kamcias25 26.10.05, 11:05 pomóżcie potrzebne wszelkie infrmacje na temat tej choroby, gdzie ich szukać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Łuszczyca 26.10.05, 11:23 www.google.pl/search?hl=pl&q=%C5%82uszczyca&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias25 Re: Łuszczyca 26.10.05, 11:32 bardziej chodziło mi o wasze wypwoedzi, przebieg choroby i jak ją leczyliście, a na google sama wpadłam na ten pomysł dzięki Ci bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
re-flex Re: Łuszczyca 26.10.05, 13:52 ze swojego doswiadczenia, czyli osoby zajmujacej sie terapia naturalna luszczyca czesto jest zwiazana z tzw. psychosomatyka. Moze pojawiac sie,nasilac w momentach, kiedy z czyms walczysz, nie chcesz sie do czegos "nagiac", czekos lub kogos zaakceptowac. Pojawienie sie luszczycy moze mniec zwiazek z praca ukladu moczowego. Zastanow sie nad tym, co napisalam, moze brzmi kosmicznie, ale sie potwierdza. Napisz, w jakich miejscach masz ogniska, kiedy sie pojawily. Sprobuj homeopatii i kapieli w soli (lagodzi ogniska zapalne) - to taka receptura babc - 7kg soli kamiennej na wanne - tak, zeby nie bylo nasycenia, tzn. zeby sie mogla rozpuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias25 Re: Łuszczyca 26.10.05, 14:38 to nie ja ja mam tylko mój znajomy, ma podobno na całym ciele, ja widziałam tylko plecy więc są tą czerwone plamki rozmiarowo od 0,5 do 1 cm Odpowiedz Link Zgłoś
re-flex Re: Łuszczyca 26.10.05, 14:51 a od jakiego czasu? Czy pojawily sie nagle? W jakiej sytuacji? Poradz mu, to co wczesniej napisalam. koniecznie niech sprawdzi pecherz i nerki. eM Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k2 Re: Łuszczyca 26.10.05, 20:43 psoriasis.of.pl/ polecam to forum - chyba największe i najlepsze. pzdr, asia Odpowiedz Link Zgłoś
domino33 Re: Łuszczyca 31.10.05, 17:43 Moj maz mial to na rekach probowalismi wszystkiego i nic nie pomagalo, az pewnego razu przypadkowo dowiedzialam sie o kremie ktory jest robiony z konopi indyjskich i nazywa sie HEMP nie wiem czy mozna go dostac w Polsce , ja kupuje go w Anglii w Sklepie Body Shop.Jest dosyc drogi (okolo £7) ale skuteczny wysylalam go znajomym w Polsce i kazdemu pomogl. Sa nie tylko kremy do rak, ale i do stop, szmpony i plyny do calego ciala. Bardzo polecam jest rewelacyjny bez zadnych skutkow ubocznych.Tubka jest dosc duza i starcza na dosc dlugi czas. Odpowiedz Link Zgłoś