kataryna.kataryna 06.03.04, 20:04 "nienaganna postawa etyczna"? To chyba trzeba będzie nowy nabór robić. -------------- Całuski. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odznaczany Bewerbung IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 20:13 Chlopaki,wezcie mnie na szefa.Jezyki znam cztery, na Zachodzie mieszkam kilkanascie lat,UE znam na wylot, odznaczen od was koledzy otrzymalem takze kilka za zaslugiNa koniec zaliczylem od was porzadne grzanie gdyz bylem socjaldemokrata gdy wy rzneliscie twardoglowych komuchow.Plynnosc mowy cwiczylem przy okazji kazdych swiat panstwowych, akademiach i zebran Zbowidowcow,Ormowcow i reszty szulerow.Leszek byl o mnie dobrze zorientowany, tylko milczal.Wezcie mnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksiunio czyli nikt z SLD, nie ma szans do PE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 20:37 nie wracaja do RN RWPG, towarzysze kochani, Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P 06.03.04, 20:42 Niech no zgadnę kto będzie otwierać listy SLD..Błochowiak Florek Jagiełło Długosz Kurnik Sobotka Jędrzejewicz (afera Stella Maris) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksiak a 07 zglos sie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 20:47 czyli czerwona wersja jamesa bonda, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: a 07 zglos sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:50 Bond nie jeździł popijanemu. No... przynajmniej nie dał się złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksiak bo tamten bond mial intelekt............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 20:53 a nasz ma legitymacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:55 "nienaganna postawa etyczna"? To chyba trzeba będzie nowy nabór robić. ******************** Nie trzeba. Oni mają swój własny kodeks etyczny - i wg niego są nienaganni. Taki Jagiełło, dajmy na to, został zweryfikowany pozytywnie. Jędykiewicz też. Zasady tegoż kodeksu: 1. nic mi nie udowodnili, 2. jestem, qrwa, posłem i immunitetu nie oddam Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P 06.03.04, 21:55 "Biegła znajomość co najmniej jednego języka europejskiego, wiedza o UE, nienaganna postawa etyczna i umiejętność przemawiania publicznego - to niektóre kryteria, które powinni spełniać kandydaci SLD w wyborach do Parlamentu Europejskiego." Ciekawe kiedy dadzą ogłoszenie do "Gazeta - Praca"? Inaczej chyba kandydaci się nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 17:43 chłopaki KASKA się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
indris Szkoda fatygi 10.03.04, 17:50 W okręgu jednomandatowym mółbym jeszcze zagłosować na Torebkę albo na "07". Ale w systemie proporcjonalnym, gdy sobie pomyślę, że mój głos mógłby wypromować takiego Jaskiernię albo Kalisza... dziękuję pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 17:51 CAAAAAAAAAAŁE SLD DO PE !!!!!! przynajmniej umęczona OJCZYZNA dychnie. ciekawe co za kiep wymyślił ,, nienaganna postawa etycna " CÓŻ to takiego - chyba jakiś termin z UE. ja proponuję....... yaskiernie , jak będzie mało to dobrać od yagielińkiego ( może mariuszek by się zgodził , albo ktuś ze starachowic ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homosovieticus Re: SLD przyjął zasady wyłaniania kandydatów do P IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 18:01 Gość portalu: ben napisał(a): > CAAAAAAAAAAŁE SLD DO PE !!!!!! > przynajmniej umęczona OJCZYZNA dychnie. > ciekawe co za kiep wymyślił ,, nienaganna postawa etycna " CÓŻ to takiego - chy > ba jakiś termin z UE. Pewnie Wartburg, zna sie na tym najlepiej i tak w życiu postepuje ; "ZAWSZE NIENAGANNIE" sic > ja proponuję....... yaskiernie , jak będzie mało to dobrać od yagielińkiego ( m > oże mariuszek by się zgodził , albo ktuś ze starachowic ) > Odpowiedz Link Zgłoś