jak nie wierz czym jest właśnie podpisana ustawa i IPN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:32 zadałem ci już pytanie czym jest dobro IPN, czekam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:38 elzbieta201056 napisała: > Idiota to chyba -ty nim jesteś - jak nie wierz czym jest właśnie podpisana > ustawa i IPN !!!! No właśnie - co takiego jest w ustawie, że pisiory wyją wniebogłosy? Co takiego niezgodnego z Konstytucją RP, zaznaczam. Bo to determinuje zasadność skierowania ustawy do TK. Skończyły się czasy urojeń Prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:02 Myślę, że P.Komorowski wybrał mniejsze zło.No i to powinno się liczyć w następnej rozgrywce o to truchło, które powinno być w ogóle zlikwidowane ale co można dalej tolerować takie draństwo i tylu darmozjadów tuczonych na krzywdzie Ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
waw123 Koledzy z WSI 29.04.10, 12:05 i zaraz zobaczycie oszołomy z PO, kto tak naprawdę wami rządzi. TW i byli agenci WSI biorą się zaraz do roboty. A wiecie czemu wasz kochany donek nie startuje dn prezydenta/ Odpowiedź prosta - byli oficerowie WSI mają w garści bronka. Donek dostał propozycje nie do odrzucenia. Oni chcą mieć swego prezydenta i tyle. Donek nie jest pupilem oficerów WSI w przeciwieństwie do bronka. Dukaczewski (były szef WSI)powiedział, że służy bronkowi całą swoją wiedzą i pomoze mu w kampanii :-) To daje duuużo do myślenia. Wasz prezydent to komoroWSkI - takiej polski chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Koledzy z WSI 29.04.10, 12:10 kaczki rządziły 2 i prawie pięć lat, tylko oni nie byli TW, więc jakim cudem dostały się do władzy????? Dymali ich, czy usługiwali sprzątając po TW imprezach. matko boska broń nas przed tymi oszołomami, zabierz jeszcze jareczkę i będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Koledzy z WSI 29.04.10, 12:12 Tak takiej Polski chcemy, wolnej od PISdzielcow,kyrdupla Kartofla2, kazda Partia aby tylko nie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
raddy do tego oszloma powyzej 29.04.10, 13:51 tylko wyzwyska i zastraszanie... pisowski model uprawiania polityki? nie, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Brawo Panie Prezydencie! 29.04.10, 12:08 Brawo Panie Prezydencie! Nie wolno dawać się szantażować Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mi636 Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:09 Trzeba być naprawdę ŁAJDAKIEM by zrobić to, co zrobił KOMOROWSKI... Ale najpierw trzeba wstąpić w szeregi tej PARTII ŁAJDAKÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: komorowski zdrajcą-broni wsi i ubeków 29.04.10, 12:16 waw123 napisał: > wstyd i hańba co teczuszki beda jawne ? to cie boli,ta mala gnida nie bedzie miala hakow na swoich przeciwnikow. Bardzo dobrze ze Prezydent podpisal nowelizacje,mimo ze ten najwazniejszy solidaruch skamlal o uszanowanie woli nieboszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:13 polecieli i spadli - PiS - partia samobójców i krętaczy jak widać! Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:13 Tak, to wielkie łajdactwo, że teraz pokrzywdzeni nareszcie będą mogli zobaczyć kto na nich donosił. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Komorowski podpisał nowelizację ustawy o IPN 29.04.10, 12:27 mi636 napisał: > Trzeba być naprawdę ŁAJDAKIEM by zrobić to, co zrobił KOMOROWSKI... > Ale najpierw trzeba wstąpić w szeregi tej PARTII ŁAJDAKÓW... Ale już napisanie dlaczego trzeba być łajdakiem, żeby to zrobić przekracza twoje możliwości? Ważne, że ktoś ci powiedział, że Komorowski to łajdak :D Odpowiedz Link Zgłoś