dzi1a 19.05.10, 18:53 o , matko jedyna www.pardon.pl/artykul/11588/wdowa_po_gosiewskim_to_na_pewno_nie_byl_wypadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin [...] 19.05.10, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Gosieska 19.05.10, 19:06 "bazin" , przecież ja nie o jej wyglądzie tylko o tym że ona chce już wykopywać niczym ipn przemasa Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Gosieska 19.05.10, 19:10 dzi1a napisała: > "bazin" , przecież ja nie o jej wyglądzie tylko o tym że ona chce już > wykopywać niczym ipn przemasa ten przemas jak piszesz zginął byś mogła pisać nawet bzdury heheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Gosieska 19.05.10, 20:17 witoldzbazin napisał: > dzi1a napisała: > > > "bazin" , przecież ja nie o jej wyglądzie tylko o tym że ona chce już > > wykopywać niczym ipn przemasa > > ten przemas jak piszesz zginął byś mogła pisać nawet bzdury heheeheh No nie każdy może z "dzikim kamieniem" alpagi obalać.... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Gosieska 19.05.10, 18:59 dzi1a napisała: > o , matko jedyna > www.pardon.pl/artykul/11588/wdowa_po_gosiewskim_to_na_pewno_nie_byl_wypadek A jak myślisz, dlaczego byli parą...? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Trudno jej sie dziwic; tyle sprzecznych 19.05.10, 20:20 informacja, arogancja strony rosyjskiej, kompletny chaos po stronie polskiej; dobrze ja rozumiem dzi1a napisała: > o , matko jedyna > www.pardon.pl/artykul/11588/wdowa_po_gosiewskim_to_na_pewno_nie_byl_wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Trudno jej sie dziwic; tyle sprzecznych 19.05.10, 20:29 silesius.monachijski2 napisał: > informacja, arogancja strony rosyjskiej, kompletny chaos po stronie polskiej; > dobrze ja rozumiem > Zajmij się ty tym swoim werwolfem w bawarskich knajpach zebranym, a mieniących się komitetem poparcia miernoty JarKacza...Jeśli się zniemczyłeś, to niech wybory do Landstagu cię zajmą, afery w tym skądinąd pięknym zakątku Niemiec, a nie to co dzieje się w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Re: Te wdzięczenie do chłopa na zdjęciu 19.05.10, 21:20 Jest najbardziej zrozumiałe... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ty, Joseph Drewniok.... 19.05.10, 21:48 silesius.monachijski2 napisał: > informacja, arogancja strony rosyjskiej, kompletny chaos po stronie polskiej; > dobrze ja rozumiem ... lepiej siedź cicho :) Wiesz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Gosieska 19.05.10, 20:22 Zostaw. Ma prawo być rozgoryczona i mieć pretensje o co tylko się da. Ostatecznie i tak każdy odpowiada za swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Re: Gosieska 19.05.10, 20:25 prawie migdy sie z Toba nie zgadzam, ale tym razem masz swieta racje mietowe_loczki napisała: > Zostaw. Ma prawo być rozgoryczona i mieć pretensje o co tylko się da. > Ostatecznie i tak każdy odpowiada za swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Gosieska 19.05.10, 20:29 No ale z tą ekshumacją to chyba trochę przesadza. Czego się spodziewa? Śladu po kuli? A jeśli się okaże, że w trumnie jest np 1 płuco i 1 stopa, to jej ulży? Przecież to była jatka. Czy ci ludzie nie mają przyjaciół albo rodziny, żeby im ktoś przetłumaczył? Trumna w takim przypadku tylko symbolizuje zmarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Gosieska 19.05.10, 20:31 Mnie zastanawia jakiego powołała pełnomocnika, który nie zna przepisów dotyczących transportu zwłok spoza granic kraju? W każdym pogrzebowym to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Gosieska 19.05.10, 20:42 Oczywiście. Przecież specjalne trumny zakupiono w tempie ekspresowym we Włoszech, tylko po to, by sprostać obowiązującym przepisom. A prawnik, który o tym nie wie, to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Gosieska 19.05.10, 20:45 Wytłumacz sobie to w ten sposób, że to pani Gosiewska będzie przechodziła traumę związaną z samą ekshumacją i wszystkimi bezpośrednio związanymi z nią czynnościami. I to ona poniesie wszelkie tego konsekwencje, w tym najcięższe - psychologiczne. Odpuść trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a p.Małgorzata to b.żona 19.05.10, 21:40 czy b.żona to wdowa po Gosiewskim ? chyba nie ,więc o co jej chodzi ? jakie ona ma prawa do ekshumacji itp ? druga żona moze nazywać siebie wdową politbiuro.gazeta.pl/politbiuro/1,85401,5750545,Mama_broni_Gosiewskiego_przed_zarzutami_b__zony.html Odpowiedz Link Zgłoś