taziuta 01.05.10, 07:07 W wątku tym informujemy, gdzie, i o której, zbierają się ci, którzy chcą uczcić to robotnicze święto. W razie jakby ktoś miał ochotę do nich dołączyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek_z_bagien TVN ma okazję zrobć obiektywny dokument 01.05.10, 07:23 Przecież będą tam ludzie o różnych poglądach . :)))))))) POlejnik do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
afganski.komornik Re: Pochody i manify 1-szo Majowe 01.05.10, 07:24 Z nimi każdy POchód kończy się klęską Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Grupa Rekonstrukcji Historyczej "POlszewiki" :)))) 01.05.10, 07:34 afganski.komornik napisała: > Z nimi każdy POchód kończy się klęską Przygotowują się na 9 maja ? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika klęską kończą się wyjazdy z Lechem Kaczyńskim 01.05.10, 08:10 co zostało udowodnione 96/96 Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Pochody i manify 1-szo Majowe 01.05.10, 08:14 PiSolidarnosc nic nie organizuje? Przecież to święto pracy... Ups, gupi jestem, ONI zorganizuja w święto dzialacza, pracą się brzydzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Również informuję, towarzyszu 01.05.10, 08:31 Tekst linka Wsiewo charosziewo żiełaju po pierwomajskom priazdnikie, towariszcz tazjuta :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Pochody i manify 1-szo Majowe 01.05.10, 10:50 taziuta napisał: > W wątku tym informujemy, gdzie, i o której, zbierają się ci, którzy > chcą uczcić to robotnicze święto. W razie jakby ktoś miał ochotę do > nich dołączyć. :) Chciałem się dołączyć, ale nie znalazłem gdzie i kiedy miałem to zrobić :) Jakiś wybrakowany to wątek. Odpowiedz Link Zgłoś