Dodaj do ulubionych

Weekend z Lepperem

• Gość: obywatelGT Re: Weekend z Lepperem IP: *.mir.gdynia.pl / *.mir.gdynia.pl 01.03.04, 14:41
      Towarzysz Lepper - tchórz i populista z opóźnionym zapłonem, który po wyjątkowo
      długim ukryciu, w latach 1980-2000, odważył się wreszcie publicznie ujawnić i
      szczekaniem nadrabia swoje zaległości, szkodząc w ten sposób demokracji. Wstyd
      mi za tych którzy tego jełopa słuchają i wierzą w jego bajdurzenia o drugiej
      Białorusi, która ma być docelowo w Polsce !
    • Gość: observer Re: Weekend z Lepperem IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 01.03.04, 15:26
      Szybka kariera z traktora na blokadzie do bmw 5 z obstawą(i to jaką?!) i
      wszystko na ludzkiej naiwności, ciekawe co będzie dalej? oby ostani swiatła nie
      musiał gasic kiedy z Polski już nic nie zostanie..., export na Białoruś, a czym
      oni nam zapłacą? Oj LEPią sie pieniążki i władza do rączki na ludzkiej
      naiwnosci i głupocie... oj LEPią!!
    • Gość: Hubert Re: Weekend z Lepperem (długie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 15:48
      Dzień Dobry
      Ja mimo iż mam pracę, 27 lat wyższe wykształcenie i studia podyplomowe,
      w najbliższych wyborach pójdę głosować na Pana Andrzeja Leppera.Mało tego -
      namówię do tego wiele osób z mojego najbliższego otoczenia. I jestem przekonany
      o tym, że jest to mój patriotyczny obowiązek.
      Wiele osób na tym forum, mówi, że gdy Pan Lepper dojdzie do władzy,
      to "pakują walizki i uciekają z kraju". Proszę bardzo , droga otwarta, ale czy
      ti nie obecny rząd wręcz NAMAWIA ludzi do wyprowadzenia się z własnego kraju(!)
      i szukania pracy gdzieś indziej!!!. Czy to nie paranoja? LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ I
      PRZECZYTAJCIE TO JESZCZE RAZ - rząd , który jest po to by działać dla dobra
      kraju i obywateli namawia ich do OPUSZCZENIA WŁASNEGO KRAJU(!).
      Wiele osób krytykuje Pana Andzeja Leppera, wytykając mu to ,że nie ma
      wykształcenia, że nie jest nieskazitelny, że totczone są przeciw niemu
      postępowania karne.I owszem są, ale tylko za znieważanie osób, wysypywanie
      zanieczyszczonego zboża na tory itp., czyli za prowadzenie walki o POLSKĘ.
      Przypomina mi to czasy komunizmu, właśnie tak walczono z przeciwnikami
      politycznymi i opozycją.
      Wszyscy potrafimy krytykować, ale czy ktoś przeczytał program
      SAMOOBRONY??. Jest naprawdę niezły i warto się nad nim zastanowić głębiej, a
      nie czerpać swej wiedzy o polityce jedynie z gazet i artykułów takich jak ten.
      Obudźmy się !!Obserwujmy rzeczywistość, która nas otacza i wyciągajmy
      wnioski. Przecież obecny rząd doporowadza Polskę do ekonomicznej, społecznej,
      duchowej degradacji. Zachodnie koncerny pod szyldem "inwestowania" w Polsce
      wyprowadzają stąd olbrzymie pieniądze. Hipermarkety zwalniane są z podatków,
      pracownicy traktowani jak niewolnicy, pracują za naprawdę niewielkie
      pieniądze.Sprzedawane są STRATEGICZNE DLA PAŃSTWA zakłady energetyczne (STOEN),
      (tzw.GRUPA G-7), zamykane kopanie, pod pozorem nieopłacalności wydobycia.
      Tylko , że w ich miejsce powstająprywatne, która przejmują za grosze NASZ
      WSPÓLNY PAŃSTWOWY SPRZĘT I INFRASTRUKTURĘ. Podobnie rzecz się ma w innych
      dziedzinach gospodarki. Słyszeliście o nowym pakiecie ustaw ,które w marcu
      przedstawi w sejmie SLD? Oto propozycje: środki antykoncepcyjne za 1 zł,
      legalizacja aborcji, domów publicznych, małżeśstw homoseksualnych.
      Pojedyczy ludzie dysponują wręcz niewyobrażalnym majątkiem - Pan G..aty i
      innni. Czy ktoś wierzy, że doszedł do tego uczciwie, bez szkody i krzywdy
      innych ludzi?
      Tysiące ujawnionych i nieujawnionych afer(Starachowicka, jednorękich
      bandytów i wiele wiele innycyh)tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że obecny
      rząd załatwia jedynie własne interesy.
      Zamykanie szpitali, głodowe renty i emerytury to ŚWIADOMA EUTANAZJA
      prowadzona przez rządzących na własnych obywatelach,NA Tych którzy WALCZYLI i
      BUDOWALI własnymi rękoma ten kraj - w imię ideałów, którzy własną krew
      przelewali byśmy mogli teraz żyć w "wolnym kraju".
      A teraz trochę historii. Przecież Pan Miller i jego świta to nic innego
      jak dawna PZPR - tylko pod innym szyldem, więc nic tutaj się nie zmienia w ich
      działaniu.
      I znalazł się ktoś kto się na to nie godzi..Komu nie jest obojętna krzywda
      innych, kto przeciwstawia się grabieniu narodu przez ZŁODZIEI, ŻYDÓW, I innych
      wszelkiej maści EKONOMISTÓW ( z wyższym wykształceniem(sic)!). TO PAN ANDZREJ
      LEPPER, moze nie jest ideałem ( ale czy są wśród nas tacy?), może pięknie nie
      przemawia w TVP, może nie bierze udziału w balach charytatywnych( na rzecz
      swojego konta), bankietach , przedstawieniach, ale ma plan i Wie czego chce.
      Ja zaryzykuję , pójdę z NIM. W zasadzie to nie mam nic do stracenia....
      To moje widzenie obecnej rzeczywistość, mogę się mylić, moze WY inaczej to
      widziecie, ale rozejrzyjmy się dookoła...
      Pozdrawiam
      • Gość: anita Re: Weekend z Lepperem (długie) IP: *.smith.man.ac.uk 01.03.04, 16:26
        Moze wystarczy juz tej spiskowej teorii o tych zydach i masonach a teraz zdaje
        sie jeszcze hindusach. Kazdy stara sie wyjsc na swoje i zarobic ile sie da i
        gdzie sie da i nie ma zadnego znaczenia jakiego jest koloru skory czy jakiego
        jest wyznania. Aborcja i malzenstwa homoseksualistow nie maja nic wspolnego z
        bezrobociem. Dlaczego wrzuca sie wszystko do jednego worka i wychodzi z tego
        jakis belkot podszyty teoria spiskowa i w tym wszystkim jasnieje leper, jak
        gwiazda wsrod blota. Jak mozna byc tak koszmarnie naiwnym ? Wszyscy politycy to
        okropne typy, ktore staraja sie jak najwiecej nachapac z koryta. Jest wsrod
        nich kilku, ktorzy maja wieksza klase, ale napewno Leper do nich nie nalezy i
        to nie dlatego, ze nie pochodzi z salonow, tylko dlatego, ze cala jego polityka
        opiera sie na ublizaniu wszystkim i na pogrozkach i na niczym wiecej. Idz na
        niego glosowac, skoro tak w niego wierzysz i jestem pewna, ze jak zamknie w
        wiezieniu balcerowicza to wszystkim zacznie sie lepiej powodzic no i jeszcze
        homoseksualiscie przestana byc homoseksualistami a zydzi beda chodzili z
        gwiazdami na plecach i przestana wreszcie rozkradac Polske a do tego masoni
        jeszcze oddadza wszystko co ukradli, no i moze krolewna sniezka z krasnoludkami
        bedzie rozdawac dzieciom cukierki na ulicach.
      • Gość: seangrayw Re: Weekend z Lepperem (długie) IP: *.chello.pl 01.03.04, 17:28
        Ani praca, ani wyższe wykształcenie (i studia podyplomowe) nie świadczą ani o
        Twojej głupocie, ani o mądrości. Twój wybór, komu chcesz zaufać, mnie jedynie
        dziwi, że właśnie Samoobronie. Rozumiem argumenty, są rzeczowe i racjonalne,
        ale program Samoobrony, który przeczytałem, przedstawia sposób myślenia
        dziecka. Nie ma pieniędzy, to się je zrobi. Nie ma pracy, damy ją każdemu,
        zapłacimy za nie robienie niczego, a ceny obniżymy. A że sprzeczne z zasadami
        ekonomii? Tym gorzej dla ekonomii... Razi Cię że inni zarabiają, (nie kradną -
        zarabiają)? Spróbuj i Ty, zwłaszcza przy obecnej polityce fiskalnej. Wiesz, że
        trudno? Więc czemu chcesz tym ludziom wszystko zabrać? Takiej postawie należy
        się szacunek, zwłaszcza ze strony większości elektoratu Samoobrony - z Ich
        pieniędzy dostaje (ta część elektoratu) na chleb i wino. A co do ustaw
        bulwersujących Cię z powodów światopoglądowych - to, że dla Ciebie tanie środki
        antykoncepcyjne są złe, mnie cieszy. Dzięki temu mniej będzie tragedii i
        niechcianych dzieci...
      • Gość: delfik Re: Weekend z Lepperem (długie) IP: 193.0.117.* 03.03.04, 20:53
        Oczywiscie, ze obedcny rzad robi rzeczy skandaliczne. Ale to nie jest powod,
        zeby wladze oddawac w rece typa, ktory obiecuje obozy koncentracyjne,
        kamieniolomy, tortury, kastrowanie zywcem (obojetnie kogo). Czy Ty nie widzisz,
        ze to bedzie Korea Polnocna???
    • Gość: Czerwony Kozioł Re: Weekend z Lepperem IP: *.5.waw.pl 01.03.04, 16:40
      Niech żyje nam Marszałek Lepper co usta słodsze ma od malin!
      (kiedyś to się lepiej rymowało...)
    • Gość: BarthVader Re: Weekend z Lepperem IP: *.mis / *.pse.pl 01.03.04, 16:42
      Kampanię wyborczą Lepperowi robili wszyscy, którzy rządzili ostatnie kilkanaście
      lat. Swoimi rządami.
      • Gość: spokojny Re: Weekend z Lepperem IP: 217.97.131.* 01.03.04, 18:33
        TAK!!! TAK!!! TAK!!!
    • Gość: Arro Narodzie slepy IP: 147.210.84.* 01.03.04, 16:46
      Boze Chron Polske przed Lepperem Zagraza nam prawdziwa tragedia zastanowmy sie
      czy jest szansa na odwrocenie tendencji prolepperowsich czy pokolenie
      dzisiejszych 45 60 latkow "wyksztalcone" i "wychowane" w czasach komuny da sie
      odwiesc od glosowaania na tego populiste.
      Jesli on sie zblizy do wladzy to bedzie nasza kolejna historyczna tragedia i
      konsekwencje ujemne dla naszego kraju po 4 latach rzadzenia co najmniej na 20
      lat
      Przekonujcie wszystkich ktorych znacie ze Lepper to zlo
    • Gość: Marek Prus Re: Weekend z Lepperem IP: *.modelina.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:16
      Andrzej Lepper ma doprawdy fantastyczną receptę na uzdrowienie sytuacji w
      Polsce - obniżyć podatki, dać minimum socjalne po 900 zł, rozliczyć aferzystów
      z Balcerowiczem na czele i... wykastrować "na żywca" pedofilów. Zna się na
      wszystkim, wszystko może, wszystko załatwi. Tylko dajmy mu władzę. A władza ta
      musiałaby być potężna - precz z parlamentem, niezawisłym sądownictwem i wolną
      prasą. Niech żyje WÓDZ!!! A tłum stoi i klaszcze, pozdrawia, po rękach chce
      całować. Żeby tylko Andrzej Wielki zasiadł na tronie, dał popalić liberałom,
      każdemu zapewnił pracę, płacę, mieszkanie, ubranie i pół litra. No cóż, już
      Gałczyński kpił w latach trzydziestych - "skumbrie w tomacie, chcieliście
      Polski? No to ją macie!" Lata kulawej demokracji, a zwłaszcza świetlane rządy
      obecnej ekipy, zrobiły swoje. Tłum pójdzie teraz za każdym krzykaczem nie
      pamiętając mu (a może wybaczając) jego własne grzechy. Kto dziś pamięta, że
      Lepper zaczął swą błyskotliwą karierę od niespłaconego kredytu, choć spłacić
      mógł? Kto dziś myśli o tym, że z jego dworzan dałoby się utworzyć najdłuższą
      ławę oskarżonych w Polsce? Kto dziś przypomina stare porzekadło, że "łapaj
      złodzieja" krzyczy najgłośniej sam złodziej? Oczywiście wiem, i sam Lepper
      także o tym wie (wszak niegłupi z niego facet, choć prostak), że nigdy nie uda
      mu się stworzyć faszystowskiego państwa, o którym z takim upodobaniem bredzi.
      Możliwe jest natomiast, niestety, że zdobędzie wystarczającą ilość głosów, żeby
      móc sformować rząd. I wtedy normalny człowiek rzeczywiście powinien co prędzej
      szukać sporej walizki i uciekać... na Haiti.
    • Gość: KRZYSIEK Re: Weekend z Lepperem IP: 213.134.139.* 01.03.04, 17:19
      BOŻE ,CHROŃ POLSKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• indris BOŻE ,CHROŃ POLSKĘ... 01.03.04, 17:22
        ...przed neoliberałami !
    • Gość: murowany cola u Leppera? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 17:29
      czy zauwazyliscie te butelki na zdjeciu z lepperem na pierwszej stronie Wyborczej? czyzby to bylo coca cola? wiec to tak przewodniczacy lepper walczy z amerykanskim kapitalizmem hehe?
    • diabollo Re: parobek z kołchozu 01.03.04, 17:47
      Coraz poważniej się zastanawiam czy większość Polaków będzie tak głupia, że
      zrobi swoim przywódcą parobka z kołchozu.

Zaczynam z większą empatią patrzeć na mojego znajomego Białorusina; pewnego
      dnia mogę się obudzić, a moim krajem też będzie rządził kołchozowy cham pokroju
      Łukaszenki.
    • Gość: Paweł Re: Weekend z Lepperem IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.04, 23:43
      Poparcie dla Leppera odzwierciedla niski poziom intelektualny Polaków.
      • Gość: jacek2 Re: Weekend z Lepperem IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 03.03.04, 21:32
        Czyli po prostu wysoki poziom glupoty w narodzie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka